tesekkur ederım kızlar ..İnşallah daha gzuellerı sızlerın olur gıyecegım gunu beklıorum artık pekı çokmu kılolu durmusum ya
çok güzel canımm güle güle giy.sonunda bu işi hallettin.darısı benim başıma :)
d.k haplarının çok zararları olduğunu okudum daha doğrusu yan etkileri... eğer bişeyle karşılaşırsan yazarmsın tatlım bende d.k. hapı kullanmak istiyorum ama korkuyorum :2:
tesekkur ederım kızlar ..İnşallah daha gzuellerı sızlerın olur gıyecegım gunu beklıorum artık pekı çokmu kılolu durmusum ya
kızlaaar size bi soruu hatta bi kaç soru
1.bohça hazırladınız mı ?
2.nişanlınızın ailesine neler koydunuz?
3. nişanlınıza neler aldınız?
4. geline neler alınıyo?
beni daha alışverişe çıkarmadılar, bana neler almaları gerekiyo? zahmet olmazsa sıralayabilir misiniz :/
4. geline neler alınıyo?
beni daha alışverişe çıkarmadılar, bana neler almaları gerekiyo? zahmet olmazsa sıralayabilir misiniz :/
Canim nisan bohcacisi bolumune girersen benim bi topigim var goturdugum bohca detayli olarak mevcutnereli oldugunuzla ekonomik durumla felan ilgili birazda cunku bazi dunurler anlasiyorlar oglan ve kiz disinda kimseye bisi alinmasin diye.
Senin icin ciktiginizda da bolca ic camasiri ,corap birkac kat kiyafet yazlik kislik pijama takimi geceliklermakyaj takimi bikac ayakkabi canta :) gunluk giydigin seyler ben tayt badi felan aldim ekstradan :) beraber yapcaksaniz alisverisi oncelikle her seyi gonlunce almaya bak :)
canım arkadaşın da dediği gibi yöreyle, ekonomik durumla, ailelerin karşılıklı anlaşmalarıyla değişebilecek bi durum bu. biz hazırladık mesela bohça. müstakbel damadapijama takımı, terlik, iç çamaşırı takımı, çorap, gömlek, t-shirt, seccade ve iğne oyalı havlu.. kayınvalideye burda pike takımı yaptırılır annem ondan yaptırmıştı. şal ördü onu koyduk, onun dışında iğne oyalı namaz örtüsü, iğne oyalı çember, bi tane bluz bide atlet. kayınbabama seccade, gömlek, atlet ve iğne oyalı havlu. görümceme bluz, iğne oyalı çember bide annemin ördüğü şal. bi tane de kaynım var ona da bi seccade bi gömlek.
beni alışverişe çıkardıklarında da bolca kıyafet aldık. etek ceket takım, pantolon ceket takım, kot pantolon, keten pantolon ve üst kıyafetler,, işte gömlekler bluzlar falan. ayakkabı, çanta, yazlık ve kışlık pijama takımları, gecelik seti (gelin seti die satılıo genelde 6 parça falan oluo onlardan aldılar), iç çamaşırları, çoraplar, makyaj takımı istemem dememe rağmen kaynanamın yoğun ısrarı üzerine onu da aldık:) bi kutu ve içine istediğin makyaj malzemeleri..böyle işte
ben o alışverişte çok daralmıştım mesela bu kadar bişey istemiodum ne gerek kendimiz alırız diodum ama illa olacak dediler yeter dedikçe aldılar saolsunlar ama ben çok utandım. hatta esnaflar bile hç böle gelin görmedk falan dediler:)
ne derlerse al yani kısaca çünkü bi süre sonra kontrol bizden çıkıo :) gönülleri olsun
canım valla korkmakta haklısın bende korkarak başladım.bundan altı ay önce de adet düzensizliğim için diana 35 vermişti onu hiç kullanamamıştım yasmini de iki gündür kullanıyorum ama mide bulantısı bunda da olucak gibi çok korkuyorum önceki gibi olur diye.bünyelere göre farklı tepkileri oluyormuş bazılarında kilo aldırıyor bazılarındaysa bende olduğu gibi bulantı,kusma yapıyor.bakalım zamanla değişiklikleri yazıcam sizeee
teşekkür ederim cevapladığın içinn tatlımbakalım neler alacaklar bende diyemem ki şunu al bunu al diye en iyisi bi liste yapıp çıkmak sanırım alışverişe :18:
yaz mutlaka tatlım bende bu düğün arifesinde kilo vermişken tekrar almak istemiyorum çünkü nişanlım hiç sevmiyo o halimii bende çok hoşnut olmuuyorum :/ bakalımmm inşallah kötü etkilemez tatlım
kızlar bu arda bugün ayakkabılarımı aldım görür görmez çok beğendim hem de çok rahat...
bence çok hoş görünüosun canım kilolu falan da durmamışsın ayrıca gelinliğimiz ayakkabımız saçımız nasıl olursa olsun, ne kadar stres yapsak da bence o gecenin en güzel kızı biz olacağızçünkü biz geliniz
4. geline neler alınıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?