Bu arada diycem diycem unutuyorum hep şu profilindeki resme bayıldım ne tatlılar öyle ya amaan sevsinler çok manyaklar
yukarı bak filminden alıntı bir fotoraf film çok tatşı ve gerçekçi tavsiye ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada diycem diycem unutuyorum hep şu profilindeki resme bayıldım ne tatlılar öyle ya amaan sevsinler çok manyaklar
teşekkürler darısı senin başına konuların bitti mi senin tekrara başladıycam dedinde?
yukarı bak filminden alıntı bir fotoraf film çok tatşı ve gerçekçi tavsiye ederimmm
9 dersim var 7 dersim bitti tekrarına başladım 2 dersi hiç çalışmıcam bırakcam yine seneyede inş mezun olurum
Yukarı bak diyince yukarı baktım harbiden sonradanda kendime güldüm ya yani yukarı bak derken bişey yolladın sandım yukarı sayfaya bak dediğini sandımda o anlık tamam mutlaka izliycem
doğru söylüyosun zor oluyo biraz inşallah dilediğin gibi olurhahahahah deliiii Yaa inşallah sadece 2 tane kalır uğraşamam daha fazlasıylaaaa
Şaka yapmıştım ciddiye almadın ya sitem olarak algılammadım zaten auscum memnun oluyoruz böyle ilgilenmene maaşallah herkesle ayrı ayrı ilgilenip motive ediyosun 1 ünitemi hanemden düşür bakalım şimdi teker teker gidiyorum çünkü cidden üniteler destansı bu arada sen cidden başlamadın mı daha çalışmaya :126: başlamadıysan yoook kabul edemem mezun oluncaksa hep birlikte mezun olcaz HEPİMİZ BİRİMİZ, BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN :129:
hadi yaa sendemi bürütüs??? :) bari sen yapma auscum.. teskkrler,,,
9 dersim var 7 dersim bitti tekrarına başladım 2 dersi hiç çalışmıcam bırakcam yine seneyede inş mezun olurum
Merhabalarrr kıslaarr valla gelemiyom utancıma ünite bitirmeden Neyse ki 2 ünite daha bitirebildim auscummmn nasılsın 2 ünite daha ekler misin Toplam dört ünite oldu 40 lara düştüm ya 4 lerede bi düşsem ....
auscum bu aralar sağlık meselesi nedeniyle pek aktif olamadım kabul ediyorum
dün yarım ünite okumuştum, bugün kalanını da bitirdim, bir ünite daha eklermisin?
geceye kadar bir ünite daha çalışabilsem keşke ama nerdeeee çok başım ağrıyor üffff migren tetikliyor yine
Merhabalar herkese,
Gazelim, öncelikle geçmiş olsun, ama bu doktor en azından çaresini bulmuş, evet kelime olarak pek sevimli gelmiyor ama neticede bir çözümü var. Yüreğini ferah tut, bak göreceksin, zaten dikkatliydin, şimdi artık biliyorsun da neyin tetiklediğini, hiç bronşit yüzü görmeyecek paşa ben eminim.
Ben de utancımdan giremiyorum buraya iki gündür. Hiç ders çalışmadım ama içimden gelmedi. Zaten çarşamba akşamı tiyatroya gidecektik, hazırlandım, süslendim. Eşim de erken geldi, 6.30'da kapıdaydı. 8'de başlıyordu tiyatro, bizim evden ümraniyeye 1,5 saatte gidemedik. nasıl bir trafik, metro çalışması varmış. Tiyatronun önüne vardığımızda 5 dakika gecikmiştik, almıyorlar, ancak ikinci perdeye. Çok üzüldüm, sinirimden ağlayacaktım. Hem biletlerim yandı, hem de çok seyretmek istediğim bir oyundu, artık gelirse kadıköye ancak o zaman giderim, şehir tiyatrolarının başka sahnesine hayatta bilet almam bir daha. İstanbulun trafiğine bir kez daha lanet ettim, yani normalde 10 dakikada gidilecek yolu 1.5 saatte gidemedik, hala hayret ediyorum. Biz de ne yapalım kös kös eve döndük, bu da en çok Sarp'a yaradı.
selam kızlarr hepinize bol çalışmalar bende durum değişti valla bayram tatili iyice tembelleştirdi beni nazar değdi :)) çalışmama 15 20 gündür tık yook ama çalışmam lazım sınav yaklaşıyo sizlerde durum lar nasıl
Selamlar canım arkadaşım
Hangi oyundu bu bakayım bu kadar görmek istediğin ? Kösem Sultan mı yoksa
Sarpı bir yere mi bırakıyorsun giderken yoksa geliyor mu sizinle ? Ben Yusufu bırakmak zorundayım , daha animasyon sinema ya da çocuk tiyatrosuna bile cesaret edemedim yusufla.
