Günaydın anneler,dün yazılı olmamışlar sınıfta hasta çocuk çoKmuş,10 kişi felan bu hafta hiç gitmemiş,benim kızda grip ilaçlarla gidiyor şimdilik,bugün foto çekimi varmış,saah saçlarını özene bezene yaptırdı öğretmen defteri için sanırım,ve bugün kızımın doğum günü,minik ekler yaptırdım öğlen arası okula götürecekler,akşamda babaannede pasta kesicez,pazar günüde tekrar bi kutlama yapıcaz,çalışınca karman çorman oluyor herşey
Merhaba Kızlar,
Uzun zamandır uzaktan uzaktan okuyorudum yazdıklarınızı.. Katılamadım ama..Neyse..
Bazılarınız ne güzel cok memnunsunuz öğretmenınızden. Okul basamadan cok sıtedıgım bır hoca vardı ayarlayamadım onu , gelen öğretmen ıcın şansa deıdm ve dıgerı ıcın cok zorlamadım. kaderıyle oynamayım deıdm..
Öğretmenımız 60 lı yaşlarda bır bayan. cok sessız sakın..
KAdın tahtada ders anlatıyo arakda ogrencıler masa ustunde.. kadın donup yalnızca " cocuklaaaar" dıye kıbarca bagırıp önüne dönüyor..Herseyın en ıyısını ıstıyor. Prınter ıstedı 600tlye sınıf annamıez almıs onu begenmemıs. bende yok kocaman sırkette calısıorum o meblagda yazıcı. ayrıca fotokopı ıstıyor. yahu scannerden tara al cıktını. okulun ust katında fotokopı mak. var neymıs yukarı cıkmak ıstemıyormus. burası evı gbı olsunmus kendıne özgü
Sınıf annemiz hanı genel temayülde onların cocuklarıyla daha cok ılgılenılır dıyerekte anne oldu. kadını gordugunde yalnızca sunu bunu al dıyo ogretmenımız. yazık anne dıyorkı 10 gunde falan cocuk hakkında konusabılıyorum oda zorla..
Cok uzuuldugum baska bıseyde 29 ekımde dıger ogretmenler cocuklarını cok guzel sıraya soktu. ellerıne bayraklar alıp verdı. bızımkı sıranın basında bıle degıldı bırakın bayragı.. dıger ogretmenler cocuklarının sırtını basını kontrol edıyo günesten vs korumak ıcın.. Bızımkının elıne gazete tutusturdu cocukların basına ser dıye bızımkı kıvırıp koltuk altı ettı.
bu ogretmenle nasıl gecer 4 yıl bılemıyorum.. kadın anca ıstıyor..
Ayrıca ne yazılı ne sözlu hıc bısey yok. anca harf verıyo. bugun r harfıne gececekler. ve odevlerımızı cocklara soyluyo deftere vs yazmak falan cok. cocuk ne derse onu yapıyoruz sızınde boylemı
iki harfi birleştirmeyi kavrayan çocuk okur merak etmeyın sizin ki birleştiriyo tekrar ede ede doğrunu öğrenecektir dert etmeyin
bir haftadır t sesi ile çalışıyorum ve bir haftadır t diyorum bir öğrencime annesi te demiş değiştiremiyorum çocuk her seferinde te diyor sinir krizi geçireceğim .. anlatamıyorum velilerime bilmiyorsanız söylemeyin diyorum ama kime diyorum ki. sizler öğretmenden yana sikayetçisiniz ben de veliden yana şu forumdaki arkadaşlar gibi 10 tane velim olsun bişey istemem. çocuk okuyamayacak çalıştırın diyorum mazeret o kadar çok ki. ya da her aksam çalıştırdığını ve evde gayet güzel okuduğunu söylüyorlar. ama okulda l harfini gösteriyorum büyük e diyor. oooooffffff. bu sene bitmeyecek gibi geliyor. sizler işten gelip aksam da evde ev işleri dışında bir de çocuğunuzla ilgileniyorsunuz benimkiler ev hanımı her gün evdeler. ama vakit bulamıyorlar çocuklarına.
Merhaba Kızlar,
Uzun zamandır uzaktan uzaktan okuyorudum yazdıklarınızı.. Katılamadım ama..Neyse..
