2013 agustos gelınlerı buraya :)

keşke bizim de öyle olsa her şey çok pahalı nişanlım fazla belli etmesede oldukça sıkıntıda . daha gelinliğe bakmadım çok merak ediyorum ne kadara mal olacak :26: güzel olur inşallah canım beğenmediğin noktada hemen söyler isrediğin gibi yaptırırsın.

canım benım en az 1-15tan başlıo kıralıklar almak ıstersen ve teferruat ıstersen daha da artıyor. zor evlenmek ama dunyanın en eglencelı şeyı bırde cok sevdıgın bırıyle olursa

ole yapıcam artık begenmezsem cıkmam evdden derım

valla tatlım bılmıorum kuaföru naptılar ama dugun salonuda dortyolda kuaföru görumcem ayarlayacak ben burdakı kuaförumu ayarladım.Orda olamadıgım ıcın sanırım hazıran gbı gdecek nısanlım oraya onada ayarlatabılırm cnm...Gelinliğim tam ıcıme sınen bı model oldu kızlar .Umarım sızınde öle olur canlarım.

Mrhhhhhhhhhh hep sonradan katılıom sohbetlere 28.08.2013 de inşallah benim düğün salon tutuldu sadece o kadr :)

selam kızlar benımde 17 sinde ..
gelın ayakkabısını ne yaptınız ben 15 cm felan dusunuyorum ama carsıda hem 5-7 en fazla 10 cm topukları goruorum,nerden bulabılırım acaba yaa

Bende istedigim ayakkabıyı bir türlü bulamadım platform kemerli açık ayakkabı düşünom ama yok

bende en yüksek topuk kaç santimse onu istiyorum :) model olarak da kapalı istiyorum yürümesi daha kolay olur diye düşünüyorum

kızlar ben gelınlık ayakkabısı olarak renkli düşünüyorum ama ole yaptırmak ısteyen var mı aranızda nasıl olur cesaret te edemıom pat dıye

bende en yüksek topuk kaç santimse onu istiyorum :) model olarak da kapalı istiyorum yürümesi daha kolay olur diye düşünüyorum
ykok canım yaa acık ayakkabılar daha rahat oluyor cok yuksek topuklarda
kızlar ben gelınlık ayakkabısı olarak renkli düşünüyorum ama ole yaptırmak ısteyen var mı aranızda nasıl olur cesaret te edemıom pat dıye

ay yok ben renklı ıstemıyorm gozukurse sırıtabılır bence,en fazla gümüş rengı alırım yanı..

tavsiyeniz için teşekkürler :) pek topuklu kullanmadığım için bilmiyorum hangisi daha rahat artık ayakkabı alırken denerim

Benimde 11 ağustos kına 12 ağustos düğünüm olacak.Bordo renkli bindallım ve kına yeşili kına elbisem var.Gelinliğimi bedenime göre prenses modeli diktirityorum.Mayıs ayında teslim edecekler.Şu 5 kilo vermeye çalışıyorum.Gelinliliğin arkası bağcıklı olduğundan kilio verince sırttan ayarlanıyor.Ben Mayıs ayının sonuna doğru nikah olsun dedim.Ama nisanın 15 i gibi nikah istiyor. Nişanlım benden daha heyecanlı.En çok araştırıp düşündüğü ve en çabuk ayarladığı şey balayı oteli oldu nedense :26: 6 yılldır bibririmizi çok seviyoruz.:) Tekirdağ'da çalışıyor,onu çok ama çok özlüyorum.

tavsiyeniz için teşekkürler :) pek topuklu kullanmadığım için bilmiyorum hangisi daha rahat artık ayakkabı alırken denerim
tabı canım denemek lazım mutlaka rahatlık cok onemlı
ya ben bulamıyorum aradıgım ayakkabıyıı :
demı yaa bende bulamıyorum yaaa yaptırmak mı lazım acaba hiç mi yok ıstedıgımız gb uretılmıs olan magazalarda:)

bnde dıktırıyorum benmde arkası ıplı kılo alıp vermede daha rısksız bu modeller
nikah işlemleri nası yapılıo kızlar benım hiç bi fikrim yok bızım dugun yasadıgımız yerde olmucak eger dugun yapacagımız yerde dugun gecesı yaptırmak ıstersek nıkahı neler yapmamız gerekır?bilen var mı kızlar

bende ağustosta evleniyorum inşallah ve gelinlik bakmak ya da diktirmek için sadece bir ayım olacak. çok mu geç kalmış olurum halledebilir miyim?? yoksa şimdiden halletmem mi gerekir

canım ben de pudra pembesi, su yeşili gibi soft renklerde ayakkabı ve çiçek düşünüyorum. bence özellikle doğa çekimlerinde çok hoş oluyor. düğünde de zaten çok fazla görünmüyor görünse de abes duracağını hiç sanmıyorum

Benimde 24 Ağustosta düğünümmmm Gelinlik ev eşya hiçbirşeye başlamadık daha

olsun canım yavaş yavaş hallolur hepsi zaten bir yerden başlayınca devamı çorap söküğü gibi geliyor biz evimizi tuttuk beyaz eşyalarımızı aldık daha başka bir şey bizim de yok

Son düzenleme:

canım bende Bolu'luyum düğünüm 10 ağustosta boluda olcak ama ben boluda yaşamıyorum bana yardımcı olabilir misin kuaför ve fotoğrafçı konusunda

gelinliği değilde kına için giyeceğim tuvaleti kiralık düşünüyorum ya da moda evine diktirip geri satmayı düşünüyorum:26: biz 8 yıldır birlikteyiz canım ve çoook seviyoruz Allah hepimizi çok mutlu etsin inşallah
düğünümüzün, bizim günümüzün en güzelleri biz olacağız inşallah

maşallah ne güzel :) rabbim bir ömür birbirinizi sevmenizi ve mutlu olmanızı nasip eder inşallah :)
ben görücü usulüyle nişanlandım daha 8 ay oldu tanışalı ama çooook mutluyuz ve çoooook seviyoruz rabbim daim etsin utandırmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…