Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam DoLmA ben sadece aöf kitplarına çalışarak geçen yıl derslerimi verdm ancak 9 dersim oldugu için kendi isteyim ile 2 dersi bu döneme bırakmıştım. Buyıl murat yayınları geçen yılın çıkmış soru kitapçığını hazırlamış bende yarın onu alacağım. tavsiy ederim. Buarada ing zorunlu olarak alan varmı
Herkese yeniden merhabaaa :))) 12 saatlik uzuuun bir yolculuktan sonra bayram tatili başlamıştır. Gelir gelmez evde neti çalışır bulmak da ayrı bir sürpriz oldu. Aşırı yol yorgunuyum, ama canım arkadaşlarımı habersiz bırakmamak için geldim, gördüm, yazıyorum... Geçmişi okuyamadım, affedin umarım herkes iyidir. Yarından itibaren çalışmaya başlıyorum, her gün 2 ünite bitirmem lazım ama ondan önce eskileri bir toparlayacağım pazartesiye kadar...
eftelyaaaaaaa
uyku tutmadı mı ben gibi
selamunaleyküm çaliskan bacılar
ben de araniza yeni katildim,umarim azim verir bi topic bana
okul onc okuyorum,3. sinifim.
unite sayisini aksam yazarim
Aayyyyy 70 ünitesi olan mi var neyse benimkisi azmış şükrediyimm
ama ben memlekette ailemin yanındayim canım 21inde döncm eve :26:
o zaman ayni dediğiN gibi yapcm günde 1 ünite bitircm.
kızlar bişey sorcm yabancı dili nasıl çalışıyosunuz ben ıngilizceden hiç anlamam iki tane ıngilizce kitabım var Napcam onu kara kara düşünüyorum
çok kafam karışık aus
3 dersim kaldı 3er üniteden 9 ünite kaldı yani
o zaman toplam 28 ünite
ama aöf sorumluluk ünitelerinin yazılı olduğu sayfaya göre toplam 27 ünite:44:
biz yine eldeki verilere dayanarak 28 ünite yazalım auscum,sana zahmet
Ausencia ben seni bi yerden tanıyorum ama nerden çıkartamadim acaba sen 3. takım cuma zayıflama yarışmasndamiydin :26:
ausenica valla bır grıp oldum mıgren krızlerı bazı gunlerde kaytardım ıtıraf edıyorum..ama bu gunden sonra daha cok uğrayacağım..ınan siteye her girdiğimde bu topık aklıma gelıyor çalışmıyorum suçluluk hıssedıyorum..çalışacagımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aus beni de ekler misin?
insan kaynakları okuyacağım 34 tane ünitem var ( eksik kitap var)
bugün kayıt oldum
AUSENCİNA cvpsız bırakmamak adına cvp verdiğin için ince düşüncenden dolayı teşekkürler..mutlaka geçmiş senelerden çalışan vardırda inşallah yardımcı olurlar..bu sene artık bitirmeliyim okulu
Ausencina, canım ben ünite bildirimini zamanında eksik söylemişim İngilizce 6 üniteymiş vize için ben 4 biliyordum Yani gerçek ünite sayım 30 oluyor bu durumda
Bu arada 1 ünite daha bitirdim ekler misin ?
Herkese yeniden merhabaaa :))) 12 saatlik uzuuun bir yolculuktan sonra bayram tatili başlamıştır. Gelir gelmez evde neti çalışır bulmak da ayrı bir sürpriz oldu. Aşırı yol yorgunuyum, ama canım arkadaşlarımı habersiz bırakmamak için geldim, gördüm, yazıyorum... Geçmişi okuyamadım, affedin umarım herkes iyidir. Yarından itibaren çalışmaya başlıyorum, her gün 2 ünite bitirmem lazım ama ondan önce eskileri bir toparlayacağım pazartesiye kadar...
ausum 1 ünite daha eklermisin,..
yavaş gidiyorum ama napıyiiiimmm :126::126:
AUSENCİNA cvpsız bırakmamak adına cvp verdiğin için ince düşüncenden dolayı teşekkürler..mutlaka geçmiş senelerden çalışan vardırda inşallah yardımcı olurlar..bu sene artık bitirmeliyim okulu
Auscuğumm Dersaneden geldim persim çıktı bugün ünite bildiririmimi gece yapabilirim
Çünkü daha çalışmam gereken kpss konularım var :126:
sen nasıl böldün zamanını betul kpss aöf arası
ben haftada 2 gün aöf çalışyorum(o günlerde eşim işte)
5 gün kpss,ama 2şer konu bile bitiremedim 1ayda:44:
Teşekkür ediyorum yardımın için 2.cvp verensin..heralde ya kimse yardımcı kitap kullanmıyor ya da burda herkes önceden muhabbeti olanlara cvp veriyor..ana kitabı çalışıyorum..benimde aklımdan geçiyordu murat yayınları ama teredddüt içineyim..çünkü sistem değitikten sonra yardımcı kitapları iyi seçmek gerektiğine inanıyorum..yeniden tavsiyen için saol
Hoşgeldin
Hemen ekliyorum , ünite sayısını yazmayı unutma ama .
Azim garantili topiğiz biz
Bende bu sene İng. 3-4 zorunlu , geçen sene muaftım .
Henüz başlamadım çalışmaya.
Aramızda bu konuda bize gönüllü yardımcı olacak arkadaşlar var , başımız sıkıştıkça onlara sorarız
Tabloda hata olabiliyor bazen , ama şu da var belki bir dersinin toplam ünite sayısı farklıdır.
Haziranda 4. takımdan mezun oldum canım , ama mezun oldum olalı 20 kilo aldım
Tamam canım , bu ara herkes ya hasta ya bayram telaşında zaten .Bayramdan sonra bomba gibi başlayacağız diye umuyorum bende.
Bizi unutma da gerisi kolay
Hadi bakalım hayırlı olsun , ekliyorum hemen .
Hoş geldin
Rica ederim canım .
Arkadaşların gözünden kaçmıştır mesajın , yoksa yardımcı kitap tavsiyeleri mutlaka gelirdi .
Dur tekrar soralım ;
YARDIMCI KİTAP TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİR MİYİZ ARKADAŞLAR ?
Hemen düzeltiyor ve 1 üniteni ekliyorum canım .
İngilizce ünite sayısı herkesin kafasını karıştırdı bu sene zaten . Bende hala 3 mü 6 mı çalışacağım bilmiyorum .
Ohhh bayramda tam kafa tatili olacak seninkisi canım , Gelen giden yok , gidilecek yok
Hadi bakalım iyi değerlendir bence de .
Bu sene senden 2 ünite bitti bugün duyamayacağız gazal galiba
Uzun geldi değil mi aöf ?
Ama iyi gidiyorsun yine de arkadaşım , nazarlara gelmeyesin
rica ederim canım bende yeniyim buralarda yardımcı olmak güzel :)) ayrıca ben bugün ing yardımcı kitap aldım murat yayınlarından. ayrıca vize ve finalde çıkan soru kitapçığını aldım. aslın aöf kitaplarına dikkatli çalışmak yeterli sanırım. yardımcı kitap benm bölümün 35tl şuan cnm :):44:
ben önce aöf nin kitaplarından konuları çalışıp
sonra da karacanın nokta atış sorularına çalışıyorum
çok detay ve çıkmış sorular var onda
genel tekrar oluyo
4.sınıfım,hiç alttan dersim kalmadı bu çalışma sistemiyle