- 19 Temmuz 2013
- 175
- 2
Canım ne yaptın , ne kadarı kaldı ? Benimde senden farkım yok biliyorsun , şuan haddinden fazla yükleniyorum kendime . Tek şansım evde olmam .
Bitecek mi bilmiyorum , tekrar mekrar hak getire tabii . Çalışmadığımız ve stres başladığı için o gerginlik canım .At üzerinden , birde sağla solla uğraşayım diye daha da yorma kafanı .
Çok kaldıysa üniten , ünite sonu özetlerini ezberle , sorularını da .
Bugün kaytarmam mümkün değil ama gözlerimin üzerine öküz oturdu resmen , kapanıyor okurken . Yarın gündüzüm yok biliyorsun 11:00 Yusufun okulda olacağım , kaçta çıkarız bilmem , eee zaten onunla eve gelince çalışmak zor .Belki o ara çok kafamı vermeden tekrar yaparım çalıştıklarımı.
Yani bugün çok kıymetli benim için .
Akıl ver bana şimdi okursan , gelip bakacağım . Şuan çalışmadığım 2 tam ders var , biri vize 100 diğeri 65 . 65 olan pazar günü , ona vizede de cumartesi akşamı çalışmıştım yine öyle yapayım diyorum . 100 olana bugün başladım , çok didiklemeden gideyim diyorum , 30 alsam geçmem garanti çandan .
Vizeleri tamamen unutmuşum , akşam onlara döneyim mi ? Özellikle 40-50 olan iki dersimde ?
Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Hesap kitap yapmaktan bunaldım yeminle .
Öptüm canım , sana da kolay gelsin çok .
Herkese gelsin .
Zaman su gibi geçmesin ders çalışırken , üniteler su gibi aksın .
Geldik bir dönemin daha sonuna ve zurnanın zırt dediği yere
Bu saatten sonra en önemlisi panik yapmamak , ben bu gece çalışmaya devam edeceğim elbette , bitmedi henüz ama ben bittim o ayrı . Günlerdir 2-3 saat uyuyorum sadece .
Herkese başarılar diliyorum .
Gerçekten sizlerle beraber bu sayfada olmak beni her zaman fazlası ile motive etti.
Hadi bakalım göreyim sizi yarın ( ve kendimi de tabii)
Çalıştığımız yerlerden çıkan sorular diliyorum her zaman ki gibi , öyle işin mantığını bulmaya çalışıp uğraşmayalım bir soruda , tık tık tık işaretleyelim
Öpüldünüz kocaman
Yarın bu sayfada dilerim kimseden berbat geçti kesin kalıyorum mesajlarını okumayız .
Tekrar başarılar
Bana gün pek aymasa da hepinize günaydın
Şuan sınavda olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum en kocamanından , benim sınavlar 14:00 de . (biberon şimdi korkup gidip tekrar baktım belgeme)
Yorgun ve uykusuzum ama savaşa hazırımmmmmmmmmmmm
Bir dersimi bu akşama bıraktım tamamen , bugün gireceğim bir dersin de 2 ünitesini finalden hiç çalışmadım (vize 100 dü)
Ben son durum bu .
Gece 2:30 da yattım , saati 5:30 a kurdum . Çok uykum var ve suratsızım . 7 de yusuf kalktı ben bed suratlı bir uzaylı gibiyim evin içinde , anne mutlu olsana dedi
O kafamda şimşekler çaktıBu stres sıkıntı ne yahu , sonuçta 35 yaşında keyfi bir şekilde okuyorum okulu , olduğu kadar demeliyim diye .
Yani demem odur ki sonuç ne olursa olsun aus salla moda geçti
Tabii sevgili genç arkadaşlarım , okul bitip bir an önce iş hayatını bekleyenler beni örnek almasın .
Anam çenem düştü , millet sınav derdinde ben neler yazıyorum .
Hadi bakalım , Allah zihin açıklığı versin .
sitede yeniyim, aöf edebiyat okuyorum, inşallah yarınki sınavlarımız iyi geçer, kabul ederseniz 2. dönem ben de aranıza gelirim, herkese bol şans arkadaşlar!
ben de seni merak ediyodumgördüm yazıyım dedim canım benim allah yardımcın olsun iyi geçicek inşallah başarılar
Hepimize kocaman başarılar.. Dilerim çanları çok eğmezler ya da illa biri eğeceksede biz eğelim inşallahiyi geceler tatlı çalışmalar saygılar sevgiler hürmetler efenim...
Sağol canım
Ruh gibi ve uykusuzum . Sınavım öğleden sonra . Şimdi benim ufaklıkla kahvaltı modundan çıktık , azıcık kafa dağıtıyorum .
Bana gün pek aymasa da hepinize günaydın
Şuan sınavda olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum en kocamanından , benim sınavlar 14:00 de . (biberon şimdi korkup gidip tekrar baktım belgeme)
Yorgun ve uykusuzum ama savaşa hazırımmmmmmmmmmmm
Bir dersimi bu akşama bıraktım tamamen , bugün gireceğim bir dersin de 2 ünitesini finalden hiç çalışmadım (vize 100 dü)
Ben son durum bu .
Gece 2:30 da yattım , saati 5:30 a kurdum . Çok uykum var ve suratsızım . 7 de yusuf kalktı ben bed suratlı bir uzaylı gibiyim evin içinde , anne mutlu olsana dedi
O kafamda şimşekler çaktıBu stres sıkıntı ne yahu , sonuçta 35 yaşında keyfi bir şekilde okuyorum okulu , olduğu kadar demeliyim diye .
Yani demem odur ki sonuç ne olursa olsun aus salla moda geçti
Tabii sevgili genç arkadaşlarım , okul bitip bir an önce iş hayatını bekleyenler beni örnek almasın .
Anam çenem düştü , millet sınav derdinde ben neler yazıyorum .
Hadi bakalım , Allah zihin açıklığı versin .