canım benimde eşim bugün gidicek okula,formayı ve öğretmeni sormak için,bende sıkı sıkı tembihledim beslenme ve alışverişide sor diye,acaba pazartesi beslenme koyucazmı okula gerçi 2 saat kalacaklar ama,çanta defter bi şey götürecekmiyizki,alışveriş listesi ne zaman verilecek acaba ay ne çok soru sordum ya,
tuvalet konusunda ilk zamanlar belki sıkıntı çeker ama sen şimdiden normal tuvalet kullanmayı öğret,suyu açması ve o maşrabayı kaldırması için alıştırmalar yaptır,saolsun benim kaynanam bu yaz normal tuvalete alıştırdı kızımı,biizm okul hem klozet,hem normal tuvalet ben normali kullanması için ikaz edicem devamlı
mevcan yukardaki soruların cevabını bizde yarın alacağız bakalım :) ilk gün çanta yada birşey götürülmez diye düşünüyorum .
Öğretmene bağlıymış bizde öğretmene sorarsınız dedi müdür. sadece kıyafetler serbest dedi.
yarın herşet detaylı anlatılacakmış bizde. Birde servis olayı olacak bizde ,
Tuvalet olayı evet hijyen açısından alaturka benimde tercihim. ama sanırım minikleri alafrangaya yönlendirecekler bizde.
Bilmiyorum mevcan çok minikler yemek konusu alışveriş konusu ne isteyecekler daha okul saatlerinide bilmiyoruz iyimi bizi yorucu bir dönem bekliyor herşeyin hayırlısı.
Daha biz çanta falan almadık :) bizimkisi inci prenses varmış kızıl saçlı deniz kızlı :) takılmış ondan alacakmış ne isterse onun gönlüne göre olacak tabiki :) siz hangi karakter aldınız çantayı ? birde okullarda kitap getirip götüreceklermi acaba yoksa kitaplar okuldamı kalacak hiç birşey bilmiyoruz acemi velileriz işte :)