2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin .

Hadi çabuk çabuk , artık o iki ders bitsin de tekrarlara geç .

Bugün senden ünite bitirme haberi bekliyorum

ausucummmm
ahh ahh tekrarlara o kadar çok var ki kafayı yemek üzereyim ben :44:
3 ünite daha bitirdim canım eklersin.

aus bizim ilk sayfaya tablonun üsütüne vize finallerin tarihlerini de eklesen en başa kocaman yazsan her bakan sınava az kalmış deyip ders çalışsa olmaz mı bugün aklıma geldi de seninle de paylaşmak istedim topik sahibemizz
olur mu acaba naçizane fikrim tabii

mmis,
çok geçmiş olsun yavruna çok üzüldüm Allah acil şifalar versin hemen iyileşir inşallah
dua edelimde en kısa zamanda iyileşsin..
geçmişi okuyamadım şimdi nasıl iyi?

çok mantıklı, vuslata şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye evhamlanırız

evet prison break bende izledimmmmmmmm tamamını bende anca bayram seyranda yada haftasonu akşam vakit ayırabilirsem izliyorum kaçırmadan izlemek zor

Slm arkadaşlar ben geldimmm memleketteydim daha bugün döndümmm sınava çok az kaldı
şimdi çok yol yorgunuyum yarın hemen ders çalışmaya başlıyorummmmmm

mmis,
çok geçmiş olsun yavruna çok üzüldüm Allah acil şifalar versin hemen iyileşir inşallah
dua edelimde en kısa zamanda iyileşsin..
geçmişi okuyamadım şimdi nasıl iyi?

Tesekkurler cnm bagirsaklari enfeksiyon kapmis gece hastaneye giderken kucagimda havale gecirdi 4 gun hastanede yatti suan iyi sukur

Haklisin cnm dondurmiycam burda bi hocayla konustum kuran kursu hocasi dun ona dondurucam dedim aynen senin gibi asla dedi kendiside ilahiyat okuyomus ve oglu 10 yasinda kansermis sok oldum kadinda ki cabayi hirsi bi gorsen masallah dedim benide bi gor coktum iyice ogluma faydali olmam lazim dimi ama krndimede oyle

Hrpinizin iyi dilekleri icin Tesekkur ederim yakinlarimdan daha iyi destek oldunuz bazi akrabaglarim (olmaz olsunlar) okul o bu diye havale gecirtip duruyosun cocuga dediler ne kadar uzuldum anlatamam dondura bilirsem varsa aof dondurucam unv.

O akrabaları ben şöyle hepimizin etrafından toplayıp , ıssız bir adaya bırakmak istiyorum

Sakın ola dondurma , son senen zaten , biraz gayret , çok yoğunsun biliyorum ama az dişini sık ve bitsin sende kurtul .

Bir anneye senin yüzünden hasta oluyor bu çocuk diyebilen zihniyete de tıka kulaklarını canım .

6 ünite daha yaz dostum:) ing. bitti şükür. 2 ders kaldı sonra bastan tekrar lazım. ben bitirdim sayılır da benim adam hala baslamadı. 3. sınıfa baslıyo maliye... de tey tey teyyy.. :)

O tey tey tey den burda da var canım . Henüz kapak açmadım bende .

Senin biten üniteleri hemen ekliyorum .

Naber kızlar
Çalışmamaya devam

Aynen

Ama son bir haftan canım , Kasım da başlıyorum demiştin , 1 Kasımdan sonra peşindeyim

Arkadaşlarda söylemişler , en mantıklısı büro ile görüşmek .

Bilgim yok ama mantığım yeni dersleri de almanız gerektiğini söylüyor ki , zaten öğrenci sayfanızda mesul olduğunuz dersler verilmiştir otomatik olarak .

evet evet prison break güzeldi ama bitiremedim. Neyse uygun bir zamanda hepsini ard arda izlicem :))))

Ya gazel varken prison break demek yasak canım ya , kadın 3 gün şoku atlatamıyor , scofield sendromuna giriyor

Haklısın sonuna kadaaar .

Evet canım Kocaelindeyim , İznikte yemiş olabilir , meşhur Yusuf köftecisinde.

Bir dahakine beraber gelin , gelmişken de bana da uğrayın

Kova burcu olduğum için kova kadınını bilirim de erkeğini hiç bilmem canım .

Ama erkeği de kadını gibiyse çok şanslısın

Eşim belediye personeli canım , bayram olan ek işti .

Ablacım zahmet olmazsa 3 ünite daha ekler misin.
Toplam 7 oldu..

Derhaaal

Tamam canım ekliyorum hemen .

