bende aynı durumdayım babam cok kıskanıyor eşimi zaten çok ilginç evimize gidince yanlış anlo hemen bilmiyorum nasıl alışacak çok düşkünüz babamla birbirimize.Bizim mobilyalar haziranda geldi canım iyikide erken istemişiz çünkü malesef şöyle birşey yaşadım mobilyayı aldığım yer battı ve birgün sonra gitseymişiz mobilyaları teslim almaya hiçbirşey kalmayacakmış demekki orda zaten çok büyük bi stres korku yaşamıştım.Neyseki evime hemen getirttik mobilyaları.
Ben mobilyacılara ramazandan önce demiştim iyiki erken demişim 1 gun önce geldi yani tam tarih verseydim kınada elimde olurdu mobilyalar :) merak etme esyalar gelince hersey daha kolay oluyor benim düğünüm 11 ağustosta 1 gunde esyalar geldi 1 günde ceyiz alındı yerleştirildi ben birde herkes gittikten sonra 1 gunumu ayırdım tekrar temızlık yaptım evimi kitledim hazır durumda. Burukluk bende yaşamıyorum sanırım düğün bittikten sonra eve dönerken yaşayabiliriz. Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder hepimize. Çok güzel geçsin bu yaşanılacak tek günümüz.:26:
benim böyle toplu bir çeyiz gitme merasimi olmadı sanırım o yüzden duygusal bir an oluştu kısım kısım götürdük.
zaten ayrı kalcaz eşimle. ben kocaeline atandım o boluda çalışıyobalayından sonra direk ayrılcaz.
sizde göreceksiniz o günleri :)
galiba düğün yaklaştıkça stres yapıyorum sivilceler bastı
topiğimizinde ilk gelini sensin ama canım :) offf bugunde bitti kızlar son 9 günüm ya ayyyyyy heyecanlar bastı beni sizlerde durumlar nasıl?
Uff kizlar cok ama cok stresliyim biraz teselliye ihtiyacim var sanirimnisanlimin babaannesi vefaat etti yogunbakimdaydi beklenen birseydi ama herkes buruk. Ertelenme kesinlik'e olmaz cunku nisanlim abd de okuyor okulu zaten 20sinden sonra aciliyo gitmemiz gerek. Bu arada ben bu sene mezun oldum sinif ogret. Sinavim iyi gecmemis gibiydi atansaydim kalacaktim stajyerligim kalkinca 1 sene sonra gitcektim kotu gecti diye umudum yoktu hazirligimi yapiyodum 81 aldim atanma ihtimalim var heraey yine belirsizlesti babam 26. Tercihi yapmak istiyo ben cok kotu bi yer gelebilir diye istemiyorum. Cok atresliyim hic keyfim yok iki senedir bekledigim gun geldi ama gercekten hic mutlu degilim. Nisanlim da iyi degil. Cenaze meselesi dugun stresi... herhalde son gunlerini benim gibi mutsuz geciren yoktur
aynen canım bizde babamla cok düşkünüz birbirimize bnm nişanlımdan önce hiç erkek arkadasım falan olmadı birden beni böyle görünce alışması zaman aldı hala kıskanıyo ama şakaya vurdurduğundan gülüp geçiyoruz. mobilyalar içime dert olmuyo desem yalan olur ama bunda da vardır bi hayır beklicez bakalım.
Sen atandin mi canim ne diyosun peki benim puana sence umut var midir ?
kızlar ben bir tuhafım ya bu aralar hala bazen gözlerim dalıo ya haftaya gelin oluyorum evleniyorum bu evden gidiyorum diye iç sesimle boğusuyorum.eşimin memleketıne gidicez hemen memleketimdeki düğünümden sonra ordaki düğünden sonra babamlar beni bırakıp gidicek en çokta o koyacak heralde bana ya eşim 2gün daha kalırız annemlerle diyor.Bense kalmak istemiyorum açıkçası.Off dün gece gelinliğimi prova yaptım tekrar kızlar içime büstiyer giydim denedim göğüslerimi çok kaldırdı onu çıkardım bu seferde göğüslerim tam oturmadı göğüslerim biraz küçük sanırım kardeşim briti fazla sıkamadı ama büstiyerin içinde çok bunaldım napsamki kızlar bi akıl verin?
Uzulme benim de ayri dusme ihtimalim yuksekhem de yurtdisi insallah bir sene cabucak gecer evlilikten bisi anlamicaz valla
Düğün gecesi büstiyersiz daha rahatsız olabilirsin belki aradaki boşluktan dolayı. Oynarken tedirgin olabilirsin gibi geldi. O yüzden biraz sıkıntıya katlanıp büstiyer kullanmak bana daha mantıklı geldi
Boşluk çok yoksa ve usta birinin yardımıyla giyersen kapanır da belki o zaman sıkıntıya gerek kalmaz
atanamadım tatlım bende sendeniim geçen sene de bu senede 85 aldım evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?