Ben bir sürü yayın aldım bu sene, oğlum okumayı maalesef sevmiyor (çok iyi okuyor ama sevmiyor maalesef) test kitaplarını tercih ediyor. 8-9 ayrı yayın aldım. Daha da alacam yine.
Mesela ilk kez veya daha yeni yeni teste geçenlere Açı yayınlarını tavsiye ederim, çok ağır değil, sorular normal.ayrıca epeyde soru var içinde.
Daha sonra zambak ve coşku yayınlarının yaprak testleri çok iyi, bol sorulu ve kaliteli. Coşkununki de ayrıca ödev testleri de var, etkinlikli.
Şu an yıldız yayınları soru bankasını çözüyoruz, ben netten almıştım, öğretmenimizde daha sonra önerdi sınıfa, kaliteli ve bol sorulu bir yayın. Seviye alt değil, zor sorularda var ama genelde orta düzey. Koza dan uzak durun, berbat bi yayın.
Kırmızı beyaz yayınlarının her ürünü harika, bu yayını öğretmenimiz aldırmıştı, cidden çok kaliteli bir yayın. Soru bankası, konu anlatım kitapları, yaprak testleri ve deneme sınavları hepsi de süperdi. İyifikir yay. Da çözdük o da güzel.
Ben tatil kitaplarını çok beğenmedim, az geldi bana. Yine de bir iki tane aldım. Mesela fora yayıncılık fasiküllü tatil seti çok hoş, çok dolu ve uygun fiyatlı, tavsiye ederim.
Şimdi oğlum için üst düzey yayınların soru bankalarını sipariş edecem, tudem, final ve güvender. Gerçi güvenderin konu testlerini çözmüştük ama bu da soru bankası.
Sevmese de günlük kitap okuma asla ihmal edilmeyecek ve bir şekilde sevdirmenin yolunu bulacam. Dini hikayelerin bir arada olduğu çok güzel kalın kitaplar var timaş yayınlarının, onları bitirdik mesela, çok şey de öğretti oğluma. Tabi bir de günlük tutma var, öğretmenimiz istedi ve çok da mantıklı geldi, hemen aldık.
Yayınlarla ilgili umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar, yine sorunuz olursa yazın.
Bunlara ek zambak yayınlarının 2. Sınıf konu anlatımlı setini alacam, çünkü çok hevesli.inceledim ve zambak bu işin cidden en iyilerinden.