İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

National neographic yayınları süper bi set çıkarmış, ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim canım. Bunun yanında kırmızı-beyaz ın bütün kitapları çok hoş, güvender in de çok güzel kitapları.

Tşk.ler. Kırmızı-beyzı düşüneceğim. Ben de değiştirdim oğlumun okulunu. Biz de memnun değildik. Bildik öğretmene verdik. Daha düzenli çocuk en azından. Öğretmen ödev kontrolü yapıyor diye ödevlerini yapmaya çalışıyor.

Merhabalar , malum bizde kızımın okuluınu değiştirmiştik. cok memnunum cok sukur.. eve odev gelmıyor sayılır. okulda yapıyorlar. kızım hala heveslı ve heyecanlı. ingilizceye cok meraklı Allahtan su ana kadar 50 kelımeyı gectı ezberımız. yardımcı kıtap henuz yok. aldırmıyor ogretmenımız.. hepımızın cocuguna basarılar...

Kızlar neden kimse yazmıyor? Hepimiz yoğunuz ama buraya yazılanlar bir çok kişiye yardımcı olduğu için boş geçmeyelim lütfen.
Hafta sonu ödevimiz bayağı çoktu bu defa. Arkalı önlü 10 yaprak yani 20 sayfa fotokopi ve 1 hikaye okunup anlatılacak.
Bu hafta sonu bir dersanenin deneme sınavına götürdüm oğlumu, optik falan kodlayarak ciddi bir sınav.. 50 soru da 4 yanlışı çıktı... Tam sonuçlar perşembeye.

Kızlar neden kimse yazmıyor? Hepimiz yoğunuz ama buraya yazılanlar bir çok kişiye yardımcı olduğu için boş geçmeyelim lütfen.
Hafta sonu ödevimiz bayağı çoktu bu defa. Arkalı önlü 10 yaprak yani 20 sayfa fotokopi ve 1 hikaye okunup anlatılacak.
Bu hafta sonu bir dersanenin deneme sınavına götürdüm oğlumu, optik falan kodlayarak ciddi bir sınav.. 50 soru da 4 yanlışı çıktı... Tam sonuçlar perşembeye.
merhba arkadasim ihmal etti,bende son zamanlar artik slklastiracagim insalla
maslla sinaviniz cok guzel gecmis bendegecen bir sinavi kacirdigimiz icin cok uzuldum neticesibeni cOk heyecanlandiriyor
Testimiz.org nin deneme sonavlarindan yapiyorum ara ara tevsiye ederim
biz deger yayinlarinin setini aldik ondan kynak kitaplarindan gidiyoruz
hafta sonunuz baya yogunmus
hafta sonlari ogretmenimizhafta boyuncaisledikleri konulari kapsayan iki sayfaliktest hazirliyor kendisinin hazirlamasi ayrica beni mutlu ediyor
bizded3 b8r hikate kitabi vrdi yrin anltick

maslla sinaviniz cok guzel gecmis bendegecen bir sinavi kacirdigimiz icin cok uzuldum neticesibeni cOk heyecanlandiriyor
hafta sonlari ogretmenimizhafta boyuncaisledikleri konulari kapsayan iki sayfaliktest hazirliyor kendisinin hazirlamasi ayrica beni mutlu ediyor

Biz de 5 satfalık ödev vardı. Ben de tudem kitaplarından almıştım.. Daha doğrusu ablasından kalma.. 5 sayfada oradan okudu . İlginç bilgiler var. Ben de faydalanıyorum. Çarpım tablosunu ezebelriyoruz. Sizler ezberlediniz mi? Kaça kadar.? Öptüm.. Bu arada işe gitmeden öce sabah namazını kıldım işlh. Dua edin bırakmayayım.

Ay canım ya namaz konusunda ben de bir türlü istikrarı yakalayamayanlardanım, umarım hepimiz aksatmadan kılarız.
Tudem yayınlarının herşeyi çok kaliteli, bende alıyorum.
Testimiz.com a bakacam bende. Ben eğitimhaneden çok indiriyorum, çok güzel testler, etkinlikler ve denemeler var kızlar

Biz de 5 satfalık ödev vardı. Ben de tudem kitaplarından almıştım.. Daha doğrusu ablasından kalma.. 5 sayfada oradan okudu . İlginç bilgiler var. Ben de faydalanıyorum. Çarpım tablosunu ezebelriyoruz. Sizler ezberlediniz mi? Kaça kadar.? Öptüm.. Bu arada işe gitmeden öce sabah namazını kıldım işlh. Dua edin bırakmayayım.
Ah canım ben o deiğini birçok kez başlayıp başlayıp bbıraktım. Bu ara çok istiyorum yine inşallah bukez başlar ve hiç bırakmam amin.

