2013 agustos gelınlerı buraya :)

kızlar bende gelınlığımı sipariş verdım sonunda ama benım bıraz ozel oldu yanı cok yakın bır arkadaşımın annesı dıkmek istedı kadın ızmırde unlulere gelınlık dıken bırıymiş. o yuzden ıcım rahat bızden bır şey ıstemedıler ama biz zorla 'kumaşları bız alalım'a ikna ettık.
bakın bunun gıbı olacak nasıl sızce??

çok hoş tatlımm allahımm çok mutlu etsin o gelinliğin içinde inşallah

çok şıkmış. gülerek giyin inşallah

bence de çok hoş canım mutluluklar getirsin sana inşallah

Cok hos gercekten ben daha baslamadim gelinlik isine alyans ve su balayindayiz hala benim beendigim de provi. Dan bakalim ins guzel diken bi terziye denk gelirim

çok hoş tatlımm allahımm çok mutlu etsin o gelinliğin içinde inşallah

canımmm cok teşekkur ederım alahım dugun arıfesınde olan herlkese yardım etsın mutlu etsın inşallah gercekten bu işler zor işler yaşayan bılır...

Cok hos gercekten ben daha baslamadim gelinlik isine alyans ve su balayindayiz hala benim beendigim de provi. Dan bakalim ins guzel diken bi terziye denk gelirim

evet canım ınşallah sende guzel bır terzı bulursun cunku dıkış cok onemlı.
ama ufaktan başlasan ıyı olacak canım bak sıkıştırma bu işlerı gercekten telaşlı seyler ufaktan bak gerısı corap sokugu gıbı gelıyor.
allah yardımcın olsun inşallah daha guzel bır gelınlıkte senın olsun inşallah...

canım benim Allah gönüllerimize göre versin inşallah :) aynı günde evleniyormuşuz son 5 ay 5 gün ama ben daha gelinlik bakmadım bile sanırım biraz fazla rahatım

aaa evet canım ama benım bırde ıskenderunda olacak yanı 24u vuslata erecegım tarıh aslında ama ılk dugunum 17sınde olacagı için ben ole yazdım

he hee merak etme daha 5 ayımız var halledersın nasıl bır gelınlık hayal edıyorsun canım?

farklı şehirlerdesiniz sanırım sizin biraz yorucu olacak ama bol bol oynayacaksınız . biz aynı şehirde yaşıyoruz ama evlenince başka bir şehirde yaşayacağız umarım kolay alışabilirim :26: aklımda birkaç model oluştu çok şükür dantel ağırlıklı sade bir gelinlik umarım istediğim gibi bulabilirim ya da diktirebilirim

ben de ağustos geliniyim 11 ağustos inşallah :)
düğün salonumuz tutuldu başka da hiçbir şey yok.
aklımda gelinlik modeli ama diktireceğim ya da alacağım iyi bir yer bulamadım henüz
inşallah son bir ayda halledebilirim

çok güzelmiş. Rabbim tamamına erdirir huzurlu ve mutlu kılar inşallah.

evet canım ayrı şehırlerdeyız ben ıst.da o ankarada evlenınce ankarada olacagız onceden hıc ıstemıyordum ama şimdi onun ıcın katlanılır dıyorum.. cok guzel olur merak etme hem sade gelınlıkler emın ol daha guzel oluyor gelınler şatafatlı şeyler yaptıryorlar dıyorum kı allahım bunları daha once hıc denemıyor musunuz yada yanınızda kımse olmuyor mu? sız nerede yaşayacaksınız canım ??

benımde 17snde ıskenderında olacak canım ne guzel ya

ben şimdi bursadayım o çanakkalede. evlenince de orda yaşayacağız ben de çok korkuyorum pek gitmek istemiyorum ama yeter kavuşalım artık biz de erelim muradımıza gelinlikle ilgili tüm düşüncelerine katılıyorum canım çok haklısın zevk meselesi tabi ama öyle zevklerin olabildiğine inanamıyo insan bugün kuaförümü de ayarladım fotoğrafçıyla da görüştüm mü onlar bari aradan çıkmış olacaklar.

Bu özel gününüzü bu yaptıklarımızla süslemek isterseniz takı kurdelası 20 TL ; Kadeh süsü çifti 10 TL ptt kargo ile kapıda ödemeli olarak gönderebilirim..

bende artık cok ozledım kavuşmak ıstıyorum
bırde bızımkılerın cok yakın komşusunun eşi kuafor o yapsın mı dedıler sacını eve gelıp yapacak bende olur dedım nerdeyse düğün için hıc para harcamadılar bılıo musun
tamam dedım ama şimdi de nasıl olur acaba dıye merak ıcındeyım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…