kalbi durmuş işte genetik kromozom ve kan incelemesine aldılar 15 güne belli olucakmış bakalım nedenmiş
Günaydııııın cnacuncumhadi bakalımm güzel güzel seyredersiniz inşanlamlı bir film ayrıcaaa
gelmiş kadar oldum dolmacım saolasın
kalbi durmuş işte genetik kromozom ve kan incelemesine aldılar 15 güne belli olucakmış bakalım nedenmiş
Bu arada günaydın herkese, ausum ünite bildirimim geliyor: toplamda 21 ünite sosyoloji. Bu akşama kadar yeni ünite bildirimi yapacağımı umuyorum...
Biberon cnm hani sorun olursa sor demistinya yakininin oglu kac defa havale gecirmis? Tum vucudumu kasilmis? Ilk kac yasinda olmus kac yasinda bitmis? Eeg fln cektirmisler mi? Sanirim cok soru sordum:26:
Canım ilk geçirdiğinde 11 aylıktı yanılmıyorsam ve bildiğim kadarıyla 3 kere geçirdi. Diğerleri konusunda net bilgim yok, onları da sorarım ama şu an cevap vermiyor, bana döndüğünde soracağım. Çok değil bir tanem, ancak yaşayan bilir sen kendini üzme, ben soracağım mutlaka...
Canım ilk geçirdiğinde 11 aylıktı yanılmıyorsam ve bildiğim kadarıyla 3 kere geçirdi. Diğerleri konusunda net bilgim yok, onları da sorarım ama şu an cevap vermiyor, bana döndüğünde soracağım. Çok değil bir tanem, ancak yaşayan bilir sen kendini üzme, ben soracağım mutlaka...
Ders notlarından çalışmaktan vazgeçtim kitaptan çalıştım çünkü hiç ayrıntıya girmemiş :26: neyse dün gece matematikten de 1 ünite bitirdim yanı dün 2 ünite bitirdim geriye kaldı 30 ünite
AUSCUM GÜNAYDINLARmsjlarıma cvp yazmadığın için alıntı yapacak msj bulamadım bugün 1 ünite bitirdim böylelikle BİR DERSİM BİTMİŞ OLDU KALDI SON VE TEK DERSİM
Bu arada günaydın herkese, ausum ünite bildirimim geliyor: toplamda 21 ünite sosyoloji. Bu akşama kadar yeni ünite bildirimi yapacağımı umuyorum...
Cnmsin yaaa Allah razi olsun yavas yavas derslerime geri döndüm kafami toparlamam lazim bi sekilde yaa iyiki tanimisim sizi hepinizi cook seviyorum
hayırlı günler herkese..
auscum toplam da 19 ünitem bitti...bugün son bir ünitem var mezhepler tarihinden, onuda bitirirsem inşallah 4 dersim full olacak..
ama daha kapağını açmadığım 4 dersim daha var :26:
inşallah rabbim izin verirse biraz hızlanmak istiyorum...
bu arada sen ne alemdesin, pek girmiyorsun? meraktayız bak
Günaydııııın cnacuncumbugün işe gitmekte yok artık iyi bi dinlenirsin en güzel pazarlar olsun
selamlar
auscum 1 ünite bitirdim
Ders notları dediğin neydi ki tatlım ya :26:
Ama her durumda aöf kitapları tercihimdir benim , dip köşe her şey çıkabiliyor sınavda çünkü.
Ekliyorum tabloya ünitelerini.
Aaaaa alıntı almamış mıyım senden hiç balım ?
Telafi ederiz hemen
Bende akşama bekliyorum o zaman arkadaşım
Tünaydın bu arada
Canım , inan bu sayfa sadece ünite bildirimi ile geçsin diye yok , hepimiz her bir derdimizi , neşemizi paylaşalım diye var .
Bence de biran önce toparla kafanı , o kafa başta evladına lazım
Havale içinde tecrübeli kişilerden bilgi al ama tavsiyem nette falan araştırma fazla , bilgi kirliliği çok , kafan daha çok karışır .
Meraklanma canım ya , buralardayım ama bu ara pek giremiyorum .Üst üste gelen yoğunluklar oldu .Bugünde sabahın köründe kalktık zaten , Yusuf 7 gibi uyanır her sabah , eee saatler geri alınınca 05:50 de ayaktaydık
Şimdi uyudu , dayanamadı artık , bende geldim .
Ekliyorum canım hemen .
Sana madalya vermek gerektiğini söylemiş miydim daha önce
Süper gidiyorsun arkadaşım , bir koltukta kaç karpuz