Bayramımız kutlu olsun kızlar NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Nice Yıllara Hep birlikte Atatürkümün izinde !
Canım çok özür dilerim.. HEpımızın Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
Ama yeri gelmısken üzülerek belirtmek istiyorum.. dün okul o kadar boştuki
Toplasan 60 ögrencı yoktu velı katılımı cok cok azdı.. cok üzüldüm
Bende aynı skeılde canım. Okul ılk acıldıgı donem velı toplantısına gtmıstım.. Bırde dun bayram kutlamaları için gttım. Nasıl sevımlılık yapıyorum anlatamam. Dıger velılerle kaynasabılmek ıcın. 2 velı var aramın ıyı oldugu. Dısardan olunca ev hanımları saolsun elmişim gbi davranıyo. napabılırım bende calısan bır anneyım.. Sankı ben cocugumla ılgılenmıyomusum gbı arasıra gelsenız ıyı olur dıyolar. Ne yapayım nasıl gelıp gdeyım babamın sırketı dgeılya.. saolsunlar cok anlayıslılar
Dün bayram sonrası zorla pgretmenle konusmayı basardım. yahu ben gelemeyen bır anneyım cek konus benımle. sıkayet et bısıler yap degılmı.. dedım kızım nasıl sıkayetcıymıssınız. ha yok sınıftakı 3 isimden bırı kızınız dedıee dedım sıkayet etmıssınız dedesıne ders dınlemıyor dıye.. olur oyle seyler dedı. dengem bozuldu yemın ederım kadını bogazlayasım geldı.. sonrada cok bunaltmayın evde ama ılgılenın cocugunuzla dedı. dedım calısıyorum ama ılgısız degılımkı. derslerıyle yemesı kıyafetı herseyıyle ılgılenıyorum ki sizde calısan annesınız cocuklarınızla ılgılenmedınızmı deıdm Nasıl bır mantık bu ya. sanırsın Ankaranın köyünde oturuyorum. tek calısan anne benım.. zihniyete bakarmısınız milletteki..:26:
Canım cok sanslısın ama sanırım özel okuldaydınız siz onun etkısıdır dıye dusunuyorum.. yukarıyı okuduysan eger degıl eve gelmek kadın okulda kacacak durumda bızden. cok yaslı ögretmenımız 60-65 yasındadır min. BU kadın kesın bırakır 2.sınıfa oyle gelıyor bana. set aldırdı bız soruyoruz ne yaptıralım hangılerını calıssınlar dıye.. kızım toparladı öğretmen dagıtmaya basladı sansa bak
Selam kızlar.
Geçmişe şöyle bir göz attım da çalışan anneler olarak şikayetlerimiz hep aynı. Benimde tek şikayetim öğretmenimizin toplantıları bir gün öncesinden haber vermesi. Bu sebeple bugün ki toplantıya katılamadım. Annem gitti. Velilerin şikayetlerini duymuş öğretmen. Çok ödev veriyor vs diye şikayet etmişler.
Bu arada i harfine geçtik. İ harfi ile kelime sayısı oldukça arttı. Şimdilik sorun yok ama bakıp göreceğiz.
Haftasonu doğum günümüz var. Son hız hazırlıklar devam ediyor. Detayları haftaya paylaşaırım sizinle. :)
Anlaşılan çalışan annelerin durumu genelde aynı.. öğretmenlerimizdede fedakarlık yok.
bizdede anne sevgisine ihtiyacı var anne ilgilensin diyormuş zaten bütün dünyam o daha napayım
aynen çalışmayan anneler keyfi yerinde işleri güçleri yok yarım saat önce gelip muhabbeti kuruyorlar
ilk hafta tanıştığım bi veliyi aradım dün oda memur oda benim gibi
öğretmen çok dağınık ilgilenin diyormuş
ev uzak servise vermişler
yok sınıfat a kalemi kitabı kalımış daha çocuk o öğretmenin yarımcı olması gerek
siz gelin alın diyormuş sanki aile keyfinden servise vermiş dün bunlarıda duyunca sinirlendim aslında
biz t harfininide aldık
setin kitaplarında çok güzel okuyor sanırım ezberledi
fotokopiler gelince fena takıldı atlet e alet - alet e atlet ezbere sölüo
dünde çalıştık ama yinede yetmedi
yazmayı zaten yapamıosadece el ele ela onları yazabilior
kasım sonu okumayı sökmeyi planlıor öğretmen
Bızım ogretmende cıkısta soyluyomus yarın toplantı dıye. KAsıma nasıl yetısecek tum harfler bılmıyorum.. bızımkı dun ılac kutusunu okumaya calısıyordu bılmedıgı harfler olmasına ragmen ama nasıl hosuma gttı yaaSelam kızlar.
