2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

kalbi durmuş işte genetik kromozom ve kan incelemesine aldılar 15 güne belli olucakmış bakalım nedenmiş

Başıız saolsun Allah yardım yardım etsin ve sabırını sizden esirgemesin vee inşallah hayırlısıyla hayırlı bi evlat sahibi olup bu günleride atlatırsınız

AUSCUM GÜNAYDINLAR msjlarıma cvp yazmadığın için alıntı yapacak msj bulamadım bugün 1 ünite bitirdim böylelikle BİR DERSİM BİTMİŞ OLDU KALDI SON VE TEK DERSİM

Herkeslere günaydınlar güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle efendim saygılar sevgiler

kalbi durmuş işte genetik kromozom ve kan incelemesine aldılar 15 güne belli olucakmış bakalım nedenmiş

Gökçeciğim, çok üzüldüm, Allahım sana sabrını versin. Belki sana teselli olabilir yazacaklarım; ben de ilk bebeğimi kaybettim. Benimkinin nedeni belli değildi. Ama ondan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 5 yaşında bir oğlum var. Kendini üzme demek boşuna belki de; üzüldüğünü biliyorum, neler hissettiğini de biliyorum ama umudunu hiç yitirme olur mu? Moralini yüksek tutmaya gayret et canım benim...

Bu arada günaydın herkese, ausum ünite bildirimim geliyor: toplamda 21 ünite sosyoloji. Bu akşama kadar yeni ünite bildirimi yapacağımı umuyorum...

Bu arada günaydın herkese, ausum ünite bildirimim geliyor: toplamda 21 ünite sosyoloji. Bu akşama kadar yeni ünite bildirimi yapacağımı umuyorum...

Biberon cnm hani sorun olursa sor demistinya yakininin oglu kac defa havale gecirmis? Tum vucudumu kasilmis? Ilk kac yasinda olmus kac yasinda bitmis? Eeg fln cektirmisler mi? Sanirim cok soru sordum:26:

Biberon cnm hani sorun olursa sor demistinya yakininin oglu kac defa havale gecirmis? Tum vucudumu kasilmis? Ilk kac yasinda olmus kac yasinda bitmis? Eeg fln cektirmisler mi? Sanirim cok soru sordum:26:

Canım ilk geçirdiğinde 11 aylıktı yanılmıyorsam ve bildiğim kadarıyla 3 kere geçirdi. Diğerleri konusunda net bilgim yok, onları da sorarım ama şu an cevap vermiyor, bana döndüğünde soracağım. Çok değil bir tanem, ancak yaşayan bilir sen kendini üzme, ben soracağım mutlaka...

Cnmsin yaaa Allah razi olsun yavas yavas derslerime geri döndüm kafami toparlamam lazim bi sekilde yaa iyiki tanimisim sizi hepinizi cook seviyorum

hayırlı günler herkese..
auscum toplam da 19 ünitem bitti...bugün son bir ünitem var mezhepler tarihinden, onuda bitirirsem inşallah 4 dersim full olacak..
ama daha kapağını açmadığım 4 dersim daha var :26:
inşallah rabbim izin verirse biraz hızlanmak istiyorum...
bu arada sen ne alemdesin, pek girmiyorsun? meraktayız bak

Ta birde cnm sosyolojiyle aran nasil? Ben daha sosyolojiye giristeyim senin nasil gidiyo yani anlayabiliyomusun:26:? Ben dikkatimi verip okuyorum ama pek anlamiyorum cok karisik geldi napcam ben kafami kalin acaba almiyo mu ki diger kitaplarda sosyolojiye giris kitabi gibi mi?

Ders notları dediğin neydi ki tatlım ya :26:

Ama her durumda aöf kitapları tercihimdir benim , dip köşe her şey çıkabiliyor sınavda çünkü.

Ekliyorum tabloya ünitelerini.

AUSCUM GÜNAYDINLAR msjlarıma cvp yazmadığın için alıntı yapacak msj bulamadım bugün 1 ünite bitirdim böylelikle BİR DERSİM BİTMİŞ OLDU KALDI SON VE TEK DERSİM

Aaaaa alıntı almamış mıyım senden hiç balım ?

Telafi ederiz hemen

Bende akşama bekliyorum o zaman arkadaşım

Tünaydın bu arada

Cnmsin yaaa Allah razi olsun yavas yavas derslerime geri döndüm kafami toparlamam lazim bi sekilde yaa iyiki tanimisim sizi hepinizi cook seviyorum

Canım , inan bu sayfa sadece ünite bildirimi ile geçsin diye yok , hepimiz her bir derdimizi , neşemizi paylaşalım diye var .

Bence de biran önce toparla kafanı , o kafa başta evladına lazım

Havale içinde tecrübeli kişilerden bilgi al ama tavsiyem nette falan araştırma fazla , bilgi kirliliği çok , kafan daha çok karışır .

Meraklanma canım ya , buralardayım ama bu ara pek giremiyorum .Üst üste gelen yoğunluklar oldu .Bugünde sabahın köründe kalktık zaten , Yusuf 7 gibi uyanır her sabah , eee saatler geri alınınca 05:50 de ayaktaydık

Şimdi uyudu , dayanamadı artık , bende geldim .

Ekliyorum canım hemen .

Huu huuu ausum gururla ekleyebilirsin tabloya: 28 ünite oldu sosyoloji.

mmisciğim, bana zevkli geldi konular, ama aralarında en sıkıcısı da sosyolojiye giriş maalesef. Biraz ilerleyen konuları daha iyi, toplumları anlattığı kısımlar mesela. Ama sen anadolu aöfdesin değil mi, benimki atatürk aöf, dersler ve içerikleri farklı olabilir. Yine de sıkma canını, biraz dikkatini toplarsan yapılmayacak gibi değil asla. Biraz da ezberledin mi, geçersin bütün derslerden hiç merak etme....

Ewet auscum toparlaniyorum hatta toparlandim bir unite ekleyi ver nete baktim da dedigin gibi saxcma sapan seylerde yaziyo bire bir yasayan insanlara soruyorum genelde sizinde cevrenizde varsa bilgi edinin benim icin olur mu hepinizi optm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…