İlk mesaja da bakayım , tablo dışında ekleme yapabilirsem hemen yazayım canım .

selam
sıkılsam da patlasam da 1 ünite bitirdim
2dersim kaldı:118:

:118::118::118::118:
Slm arkadaşlar ben geldimmm memleketteydim daha bugün döndümmm sınava çok az kaldı
şimdi çok yol yorgunuyum yarın hemen ders çalışmaya başlıyorummmmmm

Hoşgeldinnnnn .

Yarın hemen bekliyoruz canım , en azından bir ünite

Merhabalarrr 2 ünite bitirdim de geldim

Tamam çok az ünite sayısı ama ehliyeti bitirdim sonra maliyeye başladım o yüzden yani artık hep maliye maliye maaaliyee

evet evet bende sana başka bir msj ile iletmiştimki sen buraya yazmışın

Çok teşekkürler evet biraz daha iyiyim çok az kaldı sayılır ooohhh ne güzel annenlere kavuştun yeniden gözün aydın ders çalışmalar nasıl giiyo ben iyice serdim ya başlayamadım daha...

Davetin için çok teşekkürler seninde bi gün yolun ankaraya düşerse herzaman beklerim oğlunla gel tombikse iyice bi sıkıyım :86: kova erkeği kova kadını gibiyse şanslıyım demek öyle diyosun yani çok meeerssi sana astrologlukta yaptırdık aus bugünde çalışamadım ben iyice serdim ya güzelde oluyo böyle insan alışıyo valla ne pis şeymiş bu alışmak resmen tembellik ruhumuza işlemiş hemen bi silkelenip çalışmaya başlamalıyım diiimii

auscum 1 ünite daha bitirdim canım gelmişken söyleyim dedim
bide bugün işletmenin tekrarına başladım sen söyledikten sonra uğurlu geldi bakk

Tesekkurler cnm bagirsaklari enfeksiyon kapmis gece hastaneye giderken kucagimda havale gecirdi 4 gun hastanede yatti suan iyi sukur

çok çok geçmiş olsn canım
tez vakitte iyi olur inşallah..

ay canım benim ya nasıl üzüldüm o dediğin kişiye..10 yaşında tavrucak yaa, rabbim şifasını versin...bizlerde dövünüp duruyoruz işte yok grip oldu yok ateşi çıktı, yok öksürüyor vs diye...allahım ne dertler var ama bizler çok benciliz..hep kendimizde ayağımıza batan dikeni görürüz, ama diken batmayacak ayağı olmayanlar da var...
bin şükür rabbimize...sakın bırakma canım...

auscum selam, herkse selam kızlar..
doktordan yeni geldik ausum, acıbademin hemen yakınıymış zaten kolay bulduk...
şu an ne hissediyorum bilmiyorum, ilk duyunca çok kokrtum ama doktor kızdı bana korkacak bişey yok basit bişey bu dedi..
burağın alerjik astımı varmış sadece rutubete akarlara ve şu uçuşan polenler veya toz zerrecikleri olur ya, onlara alerjisi varmış...
onun dışında gıdalara veya başka birşeye alrjisi çıkmadı şükürler olsun...
astım falan deyince doktor ben hemen irkildim, korkma bu diğer astımdan değil iki çeşit astım var burak' taki alerjik olanı dedi, ve bu saydığım şeylerden kolladığım sürece bir sıkıntı olmazmış...
iki defa bronşit oldu hastaneye yattık diye anlattım, eğer en başında bu test yapılmış olsaydı hastaneye yatmaya hatta doktora bile gitmenize lüzum kalmayacaktı dedi...hani şu küçük spreyler varya, işte o spreyler burna kaçan tozlardan etkilenen çocuğu hasta eder ve sizde malum bunu bilmediğinizden bu spreyi kullanmadınız..eğer hafif öksürmeye falan başladığında kullansanız az sonra geçerdi dedi...
boşuna hastanelerde yatmışsınız vs dedi..ama nerden bilelim ki, doktorumuz da hiç bahsetmedi alerji meselesinden hatırlarsan anlattım mevzuyu...ben ısrar etmesem test bile yapılmayacaktı...
sonuç bu işte, o spreyden verdi, hava değişmlerinde ve rutubette vs çocuk öksürmeye falan başlarsa bunu sıkın geçer dedi..
inşallah tekrar bronşitlere falan yakalnmayız hastanelerde yatmayız inşallah...
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim çok buruk bi haldeyim ama astım kelimesi pek hoş gelmiyor bana
bilginiz varmı kızlar? nasıl bişeydir bu..? auscum senin arkadaşının çocuğunda da vardı dimi?
nasıl bişeymiş bu astım...

canım benim çok geçmiş olsun
benim pek bilgim yok bu konuda ama bak dr ne güzel anlatmış
eğer sıkıntı olacak bişey olsa söylemez mi hiç sana
artık nelerden koruman gerektiğini biliyorsun en azında,buna şükür
Rabbim başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…