çocuğumu ilkokula yazdırmak istemiyorum rapor hariç para cezası var diye duydum iyi kötü ne kadarsa vermeye razıyım peki bu doğrumu yani para cezası
ve sonunda açıkladılar akşam iftar saatinde öğrendim ,
istediğim okul değilçok üzüldüm çok mev_can umarım seninki istediğin yere çıkmıştır.
haribu ...... şimdi ne yapmam lazım beni tekrar aydınlat ne olurçok kötüyüm
hiç bir bilgim yok canım umarım yardımcı olan biri yazar
canım senin istediğin okul sizin mahalledemiydi de çıkmadı,
mev-can okuluma yakın okulu bekliyordum ama daha uzak olan okulu vermişler oraya göndermeyi düşünmüyorum
ne yapacağız peki mev-can bundan sonrasenin özel durumun vardı sanırım ondan dolayı istediğin okula girersin diye düşünüyorum .
tatlım evet eşimin özel bir durumu var kontenjan hakkımız var ama karşıdaki müdür insiyatif kullanırsa yoksa doldu der gönderir bizi,neden uzaktaki okula verdiler ki acaba sen ne yapmayı düşünüyorsun
nakil almayı düşünüyorum mevcan ,
tecrubeli anneler bi yol gösteriverin,nasıl kayıt olunur,kayıtlar ne zaman başlar ne zaman biter,öğretmeni ne zaman belli olur
slm kızlar,öğretmen eylülden önce belli olmuyor onun içinde kasmayın kendinizi okulların açılmasına 1 hafta kala herşey yerine oturuyo.Sınıflar belirleniyo hangi öğrenci hangi öğretmene düşüyo.Kayıt içinde eylüle kadar yolun var,diyorum ya ben 1 hafta kala kayıt ettirdim,okulların en curcunalı dönemi ama maalesef başka okula göndermek istiyosan hep bekliyosun,düştüğün okulsa sorun yok bugün git kayıt yapar ama öğretmen olayını eylüle bırakıyolar her halukarda...
ve sonunda açıkladılar akşam iftar saatinde öğrendim ,
istediğim okul değilçok üzüldüm çok mev_can umarım seninki istediğin yere çıkmıştır.
haribu ...... şimdi ne yapmam lazım beni tekrar aydınlat ne olurçok kötüyüm
anladım canım çok teşekkürler,peki öğretmen seçme hakkımızda bi sorun çıkartıyormu müdür,
valla müdürüne bağlı cnm,bazısı herşeyde problem çıkarıyo burnundan kıl aldırmıyo şansınıza artık...ama okula bağışla falan halledebilirsiniz büyük ihtimal
ibenimde aklıma bağış geldi umarım istediğim okulun müdürü cins biri deildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?