Mevcanım bizim bu çocuklarla işimiz zor valla. Benim kızımın okulunda daha harflere filan geçilmedi. Şimdilik resim, noktaları birleştirme,
boyama ödevleri veriyo öğretmen. Onu bile zorlayarak üstüne giderek yaptırıyorum. Ona kalsa çantasını bile açmıycak. Derslere geçseler nolur bilemiyorum. Bi de Gelişmelerden hala haberimiz olmuyor. Sınıf annesi de seçilmedi daha.
Geçen yıl herşey çok düzenliydi. Sınıf anneleri bi gelişme olduğunda ya da okuldan bişey istediklerinde velilere mesaj atıyordu.
tatlım benimde canım sıkılıyor,az önce konuştum anne öğretmenim yine yıldız attı,bide ödev verdi diyor,ben gelene kadar 1 sayfa yap,akşamda 1 sayfa beraber yapalım dedim,hayır ben çizgi film izliycem diyor,çantasını benim zorumla topluyor,ona kalsa kitapları ve kalemlerini yere dizip evcilik oynayacak,okula nasıl alışacak alışacakmı yada
Sizin okul derslere tamgaz geçmiş bence. Keşke bikaç ay anasınıfında yaptıklarını yapsalardı. Acaba sadece bizim çocuklar mı böyle.
Okula başlama yaşının 66 ay olması bana göre çok yanlış Mevcanım. (başbakan duymasın) Ben 1. sınıfa giderken okula başlama yaşı 7 ydi. Evet çok akıllılar, herşeyi kavrayıp başarabiliyolar ama ne de olsa oyun çocuğu bunlar daha, ders çalışma isteği yok ki. Zannetmiyorum ki sınıftaki bütün çocuklar severek ödev yapıyo, hemen derslerine sarılıyo. Eminim çoğu bizimkiler gibidir. Okulu, dersleri, ödev yapmayı sevdirmenin bi yolunu bulucaz artık. Ben de netten araştırıcam çaresi nedir diye.
7 çok geç,6 çok erken anacım ne yapıcaz biz bu bebeleri
oyunda oyun aradada memeni öpcem diyor,bu çocuk derse nasıl alışacak,
bi şey bulursan banada diyiver canım
Sizin okul derslere tamgaz geçmiş bence. Keşke bikaç ay anasınıfında yaptıklarını yapsalardı. Acaba sadece bizim çocuklar mı böyle.
Okula başlama yaşının 66 ay olması bana göre çok yanlış Mevcanım. (başbakan duymasın) Ben 1. sınıfa giderken okula başlama yaşı 7 ydi. Evet çok akıllılar, herşeyi kavrayıp başarabiliyolar ama ne de olsa oyun çocuğu bunlar daha, ders çalışma isteği yok ki. Zannetmiyorum ki sınıftaki bütün çocuklar severek ödev yapıyo, hemen derslerine sarılıyo. Eminim çoğu bizimkiler gibidir. Okulu, dersleri, ödev yapmayı sevdirmenin bi yolunu bulucaz artık. Ben de netten araştırıcam çaresi nedir diye.
Bizim okulda da daha boyama yapıyorlar. Ödev falan yok. Hiçbirşey söylemiyor.noktları birleştiriyorlarmış Öğretmen kitapları eve göndermiyor. Kitaplar okulda kalıyor. ne yaptıklarınıda bilmiyoruz. Ancak söylerse....Sanırım devlet itaplarından çalışma kitabı 1 yapıyorlar..
Kizlar merhabalar hepimuzi hemwn hemen ayni gidiyoruz calisma kitabi 1 ve 2
Sun 8 sayfa odevimi vardi 4 sayfa arkali onlu yani
Bugun ise 4
Cok sukur yapiyor ama boyamadan biraZ slklldik ogretmen el kaslaei icin gerekli dedi bakalim harflere nezaman gecicez
Ustinden gecmece boyama dalga fark bulmaca cuma gunu
Bizimde okul formasi kiyafetimiz
Toplanti persembeye alindi
Tum birinci siniflara zambak dergisi aldirilicakmis
Sinif boyasi oldukca kotuysu pazar esim boyatti
Daha cok eksik var
Devlet okulunda olankar sizde durum nasil
Mevcanım bizim bu çocuklarla işimiz zor valla. Benim kızımın okulunda daha harflere filan geçilmedi. Şimdilik resim, noktaları birleştirme,
boyama ödevleri veriyo öğretmen. Onu bile zorlayarak üstüne giderek yaptırıyorum. Ona kalsa çantasını bile açmıycak. Derslere geçseler nolur bilemiyorum. Bi de Gelişmelerden hala haberimiz olmuyor. Sınıf annesi de seçilmedi daha.
Geçen yıl herşey çok düzenliydi. Sınıf anneleri bi gelişme olduğunda ya da okuldan bişey istediklerinde velilere mesaj atıyordu.
Kizlar merhabalar hepimuzi hemwn hemen ayni gidiyoruz calisma kitabi 1 ve 2
Sun 8 sayfa odevimi vardi 4 sayfa arkali onlu yani
Bugun ise 4
Cok sukur yapiyor ama boyamadan biraZ slklldik ogretmen el kaslaei icin gerekli dedi bakalim harflere nezaman gecicez
Ustinden gecmece boyama dalga fark bulmaca cuma gunu
Bizimde okul formasi kiyafetimiz
Toplanti persembeye alindi
Tum birinci siniflara zambak dergisi aldirilicakmis
Sinif boyasi oldukca kotuysu pazar esim boyatti
Daha cok eksik var
Devlet okulunda olankar sizde durum nasil
Evet canım bizim okuldan da ücretsiz kitap dağıttılar. faaliyet kitabı 1, faaliyet kitabı 2 olarak. İçine bakmadan gözüm korkmuştu hemen derslere geçecekler sandım. içinde kesme boyama ve yapıştırma faaliyetleri ve 5-6 yaş grubu çocuklar için bulmacalar var.
Benim kiximda devlet okulunda ama masallah ozel okul gibi surekli odeme yapiyoruz
Sinifta bilg yazici vs hicbirsey yok
Dolap yok askiliklar kirik
Tabi bunlarin hepsini veliler ustlenmek zorunds kaldi
Herkes bagis yapti kayit esnasinda ama mudur diyor ki o bagislar ancak boya badanaya yetti
8 sube var herbirinde ortalama 20 kisi olsa ki daha fazla ,siz dusunun artik.1000 verdim diyen var,3500,4000 verdim diyen var
Nereye gidiyor bu para bilemiyorum
Klozeti bile biz para toplayip degisyirdik
Mudurun gecen yil degistirdim demesine ragmen berbatti
el yazısına gectınız mı?
bızım hala cızgıler vs..
biz güzel yazı defterine UUUUU Ve MMMMMM harflerini ama birleşik olarak yapıyoruz,dün eşleme ve boyama yapmışlar,bugün ne çıkar bahtımıza bilmiyorum
Bizim izli defterlerimiz var bu dönem onları kullanacaklarmış ikinci dönem normal defter kullanacaklarmışbız daha deftere gecmedık
fotokopılerde m ve u yapılıyo ama harf gbı deıl sekıl anlamında gıbı.. off bılmıyorum cok garıp olacak bu 1.sınıf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?