İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Kizlar bir saat ince okuldan ogretmen aradi
Yarenun burnuna basket topu gelmis agliyormus hemen gittim.susmustu biraz okula girerkenn hep sorgu kime.geldiniz ettiniz
Sonra cikista cikartmadilar imzali kagit gerekiyormus aldik.yonetimden o sekilde.ciktk guvenligin tutumu.beni mutlu etti aldim.kizimi geldim sukur birseyo yok.ama cani.cok.yanmis
Iki dk da kritik yaptik bugun okumis yazi daha guzel.yazmis

Mevcan saol canımç

Ooo süpermiş valla :) Ama her öğretmenin kendi tarzı var işte kimiside kullanmıyor.

Oyy kuzum kıyamam ona ben. Geçmiş olsun canım. Okuldan gelen telefonlar hep yüreğimi hoplatmıştır. Ve güvenliğe kocaman tebrikler valla. Nerde şimdi böyle okullar.

iki harfi birleştirmeyi kavrayan çocuk okur merak etmeyın sizin ki birleştiriyo tekrar ede ede doğrunu öğrenecektir dert etmeyin

ilk gün okurlar unutma olmadığından sonra tekrar okut okursa senin kız artık ne versen alır duruma gelmiş demektir

altta kılavuz harf ve yazıların oldugu üstünden geçmeli kağıt olabilir ya da yavaş yavaş mesela ilk aksam 2-3 satır yazı yazdırın sonra artırın tesvik için sevdiği şeyleri ödül olarak kullanabilirsiniz sevdiğini elde etmek için yapabilir ya da yapana kadar vermezsiniz

Aa evet ole bir sistemimiz var aslinda gercekten cok etkili okumasinda oldukca yardimci oldu
Her aksam ben soyluyorum yaren bakmadan ayaziyor cok iyi olmasada okuldakinden iyi yaziyor
Ozellikle okuldakilerinin arasinda bosluk yokhepsi tepe tepeye eksik harf var heyecanmi yapiyor bilmiyorim tahtadan deftere gecerken
Ogretmen yareni almaya gittigimde bugun daha guzel yazdi deri demek oda takipte baktim daha guzeldi

Teeekkur ederim arkadasim
Ayni.dedigin gibi ogretmenin aradigini gordum yuregim yerinden cikicak.gibi oldu hemen gittim iyiyfi ama aldim geldim
Okul konisinda evet yeni yonetim calisiyor
Guvenlik cok iyi haha cikarmadilar bizi bu durumdan memnun kaldim.cok

siz devam edin yaptırmaya az az ekstra yazı çalışması yapın düzelir bu çocuklara el yazdıranlarda hata daha küçücükler yapacak bişey yok kolay gelsin

Günaydın anneler,dün yazılı olmamışlar sınıfta hasta çocuk çoKmuş,10 kişi felan bu hafta hiç gitmemiş,benim kızda grip ilaçlarla gidiyor şimdilik,bugün foto çekimi varmış,saah saçlarını özene bezene yaptırdı öğretmen defteri için sanırım,ve bugün kızımın doğum günü,minik ekler yaptırdım öğlen arası okula götürecekler,akşamda babaannede pasta kesicez,pazar günüde tekrar bi kutlama yapıcaz,çalışınca karman çorman oluyor herşey

Dün 1 sayfa okuma ve okuduklarını yazma vardı,kızım salya sümük olduğu için yarım sayfa zor yazdık,bende öğretmenine söyle annecim dedim,10 kez okutun demiş ama biz 3 kez zor okuduk,gözünü açamadı kuzum,neyseki sabah daha iyiydi,ilk seferde hızlı ve doğru okudu ama şunu gözlemledim dikkatini verirse çok iyi okuyor,dikkatini vermeZse baya baya bocalıyor,dün sınıf mevcudu az olunca sözlü olmuşlar,kızım tahtada yazanları sorunsuz okumuş,hocamız aferin kızım o kadar zaman hastanede kaldın ama bize yetiştin hep böyle güZel oku diyip saçını okşayıp halley vermiş,çok mutlu oldum,bugün yazılı olurlar sanırım,bakalım ne çıkıcak,bu arada dün müdür bizim sınıfa gelip kızımı sormuş,hocam berfe öğretmenler tuvaletini kullansın,diğer tuvaletler çok hijyen olamıyor demiş,hocamız sınıf annesine söylemiş oda beni aradı saolsun,sınıfta para toplandı yine 10 ar lira diğer sınıftaki annelerde temiZlik parası toplamışlar ,tuvaletlere felan domestos döküp yıkıyormuş gönüllü anneler,müdürde iş yok ama anneler saolsun,bizimde her öğlen yerlerle sıralar siliniyor gelen anneler tarafından :)

Günaydın kızlar.
Bizimkiler dünde yazılı olmuşlar.
Bir tane harf hatası var. Öğretmenimize göre bu yanlış değil ama benim için yanlış.
Rana yazacağına Rrna yazmış. Öğretmen düzeltmiş aferim yazmış yine ama bence tam doğru sayılmaz. Kızıma söylemedim ama ufacık bi uyarım oldu tabi
Hala ara karnemiz verilmedi

Bu durumdan memnun kalmanda ayrı güzel tatlım. Eminim çok veli bu duruma itiraz ederdi. Ama uygulama gerçekten çok iyi.

