canım benimde eşim bugün gidicek okula,formayı ve öğretmeni sormak için,bende sıkı sıkı tembihledim beslenme ve alışverişide sor diye,acaba pazartesi beslenme koyucazmı okula gerçi 2 saat kalacaklar ama,çanta defter bi şey götürecekmiyizki,alışveriş listesi ne zaman verilecek acaba ay ne çok soru sordum ya,
tuvalet konusunda ilk zamanlar belki sıkıntı çeker ama sen şimdiden normal tuvalet kullanmayı öğret,suyu açması ve o maşrabayı kaldırması için alıştırmalar yaptır,saolsun benim kaynanam bu yaz normal tuvalete alıştırdı kızımı,biizm okul hem klozet,hem normal tuvalet ben normali kullanması için ikaz edicem devamlı
mevcan yukardaki soruların cevabını bizde yarın alacağız bakalım :) ilk gün çanta yada birşey götürülmez diye düşünüyorum .
Öğretmene bağlıymış bizde öğretmene sorarsınız dedi müdür. sadece kıyafetler serbest dedi.
yarın herşet detaylı anlatılacakmış bizde. Birde servis olayı olacak bizde ,
Tuvalet olayı evet hijyen açısından alaturka benimde tercihim. ama sanırım minikleri alafrangaya yönlendirecekler bizde.
Bilmiyorum mevcan çok minikleryemek konusu alışveriş konusu ne isteyecekler daha okul saatlerinide bilmiyoruz iyimi bizi yorucu bir dönem bekliyor herşeyin hayırlısı.
Daha biz çanta falan almadık :) bizimkisi inci prenses varmış kızıl saçlı deniz kızlı :) takılmış ondan alacakmış ne isterse onun gönlüne göre olacak tabiki :) siz hangi karakter aldınız çantayı ? birde okullarda kitap getirip götüreceklermi acaba yoksa kitaplar okuldamı kalacak hiç birşey bilmiyoruz acemi velileriz işte :)
canım bizde hiç bir şey almadık daha,kızıl saçlı prensesi biliyorum ben:) bizimki winx kızlı olucakmış:) kitap konusunu bende bilmiyorum sadece müdür okula uğrayıp alın kitaplarınızı ordan demiş,ben haftasonu yokum ama soruların cevabını buraya yazarsan çok sevinirim cepten takipteyim burayı,
klozete yönlerdirselerde sen en hızlısından normal tuvalet eğitimi ver kızına
eşim şimdi eski okuldaymış,kızımın kitabını almış ama daha eksikler var başka kitaplarda gelecek demişler,yeni okulumuza gidiyor şimdi bakalım orda ne diyecekler,
bende pazartesi iznimin 1 haftasını kullanacaktım ama yalan oldu gibi,bende ekim başı gibi 1 hafta, birde derslerin yoğun olduğu hafta yine kullanmayı düşünüyorum offf çalışan annelere hayat ne zor
öğretmen işimiz tamam,eşime kalabalık diye konuşamamış müdürle,ben az önce okulu aradım müdürle konuştum kızımı erkek öğretmene vermişler,önce öğretmeni övdü müdür, bende hmm keşke x hoca olsaydı o hocamızı çok övdüler,hatta kreşten müdürümüz x hocanın adını verdi dedim.müdür 1 sn dedi,tamam x hocanın sınıfına kaydırdım kızınızı dedi,ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam
bu arada bu hafta serbest gidicekmiişiz okula,1 hafta içinde eksikleri tamamlayın dedi,ilk hafta küçük bir çanta alın yanınıza içine defter kalem,sevdiği bir oyuncağı su ve bisküvi felan koyun dedi
evet canım müdür söyledi eski okuldan kitapları alın diye.nakil işini kendileri halletti,
bende pazartesi için izin aldım,sonrası allah kerim...
bende küçük bi çantaya kalem defter ve bisküvi koycam,yanınada suluk verdimmi tamamdır bu iş,bide ben eşofman giydircem hani çişi felan gelir heyecandan tutamaz,çorapla etekle zor olur diye
bende etek giydirmeyi düşünmüyorum eşofman yada pantolan dediğin gibi daha rahat olacaktır.
Yedek kıyafet koyun falan demedimi?
Bende 2 hafta izin aldım.. Alıştırma döneminde yanında olmak istiyorum. velirlerle tanışmak için uygun olacağını düşündüm...mevcan süper :) istediğin öğretmende olmuş :) bizde kura ile belirlenecek bakalım kim düşecek :)
bende küçük çantasını koyarım ve suluk tabi yarın bakalım ek birşey dieyeceklermi?
bu arada mevcan ben pazartesi günü izin aldım .. sonrası duruma göre belirlenecek :)
Bende wc konusunda çok endişeliyim
Alaturka tuvalete alışık degıl kızım
Hatta mecbur kaldıgında bile gırmek
İstemiyor.Henuz okulun tuvaletıyle ilgili bilgim yok ama .Normaldede tutuyor tuvaletını ,hep benım hatırlatmalarımla gıdıyor .Hatta bir dönem tutmaktan dolayı idrar yollarında kum olustu çok ağrı cektı kuzum.Neyse ki atlattık.
Nasıl gecti kızlar ilk gununuz?
Bizim guzeldı
Okulu gezdirdi öğretmen onlara ,tuvalet nerede ,kantın nerede hepsini gosterdı.Yemek olayını sordum
Senelik 1350 imiş ,3 taksıtte ödeniyormuş.Cok fazla geldi bana
Sızlerde nasıl?
Yeni eğitim yılı hepimize hayırlı olsun Arkadaşlar ,,
Benimde kızım 1'e başladı ilk 2 gün biraz telaşlıydık. öğretmenimiz okulumuza yeni geldi Telaşım hiç tanımıyorum nedir necidir. tek takılan benmiyim acaba , yanlış birkaç cümlesi de oldu kızıma karşı seni anaokuluna geri göndericem falan
içimde bir sıkıntı ki sormayın
ben fazla alınganım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?