Bazılarınız ne güzel cok memnunsunuz öğretmenınızden. Okul basamadan cok sıtedıgım bır hoca vardı ayarlayamadım onu , gelen öğretmen ıcın şansa deıdm ve dıgerı ıcın cok zorlamadım. kaderıyle oynamayım deıdm..
KAdın tahtada ders anlatıyo arakda ogrencıler masa ustunde.. kadın donup yalnızca " cocuklaaaar" dıye kıbarca bagırıp önüne dönüyor..Herseyın en ıyısını ıstıyor. Prınter ıstedı 600tlye sınıf annamıez almıs onu begenmemıs. bende yok kocaman sırkette calısıorum o meblagda yazıcı. ayrıca fotokopı ıstıyor. yahu scannerden tara al cıktını. okulun ust katında fotokopı mak. var neymıs yukarı cıkmak ıstemıyormus. burası evı gbı olsunmus kendıne özgü
Sınıf annemiz hanı genel temayülde onların cocuklarıyla daha cok ılgılenılır dıyerekte anne oldu. kadını gordugunde yalnızca sunu bunu al dıyo ogretmenımız. yazık anne dıyorkı 10 gunde falan cocuk hakkında konusabılıyorum oda zorla..
Cok uzuuldugum baska bıseyde 29 ekımde dıger ogretmenler cocuklarını cok guzel sıraya soktu. ellerıne bayraklar alıp verdı. bızımkı sıranın basında bıle degıldı bırakın bayragı.. dıger ogretmenler cocuklarının sırtını basını kontrol edıyo günesten vs korumak ıcın.. Bızımkının elıne gazete tutusturdu cocukların basına ser dıye bızımkı kıvırıp koltuk altı ettı.
Ayrıca ne yazılı ne sözlu hıc bısey yok. anca harf verıyo. bugun r harfıne gececekler. ve odevlerımızı cocklara soyluyo deftere vs yazmak falan cok. cocuk ne derse onu yapıyoruz sızınde boylemı
bir haftadır t sesi ile çalışıyorum ve bir haftadır t diyorum bir öğrencime annesi te demiş değiştiremiyorum çocuk her seferinde te diyor sinir krizi geçireceğim .. anlatamıyorum velilerime bilmiyorsanız söylemeyin diyorum ama kime diyorum ki. sizler öğretmenden yana sikayetçisiniz ben de veliden yana şu forumdaki arkadaşlar gibi 10 tane velim olsun bişey istemem. çocuk okuyamayacak çalıştırın diyorum mazeret o kadar çok ki. ya da her aksam çalıştırdığını ve evde gayet güzel okuduğunu söylüyorlar. ama okulda l harfini gösteriyorum büyük e diyor. oooooffffff. bu sene bitmeyecek gibi geliyor. sizler işten gelip aksam da evde ev işleri dışında bir de çocuğunuzla ilgileniyorsunuz benimkiler ev hanımı her gün evdeler. ama vakit bulamıyorlar çocuklarına.
Sizin bu yazinizdan sonra kendi kendime acaba bizim öğretmenimiz de benim hakkimda boyle dusunuyormudur dedim:) benim kizimda heceleri ayirt edemiyor ama biz evdr saatlerce ders calismaya ugrasiyoruz ama banamisin demiyo bi soyledigimi 5 dk sonra unutuyo sonra kafadan atiyo keske gondermeseydim bu sene yada alsammi okuldan seneye gondersem siz ne dersiniz 73 aylik kizim siz ne dersiniz arkadaslar...
Merhabalar,selam arkadaşlar gecen gün sınıfımda bir öğrencinin ayakkabısını gördüm altı yırtılmış yazlık ayakkabı idi. bazı arkadaşların sınfında da varmıs işten çıkarılmış babaları falan bizim gücümüz yetmiyor hepsine bişeeyler almaya 1. sınıf öğrencileri. çocuklarınızın giymediği ama sağlam kalan esyalar varsa onlarla yardım yapabilir misiniz diye soracaktım sınıfımda durumu iyi olan veliler sağolsun ben daha söylemeden yapmaya calışıyorlar çocuklar için ne yapacağımı bilemedim kalabalık bir okuluz okulun maddi imkanları da yetersiz kalıyor yardımcı olmak isteyenler bir mont bir ayakkabı olabilir yardım etmek isteyenler mail atarsa sevinirim
nagihan_s_uzun@hotmail.com
hepinize simdiden tesekkurler
istanbul esenyurt yusuf akdaş ilkokulu kız da olur erkek de farketmez diğer sınıflarda da var ne gelirse ihtiyacı olana ulaştırırım kırtasiye ve dergi ihtiyaclarını ben karsıladım ama bazı durumlara gücüm yetmiyor göndermek isteyen olursa maille onlara adresi verebilirim
tesekkurler aslında kimseden bişey isteyemem kendim için eşimden bile kişilik meselesi galiba ama böyle çocukları görünce ne yapacağımı bilemedim o yuzden sizden yardım istedim çok sağolun hepiniz
Mevcancim.kucuk berfenin dogumhunu kutli olsun rabbim.aklinla yasatsin
Nice mitlu yillara
Günaydın kızlar hepinize.
Sabah bai ağrısı ile uyandım. Dün ödevlere çok geç başladık haliyle 11 de bitti. Bütün gün iş yorgunluğu sonrada ödevler çok zor dayandım. Tahammül sınırım çok aşağıdaydı neyse ki ireme çok fazla yansıtmadım. akşam kayınvalidemde yemekteydik kaynım gelmiş eve gitmemiz baya uzadı bir daha töğbe. Ödev geçe kalınca çok zor oluyor.
Bize hala karne verilmedi deliricem. Yönetmelikte kasımın ikinci haftasının son günü verilir yazıyor.
geçmiş olsun irem. ödev geçe kalınca aynen bizde zorlanıyoruzdün bizim ara karnemiz geldi pek bir güzeldi :) mp3 almıştık karne için bayıldı cadı :)
bugun okulda öğretmenler gününü kutlayacaklar :)
hakikaten isteği biraz fazla geldi banada,her öğretmenin yapısı farklı canım,çocuklarımız küçük elbetteki sevgiye daha muhtaçlar,o yaşta okulu sevmek öğretmeni sevmekten geçiyor,düzelir diyecem ama zor gibi,bak bizim hocamızda sevgi konusunda çok iyi ama oda sınıfı süslemekten hoşlanmıyor,sıralara örtü yeni perde yaptıralım dedik kabul etmedi,ben süsü sevmem burası okul,okul gibi kalsın dedi,Merhaba Kızlar,
çok teşekkür ederim canımnıce yıllara ınsallah guzel kızına..
çok teşekkür ederim canım,çok saolMevcancim.kucuk berfenin dogumhunu kutli olsun rabbim.aklinla yasatsin
Nice mitlu yillara
Sizin bu yazinizdan sonra kendi kendime acaba bizim öğretmenimiz de benim hakkimda boyle dusunuyormudur dedim:) benim kizimda heceleri ayirt edemiyor ama biz evdr saatlerce ders calismaya ugrasiyoruz ama banamisin demiyo bi soyledigimi 5 dk sonra unutuyo sonra kafadan atiyo keske gondermeseydim bu sene yada alsammi okuldan seneye gondersem siz ne dersiniz 73 aylik kizim siz ne dersiniz arkadaslar...
Yaaa ogretmenim siz simdi beni korkuttunuz bnm kizim harfleri birlestiremiyo yani okuyamaycakmi offff napicam bn bu cocukla e l a seslerinden olusan kelimeleri sorunsuz okuyo ama t sesi bizi mahvetti talat atlet gibi kelimeleri okuyo ama sanirim ezberden gidiyo cunku atla gibi kelimeleri kendisinin harfleri birlestirip okumasını istedigimde yuzume bakiyo at hecesine la diyo yada let hecesine ata diyo salliyo yani napmam gerektiginide bilmiyorum caresizce izliyorum(
arkadaşlar çocuktan kıyafeti okuma yazma çalışması düzeni veli ile bilgi verir. annenin çalıştırdığını bildiğim ama karıştıran öğrenciler var. annenin çabasını öğretmen bir sekilde anlar. açıkcası ben hangi veli olduğunu anlıyorum. bunun için siz sadece cocuğunuzu çalıştırın gerisi gelir. yaptıklarınıza burda kaç arkadaş şahit umarım hak ettiğinizi alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?