2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Pişman olacaksın değiştirttiğine (anam ne zormuş bu kelime , biberon bir bak hele doğru mu yazdım )

bu hal ve gidiş çooook ağır olmuş anam nerelere gidem ben hangi daşa kafamı vuram ben hay söylemez olllaydııım iyicede arsıza bağladım

Pişman olacaksın değiştirttiğine (anam ne zormuş bu kelime , biberon bir bak hele doğru mu yazdım )

Doğrudur ausum, ettirgen çatılı bir fiil olur kendisi, -tir ekiyle daha da çoğaltmak mümkündür. :) Bu da kısa dilbilgisi dersi gibi oldu, tutamadım kendimi, engin(!) bilgimden faydalandırmak istedim.

Canım nasıl gidiyor gebelik ?

Senden ünite dışında haberlerde bekliyoruz , aklımdasın hep , sen ve gökçe topiğimizin tatlı hamilelerisiniz , size iyi bakmamız lazım

Ekliyorum canım .İnşAllah bitecek hepsi .

şuan hrşey normal canım ilgin için çok teşekkürler doktorumdan memnun değilim işte bi sıkıntı o kararsızım kafam karışık yan normal bulantı falan idare ediyoruz iştee sabırsızlıkla ultrason günlerini bekliyoruz

Arkadaşlar sinava ders notlarından çalışan varmı verimli oluyomu ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü sinava kadar kitaplardan çalışsam yeTıstiremem

selam ey ahali nasılsınız
ausum ben 1 ünite bitirdim
Arkadaşlar sinava ders notlarından çalışan varmı verimli oluyomu ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü sinava kadar kitaplardan çalışsam yeTıstiremem

kaç dersin var ki?
daha vakit çok yetişirsin bence

Bunların hepsi mi nanay oluyor be şekerim

Sen söyle o enişte bey'e seni yormasın hiç , elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın . Hatta alsın kitapları senin için özetler çıkarsın
artık hiç gerek kalmadı be bacımmm bebiş öldü 24ünde aldılar anestezi ile doktorlar azcık kötü günler yaşıyorumm inşallahhh ALLAHIN İZNİYLE toparlarım ve eski günelrdeki gibi yemek topicinden çıkmammm iyice tıkınırım artık gözde gazel sen ben aslı ve diğer bacılarlaaa:)

bana dua ette hızlı iyleşimmm görüşürüzzz

Güzel arkadaşım benim , ne diyeceğimi bilemedim ya . Rabbimin imtihanı olmuş sana canım , melek yavrunda seni cennette bekler inşallah .

Dua ederiz etmez miyim arkadaşım , Rabbim kabul etsin İnşAllah.

Hadi bakalım , sen çok güçlü , tevekkülü sağlam kadınsın , en kısa zamanda toparlanırsın biliyorum ben

Var mı bir sıkıntın , ihtiyacın ? Valla diyorum bak , bir ses et yeter .

sağol bacımmmm çok sağol inşallah dualarınızla daha sağlam ilerlerim.. ama insan etkileniyormuşş çok kötü bir durummm allahım kimselere yaşatmasın

sağol bacımmmm çok sağol inşallah dualarınızla daha sağlam ilerlerim.. ama insan etkileniyormuşş çok kötü bir durummm allahım kimselere yaşatmasın

Amin canım benim .

Etkilenmez olur musun hiç ? Sorup da senin üzüntünü deşmek istemiyorum ama sorun neydi tatlım ?

Amin canım benim .

Etkilenmez olur musun hiç ? Sorup da senin üzüntünü deşmek istemiyorum ama sorun neydi tatlım ?
kalbi durmuş işte genetik kromozom ve kan incelemesine aldılar 15 güne belli olucakmış bakalım nedenmiş

hadi bakalımm güzel güzel seyredersiniz inş anlamlı bir film ayrıcaaa
gelmiş kadar oldum dolmacım saolasın

evet auscum 2 ders hariç bitti o 2 dersi vermeyi düşünmüyorum ancak sallamasyon geçersemmm ne alaaa
şimdi tekrarlardyımmm

Ohh bee genel muhasebeden 1 ünite bitiripte geldim geriye kaldı 31 ünite
çok şükür siftahı yaptım devamı gelecek INŞALLAAHH

Ders notlarından çalışmaktan vazgeçtim kitaptan çalıştım çünkü hiç ayrıntıya girmemiş :26: neyse dün gece matematikten de 1 ünite bitirdim yanı dün 2 ünite bitirdim geriye kaldı 30 ünite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…