- 6 Haziran 2011
- 1.636
- 61
auscum selam, herkse selam kızlar..
doktordan yeni geldik ausum, acıbademin hemen yakınıymış zaten kolay bulduk...
şu an ne hissediyorum bilmiyorum, ilk duyunca çok kokrtum ama doktor kızdı bana korkacak bişey yok basit bişey bu dedi..
burağın alerjik astımı varmış sadece rutubete akarlara ve şu uçuşan polenler veya toz zerrecikleri olur ya, onlara alerjisi varmış...
onun dışında gıdalara veya başka birşeye alrjisi çıkmadı şükürler olsun...
astım falan deyince doktor ben hemen irkildim, korkma bu diğer astımdan değil iki çeşit astım var burak' taki alerjik olanı dedi, ve bu saydığım şeylerden kolladığım sürece bir sıkıntı olmazmış...
iki defa bronşit oldu hastaneye yattık diye anlattım, eğer en başında bu test yapılmış olsaydı hastaneye yatmaya hatta doktora bile gitmenize lüzum kalmayacaktı dedi...hani şu küçük spreyler varya, işte o spreyler burna kaçan tozlardan etkilenen çocuğu hasta eder ve sizde malum bunu bilmediğinizden bu spreyi kullanmadınız..eğer hafif öksürmeye falan başladığında kullansanız az sonra geçerdi dedi...
boşuna hastanelerde yatmışsınız vs dedi..ama nerden bilelim ki, doktorumuz da hiç bahsetmedi alerji meselesinden hatırlarsan anlattım mevzuyu...ben ısrar etmesem test bile yapılmayacaktı...
sonuç bu işte, o spreyden verdi, hava değişmlerinde ve rutubette vs çocuk öksürmeye falan başlarsa bunu sıkın geçer dedi..
inşallah tekrar bronşitlere falan yakalnmayız hastanelerde yatmayız inşallah...
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim çok buruk bi haldeyim ama astım kelimesi pek hoş gelmiyor bana
bilginiz varmı kızlar? nasıl bişeydir bu..? auscum senin arkadaşının çocuğunda da vardı dimi?
nasıl bişeymiş bu astım...
gazelcimm geçmiş olsun canım çok şükür korktuğumuz gibi bişey çıkmadı
astım kelimesi korkutuyor ama
Allah daha kötüsünden korusun..
ne iyi doktormuş güzelce anlatmış ilgilenmiş
canım bi fikrim yok
bişeycikler olmaz inşallah..
çok dikkat edeceksin burakcığı doktorun anlattığı gibi koruyacaksın artık canım..
Son düzenleme: