• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

nisancım ne cadıki onlar,bize beslenme listesi verildi,teee benim ilkokuldaki listemin aynısı :1: öğretmenimiz toplantıda tekrar konuşuruz,listede düzenlemeler yaparız dedi ama toplantı tarihi hakkında bilgi verilmedi,bende pazartesi gününden korkuyorum,zil çalınca hurra herkes çıkınca nasıl olacak,nasıl bulacak,gerçi benim bildiğim 1.sınıflar zil çalmadan çıkartılıyor ama ya servisi bulamazsa ağlar diye korkuyorum offf,eşimede git pazartesi uzaktan bi izle neler yapıcaklar,baktın servisci ilgilenmiyor git yakasına yapış dedim..

Listenizi burada paylaşır mısınız? Ben yemeğe veremeyecegım sanırım.Ama endişeliyim hergün tost ,sandviç vs olamaz hiç içim rahat etmez.

Bende Dün ve bugun okuldaydım :) okul 10:00 ve 12:00 arası bu hafta o nedenle öğleden sonra kızımı servisle gönderip işe geldim :)
Servis ilk günden hizmet vermeye başladı iyide oldu :) ve bende bu iki günde bazı velilerle tanışıp telefonlarını falan aldık iyi oldu :)
yarından itibaren gitmeyeceğim okula . pazartesi izin aldım o günde okulda olacağım :)

Kitaplarımız yetmedi o yüzden öğretmen talep edecek , defter, kırtasiye vs.sonra bildireceğim dedi.

Biz de velilerle tanıştık ,numaralarımızı aldık ,hatta sık sık buluşup görüşelim birbirimizden haberimiz olsun dedik .Cok iyi oldu bu

merhaba arkadaşlar kızım 1.sınıfa başladı isteğe bağlı olarak öğretmeni dün çok konuşuyo evdede öylemi dedi kızım çok hareketlidir sizinki isteğe bağlı seneye gelse daha iyi olur dedi yarım günde karar verdi ben kızımı zorla yollamıyorum ki okumayı öğrenmek istiyorum diyor sürekli geçen sene anasınıfına gitti o öğretmeniylede görüştüm yapar siz merak etmeyin demişti dünden beri canım çok sıkıldı,üzüldüm isterseniz başka öğretmene geçip deneyebilirsiniz dedi bide :20: açıkca alın gibi mesaj verdi

çok üzüldüm gerçekten,çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız,takip edin olmadı çok ilerlemeden başka bir hocanın sınıfına verin,kızınız kaç aylık merak ettim

Listenizi burada paylaşır mısınız? Ben yemeğe veremeyecegım sanırım.Ama endişeliyim hergün tost ,sandviç vs olamaz hiç içim rahat etmez.

liste şu an tam aklımda deil ama

pazartesi:hamur işi,peynir,zeytin,içecek(süt,ayran,meyve suyu)
salı:ekmek(sarelle,bal) tercihe göre,zeytin,peynir,içecek
çarşamba:patates,peynir,mevsim meyvesi,içecek

liste bu tarzda öğretmeni exstra koyun dedi,misal kuruyemiş(ceviz,fındık,) börek,poğaça gibi

okul tüm gün öğlen yiyecekleri için miktarını çoğaltıcam biraz..

Bizim sınıf öğlenci yemek problemi yok ama bakıcı sorunum olacak... okul oğlum için güzeldi ama benim öğretmenle ilgili hoşuma gitemeyen şeyler var.. okula bizimle bşladı.. bizi yönlendirme falan yok... okulla ilgili bilgisi yok sanırım birz da tecrübesiz ve genç 29 yaşında ve bir sene okutacakmış sonra asıl öğretmeniiz Amerikadan gelecekmiş...sınıf 10 kişilik ama öğretmen toplnatı yaptı bugün ama toplantıda ne konuşacağını bile bilmiyordu.... canım sıkkın

