Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin .
Hadi çabuk çabuk , artık o iki ders bitsin de tekrarlara geç .
Bugün senden ünite bitirme haberi bekliyorum
ausucummmm
ahh ahh tekrarlara o kadar çok var ki kafayı yemek üzereyim ben :44:
3 ünite daha bitirdim canım eklersin.
aus bizim ilk sayfaya tablonun üsütüne vize finallerin tarihlerini de eklesen en başa kocaman yazsan her bakan sınava az kalmış deyip ders çalışsa olmaz mı bugün aklıma geldi de seninle de paylaşmak istedim topik sahibemizz
olur mu acaba naçizane fikrim tabii
TEŞEKKÜR EDİYORUM CNACUNCUM hiç sorma valla yediklerim dokunmuş ama nasıl yemek öyle dokunmaması mümkün değildi yanineyseki biraz daha iyiyim
bu arada diğer yazılarında okudum gördümailen gelmiş hadi gözün aydın üzerinden ne büyük yük kalkmıştır şimdi dimi
ahhh bende çok seviyorum yabancı dizileri ama maalesef zamanım yok neyse ilerde hepsini toptan izlicem inşallah :))))
Ben lost'un tamamını, Vampir günlüklerini geçen sezon bıraktım, how ı meet your mother ilk 2 sezonu ve adını hatırlayamadığım şu hapishaneden kaçışı anlatan bir dizi vardıya onun ilk 2 sezonunu izledim.
mmis,
çok geçmiş olsun yavruna çok üzüldüm Allah acil şifalar versin hemen iyileşir inşallah
dua edelimde en kısa zamanda iyileşsin..
geçmişi okuyamadım şimdi nasıl iyi?
canım sakın dondurma sakın...geçen her sene senin aleyhinedir...
bende çok duydum çevremden, hani sabah yazmıştım ya benim oğlumda sık sık bronşit oluyor diye, 3 yaşında henüz..hastalandığında hep duyuyorum çevremden okulla dersle uğraşmaktan hasta oluyor çocuk vs diye, ama hepsine cevabı yapıştırıyorum, ve emin ol bunu diyenler hep seni çekemeyenlerdir...
üstelik ben sınava memlekete gidiyorum, sekiz saatlik yol, o yüzden de hasta oluyor olabilir...ama rabbim mecbur etmedikçe asla dondurmam elimden geldiğince...
sende dondurma herkes nederse desin, hakkaten bazı akrabaların yaptığını akrep yapmaz...
prison break, prison break
bende hayranıyım, dört sezonu bir ayda bitirdim, hatta birde tekrar izledim...
çok seviyorum tekrar izlesem yine bıkmam
Bayanlar nasilsiniz? Ben pek iyi degilimbayramin 3. Gunu gece oglum havale gecirdi bagirsak enfeksiyonu vardi kuzum atese dayanamiyo yolda 40 derece atesle havale gecirdi bu 6. Oldu depakin kullaniyoruz ama ise yaramadi ilacin ml.ini yukseltti doktorumuz ya cevresind oglum gibi havale geciren var mi? Moralim sifir cok kotuyum ya [/
ÇOOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..Allah bi daha böyle şeyler getirmesin başınıza ve umarım şu an iyidir atlatmıştır..şimdi nasıl durumu?
Aminnnn cnm cookkkk tesekkur ederim Rabbim hepimizin yardimcisi olur insallah
Hrpinizin iyi dilekleri icin Tesekkur ederim yakinlarimdan daha iyi destek oldunuzbazi akrabaglarim (olmaz olsunlar) okul o bu diye havale gecirtip duruyosun cocuga dediler ne kadar uzuldum anlatamam dondura bilirsem varsa aof dondurucam unv.
6 ünite daha yaz dostum:) ing. bitti şükür. 2 ders kaldı sonra bastan tekrar lazım. ben bitirdim sayılır da benim adam hala baslamadı. 3. sınıfa baslıyo maliye... de tey tey teyyy.. :)
Naber kızlar
Çalışmamaya devam
Arkadaşlar bana bi yardım edin..
2. sınıftan tek dersim ticaret hukuku kalmıştı..
Ve ben onu bu yıl verip önlisans diplomamı alacaktım..
Fakat şimdi 2. sınıfa başka dersler de eklenmiş..
Kredili sisteme geçildiği için..
Benim yeni 2. sınıf derslerini de mi vermem gerekiyor?
Ticaret hukuku ikiye ayrılmış, biri güz biri bahar döneminde okutuluyor..
Ben güz ve bahar döneminde bunları verip önlisans diploması alamaz mıyım?
Belli bi kredi toplamak önemli mi önlisans diploması almak için?