Canım dersane sınavı derken. 2. sınıflaradamı yapıyorlar ne kadar cahil kalmışım..

Kızlar matematik dersınzı haftada kac saat ?
Ya normal ders programına göre gitmiyor bence kimse, sanırım sınıflarının dırumlarına göre yapıyorlar. Mesela hergün fiziki etkinlikler dersi var, bi çok öğretmen orda da başka ders işliyor, eksik konularını yamamlıyor.
Programda 5 saat sanırım.

Bizde aldığımız kitaplardan ders yapıyoruz.
Tudem bana biraz zor gibi geldi.
Kırmızı beyaz kullanan arkadaşlar hangi kitaplarını aldınız. Bir sürü var çünkü.

Bizde aldığımız kitaplardan ders yapıyoruz.
Tudem bana biraz zor gibi geldi.
Kırmızı beyaz kullanan arkadaşlar hangi kitaplarını aldınız. Bir sürü var çünkü.
Öğretmenimiz türkçe dil bilgini, matematik bilgini (fasikül şeklinde) ve sıru bankasını aldırttı. Ama ben internette başka bi setini uygun fiyata buldum. Sette 3 dersin ayrı ayrı soru bankası, bir tane tüm dersler soru bankası, zeka vadisi diye bulmacalardan oluşan bir kitap ve bir de 15 tatil için fasiküllü tatik kitabını 35 e aldım arkadaşlara. Buna bi de en önemli dediğim problem gezegenini ekledim. Sadece Problem içeren kitap bulmak çok zor

Kizlar bizim de 5 satta programdaama fazlasini yapiyoruz uymuyor matematige cok agirlik veriyor
Testimiz.org de agirlikliproblem cozme var tavsiye ederim
Carpma alt yapisini olusturmaktayiz su siralar bugun yogum bir gundu benik icin yaren annne matematikte aferin aldim carpmada dedi arada kaynadi yarrn uyuyuncaaklima geldi defterine baktim yok yarinnsorucam
Nazah cnm insqlla namazini birakmazsin cnm bende ramazandan beri kiliyorum insalla onceki zamanlar gubi birakmam

Ingilizce derslerinuz nasil giduyor yarenin cok ilgisini cekiyor turkveye yakin kelimelere hep sasiriyor:KK66:
Odevleriniz ne sekilde bu hafta bizim iki sayfaydi gunaydin merhaba iyi gunler vb hek ingilizce hem turkceyazmis ingilizce olrwk on tane yzmalarinu istemis
Bende ezberlettim aynu zamanda:)

Bizde değer yayınlarının setini almıştık sene başında. Ondan devam ediyoruz. Iki basamaklı toplama yapıyorlar şu sıra.
Nazahcığım inşallah namaz aşkın ve namazın daim olur
Ben ayrı test kitabı almadım alsam mı ki acaba.
100 Temel Eserden okuyorlar.

Kizlar bizim de 5 satta programdaama fazlasini yapiyoruz uymuyor matematige cok agirlik veriyor
Testimiz.org de agirlikliproblem cozme var tavsiye ederim
Carpma alt yapisini olusturmaktayiz su siralar bugun yogum bir gundu benik icin yaren annne matematikte aferin aldim carpmada dedi arada kaynadi yarrn uyuyuncaaklima geldi defterine baktim yok yarinnsorucam
Nazah cnm insqlla namazini birakmazsin cnm bende ramazandan beri kiliyorum insalla onceki zamanlar gubi birakmam
canım bakıyorum bakıyorum testimiz.com var .org yok :KK76:

Ingilizce derslerinuz nasil giduyor yarenin cok ilgisini cekiyor turkveye yakin kelimelere hep sasiriyor:KK66:
Odevleriniz ne sekilde bu hafta bizim iki sayfaydi gunaydin merhaba iyi gunler vb hek ingilizce hem turkceyazmis ingilizce olrwk on tane yzmalarinu istemis
Bende ezberlettim aynu zamanda:)
ders programımızda 5 saat matematık var 12 saat ing. var. ıngılzıce cok fazla matematık yanında az gelıyor. program dısınada cıkılmıyor kafam karısıyor.. matematıkte uzunluk olculerı ve geometrık sekjıller tamamlandı bu hafta yenı konuya gecılecek bılmıyorum ne olcak.
okulu degıstık bılıyorsunuz ıngılızce ıcın ozel okul ıstemıstım.. ıngılızcede cok ıyı gdıyor cok zorluyor dersler yan dil ispanyolca alıyor ama haftada 1 saat ben cok onemsemıyorum zaten bılmıyorumda dili hiç :KK17:
ama matematık kafamı karıstırıyor..

X