- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur ben listeye senin ünitelere bi bakayım, ona göre karar vereyim
52 kiloyum lolis...
boyumda maşşşşallah 172
LOLİSS yok ben almıyım canım, epeyce varmış seninkiler he he he
şey ben kendimle yarışıyorum da he he
o bahsettiğin kilo nasıl alınıyor eftelyam bana da anlatırmısın, tahta kurusundan halliceyim de
hatta kilo aldırıcı toz aldım geçen cumartesiden beri kullanıyorum, anam içim dışıma çıktı ne iğrenç bişeymiş...ama mecbur içecez başka yolu yok...
60 hedefim inşallah....şöyle etli butlu balık etli bir hatun olasım var
Seninde pastan süüpeermiş o son dilimide yediniz demek tabii yenmeyecek bi pasta değil çok leziz görünüyo ama benide unutmayıp fotosunu gönderdiğin için çok mersi evet yemiş kadar oldum yani kova burcu oluyosun doğum gününü unutmam o gün kutlar hatırlarım seni auscum bugün çalışamadım af buyur artıkım bide yağ çekiyim sana eşinin fotosunu yapıyımSüpersin süpeeeeer , ne mutlu bu topik işe yarıyorsaaaa
Son kalan dilimin sana fotosunu çektim canım , sonrada oğlumla yedik
Eki Görüntüle 832157 Yemiş kadar ol artık
Benim doğum günüm 02.02 canım .
Aman da aman teyzesinin gülü daha şimdiden annesinin belini ağrıtmaya mı başladı .
Kilo durumun ne ?
belki ben önce bitiririm
ama senin toplam sayın fazla canım
2sınıftan da mı ders aldın sen:26:
canım ne bulursan vakitli vakitsiz yatarken yeyip yatıyorsun sonra bnm gibi 60 kilo oluyorsun
iç canım iç inşallah faydasını görürsün en kısa zaman da..
ohh auscuma da kilolar ne yakışır
bayram güzel geçti canım kavurmaları yedik tatlıları yedik (kiloları aldık mı bilmiyorum) ama şifayı kaptık :2:
ben nasıl çalışacağım böyle bilmiyorum ama çalımşmam lazım gözde gazel maşallah ünite bildirimi ile gelecekler
benimde bi atak yapmam lazım..(seninde aus'cummm)
19 mu hıhhh...
hiç sinir olmadım bikere
ben bu karikatürün öğrenci versiyonunu bilirdim ama hocaya da pek yakışmış yani
evet aus hakkaten bu gidişle imamın dediğini yap, yaptığını yapma moduna gireceksin
sona bırakıp onca üniteyi bitiriyorsun yetişiyorsun maşallah ahretim ama allah bi sağlık sorunu falan vermesin,..onuda hesaba kat...geçen sınavda başına gelen mesela, allah korusun ahretlik...aman diyim..
14 mü? pardon duyamadım auscum 14 mü dedin ay güleyim bari
bikere eşşek kadar 16 ünitem bitti canım, tey tey teyyyy
lütfen yani, 14 falan diyerek tahrik edilmek istemiyorum
kilon iyiymiş sen boyunu kısaltmaya bak
Seninde pastan süüpeermiş o son dilimide yediniz demek tabii yenmeyecek bi pasta değil çok leziz görünüyo ama benide unutmayıp fotosunu gönderdiğin için çok mersi evet yemiş kadar oldum yani kova burcu oluyosun doğum gününü unutmam o gün kutlar hatırlarım seni auscum bugün çalışamadım af buyur artıkım bide yağ çekiyim sana eşinin fotosunu yapıyım
Paso çalışmamışsın o zaman, demekki senide bi dürtmek bi takip etmek gerek benim erkek arkadaşımda kova burcuOhh afiyet bal şeker olsun yediklerin , kilo değil bol bol zihin açıklığı yapıversinler
Hadi bakalım son düzlükte atağa kalkacağım ben , sen beni bekleme
Evet ya ahretim , eşimde geçen gün hatırlattı .
Hanım hanıııım dedi Sen yine son haftalarda çalışacağım diyorsun ama serum yerken ünite okumaya çalıştığın günleri hatırla istersen dedi
Hemen düzelteyim gazelim ama eğer bu durum seni gaza getirecekse 10 a bile indirebilirim ünite sayını
Tamam canım , olsun bende çalışmadım bugün , dünde , dünden önceki günde , ondan önceki günde.....
Evet tipik bir kova burcuyum ben .
Ohh afiyet bal şeker olsun yediklerin , kilo değil bol bol zihin açıklığı yapıversinler
Evet ya ahretim , eşimde geçen gün hatırlattı .