Bilen biri yok mu? Kimseden cevap alamıyorum....
evet evet prison break güzeldi ama bitiremedim. Neyse uygun bir zamanda hepsini ard arda izlicem :))))
çok saolasın auscum sanada çok geçmiş olsunmerak etme sırada benim regl geliyor zaten hep böyle oluyor birbiri ardını kovalıyo sanki yarın çalışmaya başlıycam biraz daha iyi hissediyorum kendimi auscum sende kocaelinde mi oturyosun?erkek arkadaşım oranın köftesine bayılmış bayılmış izmitin neresinde yemiş bilmiyorum da her oraya gidişinde mutlaka yer ve utanmadanda söyler insan bi porsiyonda getirir dimi yiyen yiyemeyen var dimi urda haksızmıyım yaanne
AUSCUM YAY ERKEĞİ hakkında güzel hoş demişsinde bide Kova erkeği hakkında de bakıyım ne diyceksin ne yapar ne eder nasıldır hemen şimdi istiyorum cevaplarınıbu arada eşin ne iş yapıyor bayramda da çalışmıştı dimi merak ettim kes sesini çokta merak iyi değil bas git yürü git diyip ani bi çıkış yapıyomuşsun şimdi
Ablacım zahmet olmazsa 3 ünite daha ekler misin.
Toplam 7 oldu..
ausucummmm
ahh ahh tekrarlara o kadar çok var ki kafayı yemek üzereyim ben :44:
3 ünite daha bitirdim canım eklersin.
aus bizim ilk sayfaya tablonun üsütüne vize finallerin tarihlerini de eklesen en başa kocaman yazsan her bakan sınava az kalmış deyip ders çalışsa olmaz mı bugün aklıma geldi de seninle de paylaşmak istedim topik sahibemizz
olur mu acaba naçizane fikrim tabii
selam
sıkılsam da patlasam da 1 ünite bitirdim
2dersim kaldı:118:
Slm arkadaşlar ben geldimmmmemleketteydim daha bugün döndümmm sınava çok az kaldı
şimdi çok yol yorgunuyum yarın hemen ders çalışmaya başlıyorummmmmm
evet evet bende sana başka bir msj ile iletmiştimki sen buraya yazmışın
Tesekkurler cnm bagirsaklari enfeksiyon kapmis gece hastaneye giderken kucagimda havale gecirdi4 gun hastanede yatti suan iyi sukur
Haklisin cnm dondurmiycam burda bi hocayla konustum kuran kursu hocasi dun ona dondurucam dedim aynen senin gibi asla dedi kendiside ilahiyat okuyomus ve oglu 10 yasinda kansermis sok oldum kadinda ki cabayi hirsi bi gorsen masallah dedim benide bi gor coktum iyice ogluma faydali olmam lazim dimi ama krndimede oyle
auscum selam, herkse selam kızlar..
doktordan yeni geldik ausum, acıbademin hemen yakınıymış zaten kolay bulduk...
şu an ne hissediyorum bilmiyorum, ilk duyunca çok kokrtum ama doktor kızdı bana korkacak bişey yok basit bişey bu dedi..
burağın alerjik astımı varmışsadece rutubete akarlara ve şu uçuşan polenler veya toz zerrecikleri olur ya, onlara alerjisi varmış...
onun dışında gıdalara veya başka birşeye alrjisi çıkmadı şükürler olsun...
astım falan deyince doktor ben hemen irkildim, korkma bu diğer astımdan değil iki çeşit astım var burak' taki alerjik olanı dedi, ve bu saydığım şeylerden kolladığım sürece bir sıkıntı olmazmış...
iki defa bronşit oldu hastaneye yattık diye anlattım, eğer en başında bu test yapılmış olsaydı hastaneye yatmaya hatta doktora bile gitmenize lüzum kalmayacaktı dedi...hani şu küçük spreyler varya, işte o spreyler burna kaçan tozlardan etkilenen çocuğu hasta eder ve sizde malum bunu bilmediğinizden bu spreyi kullanmadınız..eğer hafif öksürmeye falan başladığında kullansanız az sonra geçerdi dedi...
boşuna hastanelerde yatmışsınız vs dedi..ama nerden bilelim ki, doktorumuz da hiç bahsetmedi alerji meselesinden hatırlarsan anlattım mevzuyu...ben ısrar etmesem test bile yapılmayacaktı...
sonuç bu işte, o spreyden verdi, hava değişmlerinde ve rutubette vs çocuk öksürmeye falan başlarsa bunu sıkın geçer dedi..
inşallah tekrar bronşitlere falan yakalnmayız hastanelerde yatmayız inşallah...
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim çok buruk bi haldeyim ama astım kelimesi pek hoş gelmiyor bana
bilginiz varmı kızlar? nasıl bişeydir bu..? auscum senin arkadaşının çocuğunda da vardı dimi?
nasıl bişeymiş bu astım...