İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Maşallah. Bizde 2 güne bir kitap şeklinde okuyorlar. sayfa sayıları 40-60 arası.

Ay ne kadar da sekermis
Gerek kalmadan ezberledi sukur
Ogretmende bahsetmisti ezberleuemezse tekerleme
Bir de hareketli cocuklara naylondan tablo hazirliyormus ip atlayarak sayiyorlarmis

Bizimki de pek sevmiyordu okumayı ama yine de görevi olduğu için okuyordu. Ancak bu ara osmanlı tarihine merak sardı, onu fırsat bilip tarh kitapları aldım, bayıldı, elinden bırakmıyor. 350 sayfalık kitap bitmek üzere kısa sürede.

jordan81 maşaaAllah oğluşuna. 350 Sayfalık kitap okuması iyiymiş.
Bende şaşırdım canım ama tarihe öyle bir sardı ki bu ara, bir an önce öğrenmek uğruna deli gibi okudu :) bugün yenilerini sipariş ettim internetten.
Bu arada araştırmalarım ve tecrübelerim sonucu en iyi çocuk kitap yayınevleri olarak timaş, muştu, kuşak ve nesil yayınlarını öneririm. Birçoğunuz biliyorsunuzdur belki de ama yazmak istedim yinede.

Jordan81 bende oğluma timaş, muştu kuşak ve nesilden seçiyorum kitaplar. Biz geçen dönem 25 kitaplık levent serisini bitirdik. Prof.pi ile matematik öğreniyorum ve prof.kip ile türkçe öğreniyorum setleri var onlar da çok güzel ama matematik serisi 3.ve 4.sınıf konularını kapsıyormuş aldık ama sonra okuruz dedi. Ünlülerle bir gün serisini de bitirdi geçen dönem
Şu ara da peygamberlerin hayatlarını okuyor hoşuna gidiyor

Evet bu saydıklarınızın bir kısmını biz de bitirdik, gerçekten harika kitaplar. Hele de peygamberlerin hepsini kapsayan kitaba bayılmıştı oğlum, bir de o seri de allah beni seviyor çok hoştu

Gunaydın bayanlar , uzunca bir aradan sonra tekrar katılmaya calısıcam aranıza. Kızımın busene okulunu degıstırmıstım basta cok ıyı gorunsede sımdı bır facıanın ıcındeyım.. zamanla atlatacagımı ümit edıyorum..

Merhaba arkadasim neden bur faciaya donduki birqz bahsedermisin cok uzuldum

Kizlar ben de uzun zamandir yazamadim.
Yenu sinifa gecmistij son yazdigumda cok sukur hersey cok iyi gidiyor secilmis bir igretmen oldugundan bahsetmistim gercekten farkini anladik
Nirmal dersler disinda
Satranc
Akil oyinlari
Degerlee egitimi
Gorsel algi
Dersleri var yaren inanikmaz keyifki hergun yuzu gulerwk geliyor bizim icin en onemlisi bu
Arkadaslari hemen sahiplendiler cok sicak davrandilar igretmende ole sagolsun
Bizde habeeler boyle

Evet bu saydıklarınızın bir kısmını biz de bitirdik, gerçekten harika kitaplar. Hele de peygamberlerin hepsini kapsayan kitaba bayılmıştı oğlum, bir de o seri de allah beni seviyor çok hoştu
Peygamberlerin hepsini kapsayan kitabın tam adını vee yayın evini öğrenebilir miyim.
Allah beni seviyor ayrı bir kitap mı

Hayırdır neden facia oldu ki canım

Hangi okulda yaren. Bizde de görsel algı, düşünce becerileri, akıl oyunları v.s. var zep dersleri adı altında, ve değerler eğitimi var. Yarenin mutlu olmasına sevindim, benim oğlumda okulunu öğretmenini çok seviyor. Bu çok önemli bence.

Biz çarpmadayız ve 5 lere kadar sorduğumu söylüyor ama ezberletmedik ritmik saymaları biliyorlar sayarak buluyorlar akıldan

Bizde peygamber öyküleri diye set var timaşın belkıs ibrahimhakkıoğlu yazarı 10 kitap birde M.sinan adalıoğlunun peygamberlerin hayatları diye tek kitabı var uğurböceği yayınları. Eğer böyle dini içerikli kitap tercihiniz olursa hekimoğlu ismailin dedemden mektuplar serisi de güzel timaşın o da

Yaren sakaryada bur devlet okulunda canim
Cok sukur ki gulucuker icinse geliyor heyecanli heyecanli anlatiyor herseyi:)
Ritmik saymayi biliyorsa carpmayi ogrenmesi daha kolay oluyor
Yarenler tamamini ezberlediler ama tabi karisik sorunca onunda bekledigi zamanlqr oluyor.
Oglunuzun okulunu ve ogretmenuni sevmesine cok sevindim derslerinde etkisi cok buyuk cunku
23 nisanla ilgii bir program varmiydi sizin ozel okuldu yanlis hatirlamiyorsam degilmi?

Peki bunlar 2. Sınıf seviyesine uygun mu

Evet özel okul, henüz birşey söylenmedi 23 nisan ile ilgili
Devlet okulu ve akıl oyunları, satranç v.s.olması ne güzel MaşaaAllah. Bu arada bir kızım olursa yaren koyacam ismini çok beğeniyorum o ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…