2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

gene sızmışım neyse az daha uyuklayım bari zaten daha bişi almıyo kafam.. iyi geceler ahali yada günaydın..

gene sızmışım neyse az daha uyuklayım bari zaten daha bişi almıyo kafam.. iyi geceler ahali yada günaydın..

Arzum ne olacak bizim bu halimiz canım

Bende de günaydın herkese

04:30 da uyudum 06:30 uyandım bende . Şimdi az daha kafamı dağıtayım , yine derse marş marş ....

Topikte son iki gün kala sabahlama mode on gördüğüm kadarıyla

Ben de bugün son dersimi yapıp belki akşama minik bir tekrar yaparım anlamadığım kısımlardan...Bizim edebiyat grubu zehir gibi, her gün başka biri sürekli değişik derslerden sorular sorup bilgileri taze tutuyorlar. Ben geçen sene neden keşfedemedim bu grubu hayret, nasıl gözümden kaçmış?

Gazelim, hayırlı yolculuklar diliyorum, Allah'a emanet, sağlıkla gidip gelin...Geri döndüğünde kuş kadar hafif olacaksın, önünde uzuuun bir tatil seni bekliyor olacak...

Ausummmm, canım dostum; sabahladın da, erkenden de kalkmışsın mecburen tabii, umarım güzel bir gün olur senin için...Bugün kaytarmak yok, molalarımda sıkı sıkı takip edeceğim seni...

Arzucuğum, sana da kolaylıklar diliyorum, hepimiz emeklerimizin karşılıklarını alacağız umarım...Pazartesiden itibaren rahatlama ve azıcık kaynatmaya da bekliyoruz...

Hevim, dolmam; güzel sohbetlerinize katılamıyorum malum son haftaya yığdım dersleri, pazartesiden sonra aranızdayım...

Betülcüğüm, sana cevap verdim mi yoksa verip sanıp yazmadım mı emin olamadım kafam gerçekten bir dünya o nedenle kusuruma bakma. Ben de denedim linkleri açılmıyor, belki başka bir yerlerden bulurum, bulursam sana da göndereceğim mutlaka...

canım nasılsın bende son haftaya hatta son günlere yığdım dersleri ne yapacağım bakalım finallere çalışamadım neden böyleyim ya birde sinir var üstümde kendime kızıyorum ama başkasından çıkarıyorum

Canım ne yaptın , ne kadarı kaldı ? Benimde senden farkım yok biliyorsun , şuan haddinden fazla yükleniyorum kendime . Tek şansım evde olmam .

Bitecek mi bilmiyorum , tekrar mekrar hak getire tabii . Çalışmadığımız ve stres başladığı için o gerginlik canım .At üzerinden , birde sağla solla uğraşayım diye daha da yorma kafanı .

Çok kaldıysa üniten , ünite sonu özetlerini ezberle , sorularını da .

Biberonum canım benim , azıcık mola verdim . Hemen gideceğim , siyasete bile bakmadan

Bugün kaytarmam mümkün değil ama gözlerimin üzerine öküz oturdu resmen , kapanıyor okurken . Yarın gündüzüm yok biliyorsun 11:00 Yusufun okulda olacağım , kaçta çıkarız bilmem , eee zaten onunla eve gelince çalışmak zor .Belki o ara çok kafamı vermeden tekrar yaparım çalıştıklarımı.

Yani bugün çok kıymetli benim için .

Akıl ver bana şimdi okursan , gelip bakacağım . Şuan çalışmadığım 2 tam ders var , biri vize 100 diğeri 65 . 65 olan pazar günü , ona vizede de cumartesi akşamı çalışmıştım yine öyle yapayım diyorum . 100 olana bugün başladım , çok didiklemeden gideyim diyorum , 30 alsam geçmem garanti çandan .

Vizeleri tamamen unutmuşum , akşam onlara döneyim mi ? Özellikle 40-50 olan iki dersimde ?

Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Hesap kitap yapmaktan bunaldım yeminle .

Öptüm canım , sana da kolay gelsin çok .

Herkese gelsin .

Zaman su gibi geçmesin ders çalışırken , üniteler su gibi aksın .

Arzum ne olacak bizim bu halimiz canım

Bende de günaydın herkese

04:30 da uyudum 06:30 uyandım bende . Şimdi az daha kafamı dağıtayım , yine derse marş marş ....

ah vallaha bilmiyorum ablam ay kıyamam çokta erken kalkmışın ya ben malak gibi yattım gene bu saate kadar babam aramasa dahada yatıyordum yeğenim eve geliyormuş onun müjdesini vermeye aramış..

2 ünite bitirdim sabahtan yemek yemek için ara verdimmm nete girimm dedimm yemekten sonra hıphızlı devammmm

Ausum, 65 olan dersin için aynı fikirdeyim, neticede cumartesi eve geldikten sonra ve pazar sabahı var, bence onu oraya yolla, hiç karıştırma şimdi...100 olan dersini de oku geç, nihayetinde anladığın bir ders, nasıl olsa yapacaksındır. Vizesi 40-50 olanların da eğer imkanın varsa e-ogrenmeden geçmiş yılların sorularına bir bak, vizeden ortalama kaç soru sormuşlar. Aöf mantığı edebiyatta şöyle çalışıyor: zor olan derslerin vize soruları daha az, kolayların da nispeten daha çok...Bugüne kadar böyle oldu yani, benim tespitlerime göre. Baktın vize soruları bayağı var, o zaman derine inmeden sadece göz gezdir, hatırlamana yardımcı olur, belki geçen sefer kesin sorarlar dediğin yerler vardır, vizede çıkmayan, onlar finalde çıkabilir mesela...Eğer vize soruları azsa, finale yüklen, neticede sana yine 50-60 bandı yetecek nasılsa...

