İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

herşey sıkıntı işde bakalım zaman ne gösterecek.
Kesirlerden neler yapıyorlar mesela biz çok üstünde durmadık sanırım
yarım çeyrek bütün şeklindeydi.
6 yarım kaç bütün
12 çeyrek kaç bütün
6 bütün kaç çeyrek gibiydi bizimkiler.

Bizde sizin gördüğünüz kadar gördük kesirleri. Yalnız bizim öğretmen 2-3 veliden kek, krep v.s. istedi onları keserek anlattı kesir konusunu sonra da afiyetle yediler hepsini

Merhabalar arkadaşlar benim kızımda ikinci sınıf öğrencisi geçen yıldan beri sayfanın takipçisiyim yazmak bugüne kısmet oldu :) Biz türkçe1 ve matematik 1 kitaplarını iki hafta önce bitirdik hayat bilgisi son sayfadayız.Matematikten çarpmayı bölmeyi öğrendiler türkçeden yazım yanlışlarını öğreniyorlar ayrı yazılan eklerdeler şimdi..öğretmenimizden çok memnunuz ama yaza ankaraya taşınacağız kısmetse.beni şimdiden okul öğretmen stresi sardı ankarada oturan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

Biz hiç kitapları takip etmedik sanırım Ayrı yardımcı kitap aldık arada normal kitaplardan yaptılar.
Ankara için Ankara'da olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Biz hiç kitapları takip etmedik sanırım Ayrı yardımcı kitap aldık arada normal kitaplardan yaptılar.
Ankara için Ankara'da olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Bizimde yardımcı kitaplarımız var onlarıda bitiriyorlar.. Dün e-okuldan notlarına baktım hepsi çok iyi birde şube ortalamaları vardı onlara baktım türkçe hariç sınıfın ortalaması 3(çok iyi) türkçede sınıf ortalaması 2,91 kızımın notu 3..Ben ikinci sınıf oldukları için hepsinin karnesi aynıdır diye düşünüyordum görünce şaşırdım.not sistemleri değişmiş bu sene..

Ben not ortalamalarını anlayamadım sınıf üstü vardı ama not yoktu
2 tane ortalama üstü diğerleri sınıf ortalaması çok iyiyidi hepside
ortalama üstü dedkleri en iyi mi demek acaba

Ben not ortalamalarını anlayamadım sınıf üstü vardı ama not yoktu
2 tane ortalama üstü diğerleri sınıf ortalaması çok iyiyidi hepside
ortalama üstü dedkleri en iyi mi demek acaba
Sınıf ortalaması çok iyi olan notlarda demekki sınıftaki herkesin notu çok iyi..ortalama üstü olanlarda sınıfta notu çok iyi değilde iyi olanlarda varsa sizinki ortalama üstü olmuştur.

Sınıf ortalaması çok iyi olan notlarda demekki sınıftaki herkesin notu çok iyi..ortalama üstü olanlarda sınıfta notu çok iyi değilde iyi olanlarda varsa sizinki ortalama üstü olmuştur.
Tahmin ettiğim gibi demekki :)
bizdede not olsaymış daha anlaşılır olrmuştu

kızlar 1. sınıfa giden kuzenimiz ameliyat olacak.
Kız hediye ne alabilirm önerileriniz..

kızlar nasıl karneleriniz?
Bunada cevap vermezseniz daha gelmiycem dermişim
öldük resmennnnnnnnnnn

Karnemiz iyi çok şükür, tatil ödevlerimiz var. Öğretmenimiz hamile doğumu sene sonunda doğru denk gelecekmiş. Seneye devam edecem inşaaAllah dedi ama biz veliler olarak endişeliyiz yine de

kızlar nasıl karneleriniz?
Bunada cevap vermezseniz daha gelmiycem dermişim
öldük resmennnnnnnnnnn
Hahahha canim hepsi cok iyi yarenin ben e okuldan baktigimiz soylememistim nasil heyecanliydi anlatamam
Bizimde bir tatil kitabimiz var hergune 6 7 sayfa oalrak ayarlamislar gunleri yaziyor pek bir sevdikk

Hahahha canim hepsi cok iyi yarenin ben e okuldan baktigimiz soylememistim nasil heyecanliydi anlatamam
Bizimde bir tatil kitabimiz var hergune 6 7 sayfa oalrak ayarlamislar gunleri yaziyor pek bir sevdikk
TEbrik ederim canım....
benimki kurt gibi geldi eve hafta ortası anne karneme bakalım mı dedi açtık baktık :)
karne günümüz kötüydü bizim... öğretmenimiz ayrılacağı için üzgündü çocuklar öğretmen....
yeni dönem bizi neler beklior bakalım....

Karnemiz iyi çok şükür, tatil ödevlerimiz var. Öğretmenimiz hamile doğumu sene sonunda doğru denk gelecekmiş. Seneye devam edecem inşaaAllah dedi ama biz veliler olarak endişeliyiz yine de
bizim öğretmenimizde gidiyor... yerine doğum izninden dönen öğretmen gelicekmiş....
umarım iyi olur....
küçük bebek yorgun geceler ....
yaramaz çocuklarrrrrrrrrrrr

Aaa hadi ya uzucu bir durum ama cocuklar cabuk adapte oluyor yegenumin ogretmenide 3.sinifta gitti birde kiracilariydi ona ragmen cok sıkinti olmadi
Yarenin ikinci donem sinifi degisiyor bizde tam tersi mutluluk var:)

bizim öğretmenimizde gidiyor... yerine doğum izninden dönen öğretmen gelicekmiş....
umarım iyi olur....
küçük bebek yorgun geceler ....
yaramaz çocuklarrrrrrrrrrrr
Ah ah lohusa depresyonunda olmasa bari bebesi sakindir insalla yoksa yandiniz uykusuz luk onca cocuk
Ne guzel moral verdim degilmi

arkadaşlar çocuklarnız hangi okullara gıdıyor tecrubelı anneler olarak ısımlerını ve secerken nelere dıkkat ettınız yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…