yaa kızlar bide ben böle biraz farklı çamaşırlar gecelikler falan almak istiyorum ama çok utanıyorum :) kaç defa kaç yere girdim alamadım bi türlü siz naptınız var mı aranızda alan alanlar nasıl alıosunuz:) bu gidişle evliliğimin ilk günlerinde bile ayıcıklı pijamalarımı giyeceğim
yaa kızlar bide ben böle biraz farklı çamaşırlar gecelikler falan almak istiyorum ama çok utanıyorum :) kaç defa kaç yere girdim alamadım bi türlü siz naptınız var mı aranızda alan alanlar nasıl alıosunuz:) bu gidişle evliliğimin ilk günlerinde bile ayıcıklı pijamalarımı giyeceğim
evet canım senden sonra da bız of heyecandan ölücem dun bızım ımam nıkahımızda kıyıldı kızlar bılıomusunuz ınanın bu nıkahtan sonra ınsan esıne sahada baglanıor.Dün bi farklı duygular ıcerındeydım.Nişanlım alnımdan öptü helalimsin artık dıye cok duygulandım
bizim dini nikahımız düğün günü olacak.
şakamaka haftaya gelin oluyorum ve artık bambaşka bir hayatım ve sorumluluklarım olacak.
allah utandırmasın hiçbirimizi kızlar
bizim dini nikahımız düğün günü olacak.
şakamaka haftaya gelin oluyorum ve artık bambaşka bir hayatım ve sorumluluklarım olacak.
allah utandırmasın hiçbirimizi kızlar
sen ne yapmaya karar verdin peki canım
valla tatlım ben aldım iki tane :)
Biri siyah mini gecelik diğeri bordo şortlu gecelik :)
artık balayında mı giyerim nerde giyerim bilmiyorum :)
annemden çok utanmıştım ben ilk aldığımda.
Amin canm ıns valla hergun mısafır hergun mısafır yoruldum da aslında kızlar.Bu arada adetım dugun gunu olacaktı kızlar dun adet gecıktırıcı kullanmaya başladım inş bi sorun çıkmaz.
lütfenn ama sizden iki hafta sonra gelin olucaklar da var. haftaya evleniyorum yeni sorumluluklarım var diye bizi burda yalnız bırakırsanız küseriz haberiniz olsun :)))
annenle mi aldın :) maşallah valla canım sana gerçekten takdir ettim ben tek başıma bile alamıyorum :))
Karı-koca '' deyip geçmemeli !..
'' Karı-koca kelimesi nereden gelir acaba ?..
Neden 'Karı -Koca ' denmiştir ?..Hiç düşündünüz mü ?
Bir kelime kolay mı ortaya çıkar ?..
Bir kelime beki de asırlarca yoğrulur,olgunlaşır..
Ruhu vardır kelimelerin.
“Karı-koca” ....“ eş” ten daha çok şey anlatır.
Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler.
Sahi, biliyor musun ?.. Neden erkeğe “koca”, kadına da “ onun karı ” demiş eskiler?
Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz.
Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir?
Eşlik etmek yeter mi ?.. Fazlasını beklemez mi insan yârinden ?..
Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini.
Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir.
Koca demek, dağ demektir. Ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir.
Dağların yücesine kar yağar ...İşte o ''Berrak ,hilesiz kar, '' koca'nın ''karı ''dır...
Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilân edildiğine...
“Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın.
Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın.
Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür…
Nikah masasında yüksek sesle seslenmeli adam,karısı olacak hanıma...
Eşim olma, karım ol !..Beni tamamla !..
Bana benzemeye çalışma sakın...
Bir dağ yeter bize...Ama unutma ki sensiz yarımım !.. '' ( *)
* * * * * * * * * * * * * * * *
Alıntıdır!
kızlar ben çok beğendim peki ya siz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?