2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

evet o kız benim eğitim hakkımı elimden alıyormuş da haberim yokmuş, meğerse ben ders çalışma aşkıyla yanıp tutuşan biriymişim görüyonmu ausum hahaa :KK62:
içimdeki bu aşk nasıl da alevleniverdi kitapları görünce...:KK52::KK52:
eğitim şart, eğitim şarttt.....

Gazel özüne döndün gülüm farkında mısın :KK62::KK62:

aus benim üniteleri değiştirirmisin sana zahmet :KK14::KK14:
38 değil 44 müş...bir ders fazlamız varmış bu yıl...dikkatimden kaçmış...üf ya moralim bozuldu iyimi :KK43::KK43::KK43:

Canım benim :KK16: Hastalık eve girince ne moral kalıyor ne takat .Hele insanın çocuğu hasta olunca :KK14:

Ama geldim geldim , yarın okula başlar oğlum belki , o zaman geeel aus dediğiniz her mesajdan pişman olacaksınız :KK53:

aus'cummm hoşgeldin canımmm geçmişler olsun inşallah sende yusufcukta daha iyi olacaksınız...
gell asu gell ders çalışmaz olduk biz..
senmişsin bizim motivasyonumuzzz ayyyy:21:

aussss geldi :KK30: hadi derse başlayın....

Mehaba Hanımlarr :)

2 ünite daha bitirdim. Kursa başladım dün o yüzden giremiyorum öyle çok . Beni unutmayın olur mu :*

aus'cummm hoşgeldin canımmm geçmişler olsun inşallah sende yusufcukta daha iyi olacaksınız...
gell asu gell ders çalışmaz olduk biz..
senmişsin bizim motivasyonumuzzz ayyyy:21:

aussss geldi :KK30: hadi derse başlayın....

$külyutmazz.jpg

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Gözüm üzerinizde külyutmaz aus geldi :KK37:

hiç sorma aus yaa, yeni başlamış gibi oldum, oysa koca koca 7 üniteyi devirmiş idim :KK14:
tüh bee

Olsun canıım ya , sen şimdi bu gazla bu akşam 1 ünite daha bitirirsin , bitirirsin değil mi ? Bitirirsin bitirsin :KK16:

Mehaba Hanımlarr :)

2 ünite daha bitirdim. Kursa başladım dün o yüzden giremiyorum öyle çok . Beni unutmayın olur mu :*

Hoşgeldin elizcim , bizde de bu ara işler kesattı zaten , pek kimseler girmedi .

Hemen ekliyorum .

Kurs nasıl gidiyor ?

Eki Görüntüle 826360

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Gözüm üzerinizde külyutmaz aus geldi :KK37:

Olsun canıım ya , sen şimdi bu gazla bu akşam 1 ünite daha bitirirsin , bitirirsin değil mi ? Bitirirsin bitirsin :KK16:

üniteye başlarım ama bitermi bitmezmi bilmem artık, okuyabildiğim yere kadar bakalım :44:
bu arada biberon nerelerde hiç görmedim ne zamandır...:26: yine mi bıraktı gitti yoksa :KK1:

Aus ,2 tane ünite ekler misin? Yavaş gidiyorum :KK50: Hem dershane hem kpss :KK31: ALLAH(C.C) yardımcımız olsun... (Amin)

Bu arada sana tekrardan geçmiş olsun canım :KK16: :KK54: ALLAH(C.C) yavrununda şifasını versin inşaALLAH(C.C)...:2:

Ha gayret 1 ünite daha çalışayım ben :KK1:

Son düzenleme:
Aus ,2 tane ünite ekler misin? Yavaş gidiyorum :KK50: Hem dershane hem kpss :KK31: ALLAH(C.C) yardımcımız olsun... (Amin)

Bu arada sana tekrardan geçmiş olsun canım :KK16: :KK54: ALLAH(C.C) yavrununda şifasını versin inşaALLAH(C.C)...:2:

Ha gayret 1 ünite daha çalışayım ben :KK1:

Aus, 2 ünite dedim ama yatmadan 1 tane daha bitirdim. :119: Toplamda 3 ünite ekler misin? :KK62: :21:

bende tabloya dahil olmak istıyorum
adalet 1. sınıf. canımı dişime taktım hen kpss hem aöf... hadi hayırlısı...

