Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşilpınardayım ben sen nerdesin?
ben ümraniyede çalışıyorumm :) sende ing varmıııı
Arkadaşlar bana bi yardım edin..
2. sınıftan tek dersim ticaret hukuku kalmıştı..
Ve ben onu bu yıl verip önlisans diplomamı alacaktım..
Fakat şimdi 2. sınıfa başka dersler de eklenmiş..
Kredili sisteme geçildiği için..
Benim yeni 2. sınıf derslerini de mi vermem gerekiyor?
Ticaret hukuku ikiye ayrılmış, biri güz biri bahar döneminde okutuluyor..
Ben güz ve bahar döneminde bunları verip önlisans diploması alamaz mıyım?
Belli bi kredi toplamak önemli mi önlisans diploması almak için?
Bilen biri yok mu? Kimseden cevap alamıyorum....
İngilice ders olarak soruyorsan evet var. Bu dönem İngilizce 3 var.
Dil olarak soruyorsan eh işte desrleri geçemeye yetecek kadar
Sende ne durumda İngilizce :)
Arkadaşlar bana bi yardım edin..
2. sınıftan tek dersim ticaret hukuku kalmıştı..
Ve ben onu bu yıl verip önlisans diplomamı alacaktım..
Fakat şimdi 2. sınıfa başka dersler de eklenmiş..
Kredili sisteme geçildiği için..
Benim yeni 2. sınıf derslerini de mi vermem gerekiyor?
Ticaret hukuku ikiye ayrılmış, biri güz biri bahar döneminde okutuluyor..
Ben güz ve bahar döneminde bunları verip önlisans diploması alamaz mıyım?
Belli bi kredi toplamak önemli mi önlisans diploması almak için?
Bilen biri yok mu? Kimseden cevap alamıyorum....
ders olarak sormuştum
lisede ünide ne öğrendiysek okadar yabancı diziler izliorum ve anlıyorum ancak konu derse gelince geçebilceğimi sanmıyorum en azından bu dönemde
Hııım ne izliyosun bakalım yabancı dizi
supernatural ve merlin favorimmmmmm onun dışında iseee how i met your mother gosip girl.. daha aklıma gelmeyenlerde var
Eşim aöf den mezun , yüksek yapıyor ama belediye personeli olduğu için böyle bir sıkıntı yaşamadı .
Biraz araştırayım bende , net bir bilgi edinirsem yazarım . Seneye bende düşünüyorum yüksek lisans , umarım yoktur böyle bir durum .
Hrpinizin iyi dilekleri icin Tesekkur ederim yakinlarimdan daha iyi destek oldunuz bazi akrabaglarim (olmaz olsunlar) okul o bu diye havale gecirtip duruyosun cocuga dediler ne kadar uzuldum anlatamam dondura bilirsem varsa aof dondurucam unv.
ahhh bende çok seviyorum yabancı dizileri ama maalesef zamanım yok neyse ilerde hepsini toptan izlicem inşallah :))))
Ben lost'un tamamını, Vampir günlüklerini geçen sezon bıraktım, how ı meet your mother ilk 2 sezonu ve adını hatırlayamadığım şu hapishaneden kaçışı anlatan bir dizi vardıya onun ilk 2 sezonunu izledim.
canım sakın dondurma sakın...geçen her sene senin aleyhinedir...
bende çok duydum çevremden, hani sabah yazmıştım ya benim oğlumda sık sık bronşit oluyor diye, 3 yaşında henüz..hastalandığında hep duyuyorum çevremden okulla dersle uğraşmaktan hasta oluyor çocuk vs diye, ama hepsine cevabı yapıştırıyorum, ve emin ol bunu diyenler hep seni çekemeyenlerdir...
üstelik ben sınava memlekete gidiyorum, sekiz saatlik yol, o yüzden de hasta oluyor olabilir...ama rabbim mecbur etmedikçe asla dondurmam elimden geldiğince...
sende dondurma herkes nederse desin, hakkaten bazı akrabaların yaptığını akrep yapmaz...
prison break, prison break
bende hayranıyım, dört sezonu bir ayda bitirdim, hatta birde tekrar izledim...
çok seviyorum tekrar izlesem yine bıkmam
sorma sorma insanların huyuymuş hiçbişeyden memnun kalmamak
güzel duygu tabi cnm ailende olsa kimseye muhtaç olmadan paranı kaazanıp kendi isteğine göre harcamak bi başka.. tavsiye ediyorum yani hergüzellliğin bir kötülüğü oluyor işte uzun saatler çalışmak ve ist. istanbul trfaiğini çekmek....
çok geçmiş olsun cnm yediklerin dokunmuş okudum başka yazında. dikkat et kendine
sorma sorma insanların huyuymuş hiçbişeyden memnun kalmamak
güzel duygu tabi cnm ailende olsa kimseye muhtaç olmadan paranı kaazanıp kendi isteğine göre harcamak bi başka.. tavsiye ediyorum yani hergüzellliğin bir kötülüğü oluyor işte uzun saatler çalışmak ve ist. istanbul trfaiğini çekmek....
çok geçmiş olsun cnm yediklerin dokunmuş okudum başka yazında. dikkat et kendine
Bayanlar nasilsiniz? Ben pek iyi degilim bayramin 3. Gunu gece oglum havale gecirdi bagirsak enfeksiyonu vardi kuzum atese dayanamiyo yolda 40 derece atesle havale gecirdi bu 6. Oldu depakin kullaniyoruz ama ise yaramadi ilacin ml.ini yukseltti doktorumuz ya cevresind oglum gibi havale geciren var mi? Moralim sifir cok kotuyum ya[/
ÇOOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..Allah bi daha böyle şeyler getirmesin başınıza ve umarım şu an iyidir atlatmıştır..şimdi nasıl durumu?