Bu arada çalışmadığında gözümden kaçmadı:111::111:
Bende seni sevdim :103: aaa işe yaramaz mı olur mu?hemen işe yaradı çalışmaya başladım valla iyisin son hafta demek çalışıyosun tebrik ettim seni üstün zekalı arkadaşım benim 4.sınıfa kadar bu şekilde gelmişssin helal olsun :128: kafayı yiyezeyım şimdi ya bilgisayardan dolayı... noooldu pıınar sana böyle anlamıyorum ya windows güvenlik merkezi sistemim kapanmış kapanış o kapanış imkanı yok açamıyorum...ve sanırım o yüzden sitelere de giremiyorum açmıyor tesadüf açarsa o da..Allaha emanet gidiyoruz valla auscum ya
Yaşar ne yaşar ne yaşamazdı ausum. Müzikaldi, çok istedim ama kısmet değilmiş. Bir de birinci sıraydı biletlerim yaaa, daha satışa çıktığı gün almıştım. Biz de sarp'ı götürmüyoruz canım, anneannesiyle kaldı ama tabii onunla kalırken de bizi soruyor sürekli. O nedenle biz erken gelince çok sevindi.:)) Bari o sevindi diye teselli ediyorum kendimi. Ben de daha hiç cesaret edemedim çocuk oyununa, hatta şimdi fareli köyün kavalcısı var çocuk tiyatrosunda, günde ben 3 kere anlattığım için masalı çok iyi biliyor. Ona götürmek istiyorum aslında ama nasıl davranır orada hiçbir fikrim yok. Apar topar çıkmak zorunda da kalabiliriz, benimki durduğu yerde 5 dakika bile tv seyretmiyor ki, orada da gezeceğim ben diye tutturabilir.
Çalışmadım evet ama hafta sonu 2 gün benim, sarp yine babada ben odaya kapanıp çalışacağım. Arayı kapatacağım söz veriyorum.
Ama ama auscum hal ve gidişime ne zamandır bişey yazmamışssın çok pis alıştırmışssın bizi
Sen benden alıntı yapmaya tövbeli misin
Allahtan sağına soluna aus yazıyorsun da anlıyorum ama olduğunu .
Teşekkür ederim tatlım Benim geçen sene ilk senemdi aöf de bu sene son , 4 . yılım olması örgünden 12 yıl aradan sonra dikey geçiş yapmam .
Ama sistemim hep aynıydı . Tavsiye etmiyorum asla Herkes planlı programlı çalışsın .
Güzel oyun , izlemiştim ben seneleeer evvel .
Yusufta durmaz , tura başlar salonda
Gerçi geçen hafta ay sonu gösterileri vardı , öğretmeni ilk sahneyi Yusufa vermişti , sonradan öğrendim ki sahnede durmaz diye vermiş , hani okusun isterse gitsin bir an önce diye ama mum gibi durup tüm arkadaşlarını dinledi ve alkışladı sonuna kadar .
Bekliyorum tatlım bu hafta sonu müthiş bir performans senden .
Fenerbahçede harika oynuyor , gözüm maçta devre arası şimdi .Keyfime diyecek yok bu gece .[/
BENDE ONU TAHMİN ETTİĞİM İÇİN ADINI YAZIYORUM YA ALINTILAR ÇOOOOK UZUN ONDAN KENDİ BAŞLIĞIMDA YAZAYIM DEDİM AMA HADİ KIRMIYIM TÖVBEMİ GERİ ALIP ALINTIYLA CVP YAZIYIM ADINIDA YAZMIYIM EVET TURİZMDEN MEZUNDUN 12 YIL SONRA AÖFDEN BAŞLADIN AMA OLSUN BU SİSTEMLE ÖRGÜNÜ VE 3.SINIFI BİTİRMEK HERKESİN HARCI DEĞİLDİR AYNI ABİM GİBİ ABİMDE TIBI O ŞEKİLDE BİTİRMİŞ
Bundan önceki alıntılı msjımdada yapamamışım birbirine girmiş benim msjlar dur bakıyım ne yaptın benim hakkımdaki hangi gerçeği yazdın yıkarım bu topiği romayıda yıkarım hahahaPişman olacaksın değiştirttiğine (anam ne zormuş bu kelime , biberon bir bak hele doğru mu yazdım )