çok saçma deilmi,o küçücük çocuklar öğretmenlerine deli gibi bağlı oluyorlar,nasıl anlatılır bu durum o yavrulara,

merhaba arkadaşlar kızım 1.sınıfa başladı isteğe bağlı olarak öğretmeni dün çok konuşuyo evdede öylemi dedi kızım çok hareketlidir sizinki isteğe bağlı seneye gelse daha iyi olur dedi yarım günde karar verdi ben kızımı zorla yollamıyorum ki okumayı öğrenmek istiyorum diyor sürekli geçen sene anasınıfına gitti o öğretmeniylede görüştüm yapar siz merak etmeyin demişti dünden beri canım çok sıkıldı,üzüldüm isterseniz başka öğretmene geçip deneyebilirsiniz dedi bide :20: açıkca alın gibi mesaj verdi

bizim sınıftada 2008 martlı bir öğrenci var gayette uyumlu, annesiyle konuştum 2 sene kreşe gitti artık sıkıldı ve istekli dedi o yüzden isteğe bağlı verdim okula dedi.çevreden bana çok tepkiler geldi umarım pişman olmam dedi.
Öğretmeninede söyledi bu durumu öğretmeninin biraz daha ilgi göstereceğini düşünüyorum küçük oldugu için.
Bu uyum sürecinde hemencecik karar vermek ne derece doğru bilemedim öğretmeniniz sırf konuşması içinmi bu kararı verdi acaba , sordugunuzda başka belirgin özellikler söyleyebildimi acaba .. kız çocukları zaten geveze olur bizimkilerde hiç susmazlar :) tıpkı annelerine çekmişler :) :) öğrenciler kurallara çok çabuk uyum sağlayabilyiyorlar öğretmende iş bitiyor bence tatlı sert olmasını bilmeleri gerekir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç üzmeyin kendinizi. gerekirse başka sınıfa geçirin müdürle konuşarak.

liste şu an tam aklımda deil ama

pazartesi:hamur işi,peynir,zeytin,içecek(süt,ayran,meyve suyu)
salı:ekmek(sarelle,bal) tercihe göre,zeytin,peynir,içecek
çarşamba:patates,peynir,mevsim meyvesi,içecek

liste bu tarzda öğretmeni exstra koyun dedi,misal kuruyemiş(ceviz,fındık,) börek,poğaça gibi

okul tüm gün öğlen yiyecekleri için miktarını çoğaltıcam biraz..

mevcannnnn benim kız peynir zeytin hiç yemez :( yemek çıksa onuda yemez anca pilav , makarna olsa onu yer .
kreşte öğretmeni herşeyden yedirirdi özel olarak ilgilenirdi sağolsun.. burada kimse ilgilenmeyecek :(

mevcannnnn benim kız peynir zeytin hiç yemez :( yemek çıksa onuda yemez anca pilav , makarna olsa onu yer .
kreşte öğretmeni herşeyden yedirirdi özel olarak ilgilenirdi sağolsun.. burada kimse ilgilenmeyecek :(

benim kızımda yemek konusunda çok seçici,anasıfında hocası ve ablası ye ye diye ilgileniyordu burda aç kalmazsa iyidir.

kızlar içinize kurt düşürmek gibi olmasında, ben beslenmede cevizdir fındıktır, zeytindir bunlara karşıyım. Çünkü çocuklar koşuşturarak, gülerek hatta bazen ağlayarak yemek yiyor sınıfta, Allah korusun ne olur ne olmaz nefes borularına kaçmasın

kızlar içinize kurt düşürmek gibi olmasında, ben beslenmede cevizdir fındıktır, zeytindir bunlara karşıyım. Çünkü çocuklar koşuşturarak, gülerek hatta bazen ağlayarak yemek yiyor sınıfta, Allah korusun ne olur ne olmaz nefes borularına kaçmasın

chess , önerin varmı peki ? neler konabilir biz acemi velileriz malum :(
bakalım yarınki toplantıda ne karar verilecek bizim..