Herkese merhabalar :)

Umarım herkes iyidir.:))) Son iki gündür ne hikmetse internet fecaat bir durumdaydı burada. Bir türlü giremedim hiçbir yere, deli oldum. Ders özeti çıkaracağım, açılmadı sayfa sinir oldum.:KK43:( :KK6:

Ausum, çok çok geçmişler olsun tekrar, küçük çaydanlığın da yanaklarından sıkıver benim yerime bir zahmet. :)) :KK55: Gazelim, kitaplarını aldığına çok sevindim, kim tutar seni şimdi...:)) Ama burada olmadığım süre dahilinde yine bırakıp gitti filan demeler; cık cık cık...:)))

Bende 2 ünite var ausum, eklersen sevinirim. Bugün hızlanmam lazım, ama bayramda eşimden söz aldım, o bizim yaramazla ilgilenirken ben ders çalışacağım kısmetse...

Hoşgeldin elizcim , bizde de bu ara işler kesattı zaten , pek kimseler girmedi .

Hemen ekliyorum .

Kurs nasıl gidiyor ?

Valla iyi gidiyor ablam ya nasıl olsun orda çok yazı yazıyoruz öyle böyle değil ödevde veriyorlar :KK70: Uff nasıl kafam karıştı birde sürücü kursum var 2 kasımda onunda sınavı var . Valla hangisine çalışacagımı çok fena şaşırdım ya :KK43:

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benide eklermisiniz :KK17: Çeko 4.sınıfı 36 ünite çalışılan 18:KK9::KK9:

canımcımlar merhabalarrr:KK16: nasılsınız cümleten bakıyorum herkes üniteleri yazdırıyo benim ne olcak böyyle.:KK19: bu dersle başlamam hiç iyi olmadı bideeee hamileyimmm:KK9::118: doktor falan derken anacak bi ünite daha bitirdim şu ders bitse hızlanıcam ama ne yapıcam bilmem önümüzde bayram bayram sonrası bahane bulmucam artık iş ciddileiyo iyice ausçum bi ünit yaz artık yava yavaş ilerliyom:KK17::KK17:

ÖĞRENCİ ADIBÖLÜM / SINIFSORUMLU OLUNAN ÜNİTE SAYISI(VİZE)ÇALIŞILAN ÜNİTE SAYISIKALAN ÜNİTE SAYISIHAL ve GİDİŞAT :KK9:
01AusenciaUluslararası İlişkiler 426
26Hasta ve mutsuz :KK14:
02GzdBky
Okul Öncesi Öğretmenliği 3/4
611744Son günlerde yılmayan , aöfün son mohikanı gözde .
03gazeldustubaglara
İlahiyat 2
44737
Kitaplarına kavuşan gazel , tam gaz devammm
04sedulu
İşletme 4
24

24
Sedulunun son 1 ayı çalışmaya başlamak için.
05december90
Kamu Yönetimi 3/4
33
33Henüz çalışmaya adapte olamadı :KK19:
06Gareng
Dış Ticaret 2
24

24
Neden gittin bilmiyorum ama geri dön lütfen.
07Biberon
Türk Dili Ve Edebiyatı 2
23
320
Edebiyata ara veren biberon , sosyoloji ile devam
etmekte
:KK55:
08glsen
İşletme 1
32
923
Haber alınamıyor:26:
09mmis
Sosyoloji 1
27
225
Taşınma telaşı devam eden mmis den bir müddet daha ünite bitimi duyamayacağız .
10DatluCadu
Sosyoloji 1

Uzaktan Eğitimden çok sevgili Misafir sanatçımız :KK16:
11piyonist
İşletme 4
24
222
Tüm gün kk dayım , ne vakit çalışayım ki diyen öğrenci modeli :KK9:
12z_e_l_i_s
Ç.E.K.O 4
30

30
İş Sağlığı ve Güvenliği dersi ile çalışmaya başladı.
13kgokce
Adalet 2
30

30
Hamilelik haberi ile topiğimizi şenlendiren gökçeye hayırlı doğumlar diliyoruz :KK16:
145February
Kamu Yönetimi 3/4
42
339Siftah benden , bereketi Allahtan diyerek çalışmaya başladı :KK9:
15eftelya__
Sağlık Kurumları İşltmeciliği1
28622Bu ara ünite bildirimi nanay :KK8:
16Biberon part 2Sosyoloji 149744Bayramda eşinden paşaya bakma sözü alan biberon , çalışma rekoru kıracak gibi.
17anzer_baliAdalet 237
37Henüz hiç çalışası yokmuş:KK52:
18lolissTürk Dili ve Edebiyatı 4 271611Kem gözlerden uzak :nazar:Çok çok iyi gidiyor lolisscim .
19Fountain İktisat 334430Yakında hızlanacağım diyen fountain , kursa da başladı.
20GamzeLiİşletme 4

Ünite sayısı bildirimi bekleniyor
21cglaa16İşletme 2 64
64Ders çalışmaya bayramdan sonra başlayacakmış.
22ozdn İktisat 4

