nakiller eylül ayında başlar,sen bu dönemde ikemetgahını o okulun aldığı bölgelerde gösterirsin,öncelikle e okulda çıkan okula çocuğunu kayıt ettirir,nakiller açılınca nakili ve yeni ikemetgahını alır istediğin okula gider kayıt yaptırırsın,benim gittiğim okulda sistem bu şekilde işliyor,o arkadaş nasıl yaptı gelince yazar herhalde
bak ben kızımı kayıt ettiremedim,sadece müdürle konuştuk,isim ve tc aldı,nakiller açılınca direk bizi alıcak ben şu an kızımın e okuldaki okuluna kayıt yaptırıcam
anladım canım , peki ilk çıkan okula kayıt işlemlerini ne zaman yaptıracaksın benimde öyle olacak çünkü , bende beklemedeyim aynen senin gibi.
yani biz 1 eylül pazara geliyor 2 eyülde kayıt yaptırıp çıktıgı okula sonra nakilmi alacağız yeni okula , tabi kontenjan açılırsa
İlköğretim kurumlarına kayıt işlemleri tamamlandı - Türkiye Haberleri - Radikal
Kayıt alanı dışından öğrenci alınabilmesi
Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin ilgili maddesi kapsamında sınıf mevcutları 35'i geçmeyecek şekilde kayıt alanı dışından öğrenci alınabilecek.
Her ikisi de çalışan anne babaların çalıştıklarını belgelendirmeleri durumunda çocuklarının anne veya babadan birinin çalıştığı yere yakın okula, farklı okullarda öğrenim gören kardeşlerin birlikte öğrenim görecekleri okula, eğitim çalışanlarının görev yaptıkları okula çocuklarının nakilleri yapılabilecek.
gözün aydın mevcan:13:
bu arada hanımlar adres değişikliği yaptırınca, sistemden kayıt edilen okul otomatikman değişiyor
Yarencigim hatirladim canim Iyi ki rapor almisiz. Hic pisman olmadim ben. Senin ufaklik nasil iyi mi okula hazir mi Benim ogluslarin biri 8 e baslayacak sbs kalkti onun stresi ayri. Kucugum ayri problem bu sene paylasimlarimizi surdurelim.Sanirim hepimizin buna cook ihtiyaci olacak.
Kızlar.sanırım taşındım diye direk kaydola bildim .Bitti mi dedim.Evet dedi 9 nda geliyorsunuz dedi.E-kayıts girdim yeni okulunda görünüyor oğlum
Canişkolar sorum var.Ayın 9 alıştırma olarak gidiyorlar ya çocuklar ,o zaman beslenme çantası ve beslenme koyuyormuyuz?bide dediler bi örtü gibi bişiy alsın ,üstünde yesin diye doğrumu? Özellikle birinci soruma cvp lütfennnnn
Canişkolar sorum var.Ayın 9 alıştırma olarak gidiyorlar ya çocuklar ,o zaman beslenme çantası ve beslenme koyuyormuyuz?bide dediler bi örtü gibi bişiy alsın ,üstünde yesin diye doğrumu? Özellikle birinci soruma cvp lütfennnnn
Bizim geçen sene ilk bir hafta 10 gittiler 12 de çıktılar dolayısıyla bişey koymamıza gerek kalmadı,tüm gün yada yarım gün tutmuyolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?