2013 agustos gelınlerı buraya :)

canım yenibosnada eskijdi diye bir yer var orda yataş ın yatakları var.orjinalmiş ama spotçu oldugu için fiyatlar biraz daha uygun.istersen bir bak.

Çok teşekkür ederim canım kusura bakma daha yeni okudum Bu sene çok düğün var kuzenler kardeşler herkes evleniyor :)Ben daha bakma aşamasındayım inşallah herkesin gönlüne olur
Muhakkak yataşa bakacağım çok pahalı :))))

Canım ben telefondan giriyorum da pek göremedim sanki az kabarık gibi duruyo üstü çok güzel gülerek giyin inşallah:)
bende kafayı bozdum çok kabarık istiyorum gelinligimi çok heyecanlıyim yaa zaman yaklasiyo bian önce vakit gelse de giysem gelinligimi istiyorum ama ailemden ayrılcm aklıma gelince hemen gelmesin vakit diyorum

kabarıklığını istediğim gibi ayarlayabiliyorum provaya gittiğim zaman onu ayarlıyorlar.
Birde herşeyden önce rahat olmasıda çok önemli ben bu gelinliğin içinde çok rahattım birazda o yüzden seçtim bu modeli. Çünkü bu senin en öenmli ve en mutlu günün olduğu kadar en çok yorulduğun ayakta kaldığın gün olucak o yüzden bütün gün boyunca rahatsız bir gelinlikle ortada dolanmak istemiyorum rahatça hareket edebilmeliyim. bunuda dikkate almanı tavsiye ederim canım

selam kızlar sonunda nişanlım gelebildi ve nikah işlemleri için çalışmalara başladık ama sağlık raporunu iki gün sonra alabilirsiniz dediler yarın alıp belediyeye başvurumuzu yapacağız. sonrasında gelinliğime karar verdik 1.750 liraya anlaştık inşallah güzel olur bu ayın sonunda ilk provam var

kızlar size bir şey sormak istiyorum yani aslında artık geç bir soru ama siz olsanız napardınız? nişanlım bir lojman dairesine yerleşti evlenince de orda oturmak için. lojmanları bilirsiniz kötü durumdaydı kayınvalidem ve kayınpederim gidip orada 10 gün kaldılar ve eve baya çeki düzen verdiler. ayrıca evde bu süre içerisinde doğalgazıyla ilgili çok problem çıktı ve nişanlım çok yoruldu ustalar hiçbir işi tam yapmadılar. yani ev çok güzel değil ve nişanlım çektiği sıkıntıdan, güzel olmamasından dolayı şimdi bu evden çıkmak istiyor. ev şehrin merkezinde sahile yürüyerek 10 dk. kira+aidat 400 tl (bu fiyat merkezdeki dairelere göre çok iyi). geçen hafta gittim evi gördüm çok beğenmedim ama oturulmayacak gibi değil. sonra 2 gün boyunca kiralık ev aradık çok güzel evler gördük ama hep kiraları 500-550-600 civarı ve genellikle hep merkezi sistem aylık aidati 150tl.ama bu daireler çoğunlukla merkezi değil. nişanlım sen hangisinin istersen ona çıkalım parasını düşünme halledicez diyor. velhasıl kelam işte böyle kararsız kaldım sonuçta pahalı bir eve çıkarsak zorluğu yine biz çekeceğiz. güzel evde oturmak ben de isterim ama hem merkezde olmasından dolayı hem kirasının daha uygun olmasından dolayı burda kalmayı tercih ettim. bugün halıları alacağız sonra da perde bakacağız yani artık kararımdan geri dönemem inşallah sonra pişman olmam :26:

canım herkes çok güzel yerlerde oturmak ister mutlaka ama işte her şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor malesef. Dediğin doğru daha fiyatlı eve çıksanız sıkıntıyı yine siz çekiceksiniz. Siz ne lojmanında oturcaksınız bilmiyorum ama bizde yıllarca lojmanda kaldık (babam asker olmasından dolayı) he sonra daha güzel kendi memleketimizde kendimize ait evimiz oldu ama o lojmanda kaldığımız zamanları asla unutamam o kadar güzel bir ortamı var ki arkadaşlıklar komşuluklar filan bambaşka oluyor ve hala daha görüşürüz ordaki komşularımızla arkadaşlarımızla düğünüme bile gelicekler:) Önemli olan senin mutlu olman geri kalan her şey boş ama diyorsan ki ben bu evde mutlu olamam o zaman çokda geç olmadan kararını değiştir derim

