nisancım ne cadıki onlar,bize beslenme listesi verildi,teee benim ilkokuldaki listemin aynısıöğretmenimiz toplantıda tekrar konuşuruz,listede düzenlemeler yaparız dedi ama toplantı tarihi hakkında bilgi verilmedi,bende pazartesi gününden korkuyorum,zil çalınca hurra herkes çıkınca nasıl olacak,nasıl bulacak,gerçi benim bildiğim 1.sınıflar zil çalmadan çıkartılıyor ama ya servisi bulamazsa ağlar diye korkuyorum offf,eşimede git pazartesi uzaktan bi izle neler yapıcaklar,baktın servisci ilgilenmiyor git yakasına yapış dedim..
Bende Dün ve bugun okuldaydım :) okul 10:00 ve 12:00 arası bu hafta o nedenle öğleden sonra kızımı servisle gönderip işe geldim :)
Servis ilk günden hizmet vermeye başladı iyide oldu :) ve bende bu iki günde bazı velilerle tanışıp telefonlarını falan aldık iyi oldu :)
yarından itibaren gitmeyeceğim okula . pazartesi izin aldım o günde okulda olacağım :)
Kitaplarımız yetmedi o yüzden öğretmen talep edecek , defter, kırtasiye vs.sonra bildireceğim dedi.
merhaba arkadaşlar kızım 1.sınıfa başladı isteğe bağlı olarak öğretmeni dün çok konuşuyo evdede öylemi dedi kızım çok hareketlidir sizinki isteğe bağlı seneye gelse daha iyi olur dedi yarım günde karar verdi ben kızımı zorla yollamıyorum ki okumayı öğrenmek istiyorum diyor sürekli geçen sene anasınıfına gitti o öğretmeniylede görüştüm yapar siz merak etmeyin demişti dünden beri canım çok sıkıldı,üzüldüm isterseniz başka öğretmene geçip deneyebilirsiniz dedi bideaçıkca alın gibi mesaj verdi
Listenizi burada paylaşır mısınız? Ben yemeğe veremeyecegım sanırım.Ama endişeliyim hergün tost ,sandviç vs olamaz hiç içim rahat etmez.
Bizim sınıf öğlenci yemek problemi yok ama bakıcı sorunum olacak... okul oğlum için güzeldi ama benim öğretmenle ilgili hoşuma gitemeyen şeyler var.. okula bizimle bşladı.. bizi yönlendirme falan yok... okulla ilgili bilgisi yok sanırım birz da tecrübesiz ve genç 29 yaşında ve bir sene okutacakmış sonra asıl öğretmeniiz Amerikadan gelecekmiş...sınıf 10 kişilik ama öğretmen toplnatı yaptı bugün ama toplantıda ne konuşacağını bile bilmiyordu.... canım sıkkın
merhaba arkadaşlar kızım 1.sınıfa başladı isteğe bağlı olarak öğretmeni dün çok konuşuyo evdede öylemi dedi kızım çok hareketlidir sizinki isteğe bağlı seneye gelse daha iyi olur dedi yarım günde karar verdi ben kızımı zorla yollamıyorum ki okumayı öğrenmek istiyorum diyor sürekli geçen sene anasınıfına gitti o öğretmeniylede görüştüm yapar siz merak etmeyin demişti dünden beri canım çok sıkıldı,üzüldüm isterseniz başka öğretmene geçip deneyebilirsiniz dedi bideaçıkca alın gibi mesaj verdi
liste şu an tam aklımda deil ama
pazartesi:hamur işi,peynir,zeytin,içecek(süt,ayran,meyve suyu)
salı:ekmek(sarelle,bal) tercihe göre,zeytin,peynir,içecek
çarşambaatates,peynir,mevsim meyvesi,içecek
liste bu tarzda öğretmeni exstra koyun dedi,misal kuruyemiş(ceviz,fındık,) börek,poğaça gibi
okul tüm gün öğlen yiyecekleri için miktarını çoğaltıcam biraz..
mevcannnnn benim kız peynir zeytin hiç yemezyemek çıksa onuda yemez anca pilav , makarna olsa onu yer .
kreşte öğretmeni herşeyden yedirirdi özel olarak ilgilenirdi sağolsun.. burada kimse ilgilenmeyecek
kızlar içinize kurt düşürmek gibi olmasında, ben beslenmede cevizdir fındıktır, zeytindir bunlara karşıyım. Çünkü çocuklar koşuşturarak, gülerek hatta bazen ağlayarak yemek yiyor sınıfta, Allah korusun ne olur ne olmaz nefes borularına kaçmasın
chess , önerin varmı peki ? neler konabilir biz acemi velileriz malum
bakalım yarınki toplantıda ne karar verilecek bizim..
bu arada ben yarın ve pazartesi izin aldım kızlar :) okulda olacağım :)
süt dağıtımını kabul etçekmisiniz bilmiyorum ama haftada 3 günde süt vercekler onuda göz önünde bulundurun
valla canım benden tavsiye isterseniz işiniz var, çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da farklı düşünüyorum, bence çocuklar asıl gıdasını evde almalı, okulda sadece bi meyve suyu ya da ayran, basit bi sandeviç, simit ya da ekmek arasına sürülebilen şeyler, hem kolay yenir hem enerji verir. sadece basit bi ara öğün gibi olmalı yani bence,
ama galiba sizin okullar tüm gün, o yüzden bilemiyorum, daha sıkı yemeleri gerekebilir okulda
bizim topikte hiç hareket yok bende sizi okuyorum napıyım
bence menü güzelmiş nisan, zeytin çekirdeksiz zeytinlerden olabilir.
okullar kapanmadan önce de form dağıtmışlardı bize bu sene için süt istiyormusunuz diye, hayır dedik yine, marketten gözüm göre göre alırım daha iyi
içecek olarak kefir de olbilir ama her çocuk içmez
chess kaç çocugun var okula gidiyorlarmı ?
kefir bende içemem chess :)
bi tane oğlum var canım, 4 e başlıcak bu sene:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?