Geçmişe şöyle bir göz attım da çalışan anneler olarak şikayetlerimiz hep aynı. Benimde tek şikayetim öğretmenimizin toplantıları bir gün öncesinden haber vermesi. Bu sebeple bugün ki toplantıya katılamadım. Annem gitti. Velilerin şikayetlerini duymuş öğretmen. Çok ödev veriyor vs diye şikayet etmişler.
Bu arada i harfine geçtik. İ harfi ile kelime sayısı oldukça arttı. Şimdilik sorun yok ama bakıp göreceğiz.
Haftasonu doğum günümüz var. Son hız hazırlıklar devam ediyor. Detayları haftaya paylaşaırım sizinle. :)
Günaydın Kızlaaar,
CUma günü sınıf annesınden tlf geldı. Setınız geldı dıye. Ata yayınlarının setı alınmıs. Inceledım guzel gbı gorunuyor. Öğretmenı sordum memnunmusunuz dıye. Kadın pes ettı bunlar yapamıcak dıye dedı.
Boyle bıse olabılırmı deıdm. o pes ederse bız napalım. Uzman o. kadın hayıflanıp duruyomus napıcam anlamıyolar bunlar dıye.
Ayrıca Sınıfımızda ıkız kardeslerden bırı vardı. Ayrılmak ıstemıyolarmıs bunlar. dıger ıkızde düşman basına cınsten. öğretmenı ona ıkızın gelemez ama sen gt demıs. bızım ogretmöende ıstememıs ama bızım sınıfa vermısler onuda. öğretmen ağlamıs.. Kadın zaten motıvasyonsuz ıyıce kaybedıcez artık..:2:
Selam kızlar.
Bizim öğretmenimi de toplantıları hafta içi yapıyo.. Çalıştığım için sıkıntı oluyor ama idare ediyoruz..
Öğretmenimiz bu aylarda çok fazla bit salgını olduğunu, dolayısıyla dikkatli olmamız gerektiğini söyledi. Bu konularda tecrübeli annelerden öneriler bekliyorum. Nasıl koruyabiliriz çocuklarımızı??
gunaydın sayfalar ılerlemış nasıl mutlu haberı vermek ıstedım sınıfın ılk okuyanı oglum olmuş ve odulumuzu aldık dun ögretmenı kıtap vermış ela dıye çok guzel okuyor
Notglum okumayı yazmayı bılıyordu el yazısı olunca degışık gelmıştı onuda kaptık be sıtemıze resmımızı koymuşlar hemen
Biz halen yatıyoruz(( cumaya bi umut çıkıcaz (( bugün öğretmeni aradı kızım çok mutlu oldu i harfine geçmişler,bizde kitap aldık üst sınıftan t ve i harfini kendim öğretiyorum ali,talat,atlet gibi,hocamız hiç üzülme önce sağlık yazması önemli deil kelimeleri unutmasın yeter,kızım gelsin ben onu arkadaşlarına yetiştiririm diyor,bu arada yan sınıftaki bayan hoca cinayete kurban gitmiş,okul baya karışmış,küçükler çok ağlamış tv de çıkmış sanıyorum,o sınıfta kızımın kreştende arkadaşı vardır,nasıl anlatılır o çocuklara
gunaydın sayfalar ılerlemış nasıl mutlu haberı vermek ıstedım sınıfın ılk okuyanı oglum olmuş ve odulumuzu aldık dun ögretmenı kıtap vermış ela dıye çok guzel okuyor
Notglum okumayı yazmayı bılıyordu el yazısı olunca degışık gelmıştı onuda kaptık be sıtemıze resmımızı koymuşlar hemen
Cannım cok gecmıs olsun. Bu kadar kücük yasta bukadar hastane tecrübesi cok zor olacak cocuga. Allah yardımcınız olsun ve en kotusu bu olsun dıye dua edelım..Biz halen yatıyoruz(( cumaya bi umut çıkıcaz (( bugün öğretmeni aradı kızım çok mutlu oldu i harfine geçmişler,bizde kitap aldık üst sınıftan t ve i harfini kendim öğretiyorum ali,talat,atlet gibi,hocamız hiç üzülme önce sağlık yazması önemli deil kelimeleri unutmasın yeter,kızım gelsin ben onu arkadaşlarına yetiştiririm diyor,bu arada yan sınıftaki bayan hoca cinayete kurban gitmiş,okul baya karışmış,küçükler çok ağlamış tv de çıkmış sanıyorum,o sınıfta kızımın kreştende arkadaşı vardır,nasıl anlatılır o çocuklara
Mrb hanımlar çalışan anneleri çok iyi anlıyorum bende uzun yıllar çalıştım çocugum kreşe giderken toplantılara zor giderdim patronlar malum anlayışlı olmuyor.
