Biz daha çarpma ve bölme yapmadık. Kesirleri yapıyorlar
Evet notlar girilmiş, not yok çok iyi yazıyordu sadece.
4+4+4 De kalkacak diye okudum ama bilmem yine 5+3+4 gelecekmiş
Beşinci sınıf öğrencileri kendilerini orta okul olarak görmüyormuş. Küçüklerin durumu da ortada zaten.
Canları sıkıldıkça eğitim sistemini değiştiriyorlar
Bizimde yardımcı kitaplarımız var onlarıda bitiriyorlar.. Dün e-okuldan notlarına baktım hepsi çok iyi birde şube ortalamaları vardı onlara baktım türkçe hariç sınıfın ortalaması 3(çok iyi) türkçede sınıf ortalaması 2,91 kızımın notu 3..Ben ikinci sınıf oldukları için hepsinin karnesi aynıdır diye düşünüyordum görünce şaşırdım.not sistemleri değişmiş bu sene..Biz hiç kitapları takip etmedik sanırımAyrı yardımcı kitap aldık arada normal kitaplardan yaptılar.
Ankara için Ankara'da olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Ben not ortalamalarını anlayamadım sınıf üstü vardı ama not yoktuBizimde yardımcı kitaplarımız var onlarıda bitiriyorlar.. Dün e-okuldan notlarına baktım hepsi çok iyi birde şube ortalamaları vardı onlara baktım türkçe hariç sınıfın ortalaması 3(çok iyi) türkçede sınıf ortalaması 2,91 kızımın notu 3..Ben ikinci sınıf oldukları için hepsinin karnesi aynıdır diye düşünüyordum görünce şaşırdım.not sistemleri değişmiş bu sene..
Sınıf ortalaması çok iyi olan notlarda demekki sınıftaki herkesin notu çok iyi..ortalama üstü olanlarda sınıfta notu çok iyi değilde iyi olanlarda varsa sizinki ortalama üstü olmuştur.Ben not ortalamalarını anlayamadım sınıf üstü vardı ama not yoktu
2 tane ortalama üstü diğerleri sınıf ortalaması çok iyiyidi hepside
ortalama üstü dedkleri en iyi mi demek acaba
Tahmin ettiğim gibi demekki :)Sınıf ortalaması çok iyi olan notlarda demekki sınıftaki herkesin notu çok iyi..ortalama üstü olanlarda sınıfta notu çok iyi değilde iyi olanlarda varsa sizinki ortalama üstü olmuştur.
Karnemiz iyi maşallah. Tatilde de tatil kitabı aldırdı öğretmen. Beş tanede kitap okuyup analizini yapacaklar.
Hahahha canim hepsi cok iyi yarenin ben e okuldan baktigimiz soylememistim nasil heyecanliydi anlatamamkızlar nasıl karneleriniz?
Bunada cevap vermezseniz daha gelmiycemdermişim
öldük resmennnnnnnnnnn
TEbrik ederim canım....Hahahha canim hepsi cok iyi yarenin ben e okuldan baktigimiz soylememistim nasil heyecanliydi anlatamam
Bizimde bir tatil kitabimiz var hergune 6 7 sayfa oalrak ayarlamislar gunleri yaziyor pek bir sevdikk
bizim öğretmenimizde gidiyor... yerine doğum izninden dönen öğretmen gelicekmiş....Karnemiz iyi çok şükür, tatil ödevlerimiz var. Öğretmenimiz hamile doğumu sene sonunda doğru denk gelecekmiş. Seneye devam edecem inşaaAllah dedi ama biz veliler olarak endişeliyiz yine de
Aaa hadi ya uzucu bir durum ama cocuklar cabuk adapte oluyor yegenumin ogretmenide 3.sinifta gitti birde kiracilariydi ona ragmen cok sıkinti olmadiTEbrik ederim canım....
benimki kurt gibi geldi eve hafta ortası anne karneme bakalım mı dedi açtık baktık :)
karne günümüz kötüydü bizim... öğretmenimiz ayrılacağı için üzgündü çocuklar öğretmen....
yeni dönem bizi neler beklior bakalım....
Ah ah lohusa depresyonunda olmasa bari bebesi sakindir insalla yoksa yandiniz uykusuz luk onca cocukbizim öğretmenimizde gidiyor... yerine doğum izninden dönen öğretmen gelicekmiş....
umarım iyi olur....
küçük bebek yorgun geceler ....
yaramaz çocuklarrrrrrrrrrrr
GÜZEL HEPSİ ÇOK İYİ SİZİN NASILkızlar nasıl karneleriniz?
Bunada cevap vermezseniz daha gelmiycemdermişim
öldük resmennnnnnnnnnn