- 12 Ağustos 2008
- 1.973
- 221
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar ben yeniyim saglik kurumlari işletmeciligi 1.sinif henuz başlamadim buradaki msj okuyunca bi an panikledim en iyisi bende hemen başlayayim
benim de 2 kitabım eksik ama gidip almaya hiç niyetim yok
yol parası vericem parayla yazıcının kartuşunu doldurup çıktı alıcam
seninkileri de çıkarıyım mı bacım
ablaaaaa seni görünce içimden bir ses kalk gözde kalk ders çalışşşşşş dedi
Uçuyor biberon uçuyor. Ausum bir ünite daha rica edeceğim, toplamda sosyoloji 3 oldu.
kızlar merhaba...
matematıksel ıktısat benı zorlayacağı ıcın kursa kaydoldum tek dersten.. buda aradan cıktı..26 ekımde kurs başlıyormuş..
neler yapıyorsunuz kımler bir işte çalışıyor..kımler evde yanı çalışmıyor? ben suan çalışmıyorum ılerleyen gunlerde neler olur bılınmez ama evde olan nasılsa evdeyım dıyor ev ısı su bu derken gunler gecıyor çalışırken daha programlı olabılır ama elverıslı bır işte..geçen senelerde hep kaldım ust uste işim aşırı zordu yorucuydu çalışamıyordum..şimdi evdeyım degerlendırmem lazım bu sene kalmak yok
bu arada çalıştığım ünite sayısı:4
ben burayı unutamam ses cıkmadı demişsin ama burdayım )))ağır gıdıyorum ama hızlanırım yakında
ablaaaaa seni görünce içimden bir ses kalk gözde kalk ders çalışşşşşş dedi
ya ben bayramdan soraa baslıcam yetiştiririmm inşş
Ausencia canım 1 ünite daha bitirdim ekler misin? Bir yandan dersane , bir yandan kpss ,bir de aöf olunca yavaş gidiyorum. :126: Aöf den ancak her güne 1 ünite sığdırabiliyorum. Zorlarsam 2 ünite de olur da anlamadıktan sonra hızlı gitmişim bana ne faydası var?...:44:
Herkese iyi çalışmalar ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun... (amin inşaALLAH(C.C) )
Uçuyor biberon uçuyor. Ausum bir ünite daha rica edeceğim, toplamda sosyoloji 3 oldu.
Gözde ablam oh maşallah
bende sözümü tuttum 2unite bitirdim ve artık yatagmdayım
herkese iyi gecelerd
ay sağol kuzum benim
ben kitap gelene kadar sabote edip çalışmamayı düşünüyorum
elimde kitap olacak.....o kadar...
aus aynı hababam sınıfındaki külyutmaz hoca gibi he :)
bana kül yutturamazsınız der gibi geliyor gelirken
biberonum maşallah, hayırdır ne bu hal böyle, olan var olmayan var dimi ama, cık cık cık hiç yakıştıramadım ayıp ayıp...
bugün benden ders bildirimi yok, niye mi, çünkü kitabım yok...bu elimdekini bitirirsem kitapsız kalıp sinir olacağım için yavaştan alıyorum ağır ağır okuyorum...bitmesin diye...
Biberoncum harikasın maşallah:))) Başarılarının devamını diliyorum. Her gün bir farklı ders çalışma fikri harika, tam bir haftaya denk geliyor. Özet çıkartmaya devam edeyim canım. Biraz tarih ve isimleri ezberlememde sıkıntı var, inşallah onlarda göz aşinalığı olur halledebilirm
az önce geldik doktordan canım..başka bir hastaneye gittik, farklı bi doktordu...dua ederek gittim allahım anlayışlı vicdanlı bi doktora denk gelelim diye..randevu almıştık zaten...içeri girdik, doktora dedim doktor bey eğer vaktinizden çalmış olmazsam ben baştan anlatayım durumu dedim.tabi dedi sağolsun dinledi...epeyce anlattım detaylı detaylı...
dedim bize ilaç verip yollayacaksanız nolur biz gidelim..bunaldık ilaçlardan..lütfen bize bi çare olun artık dedim...ama moralim de bozuk, doktorunda telefona çıkmadığını söyledim tedavimizi yarım bıraktı dedim....tamam üzülmeyin ben bi muayene edeym dedi...ilaçları falan söylemiştim kullandıklarımızı...hepsini kesin ilaçların..bu çocuğun şuan ilaca ihtiyacı yok dedi..
ciğerleri temiz görünüyor, dedi, epey ilgilendi sağolsun....
alerji meselesini de şu ilaçların vücuttan atılımı olsun ondan sonra gidersiniz dedi..isterseniz bana gelin ben yollayayım, yada kendi doktorunuza gidin o yollasın dedi...
teşekkür ettik allah razı olsun dedik geldik..ilaçların çöpe attım gelir gelmez...
şimdi bekeleyecez bakalım, 10 gün falan geçsin, kararsızım acaba kendi doktorumuza mı gitsek, yoksa bu doktora mı? emin değilim..siz olsanız napardınız kızlar :26: kendi doktorumuzun umuruna takmayın tedavimizi yarım bırakması ilgilenmemesi bizi mahfetti...hiç ona gitmek istemiyorum...
ausencia slm tabi diğer kızlarda selam... bu atatürk ünv pek anlayamadım ben ya dersle haftalık ünite şeklinde yayınlanacakmış yani toptan değil ilk üniteler bu gün yayınlandı şöyle bi gözz gezdirdim ümitliyim kendimden inşaallah... ausencia sitenin mahiyetini inşaallah çöözecem ozaman tam ünite sayısnı bildirirm olurmu bu uzun sürmez inşaallah ama 7 dersim var.......