bu arada ben yarın ve pazartesi izin aldım kızlar :) okulda olacağım :)

chess , önerin varmı peki ? neler konabilir biz acemi velileriz malum :(
bakalım yarınki toplantıda ne karar verilecek bizim..

bu arada ben yarın ve pazartesi izin aldım kızlar :) okulda olacağım :)

valla canım benden tavsiye isterseniz işiniz var:1:, çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da farklı düşünüyorum, bence çocuklar asıl gıdasını evde almalı, okulda sadece bi meyve suyu ya da ayran, basit bi sandeviç, simit ya da ekmek arasına sürülebilen şeyler, hem kolay yenir hem enerji verir. sadece basit bi ara öğün gibi olmalı yani bence,

ama galiba sizin okullar tüm gün, o yüzden bilemiyorum, daha sıkı yemeleri gerekebilir okulda

bizim topikte hiç hareket yok bende sizi okuyorum napıyım
:1::1:

süt dağıtımını kabul etçekmisiniz bilmiyorum ama haftada 3 günde süt vercekler onuda göz önünde bulundurun

benim bir arkadaşımın çocugunun okulundada bir haftalık menü böyleymiş kızlar paylaşayım dedim :)

PAZARTESİ
POĞAÇA YADA BÖREK EVDE YAPILMIŞ OLACAKMIŞ(KARŞI HAZIRLARA GETİRMEYİN DİYOR)
1 KUTU SÜT 1 MEYVE(MEVSİMİNE GÖRE)

SALI
2 DİLİM EKMEK 2 DİLİM PEYNİR 5-6 ZEYTİN DOĞRANMIŞ DOMATES AYRAN 1 MEYVE

ÇARŞAMBA
HAŞLANMIŞ PATATES SOYULMUŞ DİLİMLENMİŞ YADA KIZARTMASI
1 DİLİM EKMEK 1 MEYVE AYRAN

PERŞEMBE SÜT 2 DİLİM ÇİKOLATALI EKMEK
1 MEYVE

CUMA
KAŞARLI TOST VEYA İSTEĞE GÖRE MAKARNA
DOĞRANMIŞ DOMATES VE SALATALIK
1 MEYVE
AYRAN

süt dağıtımını kabul etçekmisiniz bilmiyorum ama haftada 3 günde süt vercekler onuda göz önünde bulundurun

ben geçen seneki olaylardan sonra istemem sanırım tarihi geçmiş sütleri hatırlıyorusunuz dimi :( :( ben zaten yanına koyarım kızımın sütünü :)

bence menü güzelmiş nisan, zeytin çekirdeksiz zeytinlerden olabilir.

okullar kapanmadan önce de form dağıtmışlardı bize bu sene için süt istiyormusunuz diye, hayır dedik yine, marketten gözüm göre göre alırım daha iyi

içecek olarak kefir de olbilir ama her çocuk içmez

valla canım benden tavsiye isterseniz işiniz var:1:, çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da farklı düşünüyorum, bence çocuklar asıl gıdasını evde almalı, okulda sadece bi meyve suyu ya da ayran, basit bi sandeviç, simit ya da ekmek arasına sürülebilen şeyler, hem kolay yenir hem enerji verir. sadece basit bi ara öğün gibi olmalı yani bence,

ama galiba sizin okullar tüm gün, o yüzden bilemiyorum, daha sıkı yemeleri gerekebilir okulda

bizim topikte hiç hareket yok bende sizi okuyorum napıyım
:1::1:

chess kaç çocugun var okula gidiyorlarmı ?

bence menü güzelmiş nisan, zeytin çekirdeksiz zeytinlerden olabilir.

okullar kapanmadan önce de form dağıtmışlardı bize bu sene için süt istiyormusunuz diye, hayır dedik yine, marketten gözüm göre göre alırım daha iyi

içecek olarak kefir de olbilir ama her çocuk içmez

kefir bende içemem chess :)

Back