Öğretmenimiz ödev dosyasının içine mektup koymuş düşüncelerini nasıl ilerleme kaydettiklerini anlatmış sınıf annesi seçmek istiyor.Bizim okulda kimse yanlış anlamasın ama velilerin eğitim seviyeleri biraz düşük sınıf annesi olsam nasıl anlaşırım diye düşünüyorum anlaştıgım veliler var onlar benim olmamı istedi bende onlara sıkıntımı dile gtirdim bugun okul çıkışı öğretmenimize kimse sınıf annesi olmazsa benim olabilceğimi söyledim oğlum hakkında konuştuk biraz öğretmen bi veli olarak benden memnun oldugunu dile getirmesi hoşuma gitti emeklerim boşa gitmediğini duymak çok güzel öle veliler var ki diyor çocuklarını umursamıyor beslenmelerini görseniz acırsınız diyo kocaman ekmeğin için bişyler koyup yollamışlar diyo nasıl anneliktir bilmiyorum.
Öğretmenimize mental aritmetik kurslarını sordum erken yormayın çocugu dedi bende araştırıyorum sizden bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Sınıf annesi olmak istediğimi duyan bi veli geldi yanıma kaç para ücret alcan dedinası dedim ne parası para almadan mı yapıcan dedi o zaman boşver ne yapcan aman diyo çok ilginç böle zihniyette olmak
Biz e ve l harfindeyiz öğretmen şimdiden çocukları tüketemem 29 harfe güçleri kalmaz dedi evde çalışmalarla devam ediyoruz bakalım
Hanımlar bugun tv de izledim belki uygulayan vardır paylaşmak istedim probiyotik yoğurt anlattılar evde mayalamak için günlük süte eczanelerde satılan toz yada kapsül varmış 1 litre süte bi kapsül koyup mayalanıyormuş faydalarını anlattı evdeki hazır yoğurtlarımı çöpe attım bu kadar zararlı oldugunu bilmiyodum toz olan probiyotikten aldım mayalıcam jelibon vb şeker türevleri vucutta karacigerden geçerken alkol salgılıyormuş çocuklarınız mutlu olma sebebi bu diyor.İçki içmesinden hiçbir farkı yokmuş bi daha asla çikolata cips hele hamburger vb anlattı asla asla yedirmicem
Mevcan çok geçmiş olsun kızına inş kısa sürede toparlanır
Cannım cok gecmıs olsun. Bu kadar kücük yasta bukadar hastane tecrübesi cok zor olacak cocuga. Allah yardımcınız olsun ve en kotusu bu olsun dıye dua edelım..
Canım 29ekımde sınıf annemızle konustum bende. calısan anne olarak sınıf annelıgını nasıl yürüteceksın bılemıyorum. ihtıyacları bıtmıyor arastırmaları bıtmıyor. Bayan ev hanımı oldugu halde cok zorlanıyor. Bızım sınıfta bı ayrı bela. kadını velıler caldırıyormus tlf nu ara dıye msj atıyormus bısıler sormak ıcın falan. boyle bır ahmaklık olabılır mı ? kadına bende kontor ucretını al havuzdan ve bıyere gdıp gelırken taksı paranı al deıdm yok dıyo kadın. kıtap almaya gdıyor ya kocası goturup getırıyo yada taksı dolmus vs. yazık gunah yuklenılırmı ya.. Sızın velılerde ayrı türmüs ne demek sınıf annelıgı parası. sıte yonetıcısı gbı maaslımı yapılır bu iş.. gelısmemıslık göstergesı ıste bu..
Mentale gelınce; kızımı gecen yaz gonderdım yanı 5,5 yasındaydı. off.. kapı arasından bakardım da verdıgım paraya uzulurdum
Hıc alakası yoktu dersle falan. ısı gucu yanındakıyle oynasmaktı1,5-2 ay sonra aldım. Masrafımda yanıma kar oldu. Gondermıcem artık. cok katkısı olacagını duusnmedıgım ııcn. benım kzım yaramaz haylaz. dıkkatını toplayamıyor. ve onlarında odevlerı vs oluyor busene bence agır gelır. 2.sınıfta cok zor dıyorlar bılmıyorum arkadasım yanı en ıyısını sen bılırısn , cocugunu en ıyı sen tanıyorsun..
Su hamburger vs ıle ılgılı ızledıgın vıdeoyu haberı gonderebılır mısın. Kızıma ızletmek ıstıyorum..
masallahoglunuza. ama nasıl okumayı ılk cozuyor anlamadım. onceden bılıyorsa ogretmen bunu sınıfta lanse edınce dıger cocukalrın durumu ne olacak. Durumunuzu bılmedıgım ıcın boyle dusunuyorum kusura bakmayın..
Kızlar öncelıkle sunu belırteyım o sac ceken sımeleyı elım yanlışlıkla degıp olmuş sanırım
Hepınıze cok tesekkurler belkı bılmek ıstersınız bır arkadas nedemek ıstemış anlamadım ama subu söyleyım benım oglum gecen sene anaokulundada son dönem 1 sınıfa hazırlık yaptılar oyuzden erken okuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?