bende artık cok ozledım kavuşmak ıstıyorum
bırde bızımkılerın cok yakın komşusunun eşi kuafor o yapsın mı dedıler sacını eve gelıp yapacak bende olur dedım nerdeyse düğün için hıc para harcamadılar bılıo musun
tamam dedım ama şimdi de nasıl olur acaba dıye merak ıcındeyım :44:
keşke bizim de öyle olsa her şey çok pahalı nişanlım fazla belli etmesede oldukça sıkıntıda . daha gelinliğe bakmadım çok merak ediyorum ne kadara mal olacak :26: güzel olur inşallah canım beğenmediğin noktada hemen söyler isrediğin gibi yaptırırsın.
ykok canım yaa acık ayakkabılar daha rahat oluyor cok yuksek topuklardabende en yüksek topuk kaç santimse onu istiyorum :) model olarak da kapalı istiyorum yürümesi daha kolay olur diye düşünüyorum
kızlar ben gelınlık ayakkabısı olarak renkli düşünüyorum ama ole yaptırmak ısteyen var mı aranızda nasıl olur cesaret te edemıom pat dıye
aynen canm bende su model dusunuyorum
Eki Görüntüle 662464
tabı canım denemek lazım mutlaka rahatlık cok onemlıtavsiyeniz için teşekkürler :) pek topuklu kullanmadığım için bilmiyorum hangisi daha rahat artık ayakkabı alırken denerim
demı yaa bende bulamıyorum yaaa yaptırmak mı lazım acaba hiç mi yok ıstedıgımız gb uretılmıs olan magazalarda:)ya ben bulamıyorum aradıgım ayakkabıyıı:
Benimde 11 ağustos kına 12 ağustos düğünüm olacak.Bordo renkli bindallım ve kına yeşili kına elbisem var.Gelinliğimi bedenime göre prenses modeli diktirityorum.Mayıs ayında teslim edecekler.Şu 5 kilo vermeye çalışıyorum.Gelinliliğin arkası bağcıklı olduğundan kilio verince sırttan ayarlanıyor.Ben Mayıs ayının sonuna doğru nikah olsun dedim.Ama nisanın 15 i gibi nikah istiyor. Nişanlım benden daha heyecanlı.En çok araştırıp düşündüğü ve en çabuk ayarladığı şey balayı oteli oldu nedense :26: 6 yılldır bibririmizi çok seviyoruz.:) Tekirdağ'da çalışıyor,onu çok ama çok özlüyorum.
tabı canım denemek lazım mutlaka rahatlık cok onemlı
demı yaa bende bulamıyorum yaaa yaptırmak mı lazım acaba hiç mi yok ıstedıgımız gb uretılmıs olan magazalarda:)
bnde dıktırıyorum benmde arkası ıplı kılo alıp vermede daha rısksız bu modeller
nikah işlemleri nası yapılıo kızlar benım hiç bi fikrim yok bızım dugun yasadıgımız yerde olmucak eger dugun yapacagımız yerde dugun gecesı yaptırmak ıstersek nıkahı neler yapmamız gerekır?bilen var mı kızlar
Benimde 11 ağustos kına 12 ağustos düğünüm olacak.Bordo renkli bindallım ve kına yeşili kına elbisem var.Gelinliğimi bedenime göre prenses modeli diktirityorum.Mayıs ayında teslim edecekler.Şu 5 kilo vermeye çalışıyorum.Gelinliliğin arkası bağcıklı olduğundan kilio verince sırttan ayarlanıyor.Ben Mayıs ayının sonuna doğru nikah olsun dedim.Ama nisanın 15 i gibi nikah istiyor. Nişanlım benden daha heyecanlı.En çok araştırıp düşündüğü ve en çabuk ayarladığı şey balayı oteli oldu nedense :26: 6 yılldır bibririmizi çok seviyoruz.:) Tekirdağ'da çalışıyor,onu çok ama çok özlüyorum.
kızlar ben gelınlık ayakkabısı olarak renkli düşünüyorum ama ole yaptırmak ısteyen var mı aranızda nasıl olur cesaret te edemıom pat dıye
Benimde 24 Ağustosta düğünümmmmGelinlik ev eşya hiçbirşeye başlamadık daha
tatlım ben nişanımda porselen yaptırdım çok memnun oldum hem yüzün daha hoş grünüyo hem de kalıcılığı gayet iyiydi kınamda normal makyaj düğünümde porselen yaptrmayı düşünüyorum :)) kuaförümüde dün ayarladım
canım benım en az 1-15tan başlıo kıralıklar almak ıstersen ve teferruat ıstersen daha da artıyor. zor evlenmek ama dunyanın en eglencelı şeyı bırde cok sevdıgın bırıyle olursa
ole yapıcam artık begenmezsem cıkmam evdden derım
gelinliği değilde kına için giyeceğim tuvaleti kiralık düşünüyorum ya da moda evine diktirip geri satmayı düşünüyorum:26: biz 8 yıldır birlikteyiz canım ve çoook seviyoruzAllah hepimizi çok mutlu etsin inşallah
düğünümüzün, bizim günümüzün en güzelleri biz olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?