kızlar ya ben cok korkuyorum bızde bu persembe ev dosemeye gıdıcez 10 saat uzakta tek annem ve ben kımse yok baskahep eksıkler oradan alıcak temızlık yerlesme cok gozumde buyudu ısler zaten annemın eıvnde boya badana ınsaat cok yoruldum hersey tamam sanırım ama değişik bır psikolojı var ustumdde korku gıbı
Kizlar mrb nasilsiniz nikahimiz kiyildi her sey cok guzeldi ama nisanlimin babaannesi yogunbakimda dugune daha var ve calgili olmayacak mevlutlu olacak kinam oynamali olacak ama belki ertelenir dua edin insallah sagligina kavusur
bız de 6 temmuzda yerlestırcez evımızı ıns :) cok heyecanlıyım bakalım nasıl gececek cok yogun ve yorucu gececegı kesın.
kına gecemde bereket narı dagıtcem emınonunden baya uyguna aldım. yapınca resmını de eklerım. haftaya da kına kıyafetımı falan almam lazım ramazan gelmeden.
kpss maratonu var sımdı de ıns atanırım yarabbım :18:
selam kızlar ben aranıza yeni geldim ve agustos geliniiyim :)
as. Hoş geldin bende yeniyim sitede
kızlar bayadır yazamıyorum ama okuyorum sürekli:) damatlık,gelinlik,davetiye,koltuk takımı,yatak odası,tv ünitesi + masa tamam :)
şimdi sıra fotoğrafçı,halı,perde ve avizede:) ramazan başlamadan bitmeli hazırlıkla bakalım ne olacak :)
kına hediyem bereket narı yukardaki resimden olcak. nette tanesi 4 tl idi çok pahalı geldi gayet basit birşey. ben de eminönünden tanesini 85 kuruşa aldım
içine paketli kına koycam. isim etiketini de kırtasiyeden bastırttım 10 tl verdimyapılmısını da yapınca koyarım.
ben eşyalı halini gördüm 2 hafta önce gitmiştik. kıyafetlerimi bile hazırladım kışlıkları giderken götürcem. ramazanda gitmeyi planlamıyorum. bi daha evlenince giderim yani.
bu da nikah şekerimiz ama bunu hazır alcaz kadıkoyden
kızlar ben de ağustos geliniyim gelinlik için biraz geç kaldık o yüzden acilen karar vermem gerekli yardımlarınızı istiyorum, kadıköy'de 3 tane gelinlikçi arasında kaldım dikimleri ve fiyatları hemen hemen aynı ama eğer aranızda daha önce oralara gitmiş olan varsa bana yaşadıklarını anlatabilir mi? Flower moda, prosimanaz gelinlik, butik&antik gelinlik, bu üç mağaza kalite ve fiyat olarak kafama yattı ama önümdeki süreçte beklenmedik birşey çıkar mı diye korkuyorum, yardımlarınızı bekliyorum :*
şimdi koltuklarımı krem alsam o zaman ama yemek masam ve konsalumda açık renk neleri koyu alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?