kızlar bende gelınlığımı sipariş verdım sonunda ama benım bıraz ozel oldu yanı cok yakın bır arkadaşımın annesı dıkmek istedı kadın ızmırde unlulere gelınlık dıken bırıymiş. o yuzden ıcım rahat bızden bır şey ıstemedıler ama biz zorla 'kumaşları bız alalım'a ikna ettık.
bakın bunun gıbı olacak nasıl sızce??
Eki Görüntüle 654856
kızlar bende gelınlığımı sipariş verdım sonunda ama benım bıraz ozel oldu yanı cok yakın bır arkadaşımın annesı dıkmek istedı kadın ızmırde unlulere gelınlık dıken bırıymiş. o yuzden ıcım rahat bızden bır şey ıstemedıler ama biz zorla 'kumaşları bız alalım'a ikna ettık.
Eki Görüntüle 654856
Eki Görüntüle 654856
çok hoş tatlımmallahımm çok mutlu etsin o gelinliğin içinde inşallah
bence de çok hoş canım mutluluklar getirsin sana inşallah
Cok hos gercekten ben daha baslamadim gelinlik isine alyans ve su balayindayiz hala benim beendigim de provi. Dan bakalim ins guzel diken bi terziye denk gelirim
amin kuzum benım inşallah mutlulugum onu ilk gıyınce daha da artar
canım benim Allah gönüllerimize göre versin inşallah :) aynı günde evleniyormuşuz son 5 ay 5 günama ben daha gelinlik bakmadım bile sanırım biraz fazla rahatım
aaa evet canım ama benım bırde ıskenderunda olacak yanı 24u vuslata erecegım tarıh aslında ama ılk dugunum 17sınde olacagı için ben ole yazdım
he hee merak etme daha 5 ayımız var halledersın nasıl bır gelınlık hayal edıyorsun canım?
Eki Görüntüle 654856
farklı şehirlerdesiniz sanırım sizin biraz yorucu olacak ama bol bol oynayacaksınız. biz aynı şehirde yaşıyoruz ama evlenince başka bir şehirde yaşayacağız umarım kolay alışabilirim :26: aklımda birkaç model oluştu çok şükür dantel ağırlıklı sade bir gelinlik umarım istediğim gibi bulabilirim ya da diktirebilirim
aaa evet canım ama benım bırde ıskenderunda olacak yanı 24u vuslata erecegım tarıh aslında ama ılk dugunum 17sınde olacagı için ben ole yazdım
he hee merak etme daha 5 ayımız var halledersın nasıl bır gelınlık hayal edıyorsun canım?
benımde 17snde ıskenderında olacak canım ne guzel ya
evet canım ayrı şehırlerdeyız ben ıst.da o ankarada evlenınce ankarada olacagız onceden hıc ıstemıyordum ama şimdi onun ıcın katlanılır dıyorum.. cok guzel olur merak etme hem sade gelınlıkler emın ol daha guzel oluyor gelınler şatafatlı şeyler yaptıryorlar dıyorum kı allahım bunları daha once hıc denemıyor musunuz yada yanınızda kımse olmuyor mu? sız nerede yaşayacaksınız canım ??
bende artık cok ozledım kavuşmak ıstıyorum
ben şimdi bursadayım o çanakkalede. evlenince de orda yaşayacağız ben de çok korkuyorum pek gitmek istemiyorum ama yeter kavuşalım artık biz de erelim muradımızagelinlikle ilgili tüm düşüncelerine katılıyorum canım çok haklısın zevk meselesi tabi ama öyle zevklerin olabildiğine inanamıyo insan bugün kuaförümü de ayarladım fotoğrafçıyla da görüştüm mü onlar bari aradan çıkmış olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?