bende 85 almıştım kesin gitcem işte taamam dedim işte nasip olmayınca olmuyo tatlım bu sene bi de düğün olayları girdi :/ allah yardımcımız olsun
vardır bunda da bir hayır diyerek avunuyoruz napalımevet ya bu düğün olayları çok etkiliyor haliyle. nereden mezunsun canım ?
eskişehirden tatlım anadolu üni sen?yakında bu topicte tanıdğım biri çıkacak az kaldı inanıyorumm
sakaryadan canım eminim zorlasak tanıdık çıkarıziki arkadaşım farabiyle bir yıl anadolu üniversitesinde okumuşlardı biz de onların yanına gitmiş gezmiş dolaşmıştık hey gidi günler heeyyy
birinin ismi b.... diğeri de s.... hatta biri bolulu muuuuhahah eğer onlarsa tamam 2 tane buldum
kendi başına iyi hallediyosun tatlımmmbenmki herşeyi beğenmediği için bizim iş gelmesine kaldı :/
evet tatlım onlardünya ne küçük görüyor musun hatta onların iki arkadaşı bizim okula gelmişlerdi kalacak yer bulamayınca bizim evimizde kalmışlardı
off daha bızım 7 gunumuz war cnm ya bılemedım heycanı ama cok ozledım bıan once gelse hazıranın 3nde nıkahımız kıyılcak
valla dünya küçük tatlım bende ona karar verdim
sen de boluluydun dimi görüşüyo musunuz s.... ile
yok görüşmüyoruz tatlım hatta aynı lisede okumuşuz onla bi alt dönemimmişsen nerelisin tatlım
kızlar yataklarınızı aldınız mı? biz hafta sonu baktık yataş ve istikbel arasında kaldık fiyatları yakın birbirine biri 780 biri 800sizce hangisi daha iyidir?
bellonadan mobilyaları alırken yatağı da oradan aldık. 600lira cıvarıydı sanırım nostress yatak. hangisi daha iyidir bilmiyorum tatlım ama ikisi de kaliteli ürünler pişman olmazsın.
benımde düğünüm 18 ağustos inşallah :) kınayı evde düşünüyorum ama ufa bı yerde olabılırmı kararsızm tas catlasın kınamda 30-35 kısı olacagz
ayy kızlar ben de dun boluya gıttım ılk defa boluyu gordum evımızı gordum bı garıp oldum hem sevındım hem uzuldum tuhaf duygular ıcındeyım. pek gezemedım boluyu evde ısler vardı halıyle. bı dahakıne gezme nıyetıyle gıtcem ınstullerı avızelerı taktık halıları ve ceyızlerımın bı kısmını goturdum. agız tadıyla otururuz ıns
Ben de Ağustosta evleneceğim ancak benim 2 düğünüm olcak :)) Hem memleketimde hem de eşimin memleketinde..Evimiz tutuldu eşyalar yerleştirildi sadece birkaç detay var onları da izmirden tamamlamayı düşünüyorum..Sadece gelinliğim kaldı ancak memleketime gitmeme de daha zaman var30 haziranda gideceğim bakalım inşallah kafama göre bir model bulurum ve güzel fiyatta bir gelinliğe sahip olurum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?