gelebiliriz herhalde bende pat diye konuya dahil ettim kendimi :) hazırlıkların ne alemde canım ben yetiştiremiycekmişim gibi hissediyorum
gereksiz bir rahatlık var üzerimde canım yaa
amaan nolacak eksikler de düğünden sonra alınır diyorum kendi çapımda
ama içimden diyorum kimseye çaktırmıyorum
biraz canım kıymetli benim de
işten çıkıp yorgun argın bişeyler bakmak zoruma gidiyo
sen naptın bitti mi hazırlıklar
yok canım hazırlıkların başlangıç aşamasındayım daha. eşya olarak beyaz eşyalsrı alabildik sadece evimiz belli olmadığı için diğerlerini almadık. ama hemen hemen her markanın her modelini kodlarıyla ezberledim sayılır beğenemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum. evim kafamda şekillense gerisini dert etmiycem ama bu şekilde kafam cok karısık fazlasıyla titizim tam içime sinmesi gerekiyo ki o da biraz zor. sen neler aldın gelinlk falan baktın mı?
ayy ben boşuna dert ediyomuşum o zaman
benim işler bitti sayılır
mobilyalarımı beğendim 15 haziranda gelecek kısmetse
beyaz eşyalarımı almıştım zaten
gelinliğimi dün seçtim bugün aklıma takılan bikaç yeri için tekrar gidicem
onları düzelttiricem
15 ağustosta da o elimde olacak inşallah
mutfak eşyalarım tam
tv ünitesi perdeler ve halılar kaldı göze batan
sonrası ufak tefek eksikler canım
senin 23 24müş galiba benim de 21 24 ağustos
Yeni gelen gelin adaylari hoşgeldiniz ben de atanmayi cok istiyorum nasip hayirlisi olsun.
Bana zaman cok hizli geçiyor valla. Araliktan sonrasi yani bu yil nasil gecti ne zaman hazirana geldik anlamadım. Bir bakcam ooo dugun de bitmis.
Ben dugun olaylarini tamamladim gibi kina gecesine el atacagim şimdi
çok güzeller özellikle kırmızı puantiyeli ve beyaz çiçekliye bayıldım:) ben de eklemek istiyorum bakalım deneyeceğim. Sen aklına geldikçe, boş oldukça ekle :)
kızlar merhabaa
yaa çok şaşırdım
böyle bir topik var ve ben yeni görüyorum
bende ağustos geliniyim
gelebilir miyim
canım seninle zevklerimiz hemen hemen aynıymış:) santana koltuk takımı sanırım dimi o bende onu beğenmiştim eğer renk seçeneği olursa bnmkide ondan olucak muhtemelen. beyaz eşyalarımızda çamasır makinelerimiz aynı sanırım ama ben hepsini inox serisinden aldım. sizleri gördükçe paniğe kapılıyorum ben daha hiç bişey yapmadım. Allah'ın izniyle evimiz belli oluyo gibi artık bnde bi şekil verebilicem :) inşAllah eşyaların mutlu anların sahidi olur hep, huzurlu bi yuvan olur:)
evet tatlım santana :) bellona da beğendiğim tek koltuk takımırenk seçeneği var ama kumaş olarak teşhirdekini çok beğenmiştim onun aynısından olacak bizimki vizondu sanırım :) çamaşır makinası banyoda duracağı için beyaz olsun fark etmez diye düşündüm :) panik yapma canım daha koca 2 ay var ama şöyle de bişey var ramazana fazla iş bırakmasak çok iyi olur yoksa çok zorlanırız halı ve perdemi de aldım. halılar tikeden perdeler taçtı sanırım. ilk halı salon için. bu tonlarla salonu umarım çok boğmam. ikinci halı oturma odası yapmadım (ama belki açılan 3lü koltuk alırız) şimdilik boş oda için. 3. halı da mutfak için.
Eki Görüntüle 725946 Eki Görüntüle 725947 Eki Görüntüle 725945
perdelerin fotoğrafını bulamadım malesef. salon penceresi için tülün aynı deseninin pudra pembesi renginden fon olacak. mutfak penceresi için zebra perde aldık. çok şükür büyük işler bitti. evin belli olunca daha kolay oluyor inan canım. aminn aminnn tüm güzel dileklerin hepimiz için geçerli canım Allah sağlık huzur mutluluk versin bunlar geçici şeyler hepsi tekrar olur yeter ki ağzımızın tadı bozulmasın eşlerimizle güzel geçinelimm
Kınam 13 Ağustos Düğünüm 15 Ağustosta. Gelinliğimi kiraladım(alıpta ilerde boşa evde yer kaplasın istemedim),damatlığı ve kına içn elbisemi aldık.Bindalığı gelinlik kiraladığım yer verecek o gün için. Bunlar dışında bişey yapamıyoruz.Benim tayinime göre eve ve eşyalara bakıcaz maalesefÇeyimizi yavaş yavaş tamamlıyorum yinede.En önemli olan beyaz eşya ve mobilyalar kalacak ama...
Merhaba kızlar 3 gün uzak kaldım forumdan ne güzel canlanmış burası. Ben karne işleriyle uğraşıyorum bu aralar, okul bitsin tam gaz devam edeceğim hazırlıklara.
Kınam 13 Ağustos Düğünüm 15 Ağustosta. Gelinliğimi kiraladım(alıpta ilerde boşa evde yer kaplasın istemedim),damatlığı ve kına içn elbisemi aldık.Bindalığı gelinlik kiraladığım yer verecek o gün için. Bunlar dışında bişey yapamıyoruz.Benim tayinime göre eve ve eşyalara bakıcaz maalesefÇeyimizi yavaş yavaş tamamlıyorum yinede.En önemli olan beyaz eşya ve mobilyalar kalacak ama...
az kalmısss hayırlısı olsun canım :) öğretmenmisin :)
nursem cim haklısın eve göre bakmak gerekiyor zaten şu durumda da bakma şansım yok maalesef köyde kalıyorumöğretmenim canım temmuzdaki tayin dönemini bekliyoruz eşyalar için o da tabi tayinim çıkarsa
ahahh ben yazmıstım diğer başlığa:) hayırlısı olsun canım tatlı telaşlar bunlar gorceksın hersey hallolcak bır bakmıssın evlı bır bayansın:) bızde gün alabılsekkk :)inşallahEvet az kaldı ArvenAnnJezebelcim heyecanım giderek artıyor. Öğretmenim evet :))
inşallah çıkar hemde guzel bır yere cıkar allah isteklerini kalbıne gore versin canım:)
ahahh ben yazmıstım diğer başlığa:) hayırlısı olsun canım tatlı telaşlar bunlar gorceksın hersey hallolcak bır bakmıssın evlı bır bayansın:) bızde gün alabılsekkk :)inşallah
♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?