Ünite sayısı bildirimi bekleniyor.
23do_majorİşletme 4 12112Artık hızlansam iyi olacak diyerek siftahı yaptı:KK9:
24hayatiyasamakİşletme 3/428
28Bu sene azimliyim dedi , 10 gündür ses yok.
25EMLEBİktisat 351150Başlamış iş bitmiş iştir felsefi ile çalışmaya başladı :KK51:
26destanhanimİşletme 3

Ünite sayısı bildirimi bekleniyor.
27_ada_Sosyoloji 149
49Ada da bu sene hem kpss hem aöfçü..
28eliz16Maliye 128523Kitap kapaklarını açtım , artık beni kimse tutamaaaaz dedi:KK9:
29ProbisssTürk Dili ve Edebiyatı 1 23518Aramızda ünitelerini ilk bitirecek kişi olacak gibi:nazar:
30Pantera14Ç.E.K.O 3Ünite sayısı bildirimi bekleniyor.
31kays_İlahiyat 1Ünite sayısı bildirimi bekleniyor.
33LiLiquMKamu Yönetimi 348741Hızlı bir çalışma temposu ile başladı :nazar:
34betulyakupKamu Yönetimi 328820Aöf ve kpss ve kurs ve ehliyet arasında mekik dokuyor .:KK52:
35sevincccMaliye 140
40
37lilas85Sağlık Kurumları İşltmciliği13232
38beren660İlahiyat 1 681652Müthiş bir tempo ile başladı :KK9:
39arzu_91_03Felsefe 4Ünite sayısı bildirimi bekleniyor
407esra4İlahiyat 1 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor.
41Korkakfareİşletme 4 /2Ünite sayısı bildirmi bekleniyor.
42idilhira Adalet 1 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor.
43cnacun Ç.E.K.O 436181818 ünite ile sıkı bir giriş yaptı :KK9:
44
45

umarım bayramda hepimizin biter :18:

Aus, 2 ünite dedim ama yatmadan 1 tane daha bitirdim. :119: Toplamda 3 ünite ekler misin? :KK62: :21:

Ekledim cancağızım , yavaş yavaş olur mu ? Çok iyi gidiyorsun :KK9:

günaydın
aus bana da 2 ünite :KK14:

Tünaydın canım .
Nazarlara gelme diye kurşun döktüreceğim sana :KK9:

bende tabloya dahil olmak istıyorum
adalet 1. sınıf. canımı dişime taktım hen kpss hem aöf... hadi hayırlısı...

Hoşgeldin , ekledim . Vizede sorumlu olduğun ünite sayısını da bildirir misin ?

Herkese merhabalar :)

Umarım herkes iyidir.:))) Son iki gündür ne hikmetse internet fecaat bir durumdaydı burada. Bir türlü giremedim hiçbir yere, deli oldum. Ders özeti çıkaracağım, açılmadı sayfa sinir oldum.:KK43:( :KK6:

Ausum, çok çok geçmişler olsun tekrar, küçük çaydanlığın da yanaklarından sıkıver benim yerime bir zahmet. :)) :KK55: Gazelim, kitaplarını aldığına çok sevindim, kim tutar seni şimdi...:)) Ama burada olmadığım süre dahilinde yine bırakıp gitti filan demeler; cık cık cık...:)))

Bende 2 ünite var ausum, eklersen sevinirim. Bugün hızlanmam lazım, ama bayramda eşimden söz aldım, o bizim yaramazla ilgilenirken ben ders çalışacağım kısmetse...

Canım arkadaşım bugün telefona gidiyordu artık elim , alıştırıyorsun sonra yok olma sakın ha :KK16:

Süper bir söz almışsın , desene bayram çalışmakla geçecek senin için .

Çaydanlık iyi oldu canım , ama ben iyileşemedim hala . Ne yesem çıkarıyorum , kolum kalkmıyor resmen .Bana da bu bayram tatili iyi gelecek inşallah , eşim evdeyken ona yaslanırım azıcık :KK9:

Valla iyi gidiyor ablam ya nasıl olsun orda çok yazı yazıyoruz öyle böyle değil ödevde veriyorlar :KK70: Uff nasıl kafam karıştı birde sürücü kursum var 2 kasımda onunda sınavı var . Valla hangisine çalışacagımı çok fena şaşırdım ya :KK43:

Sürücü kursu olmayaydı bari iyiydi , onunda sınavları az çok zaman istiyor , çalışma istiyor .

Kolay gelsin çok sana , böyle zihnin bir açılsın hiç kapanmadan tüm dersleri bitir
:KK28:

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benide eklermisiniz :KK17: Çeko 4.sınıfı 36 ünite çalışılan 18:KK9::KK9:

Hoşgeldin ve sıkı geldin 18 ünite ile .

Ekledim hemen , devamını bekliyoruz .

X