ben burayı düğüne 1 ay 10 gün kala keşfettim ama olsun geç olsun güç olmasın değil mi?
bende allah nasip ederse 24 ağustos geliniyim
aranıza alır msıınız benide?
bizdede düğün yeri/nikah memuru hazır
kına yeri hazır
gelinilik ve kınalık dikimde
eşyalar siparişte
vs vs işte çok yoğun günler geçiriyorum sizinde öyle mi acaba
aramıza hoşgeldin canımben yoğun günleri atlattım çok şükür daha rahatım bu aralar. özellikle evi yerleştirmeye gideceğimiz zamanlar çok eksiklerim vardı onları tamamlamak için çok uğraşmıştım. şimdi evimiz, düğün kına yerimiz hazır, gelinliğim ve kına kıyafetim dikiliyor. hala ufak tefek eksikler var tabi onlarla uğraşıyorum ara sıra. belki çok güzel zamanlar bunlar ama ben sıkıldım her şey bitsin rahatlamak, tatile gitmek istiyorum
ben burayı düğüne 1 ay 10 gün kala keşfettim ama olsun geç olsun güç olmasın değil mi?
kına yeri hazır
eşyalar siparişte
hoşbulduk annen öncelikle halılarını güle güle kullansın inş
royalde iyi bir halıdır
sen ne güzel atlatmışsın darısı bana
ben çok pimpirikliyim
nişanlım kızıyor sakin ol biraz diyor ama olamıyorum sanki olmucak yetişmişcek gibi davranıyorum
buda biraz sıkıyor sanki nişanlımıda benide
ama oluyor işte bir şekilde allahın izni ile
tatile nereye gideceksiniz siz canım
nerdesin şu an memleket olarak
çalışıyor musun ve yaş kaç
çok mu sordum
almaz mıyız hiç hoşgeldinnn:))
seninle aynı gün evleniyoruz:))
hepimiz çok yoğun günler geçiriyoruz canım. bnmde perdelerim takıldı bu hafta beyaz eşyalar önümüzdeki haftada mobilyalar gelicek. nişanlımla hevesimizden kimseye iş bırakmıyoruz evi 5-6 kez kapı cam demeden heryerini temizledik.ben gelinliğimi sona bıraktım buaralar spor yapıyorm son haftalarda alıcam diktirmeyi düşünmedim hiç.
davetiyelerim hazır nikah sekerlerimizi secmedik daha
işte böyle hepimize kolay gelsin:))
halı konusunda ismine dikkat etmemişim şimdi sen halı yazınca şaşırdım birden
ben de başlarda öyleydim ama baktım telaş yapsan da aynı yapmasan da bıraktım gitti :)
kısmetse bodruma gideceğiz canım ilk kez nişanlımla böyle bir yere gideceğim için çok heyecanlıyım ve sıkıldığım için artık gitmeyi çok istiyorum.
nişanlım da ben de bursalıyız ama nişanlımın işi dolayısıyla çanakkalede oturacağız.
ben atanamamış bir sınıf öğretmeniyimilk dönem çalışmıştım ama sonra bıraktım kpssye girdim bakalım hayırlısıyla aatansam çok mutlu olacağım. 24 yaşındayım :)
şimdi sıra sen de sen anlat :))
evet ben atlas halıcıyım
30 yaşındayım nişanlım 34 yaşında
ben avrupa yakasındayım ama nişanlımın işi gereği asyaya geçeceğiz
annemde uzak olacağım biraz ama şükür bunada artık yurt dışıda oalbilirdi
çalışıyorum şimdilik ama 1 ay sonra ayrılıcam ordan başka iş bakmamız gerekecek
ben evde duramam çalışmam lazım maddi/manevi ıolarak
sende inşaallh atanırrsın tez zamanda hayırlısı ile inş
düğünden önce mi gideceksiniz tatile yoksa balayına mı gideceksiniz
kına yeri hazır
eşyalar siparişte
annesinden en çok uzaklaşacak benim bu durum beni çok üzüyor çokamin canım inşallah benim de çalışmam gerek daha çok maddi sanırım :) o borçlar nasıl bitecek bilmiyorum :26: yok canım balayı.
benim de pazartesi günü gelinlik için son provam vardı müsait değiliz ben seni çağıracağız dediler hala çağırmadılar gece rüyama girmiş iğrenç bir gelinlik getirmişler bunu giy diye ortalığı birbirine katmıştım en son. kına kıyafetim için de provaya çağıracaklardı o da aramadı. geriliyorum artık arasınlar :)
aramıza hoşgeldin :)
aynı yoğunluk bizde de var :)
ben Tekirdağ'da oturuyorum bide bu yoğunluğun üstüne önümüdeki hafta kuzenimin düğünü için İzmir'e gideceğim.