Hanım hanıııım dedi Sen yine son haftalarda çalışacağım diyorsun ama serum yerken ünite okumaya çalıştığın günleri hatırla istersen dedi
Hemen düzelteyim gazelim ama eğer bu durum seni gaza getirecekse 10 a bile indirebilirim ünite sayını
Tamam canım , olsun bende çalışmadım bugün , dünde , dünden önceki günde , ondan önceki günde.....
Evet tipik bir kova burcuyum ben .
bende ankaraya bi 7 sene önce gelmiştim İStanbulu seviyorum ben yaşancak şehir değil ama güzel şehir.. hayt zor burda maalesefki sadece gün de 2 saatini trafiğe vermeden ömür geçmiyor..
18 temmuzzz yeni geçti benim doğum günümmm yaz çocuğummm :):)) sennn
yiyorum gece gündüz akşam sabah kuşluk muşluk aklına ne zaman gelirse yiyorum canım ama tık yok işte, baskülde ibre 52 de takıldı kaldı yıllardır ne bir gr yukarı çıkıyor nede aşağı iniyor...
bu tozu içiyorum bakalım ne olacak...bilmem işe yarayacakmı yoksa boşuna mı çekeceğim o sıkıntıyı iğrenç tadı...
Ohh afiyet bal şeker olsun yediklerin , kilo değil bol bol zihin açıklığı yapıversinler
[/B]
faydasını görürsün inşallah canım ben o tozu yeni duydum..
kendin mi aldın canım yarar belki işe araştırsaydın bi..
yan etkisi yokmuş canım, içeriği zaten bitkisel..kimyasal katkı yok...
içinde keçi boynuzu tozu, tam buğday unu, çavdar unu, süt tozu, tarçın var...hepsi bildiğimiz şeyler zaten...
ama iğrenç bi tadı var...süte karıştırıp içiyorsun...
bi yandan da harnup pekmezi içiyorum....valla böğğğhh geldi artık, inşallah alırım kilo
bilidiğiniz şeyler varsa söyleyin..nasılsa yemediğim şey kalmadı
aktardan aldın bitkisel yani canım
bitkiselse faydası olur inşallah eczane de iştah açıcı şuruplarda vardı denedin mi? (aktarda da satılır belki)
olsun canımm kötü mötü iç gitsin..
gazelcim ben vereyim kilolarımladan sana azıcık olma mı?
hamur işi çok ye canım..
ne desem bak şimdi bizim aile de hep kilolarını vermek için uğraşırlar..
almak için uğraşan yok bu konuda da fikrim yok ama dediğim gibi hamur işi tatlı ye gelir kilolar
yok eczaneden aldım canım, ama tamamen bitkisel yani...
valla fazlalıklarını seve seve alırım canım, ver sen bana
benimde annem babam falan hep kilolu ama ben nedense sıska işte
hamur işi falanda çok yaparım inan bak az önce gündüz yaptığım kısırdan bir tabak yedim :)
ağzımda hiç boş durmaz ama sanırım midem küçük benim, az yiyip doyuyorum
O 7 sene içinde bol bol AVM ler ve köprüler yapıldı Ankara AVM ler şehri oldu zaten ama bende her ne kadar denizi olmasada seviyorum burayı tüh geçmiş doğum günün yengeçsin abim ve yeğeni gibi kısmet olursa seneye doğum gùnünü kutlarım unutmam bak bende kış çocuğuyum 3 kasım benimki kararsızımdır hani derler ya kararsız kasım
bakalım inşallah haftaya bende kipatlarımı alıp çalışmaya başlayacam inşallahhhh.. birsürü ünite bildirecemmmm zaten hepsinin ilk 4ünü yapam yeterrr şimdilikk az kaldı vizelerimize 1 kipatım bile yok... ve bilgisayardan çalışamıyommmm size yazmaya gelince yazam okuyamm ama o pdf kipatları okurken gözlerim kayyıyor satırlardaa garip bişey vallaaa gerçek diyommm çıktıda sadece 1 ünitemi alıp çalıştım olucak gibi değil ekonomik ve kullanışlı değil ufff bende kipatlarma kavuşam inşallahhh görüşürüzzzz güzelll çalışma azimleri versin allahım hepinizeeeAnnenin de böylesi ...Şİmdiden yaptıracağı işleri düşünüyor
Güzel haberler yaz hep , öyle bitkinlik yoooook ! Az beklemedin bu güzel zamanları , keyfini çıkar şimdi Allahın izniyle