2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

olur tabi neden olmasın... kısmet artık bu olmazsa diğer yarışmaya katılırsın...kökü kurumadı nasılsa yrışmaların dimi
bende ders başına gidiyorum hadi görüşürüz

Bir offff çeksem karşı ki dağlar yıkılır anam anam anam oyy oyy oyyy

Olmuyor olmuyor olmuyor , bu sefer son haftada konsantre olamıyorum . Heo bir şey dürtüyor beni ders başından kalkmam için .

Bu sefer işim nanay ben size diyeyim

Oy maşallah...
Ablaaa çalış git adamın yanına..

Tamam

Gitmişken döveyim mi azıcık

Kendi performansıma bakınca sana bir şey de diyemiyorum ki , 3 sayfa okudum kalktım başından dersin .Hiç canım istemiyor ya , offf 3 büyüklerle maç öncesi takımlara sorarlar ya maçı oynamadan bereberliğe razı olur musun diye , heh işte sınava girmeden hepsiden 35-40 verseler bana razıyım şuan .

Biter canım senin , bir şey kalmamış , benim 3,5 ders var .

olur tabi neden olmasın... kısmet artık bu olmazsa diğer yarışmaya katılırsın...kökü kurumadı nasılsa yrışmaların dimi
bende ders başına gidiyorum hadi görüşürüz

Çalış canım çalış , benim yapamadığımı sen yap

Medarı iftihar arkadaşım benim .

ohooo isyana başlamışın bile olmazki isyana teşvike girer bu bak kaytarmak yok abla hadi ders başına bizi motive ediyorsun kendin yapmıyorsun olmuyo böyle bak arzu kardeşcin bi üniteyi daha devirdi kaldı 5 ünite onlarda kısacıklar

maç benzetmesinede ayrıca bayıldığımı söylemeden edemiyciğim aynı durumdayım herşeyi unutmuşum gibi geliyor ilk ünitelere hiç bakmadım zaten sözde tekrar etcektim bu kadar çalışmaya benimde işim nanay olursa şaşmam hani.. amaaann saldım gitti umurumda değil artıkın koyver gitsin...

Her daim derslerinin arkasında, kaytarmayan biberon geldiiii.

Ausum, mola zamanımız bile denk geliyor seninle diyecektim siyasette gördüm seni, ama sonra burada zaten çalışamıyorum yazını okuyunca ben sana mola zamanımda denk gelmiş oldum.

3 ünite daha bitirdim, kaldı 1 ünite ve son dersimin üniteleri...Hadi bakalım, biraz daha mola ve sonra tekrar doooğru çalışmaya...Aus hanım, aus hanımmmm, size sınavda siyaset sormayacaklar derdim deee soracaklar diyeceksin haklı olarak Ama sen yine de azıcık ders kitaplarına da bak, kırma beni...

Ayy ne güzel bir temenni o arzucum , tuttum ben bunu , koyver gitsin

O son 5 e girmişsin bile , hadi hadi sen bu giidşle tekrar yapıp test bile çözersin

Moladayım bende bi kere 1 ünite çalıştım geldim , kaldı bugün için 6 hedef

Kırmam şekerim şekerim , şimdi kalkıp yusuf paşa ve babaları teşrif edene kadar senin için bir ünite daha bitiririm hatta .

Ben geldimmm :)))

Bugünkü son ünitemi de bitirdim, toplamda 4 ünite bitirmiş oldum bugün, aferin bana.

Böylece yarına son dersim kalıyor, o da 3 ünite, veee son gün de güzel bir tekrar yaparım ve sınava hazır sayılırım...

Çalışmıştır arzu Ele vermek yok.

Ahah.
Ee ablam döven miii seven mii ben bilemen.

Son 4 ünite kaldı.
38 ünite bitti.