Umarım yardımcı olmuşumdur ausum, benim de 1.5 ünitem kaldı, ama halk hikayeleri ve uzun uzun hikaye özetleri var...Benim de açıkçası uykum geldi, okumaktan.

Artık son düzlükteyiz, bir gayret daha ve bitecek, hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Of beya tekrar yapmak çok sıkıcı konuların yetişeceğini bilsem cumartesi ve pazar günleri sabahtan okuyup geçicem ama

ah vallaha bilmiyorum ablam ay kıyamam çokta erken kalkmışın ya ben malak gibi yattım gene bu saate kadar babam aramasa dahada yatıyordum yeğenim eve geliyormuş onun müjdesini vermeye aramış..

Yahu ne çektin be bu yeğenden arzu

2 ünite bitirdim sabahtan yemek yemek için ara verdimmm nete girimm dedimm yemekten sonra hıphızlı devammmm

Kolay gelsin . Bende aynen ihtiyaç molaları dışında hep ders hep ders

Amin canım .

Baktım zaten bir tek geçen dönem var , çünkü benim bölümde derslerin hepsi geçen sene yenilendi .Geçen sene hiç çıkmış sorulara bakma şansım yoktu bu sene 1 yıllıkta olsa var .8 vize 12 final çıkmış Türk Dış politikasından , 40 olan ingilizce zaten onda hangisi final hangisi vize anlamam imkansız O kadar anlasam 40 almazdım

Yanlız sorulara göz ucu ile baktım , çakovski ben Offfffffff benim okul uzayacak galiba bu sene

Yahu ne çektin be bu yeğenden arzu

yok bu büyük boyu abla 13 yaşında boyum kadar ergenus.. hiç bi yeğenimden bunun kadar çekmedim 20 kere zile bastı sıpa sabahtan beri top oynamaya gitti geldi tekrar gitti geldi tekrar gitti geldi beni evde bulamadı dükkana yemek götürmeye gitmiştim az erken geleydi onunla yollardım ben gidince gelmiş bulamayınca dükkana geldi sora benimle tekrar eve geldi ne çektim bee... şimdi içerde kimbilir ne haltlar karıştırıyo at gibide koşmuş leş gibi ergen kokuyo yaa..

Merhaba kızlar ,

Hasta kafayla çalışmaya çalışan betül geldi :2::2::2: dediğim gibi verimli çalışamıyorum okuyup geçiyorum anladığım meçhul :2:

Gemişi ek okuyamadım cevap yazamadıklarım varsa kusuruma bakmasınlar... bileğim bandajlı ve rahatsızım dediğim gibi ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...

Biberonum yazını gördüm tüh sana hatıra kalırdı ya neyse bulursan bekliyorum

Hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun

Nispet yapmak gibi olmasın amaaaaaaa BİTTTTTTTTTTTTTTİİİİİİİİİİİİİİİİ :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:

Yarın da en temizinden bir tekrar, bir cila, sonra da sınav ve özgürlükkkkk.

bittiiiiiiii Allahım çok şükürrrr ahhh nasıl mutluyumm...

artık test çözme zamanııı....

Geçmiş olsun betülcüm çok :26:

Nazar mı değdi sana kuzum ?

Allah zihin açıklığı versin canım , meçhul deme bildiğin sorular gelecek hepsi gör bak inşaAllah .

Tebrikler tebrikler tebrikler

Hiçççççççççç kıskanmadım , benim de bitti sayılır 1,5 ders kaldı .

Offffffffff özgürlük telafuzu bile güzel arkadaşım ya

bittiiiiiiii Allahım çok şükürrrr ahhh nasıl mutluyumm...

artık test çözme zamanııı....

Sana da tebrikler tebrikler tebrikler ,

Ohhh nasıl bir rahatlama geldi bile değil mi ?

darısı başına inşalah canım

iyi geceler arkadaşlar..
tabi biz aöflülerin gece gündüz ayrımı diye bir ayrımı kalmadı ama neyse artık
hepinize kucak dolsusu sevgi gönderiyorum şekerler..

ausum birazcık geç olacak ama benim toplam ünitem 30muş

canım çalıştığım ünite sayısı(bu gece dahil olmak üzere)
inglizce 6 ünite bitti
terminoloji 4 ünite bitti
sağlık kurumları 4 ünite bitti
iş sağlığı 4 ünite bitti
matematik 4 ünite bitti

toplamda: 24 ünitem bitti canım

geriye 6 tane kaldı hadi hevi ya hadi az kaldı

iktisat 4 ünite kalmış unutmuşum yaa
ve işletme 2 ünitem kalmış..
onlarda da 6 ünitem var onları da yarın çalışacağım hepsi bitecek..
sonra da çıkmış soruları çözeceğim bitecek Allahın izniyle canım

Son düzenleme:
ahh hemde nasııll... darısı başına inşallah

darısı başına inşalah canım

Çok büyük memnuniyetle aldım canlarım bu temenninizi.

Benim finsih demem için cumartesi akşamı gelmesi lazım , bir derse o akşama bıraktım çünkü.

Yarın tekrar yapmalıyım , şimdi geçen senenin sorularını çözdüm bir dersten 40 , diğerinden 70 . Süper keşke cumartesi de bu notları alsam bal gibi geçerim o vakit .

Şimdi birde ingilizce çözeyim sonuçları yazarım .Az sonra

Üç kuruş aklım kaldı zaten hevim onu da sen aldın

6 mı kaldı 12 mi ?

6 ise eşitiz canım , bende de gül gibi bir altı var , ama bu gece çalışasım yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…