kızımın okulunu aradım 2 senedir gidiyordu,memurumuzla konuştum,yarında rehber hocamızı arıycam doğal olarak rapora çok karşı geldi 70 ay en ideali sakın rapor alma hatasında bulunma dedi,x okula fazlası ile hazır zaten sorunlu çocukları ve ailelerini rehberlik bölümüyle görüştürdük biliyorsun felan dedi,
şimdi tek tesellim bencilce gelicek ama anneler rapora saldırırsa sınıf mevcutlarının azalacak olması,
oyuncağa çevirdiler çocuklarımızı,geçen sene okula başlayan 66 aylıkların vebalini kim ödeyecek şimdi,sistem yine değişti raporlularla raporsuzlar karşı karşıya gelince ne olacak,seneye olmadı 7 çok geç diyip bunu 6 yaşa indirseler nasıl olucak peki,
şimdi ben rapor alsam, kızım seneye 82 aylık ilkokula başlasa,tercihle 66 aylık okula gönderilen bir çocukla aynı sınıfta olma ihtimali olsa nasıl olucak
nakil için paralanırken bide bu çıktı şimdi
rapor alma gibi bir düşüncem olmadı,olmazda seneye kalsa çok geç kalınacaktı zaten,4+4 zımbırtısı gelmese bile benim kızım bu sene okula başlayacaktı,şimdi o kadar karıştıki herşey sınıfın yaş ortalaması nasıl olacak merak ediyorum,
Kızlar 72 aylık zorunlu ,dimi?
Ayrıca kızlar başka bi okula düştüğü için ,biz en sonda taşınma kararı aldık ve dün bi ev tuttuk.
Mev can hayırlı olsun hakkınızda. Çok sevindim istediğiniz gibi gelişmesine.
Benimde kızımda 2007 Ekim doğumlu ve bu sene 1. sınıf olacak. Endişelerim büyük, anaokulu gibi değil tabi tenefüs saatlerinde yalnız çocuklar. Gerçi herkesin çocuğu geçiyor bu yoldan ama annelik işte. Allah hayırlı günler göstersin hepimize.
çok teşekkür ederim,üstümden büyük bir yük kalktı ama halen ama diye geziyorum,kesin kayıt olana kadarda bu böyle gidecek sanırım,bu okulu istememim en büyük sebebi tüm gün olması ve etütlü bir okul olması,hiç olmazsa dersleri konusunda sıkıntı yaşamam,ödevlerini okulda yapar bende tekrar ettiririm evde,
umarım herşey sorunsuz hallolur
Canişkolarrrr yaşadın başka bi okula kayd ettim bugun oğlumu
mevcan çok sevindim gelişmelere :) darısı bize olsun.
bu arada etütlü okullar kaldırıldı diye biliyordum ben ? yanlış bir bilgimi bendeki ?
çok sevindim adına :) ama nasıl nakil kayıtları başlamadıki eylülde diyorlar ,
nakiller başlamadı ama bu arkadaş diğer okul için evini taşımıştı,yeni adres ile okula ön kayıt olmuştur,
mevcan yani bu ara dönemde eylüle kadar bu tür nakiller olabiliyormu ? hemen kayıt yapıyorlarmı ? bilmiyordum
nakiller eylül ayında başlar,sen bu dönemde ikemetgahını o okulun aldığı bölgelerde gösterirsin,öncelikle e okulda çıkan okula çocuğunu kayıt ettirir,nakiller açılınca nakili ve yeni ikemetgahını alır istediğin okula gider kayıt yaptırırsın,benim gittiğim okulda sistem bu şekilde işliyor,o arkadaş nasıl yaptı gelince yazar herhalde
bak ben kızımı kayıt ettiremedim,sadece müdürle konuştuk,isim ve tc aldı,nakiller açılınca direk bizi alıcak ben şu an kızımın e okuldaki okuluna kayıt yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?