• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

17 ağustos geliniyim :1:
düğün salonum tutuldu.
kınam için salon bakıyoruz şimde..
hazırlık hiç bitmiyor ki..
her gün aklıma birşey geliyor evimde bu eksik, buda olsun.
sen ne yapıyorsun??

Son düzenleme:
Ağustos 25te olacak düğünüm inşallah :)
Henüz düğün yeri kına yeri falan tutulmadı.
1 ay önce sözlendiğimiz için yeni yeni başlıyoruz hazırlıklara.
Hayırlısıyla tamamına erdircez inşallah

kınada ne yapmayı düşünüyorsunuz kıyafet olarak.
ben kırmızı yada mavi kabarık gelinlik gibi modeller var sadece ondan giymek istiyorum.
almak mı daha mantıklı kiralamak mı? ben arada kaldım.
nişanlım al diyor ben napcam kocaman şeyi sonradan.boşa kalabalık ve masraf.
siz nedersiniz. ağustos gelinleri :1:

canım bende bındallı gıycem kına gecesınde , kabarık dusunuosan ala alma ben nısanımda gıydım ve suan evde bosuna yer kaplıor. ben bındallıyı ve gelınlıgı bıle kıralmayı dusunuorum açıkçası...

kizlar gelinligimi satiyorum 3 ay once evlendim bi bakarsaniz sevinirim izmir den aldim tokatta oturuyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/gelinl...ilenenler.html (kizlar gelinligimi satiyorum (izmirden aldim) ilgilenenler)*burdan bakarsaniz seviniirm 700 e satmayi dusunuyorumherseyi var

bindallı tarzı gibi bir kıyafeti çehizim de giyeceğim. muhteşem yüzyıl kıyafeti diye düşünüyorum.
tek parça kına sonuna kadar onu giymek istiyorum.
benimde nişanlığım öğlece duruyor yazık. başkasına vermeye de kıyamıyorum. kınalığıda almak mı satın almak mı?
nişanlımda al diyor onuda kırmak istemiyorum ama mantıksız geliyor napayım bilemiyorum hafta sonu fırsat bulabilirsem bi bakayım.

canım benım lınk hatalı atıııgın bıdaha at ıstersen

walla ben bındallı yada gelınlık alma taraftarı degılım açıkçası cunku dedgm gıbı bende nısnalıgımı aldım pısmanım vermeyede kıyamıorum kımseye.Bu hafta perde fıyatlarını öğrenmeye cıkçaz annemle bakalım
:16::16::16:

Bende varım Canlarımm :)

24.08.2013 benimde düğünüm hayırlısyla...:)

Düğün salonum tutuldu.Daha hiç bir hazırlığım yok çeyizim bile yavaş yavaş başlıcam artık :)

Hep beraber herşeyimizi burda paylaşalım :)

hayırlı olsun tatlım..aramıza hosgeldın bızde hazır degılız tam zaten benım dugun salonum bıle tutulmadı tatlım.sadece beyaz esyalarımı aldık.askerde nsanlım gelınce alcaz herseyı

Kızlar bu verdiğiniz tarihler kendi belirlediğiniz tarihler mi yoksa gidip gün aldınız mı? Ben 2013 e girmeden alınmıyo diye duymuştum sanki.Biz de 31 Ağustos ya da 7 eylül düşünüyoruz

selam arkadaşlar ben de varım :)
16-17 ağustos geliniyim. salonlarımız tutuldu. şimdi de evi ayarlamaya çalışıyoruz. daha tam başlamadık hazırlıklarada. ne giyeceğimi ben de tam bilmiyorum ama kına kıyafetimi ve bindallımı kiralamayı düşünüyorum.
bu tarihler kesin canım ama nikah için daha gün almadık.

Selamlar...24.08.2013 inş
salon tutuldu kına yeri de hazır gibi bişe..
Bulunduğum yer dolayısı ile netten çeyiz bakıyorum bu aralar...

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, bu kulubü takip ediyordum üyeliğimde vardı ama ilk defa bir muhabbete katılmak istedim :) bende ağustos gelini olcam:) 18 ağustos için salonumuzu tuttuk bide ufak tefek yemek takımı tencere takımı falan gibi şeyleri almaya başladım o kadar;) çünkü evimi kuracağım yerden çok uzaktayım ve burdan alıp oraya götürmek sıkıntılı en iyisi gidip ordan alıp evime yerleştirmek daha mantıklı ;)

Bende 17 ağustos geliniyim, ne heycanli birşey dimi :)) çok sabırsizlaniyorum inşallah hersey gönlümüzce olur :)))

Back