- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Aynen canım , sen elinden geleni yaptın mı yaptın ? Şimdi olduğu kadar deme zamanı . Ama olacak zaten hissediyorum senin adına
Uuzundu çok bende kısaltttım azıcık ahretim
Yazdıklarından walking dead i ve sherlock u takip ettim canım . Kimyacıyı öğretmeni duymadım hiç . Ama bu ara hayatım önümden bir film şeridi gibi geçiyor ne dizisi
Bence iyi yapmışsın gazelcim , iyi çalışılmış ve tekrarla pekiştirilmiş bir ünitenin yerini hiç bir şey tutmaz , ha o dersi okuyarak hiç anlamıyorsan belki o zaman sürekli soru çözmek hatırla açısından yararlı olabilir .
Yarışmayıda kısmet dedim bıraktım bir kenara canım , bu ara imkansız , saatlerle yarışıyorum gün içinde resmen .
Belki pazar sınavı çıkışı son dakika katılımı yaparım , ne dersin ?
Düşerim canım düşerim düşmez miyim ?
Bırakın soru çözmeyi ya , bol bol okuyun bence .
Arkadaşım kafam bir milyon derler ya , aynen öyle oldum . Bir de ders çalıacağım ya hiç gelmeyen uykum geliyor sürekli . Bak sabahları zıpkın gibi olurum normalde , şuan bile yatak bana gel gel diyor
Yok canım çekilme yok daha karar aşamasındayım , ders çalışma arasına sıkıştırmak istemiyorum , yarışma fotoğrafları çok uzun zaman alıyor .
1 saat daha takılayım bende derse oturacağım yine . Off offf
Canım senin 42 idi sanırım final üniten tabloya bakmadan yazdım , bak nasıl takip ediyorum hepiciğinizi
16 kalmış canım , aynı kalan ünitelerimiz neredeyse , yetişecek yetişecek , cumartesi de sınavdan gelince pazar ki derse çalışacağım ben , bir tanesi o güne bırakacağım tamamen .
Hadi bakalım gazelim bekliyorum bugün o son kalan ünite haberini . Al kahveni gel sonra , muhtemeln ben buralarda olamam , ders başında
Görüşemezsek hayırlı yolculuklar arkadaşım Sınavda cin gibi oluver , her bir şeyleri biliver
olur tabi neden olmasın... kısmet artık bu olmazsa diğer yarışmaya katılırsın...kökü kurumadı nasılsa yrışmaların dimi
bende ders başına gidiyorum hadi görüşürüz