Gözde ablam oh maşallah
bende sözümü tuttum 2unite bitirdim ve artık yatagmdayım
herkese iyi gecelerd
biberonum maşallah, hayırdır ne bu hal böyle, olan var olmayan var dimi ama, cık cık cık hiç yakıştıramadım ayıp ayıp...
bugün benden ders bildirimi yok, niye mi, çünkü kitabım yok...bu elimdekini bitirirsem kitapsız kalıp sinir olacağım için yavaştan alıyorum ağır ağır okuyorum...bitmesin diye...
Heeey maaşAllah :13:
Açıldın mı tam açıldın biberoncum ya , ders zevkli geldi galiba .
offffff amann bacımmmm sitres yaşatyor brii iyi olsaaa da tamammen gönlün ferah olsaa... cidddennn anlıyorummm şimdi diğer dr a gidip ferahlamalar bile acabaaaa diyeee seni diğerni düşündürmekte... kendi dr nuz gelince bir götürsenmi acabaaaa... ufff sağlık bu birde evlattt sağlığı yetişkin olsa hadi o dr olmadı o diyecemdeee ne bilemm çok stresli durum..sıkma canını ve sakinlikle bir yol ara eşinleaz önce geldik doktordan canım..başka bir hastaneye gittik, farklı bi doktordu...dua ederek gittim allahım anlayışlı vicdanlı bi doktora denk gelelim diye..randevu almıştık zaten...içeri girdik, doktora dedim doktor bey eğer vaktinizden çalmış olmazsam ben baştan anlatayım durumu dedim.tabi dedi sağolsun dinledi...epeyce anlattım detaylı detaylı...
dedim bize ilaç verip yollayacaksanız nolur biz gidelim..bunaldık ilaçlardan..lütfen bize bi çare olun artık dedim...ama moralim de bozuk, doktorunda telefona çıkmadığını söyledim tedavimizi yarım bıraktı dedim....tamam üzülmeyin ben bi muayene edeym dedi...ilaçları falan söylemiştim kullandıklarımızı...hepsini kesin ilaçların..bu çocuğun şuan ilaca ihtiyacı yok dedi..
ciğerleri temiz görünüyor, dedi, epey ilgilendi sağolsun....
alerji meselesini de şu ilaçların vücuttan atılımı olsun ondan sonra gidersiniz dedi..isterseniz bana gelin ben yollayayım, yada kendi doktorunuza gidin o yollasın dedi...
teşekkür ettik allah razı olsun dedik geldik..ilaçların çöpe attım gelir gelmez...
şimdi bekeleyecez bakalım, 10 gün falan geçsin, kararsızım acaba kendi doktorumuza mı gitsek, yoksa bu doktora mı? emin değilim..siz olsanız napardınız kızlar :26: kendi doktorumuzun umuruna takmayın tedavimizi yarım bırakması ilgilenmemesi bizi mahfetti...hiç ona gitmek istemiyorum...
Ausum, yine kanlı canlı günaydın... Sen de ben de geçmişe gömülmüşüz, harıl harıl cevap yazmışız. Dün görüşemedik, özledim canım arkadaşım, neler yapıyorsun, iyi misin???
Gazelcim , sende bir şey danışmıştım , cevap yazamadım :26:
Ben olsam 2. doktor içime sindiyse , onu tercih ederdim .Sonuçta ilkine ulaşamıyorsun ve sanırıım teşhisi de yanlış olmuş.
2 doktorda içime sinmediyse 3.sünü bulurdum.
Burakcığımı öpüyorum çok
hayırlı sabahlar herkese....
ausum bende ikinci doktoru istiyorum aslında ama eşim diyorki burağın 6 aylıktan beri bütün geçmişini diğer doktor bilyr...şimdi yeni bişey çıksa bu yeni doktor geçmişi bilmediğinden sorun olabilir, hata yapabilir...ama diğeri baya eski diyor..bende şaşırdım ama eski doktorumuzun alakasızlığı artık sinirimi bozuyor...
son bi şans vericem doktra, şu test yapılacağı zaman alakası nasıl olacak bi bakıcam, eğer geçen ki gibi davranırsa direk diğerine yatay geçiş yapıcam ev sahibinin bir evi varsa, kiracının binlerce evi var derler...kendi bilir...ben artık çevremde kimseye tavsiye etmem...bir hasta kaybı, birçok hasta kaybı demektir... hayırlısı bakalım bekliyecem bi süre...
kitap meselemi de okumuşsundur, acaip şoktayım..kaç gündür bekliyorum çıka çıka önüme soru bankasından bozma bi yardımcı kitap çıktı....almadan geldim..üff çok bahtsızım ben yaa
aöf ye nasıl çalışcam ben..çok uzunlar yaa...
Canım biliyorsun ben geçen senede sadece aöfden çalıştığım için alıştım , sen şimdi yardımcı kitabın kolay anlatımına alıştığın için aöf sıkıcı ve uzun gelecektir .
Benimde ünitelerim hep uzun , inan baktım hepsine arada 24-25 sayfalık üniteler kısa olanlar . Diğerleri 40 a kadar dayanıyor ,biraz daha kassalar bir üniteden kitap yapacaklarmış
Süre uzun canım , istersen özet çıkararak git , sen bilirsin . Ama bence aöf den çalışmak çok daha garanti.
Dün giremedim pek , işlerimi bitirince arkadaşım geldi lafladık
Ya bu sabah yine boğazlarım şişti , geçmeden yeniden başladı gibi oldu . Sanırım havaların düzensizliğinden ne giyeceğimi şaşırıyorum , ya terliyorum ya üşüyorum
Ders çalışmak için hevesleniyorum ama hiiiiiiiiiiç içimden gelmiyor , daha çok var psikolojisinden kurtulamıyorum nedense .