2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Pişman olacaksın değiştirttiğine :KK14:(anam ne zormuş bu kelime , biberon bir bak hele doğru mu yazdım :KK9: )

bu hal ve gidiş çooook ağır olmuş anam nerelere gidem ben hangi daşa kafamı vuram ben hay söylemez olllaydııım :KK60: iyicede arsıza bağladım :KK9:

Pişman olacaksın değiştirttiğine :KK14:(anam ne zormuş bu kelime , biberon bir bak hele doğru mu yazdım :KK9: )

Doğrudur ausum, ettirgen çatılı bir fiil olur kendisi, -tir ekiyle daha da çoğaltmak mümkündür. :) Bu da kısa dilbilgisi dersi gibi oldu, tutamadım kendimi, engin(!) bilgimden faydalandırmak istedim.:KK1:

Canım nasıl gidiyor gebelik ?

Senden ünite dışında haberlerde bekliyoruz , aklımdasın hep , sen ve gökçe topiğimizin tatlı hamilelerisiniz , size iyi bakmamız lazım :KK16:

Ekliyorum canım .İnşAllah bitecek hepsi .

şuan hrşey normal canım ilgin için çok teşekkürler:KK16: doktorumdan memnun değilim işte bi sıkıntı o kararsızım kafam karışık yan normal bulantı falan idare ediyoruz iştee sabırsızlıkla ultrason günlerini bekliyoruz:KK9:

Arkadaşlar sinava ders notlarından çalışan varmı verimli oluyomu ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü sinava kadar kitaplardan çalışsam yeTıstiremem :KK43:

selam ey ahali nasılsınız:KK3:
ausum ben 1 ünite bitirdim
Arkadaşlar sinava ders notlarından çalışan varmı verimli oluyomu ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü sinava kadar kitaplardan çalışsam yeTıstiremem :KK43:

kaç dersin var ki?
daha vakit çok yetişirsin bence

:KK60::KK60:Bunların hepsi mi nanay oluyor be şekerim :KK1:

Sen söyle o enişte bey'e seni yormasın hiç , elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın . Hatta alsın kitapları senin için özetler çıkarsın :KK52:
artık hiç gerek kalmadı be bacımmm bebiş öldü :KK43: 24ünde aldılar anestezi ile doktorlar :KK43: azcık kötü günler yaşıyorumm inşallahhh ALLAHIN İZNİYLE toparlarım ve eski günelrdeki gibi yemek topicinden çıkmammm :KK70: iyice tıkınırım artık gözde gazel sen ben aslı ve diğer bacılarlaaa:)

bana dua ette hızlı iyleşimmm:KK43: görüşürüzzz

artık hiç gerek kalmadı be bacımmm bebiş öldü :KK43: 24ünde aldılar anestezi ile doktorlar :KK43: azcık kötü günler yaşıyorumm inşallahhh ALLAHIN İZNİYLE toparlarım ve eski günelrdeki gibi yemek topicinden çıkmammm :KK70: iyice tıkınırım artık gözde gazel sen ben aslı ve diğer bacılarlaaa:)

bana dua ette hızlı iyleşimmm:KK43: görüşürüzzz

Güzel arkadaşım benim , ne diyeceğimi bilemedim ya . Rabbimin imtihanı olmuş sana canım , melek yavrunda seni cennette bekler inşallah .

Dua ederiz etmez miyim arkadaşım , Rabbim kabul etsin İnşAllah.

Hadi bakalım , sen çok güçlü , tevekkülü sağlam kadınsın , en kısa zamanda toparlanırsın biliyorum ben :KK16:

Var mı bir sıkıntın , ihtiyacın ? Valla diyorum bak , bir ses et yeter .

Güzel arkadaşım benim , ne diyeceğimi bilemedim ya . Rabbimin imtihanı olmuş sana canım , melek yavrunda seni cennette bekler inşallah .

Dua ederiz etmez miyim arkadaşım , Rabbim kabul etsin İnşAllah.

Hadi bakalım , sen çok güçlü , tevekkülü sağlam kadınsın , en kısa zamanda toparlanırsın biliyorum ben :KK16:

Var mı bir sıkıntın , ihtiyacın ? Valla diyorum bak , bir ses et yeter .
sağol bacımmmm çok sağol inşallah dualarınızla daha sağlam ilerlerim.. ama insan etkileniyormuşş çok kötü bir durummm allahım kimselere yaşatmasın

sağol bacımmmm çok sağol inşallah dualarınızla daha sağlam ilerlerim.. ama insan etkileniyormuşş çok kötü bir durummm allahım kimselere yaşatmasın

Amin canım benim .