Hayırlısı olsun, herşey gönlünce olsun canım..
Evin merkeze yakın olması büyük artı. Evde oturulmayacak kadar kötü değil diyosun, ee lojman olması nedeniyle uygun da. Bence en doğrusunu yapmışsın. Zaten düğün sonrası ne kadar az giderin olursa, o kadar gezmeye paran olur hem
Sıkılma sıkılma doğru karar. Hem satın mı alıyorsun canım. Olmadı, bi süre sonra katlanılmıycak düzeyde olursa ev, taşınırsınız.

merhaba kızlarr !
uzun zamandır interneti yoktu ve takip edemedim yazdıklarınızıı fırsat bulunca hepsini okudummm
ben aynı yerde sayıyorum siz heyecana başlamışsınız bile ama bende tık yok :/ niye ki :/ gerçi nişanlım hala askerde sanırım döndükten sonra başlar yine heyecanımmmm

kusura bakmayın arkadaşlar nişanlım buradayken internete giremedim. çok şükür şu 3 günde çoğu işimizi hallettik gelinlik+damatlık+nikah işlemleri+halılar da çıktı aradan. cevabınız için teşekkür ederim. bu evde kalmaya karar verdik inşallah hayırlısı olur huzurlu olalım ağzımızın tadı iyi olsun gerisi boş. böyle ufak tefek şeylerle mutsuz olmamam gerek. napalım biraz sıkacağız dişimizi. emeklemeden yürünmüyor malesef. vakıflar genel müdürlüğü lojmanı canım. nişanlım üniversitede araştırma görevlisi. ben de sınıf öğretmeniyim ama atanamadım. ilk dönem ücretli öğretmenlik yaptım ikinci dönem kpssye hazırlanmak için bıraktım ama düğün çeyiz derken hiç çalışamadım ne olacak bilemiyorum. seneye artık orada özel okullara başvuracağım inşallah olur. Allah hepimizin gönlüne göre versin hep mutlu olalım inşallah

merhaba canım hiç sıkma canını bak çok az kalmış nişanlının gelmesine mutlu olmalısın :)) nişanlın gelince her şey gönlünce olur çabucak halledersiniz işlerinizi

merhaba kızlar :) bende bayadır gıremıorum malum hazırlıklardan dolayı evımıze herseyımızı yerlestrdık benmde ceyızlerım gıtttı sadece salon takımalrımız halılarımız mutfak masamız kaldı cok sukur onuda nısanlım askerden dondukten snra halledıcez ıns on gunu war onlarıda aldıktan snra ıns yuvamız eksıksız kullanıma hazır olacak.bu aarda gelınlıklerinizi falan almısssınız hayırlı olsun ben coktan halletmıstım o işleri

bende sınıf öğretmeniyim ve tabi ki bende atanamadımmmm meslektaş çıktık bee

kendi başına iyi hallediyosun tatlımmm benmki herşeyi beğenmediği için bizim iş gelmesine kaldı :/

kendi başına iyi hallediyosun tatlımmm benmki herşeyi beğenmediği için bizim iş gelmesine kaldı :/

walla o bana gıderken buutun parayı bıraktı kuzu ben cogunu hallettım yok sa yetısemyecek cunku ramazana kalmamamz lazım.cogu seyı zaten oturma grubumu gelnlıgımı ızıne gelmıstı ozaman almıstık.gormedıgı sadece perdelerımz ve tv mız oldu onuda mms saolsun attım begendıgını aldm :)

anladım tatlım en iyisini yapmışsınızz askerlerimiz dönüyooooo heyecan var mı ? nerdeydi senin asker :)

bende 2012 mezunuyum tatlım iyi de bi puanım var(dı) ama olmadı nasip kısmet diyelim :/ tekrar çalışmak sinirlerimi bozuyo kader utansın aynen tatlım

evet ya o kadar sinir oluyorum ki yaşadıklarımıza aklıma geldikçe ağlayasım geliyor hiç şansım yokmuş diyorum. ben 80 almıştım ama umudum vardı şimdi evde oturmak çok ağır geliyor bi de çalışabilsem çok güzel olacak ama hiç umudum yok benim

bende 85 almıştım kesin gitcem işte taamam dedim işte nasip olmayınca olmuyo tatlım bu sene bi de düğün olayları girdi :/ allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…