Bende 2 hafta izin aldım.. Alıştırma döneminde yanında olmak istiyorum. velirlerle tanışmak için uygun olacağını düşündüm...
Nasıl gecti kızlar ilk gununuz?
Bizim guzeldı
Okulu gezdirdi öğretmen onlara ,tuvalet nerede ,kantın nerede hepsini gosterdı.Yemek olayını sordum
Senelik 1350 imiş ,3 taksıtte ödeniyormuş.Cok fazla geldi bana
Sızlerde nasıl?
günaydın telaşlı anneler,
yeni eğitim yılı hepimize hayırlı olsun,
ilk günümüz çok güzeldi,kızım okulu ve öğretmenini çokkk sevdi,ben bugün işe döndüm ama babası okulda,bu hafta erken çıkacaklar,kızım anasınıfından bir arkadaşı ile aynı sınıfa düştü,keyfi yerindeydi anlıycanız,istediğim öğretmen oldu şükür,dün kapıda herkes öğretmene yalvarıyordu bizim çocuğuda siz alın diye,halen nakille uğraşan anneler babalar vardı,ortalık curcunaydı anlıycanız,
yanına,kağıt,kalem,peçete,su ve simit bıraktım,bugün okulu gezip etrafı öğrenecekler,kırtasiye listesi bugün veriliyor,yarın hem okul formasını,hem çantasın hem kırtasiye alışverişini yapıcam,yorucu bir hafta bizler için,
siz neler yaptınız nasıl geçti ilk gününüz
Yeni eğitim yılı hepimize hayırlı olsun Arkadaşlar ,,
Benimde kızım 1'e başladı ilk 2 gün biraz telaşlıydık. öğretmenimiz okulumuza yeni geldi Telaşım hiç tanımıyorum nedir necidir. tek takılan benmiyim acaba , yanlış birkaç cümlesi de oldu kızıma karşı seni anaokuluna geri göndericem falan
içimde bir sıkıntı ki sormayın
ben fazla alınganım galiba
bizimde yemek sorunumuz henüz belli değilo düşündürüyor beni
beslenme çantasımı konulacak yemekmi çıkacak okulda bakalım henüz netleşmedi
1350 lirayı bilemedimözle okula gönderiyoruz gibi hissettim kendimi
servis zaten ateş pahası
Yeni eğitim yılı hepimize hayırlı olsun Arkadaşlar ,,
Benimde kızım 1'e başladı ilk 2 gün biraz telaşlıydık. öğretmenimiz okulumuza yeni geldi Telaşım hiç tanımıyorum nedir necidir. tek takılan benmiyim acaba , yanlış birkaç cümlesi de oldu kızıma karşı seni anaokuluna geri göndericem falan
içimde bir sıkıntı ki sormayın
ben fazla alınganım galiba
Bizimki devlet okulu ,bize de çok pahalı geldi.Yanına beslenme koysak ,okul tam gün ,yeterli olacak mı bilmiyorum.Bizim servis ptesi baslayacakmış cumaya kadar okuldayız
bizim okulumuzda 9-3 öğretmen kantine karşı gelmiş,sabah kahvaltı yaptırın,öğlen 12 de 40 dak.beslenme molası varmış,normal beslenme dışında ekstra şeylerde koyucaz,kuruyemiş,meyve,hamur işi gibi,
biizim serviste pazartesi başlıyor,ben işteyim ama eşim okulda nöbette
mevcan bizim okulda aynı saatler arası 9:00 - 15:00 :) bakalım bizde çogunluk neye karar verecek öğlen arası işindebizim 80 dakkaymış öğle arası çok uzun eve gidenler oluyormuş yemek için
bugun kızım servisle tek gitti okula aklım onda ...
bizim okulumuzda 9-3 öğretmen kantine karşı gelmiş,sabah kahvaltı yaptırın,öğlen 12 de 40 dak.beslenme molası varmış,normal beslenme dışında ekstra şeylerde koyucaz,kuruyemiş,meyve,hamur işi gibi,
biizim serviste pazartesi başlıyor,ben işteyim ama eşim okulda nöbette
bu arada servisci ile konuşmuş eşim,ilk gün servis yardımcısı sınıftan alıp servisi gösterecekmiş,ondan sonraki günler kendileri gidip servise bineceklermiş,biz servisin yanında duruyoruz korkmayın bizi görür gelir demişler,çok saçma deilmi hadi servisin yanında kimse yok,hani çıktı gitti çocuk o kalabalıkta nasıl olacak bu
mevcan sizin beslenme çantasına neler koyacağınız bellimi? herkez aynı şeyimi koyacak çocuklarına ?
liste gibi birşeymi yapıldı okulda beslenme için?
Bizimde cuma günü toplantı varmış velilerle sanırım bu yemek konusuda çözülecek..
nisancım ne cadıki onlar,bize beslenme listesi verildi,teee benim ilkokuldaki listemin aynısıöğretmenimiz toplantıda tekrar konuşuruz,listede düzenlemeler yaparız dedi ama toplantı tarihi hakkında bilgi verilmedi,bende pazartesi gününden korkuyorum,zil çalınca hurra herkes çıkınca nasıl olacak,nasıl bulacak,gerçi benim bildiğim 1.sınıflar zil çalmadan çıkartılıyor ama ya servisi bulamazsa ağlar diye korkuyorum offf,eşimede git pazartesi uzaktan bi izle neler yapıcaklar,baktın servisci ilgilenmiyor git yakasına yapış dedim..
Bizim sınıf öğlenci yemek problemi yok ama bakıcı sorunum olacak... okul oğlum için güzeldi ama benim öğretmenle ilgili hoşuma gitemeyen şeyler var.. okula bizimle bşladı.. bizi yönlendirme falan yok... okulla ilgili bilgisi yok sanırım birz da tecrübesiz ve genç 29 yaşında ve bir sene okutacakmış sonra asıl öğretmeniiz Amerikadan gelecekmiş...sınıf 10 kişilik ama öğretmen toplnatı yaptı bugün ama toplantıda ne konuşacağını bile bilmiyordu.... canım sıkkın
merhaba arkadaşlar kızım 1.sınıfa başladı isteğe bağlı olarak öğretmeni dün çok konuşuyo evdede öylemi dedi kızım çok hareketlidir sizinki isteğe bağlı seneye gelse daha iyi olur dedi yarım günde karar verdi ben kızımı zorla yollamıyorum ki okumayı öğrenmek istiyorum diyor sürekli geçen sene anasınıfına gitti o öğretmeniylede görüştüm yapar siz merak etmeyin demişti dünden beri canım çok sıkıldı,üzüldüm isterseniz başka öğretmene geçip deneyebilirsiniz dedi bideaçıkca alın gibi mesaj verdi
moral bozucu bir durum olmuş, hazır olmasa anaokul öğretmeni onay vermezdi herhalde
bence o öğretmende bırakma, devam ettirmeyi düşünürsen, umarım tavrını kızına yansıtmamıştır
merhaba arkadaşlar kızım 1.sınıfa başladı isteğe bağlı olarak öğretmeni dün çok konuşuyo evdede öylemi dedi kızım çok hareketlidir sizinki isteğe bağlı seneye gelse daha iyi olur dedi yarım günde karar verdi ben kızımı zorla yollamıyorum ki okumayı öğrenmek istiyorum diyor sürekli geçen sene anasınıfına gitti o öğretmeniylede görüştüm yapar siz merak etmeyin demişti dünden beri canım çok sıkıldı,üzüldüm isterseniz başka öğretmene geçip deneyebilirsiniz dedi bideaçıkca alın gibi mesaj verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?