Etkilenmez olur musun hiç ? Sorup da senin üzüntünü deşmek istemiyorum ama sorun neydi tatlım ?

Amin canım benim .

Etkilenmez olur musun hiç ? Sorup da senin üzüntünü deşmek istemiyorum ama sorun neydi tatlım ?
kalbi durmuş işte genetik kromozom ve kan incelemesine aldılar 15 güne belli olucakmış bakalım nedenmiş:KK43:

Animasyon filmlerine bayılırım en çok tercih ettiklerim arasında ve keyifle izlerim :KK9: :KK9: bi 10 dklık kısmını şimdi izledimde cidden şu kadarıyla bile güzele benziyo kız çok zehir zembelek bişeye benziyo çocuğa neler yaptı öyle :KK53: bakalım filmin diğer sahnelerinde neler ne getircek başına :KK9: rahat rahat izliycem bi anda izliyim annemin bi arkadaşı geldi sesten bişey anlamıyorum :KK36: hatta yan bloktan çocukluk arkadaşımıda çağırırım o da sever böyle animasyon filmlerini sinema keyfi yaparız buyur sen de gel :KK42: :KK39:

hadi bakalımm güzel güzel seyredersiniz inş :KK70: anlamlı bir film ayrıcaaa:KK34:
gelmiş kadar oldum dolmacım saolasın :KK1::KK1:

:63::63::63::63:

Çok ciddiye aldım hem de :KK8:

Yok be canım , sevdim ben seni , takılıyorum .

Bak işe yaramış ama 1 ünite çalışmışsın bugün .

Ben daha hiç başlamadım canım , son haftalarda başlıyorum ben hatta sadece son hafta :KK53:

Bende :KK9:

Üniversite yıllardan bir alışkanlık bende bu .Final haftası sabaha kadar çalışırdım , şimdi de son hafta çalışıyorum .

Yani bitti mi senin üniteler şimdi ?

Canım nasıl gidiyor gebelik ?

Senden ünite dışında haberlerde bekliyoruz , aklımdasın hep , sen ve gökçe topiğimizin tatlı hamilelerisiniz , size iyi bakmamız lazım :KK16:

Ekliyorum canım .İnşAllah bitecek hepsi .

Gazelcim ya bu sene ne kadar çok geldi senin migren yahu , hani bende de var ama senede bir iki ancak uğrar .Uğradı mı feleğimi şaşırtır o ayrı da ... Senin bu ara çok oldu sanki.

Ekliyorum hemen ahretim benim :KK16:

Selamlar canım arkadaşım :KK16:

Hangi oyundu bu bakayım bu kadar görmek istediğin ? Kösem Sultan mı yoksa :KK31:

Sarpı bir yere mi bırakıyorsun giderken yoksa geliyor mu sizinle ? Ben Yusufu bırakmak zorundayım , daha animasyon sinema ya da çocuk tiyatrosuna bile cesaret edemedim yusufla.

Bu arada çalışmadığında gözümden kaçmadı:111::111:

Selamlar beren .

Durumlar iyi , bazı arkadaşlar bitirmek üzere hatta :KK52:

Tabii hiç başlamayanlar da var . Ama sen çok iyi başlamıştın ve çok üniten var , bir an önce eski tempona dönsen iyi olacak bence.

evet auscum 2 ders hariç bitti o 2 dersi vermeyi düşünmüyorum ancak sallamasyon geçersemmm ne alaaa:KK76::KK76:
şimdi tekrarlardyımmm:KK1:

Ohh bee genel muhasebeden 1 ünite bitiripte geldim geriye kaldı 31 ünite :KK16:
çok şükür siftahı yaptım devamı gelecek INŞALLAAHH :KK16:

Ders notlarından çalışmaktan vazgeçtim kitaptan çalıştım çünkü hiç ayrıntıya girmemiş :26: neyse dün gece matematikten de 1 ünite bitirdim yanı dün 2 ünite bitirdim geriye kaldı 30 ünite :KK16:

X