Kafa çorba oldu, itinayla kalıyorum, saygılar..

bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şükürler olsun arapçamda bütün ünitelerim de bitti, allahım bugünleri gördüm elhamdülillah...
şuan kitaplığa bi bakıyorum da, eşşek kadar kitapları satır satır harf harf okuyup bitirmişim vayy bee pehh
güya elime kahvemi alıp uzatacaktım bacaklarımı, ama malesef... çıkmış sorulara bi göz atayım bakayım ne seviyedeyim :18:
birde şu adı çıkmış 40 lık dersime bi tekrar daha yapayım...bi göz atayım...nolur nolmaz...
benim için aöf çalışma faslı bu gece yatana kadar son ausum... sizin daha bir kaç gününüz var kıymetini bilin...
eğer fırsat bulup da giremezsem bugün şimiden herkese başarılar dilerim sınavda...hepinizi çok öpüyorum...
allah yar ve yardımcımız olsun, sular seller gibi yapıp çıkalım, mezun olalım artıkın yahu

oh oh biberonum ne güzel bitiyor üniteler..hadi hayırlısı..bende az önce bitirdim..ama bitti diye kitapları kaldırıp oturmayacam..biraz tekrar yapayım, aklıma takılan şeyler var, onlara bidaha bakıcam..
mesela amasya, erzurum kongrelerinin maddelerini bi tekrar yapıcam tekrar.. unutmuşum yaa bugün soru çözerken afalladım

Çalışmıştır arzu Ele vermek yok.

Ahah.
Ee ablam döven miii seven mii ben bilemen.

Son 4 ünite kaldı.
38 ünite bitti.

Kafa çorba oldu, itinayla kalıyorum, saygılar..

Yavaş gelin hepiniz beee , bu ne ünite bitiren bitirene

Hele hele Sayın Şubat ne ara bitirdin onları sen yahu , bana ne bana ne saymam

Biberon canım pek bir fark yok aramızda , sende son bir ders ve 3 ünite bende son 3 ders . 3 ler tutuyor bak

Gazelim hayırlı yolculuklar dilemiştim sana kuzum ama tekrarlayayım , Allah zihin açıklığı versin sınavda canım .Ne zaman dönceksiniz kısmetse ? Gerçi ben telden alırım haberlerini

Tebrikler bu arada ahretim , bitti ya , tekrar kısmı kolay .

Ben de tesadüfen girdim bi baktım 8 demişsin ama haniiiii yoksun hevim olmuyor bak olmuyor söyliyim
Yapılanlardan tabağa biraz koymuştu o teyze biraz yedim hevicim
Teşekkürler hevicim o senin tabak güzelliğin
Haklısın konuşmayı seven için zor oluyor tabiki inanın biraz şevkini de kırıyor o durumlar
Sesisin mi zor duydun hadi ya o kadar yani o da abartmış yani biraz
Saat sekizi dan dan dan vuralı kaç dakika oluyor haberin var mı heviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iyi geceler Allahım ne azimli hanımlar varmış öyle bitirip tekrar edenler vizeleri tekrar edenlerr
bugün 4 ünite bitirdim konulara zor calısıom ben yiaa zaman daralıo tik tak
hayırlı geceler

allah nasip ederse pazartesi dönecez ahretim...
hayırlısıyla şu sınav bi bitse de...
içimde tuhaf bi stres var...ünitelerin bitmiş olması stresi yok etmiyor...sanırım sınavdan çıkana kadar da melankolik takılmaya devam edeceğim...
seninde az kalmış hadi bitir de rahatla inşallah..yusuf paşamı da şimdiden tebrik ediyorum
anam büyümüşde karneler alır olmuş...maşallah 41 kere
allah daha nice başarılarını göstersin ausum, aöf' lerde sürünmesin yavrucak, boğaziçinde, 9 eylül de, odtü'lerde okusun inşallah
rabbim hepimize göstersin tüm evladı olanlara nasip etsin başarılarını görmeyi inşallah...önce sağlık, sonra başarı...
hadi gittim öpüldün ausum..

Evet saatlerimize bakıyoruz , 03 : 38

Hala ders çalışan aus ,

2 buçuk ünitem kaldı yorgunluktan geberiyorum ama direnişe devam....

#direnarzu#

Amin gazelim amin .

Akşam akşam ağzından bal damlamış yine . Rabbim hepimizin evladına hayırlar nasip etsin .

Hadi bakalım , pazartesi bomba gibi dön aramıza

iyi geceler Allahım ne azimli hanımlar varmış öyle bitirip tekrar edenler vizeleri tekrar edenlerr
bugün 4 ünite bitirdim konulara zor calısıom ben yiaa zaman daralıo tik tak
hayırlı geceler

Değil mi ya ?

Beni de deli ediyorlar . Yettiği kadar bak bende bu saat oldu kalan 3 dersi 2 ye indirme telaşındayım .

üniteleri bitirip tekrarlara başlamış bulunmaktayım

Tebrik ederim lolisscim , zamanlaman harika . Son iki gün kala , offf imredim yahu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…