Okullarda beta salgını var şekerler çok dikkat edin. Çocuklarına ellerini yıkamayı öğretmeyen anne babalar yüzünden mikroplar heryerde. 6 yaşına gelip öksürüp hapşırırken ağzını kapatmayı bilmeyen çocuklar gördüm maalesef.

Yeni yaşınız kutlu olsun canım. Huzurla dolu bir ömür dilerim.

öğretmenimiz dün bir tablo yollamış,29 harfin hepsini kapsıyor,kapalı ve açık hecelerin nasıl seslendirileceği hakkında,bunu hergün okuyun çocuklar,ne kadar çabuk öğrenirseniz okumayı o kadar hızlı sökersiniz demiş,

kızım anne ben ödevleri zor yapıyorum,sen yoksun ben bunu nasıl okurum çok zor dedi,bende sana güveniyorum bak bir iki deneme yapalım dedim,"ga"zi"ha"ye" vs vs ben sessiz harflerin okunuşunu verdim o sesli harflerle birleştirdi,çokta güzel okudu ama şunu gözlemledim ben kızıma daha fazla vakit ayırabilsem benim kızım okumayı hemen sökecek,

bende dedene bilmediğin sesleri sor o okusun dedim,

hemen deneme yaptık,tabi kayınpeder "z" harfini direk "ze" diye okudu buna rağmen benim cadı "ze"za"zi"zo diye devam etti,

oluyor sanırım kızlar düzeliyor herşey

iremcim tebrikler prensese,annesi o kadar hata olması çok normal,hasta çocuklar maalesef kışta geldiki nasıl olacak bilemiyorum,biz hastaneden yeni kurtulduk derken grip çıktı şimdide,ben kızımın çantasına hem ıslak mendil koyuyorum hemde jel ama dediğin gibi el yıkamyı alışkanlık edinmemiş,sağa sola hapşıran çocuk oldukça fazla,ben bazen hapşırırken elimi kaparım kızım kızar,anne elini deil kolunu kapat,sonra o elini yıkamıycan heryerde mikrop olucak der,

yarencim ne yalan okulunuzu çok kıskandım,bizim okul yol geçen hanı mübarek,önemli bir şeyininin olmamasınada çok sevindim

:) yerim ben onu. Bayılıyorum çocukların bu bilmiş hallerine :)

selam arkadaşlar gecen gün sınıfımda bir öğrencinin ayakkabısını gördüm altı yırtılmış yazlık ayakkabı idi. bazı arkadaşların sınfında da varmıs işten çıkarılmış babaları falan bizim gücümüz yetmiyor hepsine bişeeyler almaya 1. sınıf öğrencileri. çocuklarınızın giymediği ama sağlam kalan esyalar varsa onlarla yardım yapabilir misiniz diye soracaktım sınıfımda durumu iyi olan veliler sağolsun ben daha söylemeden yapmaya calışıyorlar çocuklar için ne yapacağımı bilemedim kalabalık bir okuluz okulun maddi imkanları da yetersiz kalıyor yardımcı olmak isteyenler bir mont bir ayakkabı olabilir yardım etmek isteyenler mail atarsa sevinirim
nagihan_s_uzun@hotmail.com
hepinize simdiden tesekkurler

öğrenciniz kızmı erkekmi,hangi ilde görevdesiniz,

istanbul esenyurt yusuf akdaş ilkokulu kız da olur erkek de farketmez diğer sınıflarda da var ne gelirse ihtiyacı olana ulaştırırım kırtasiye ve dergi ihtiyaclarını ben karsıladım ama bazı durumlara gücüm yetmiyor göndermek isteyen olursa maille onlara adresi verebilirim

iyi yüreğiniz için tebrik ediyorum sizi,ben kızımın giymediklerini yada küçük gelmeye başlayan kıyafetlerini köyümüze gönderiyorum,çokk fakir aileler ve çocuklar var,bide köyümüzde yatılı ortaokul var orayada mümkün mertebe kırtasiye malzemesi gönderiyorum,mailinizi aldım,bir şeyler ayarlayayım dönücem size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…