ramazanda düğün mü olur demeyin oluyor işte :)
.
oyyyy evet sen baya uzağa gidiyorsun ama ailelerimiz biz mutlu olduktan sonra sevinirler sanıyorum
maddi manevi çalışmak lazım diye düşünüyorum hiç olmaz ise çocuk olana kadar
hiç olmaz ise eve bir katkımız olur daha rahat harcarız diye düşünüyorum
bende bugün gelinlikçiyi aradım dedim beni çağırmadınız ne alemde gelinlik
sahibi tatile gitmiş h.sonu gelecekmiş
hafta içi ararlar dedi kadın ama bilmiyorum
hep huzursuzum böyle tam bişi bitmeyince rahat olamıyorum ben
kına yeri hazır
eşyalar siparişte
kına yeri hazır
eşyalar siparişte
aramıza hoşgeldin canımben yoğun günleri atlattım çok şükür daha rahatım bu aralar. özellikle evi yerleştirmeye gideceğimiz zamanlar çok eksiklerim vardı onları tamamlamak için çok uğraşmıştım. şimdi evimiz, düğün kına yerimiz hazır, gelinliğim ve kına kıyafetim dikiliyor. hala ufak tefek eksikler var tabi onlarla uğraşıyorum ara sıra. belki çok güzel zamanlar bunlar ama ben sıkıldım her şey bitsin rahatlamak, tatile gitmek istiyorum
haklısın canım ben de çalışmak istiyorum sadece birkaç ayrdır evde olunca insan rahatlığa alışıyor. benimki de şehri dışındaymış gelsede ben de rahatlasam.
ayakkabımı somon rengi aldım yine aynı renk çiçek ve kuşak isteyeceğim gelinlikçimden. bizim kına gecelerinde genç kızlara yemeni dağıtılır dün onları aldık boş otururken onları paketledim. internetten bulduğum etiketi kendime onu da çıktı alıp ucuna iliştirmeyi düşünüyorum nasıl olmuş sizce?Eki Görüntüle 758041
hoş geldin canım aramıza:) ben de eski sayılmam senin gibi geç farkedenlerdenim. 9 ağustos kınam,11 ağustos düğünüm var kısmetse. hazırlıklara gelince hepimiz benzer durumdayız sanırım. koşturmacadır gidiyor.
bizim de düğün ve kına yerleri hazır, kıştan tutulmuştu.
gelinliğim dikimde, kına kıyafetim hazır, ayakkabılarımı da aldım.
eşyalarımızı da aldık çok şükür, halılarımız ve perdelerimiz geldi. önümüzdeki haftadan itibaren de eşyalar gelmeye başlayacak.
düğünden 1 hafta kadar önce de çeyiz sermeye gidicez.
bizim fotoğraf çekimimiz düğünden önce olacak. kınadan 5 gün önce de fotoğraf çekimi var düğünden çok ona heyecanlanıyorum birkaç gündür :)
durumlar böyle yani tatlım. anlayacağın herkeste bir telaş ama tatlı telaşlar bunlar Allah sonunu hayır etsin hepimiz için.. amin
bende 24 ağustos geliniyiimmmmmmm
hoşgeldin tatlım :)
merhaba kızlar, ben de ağustos geliniyimm :)) 16sında benim, 18inde eşimin memleketinde düğünümüz var inş.. sizleri böyle telaşlı görünce bi garip oldum sanki ben boş oturuyorum gibi geldi :))
evimizi yerleştirdik, herşey hazır, kapımızı çektik çıktık :) düğün salonu gelinlik kınalık stüdyo,balayı oteli de hazır, çiçekçi ve kuaförüm kaldı. ama hava okadar sıcakkki oruç ağzımla bide bunlarla uğraşmak zoruma gidiyo.. ya bian evvel bitsin gitsin diye düşünüyorum bu ara nedense, çok özledim galiba aşkımııı
hoşbuldum
sizin düğün ne zaman nasipse
ve tekirdağda mı olacaksınız yine
bu arada bende üniversiteyi tekirdağda okudum
peki düğündaşlarım son bir soru
siz evlilikte korunma meselesini falan konuştunuz mu?
ben hiç birşey planlamadım:26:
nişanlıma dedim hapların bazı tesirleri olabiliyormuş
hormanlarla ilgili kilo ile ilgili tüylenme ile ilgili
sen kullanma ben hallederim dedi ama
ben korkuyorum açıkçası
birşey olursa falan diye
zaten bir korku var deli şekilde
bird eonun stresi nasıl olur bilmiyıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?