ilk gecemizde neler olacak bakalım :) sabırla ve merakla bekliyorum
bu arada geçen haftadan beri yasmin'i kullanıyorum midem kötü iki gündürbulantı yapıyor kızlar. Nişanlımda kullanma diyor ama ben bir kutuyu bitirmeye kararlıyım.
yasmin ikinci kutu basladığında etkili olmaya baslıo diye duydum bi baskasıda adetin ilk gününden itibaren kullanırsan ilk kutuda tam koruma sağlıyor dedi.sen nasıl yaptın?
canım bende de ilk bikaç hafta çok şiddetli mide ağrısı ve bulantı yaptı ama alıştı bünyem sanırım uzun zamandır hiç bi şikayetim çok şükür süt iç bence annem öle dedi bana baya faydasını gördm zaten stres de yapıo mide rahatsızlığı az sabret geçer
ilk gecemizde neler olacak bakalım :) sabırla ve merakla bekliyorum
bu arada geçen haftadan beri yasmin'i kullanıyorum midem kötü iki gündürbulantı yapıyor kızlar. Nişanlımda kullanma diyor ama ben bir kutuyu bitirmeye kararlıyım.
2013 agustos gelınlerı burda bulusuorr..neler yapıosunuz kızlar hazırlıklar basladı mı?
sorma benim de herşey tamam gibi ama bindallı hala bulmus deilim
haftasonu emınonu tarafına gececem ıns bulabılırım :26:
Son haftaya girdik
Salonum tutuldu ( kır düğünü )
Kına gecesi ( Tekne kiraladık )
Ev tutuldu
Çeyiz götürüldü
Eşyalar temizlik tamam
Gelinlik tamam
Bindallı bekliyoorrrr :/
kızlar 1.resimdeki saç modelıyle 2.resimdekı makyaj nasıl sızce esmerim nasıl olur?
Eki Görüntüle 769236 Eki Görüntüle 769237
arkadasımda da aynısı olmustu bırakmak zorunda kaldı. her bunyede farklı tepkıler yapabılıyor. cok surerse bence eczacı ıle konus ya da dr bırak. saglıgından onemlı deıl. ben de hap kullancaktım dr kullanma dedı kullanmıcam esım koruncak. hayırlısı bakalım.
bence ikiside gayet güzel canım :)
benım tam olarak isteiğim saç tipi böyle fakat makyajda aynı tonu tutturabılırlermı bilmiyorum pespembe yapmasınlarda
:2::2::2::2::2::2:
canım o zaman sen düğününde adetli mi olacaksın yani? benim bildiğim kadarıyla ilaç bittikten 7 gün sonra adet olunuyormuş.
01.08.2013 itibariyle güncel gelincik listemiz :)
do_major --> 9-10 Ağustos
asosyalmedya --> 9-11 ağustos
esranaz-->10-11 ağustos
Nurcansny --> 11 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
mervebaki-->11-17 ağustos
loove --> 15 Ağustos
nursem-->17 ağustos
angel of love-->17 ağustos
versa50--> 21-22 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
eflinam-->24 ağustos
asen7-->24 ağustos
ahsen9187-->24-25 ağustos
kızlar 1.resimdeki saç modelıyle 2.resimdekı makyaj nasıl sızce esmerim nasıl olur?
Eki Görüntüle 769236 Eki Görüntüle 769237 [/QU
ikisi de güzelmiş canım ben de böle sıkı topuz severim kınaya karar veremedim ama düğünümde kesinlikle bu tarz sıkı düz topuz yaptırcam. ama ortadan ya da yandan ayrılan saçlar her yüz tüpüne gitmiyor bence mesela ben kendime yakıştırmam. o yüzden ayırmadan direk geriye doğru taratıcam. makyajın tonu da çok hoş sade ve şık durmuş esmer tene de gider bence
do mojor rakamları görmeye başlamış
11 ağustosta bir düğün patlaması var :)
nasıl yani tatlım anlayamadım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?