Gazel senin tribini yerim bacım
Kafam olmuş bir dünya ders çalışmaktan , azıcık siyasete girip sinirlerimi tavan yaptırıp , sonra enerji dolu geri dönüyorum ders çalışmaya
Yemek yarışmasına katılmayı çok istiyorum i tabağımı da planladım kafamda , malzemelerim eksikte değil ama gel gör ki mutfağa girmek yarışma için saatlerce orada kalmak demek , bilemedim tatlım , çok sıkıştım derslerden .
Aslında güzel olurdu , oylama bitişi tam doğum günüm , belki bana hediye olurdu sonuç
Biberon ne yaptın canım ? Kaç üniten kaldı ?
Betülüm geçmiş olsun çok , dikkat et kendine . Ilık içi her şeyi . Ihlamur iç bol bol
Hu hevi , denk gelemiyoruz tatlım
haklısın ausum, acaip zaman alıyor hazırlık yapmak resimlemek sunmak, sonra fotoları pc ye yüklemek düzenlemek...
resimleri yükleyince iş bitmiyor ki, insan merak ediyor girip girip yorumları okuyorsun vs derken gerçekten çok zaman alıyor...sen daha iyi bilirsin
son zamana denk gelmesi kötü oldu keşke bir hafta önce falan açsaydın yemeği...neden son ana bıraktın...
hemde doğum günü hediyesi bile olabilirdi gerçekten
güzel pilavlar var elbette, ama aşırı bir iddia göremedim ben katılanlardan...kimse duymasın
pazar günü katılcam dedin diye iki gündür girdikçe bakıyorum yok :26: dedim vazgeçti heralde..
neyse ausum hayırlısı artık...senin zaman kısıtlı gerçekten ama katılmaya niyetin varsa eğer bu kategori tam senlik,.kaçırmasan iyi olurdu... sen bilirsin artık
bu arada bende az önce inkılabı ikinci kez tekrar yaptım, ondan korkum yok da...şu mezhepleri napıcam ben yaa
çok zor aus yaa bildiğin gibi değil...dünya üzerinde gelmiş geçmiş bütün mezheplerin kurucusu müridleri amacı konusu hangi ülkelerde mensupları var vs vs vs okadar zor ki..düşünsene, hangi birini ezberlicez
bugün ona bakmadım hiç ama sınava adar en az iki üç tekrar yapmam lazım...
birde az önce senin diğer yorumunda okumuştum, aöf de test çözmeye pek sıcak bakmıyorum yazmışsın, inan içime su serptin :26:
şaka değil, ciddiyim azcık rahatladım..çünkü ben final için hiç soru çözmedim
geçen sınavlarda beni hatırlarsan çıldırmış gibi soru çözerdim günde 200 soru düşünsene
bu defa vaktim olmayınca çözmedim, soru çözmeye kalan vaktimi tekrar yaparak değerlendirdim..bütün derslerimi genel tekrar yaptım...iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ama birde böyle deneyeyim dedim bakalım ne olacak :26:
soru çözmedim diye içim içimi yiyordu, eşime bile söyleyip duruyordum iyimi kötümü diye...
sende soru çözmeyi pek gerekli görmeyenlerdensin sanırım :26:
neyse...çok konuştum derslerden...
bu arada araya sıkıştırayım..sherlock holmes varya meşhuuuur
onun yabancı dizisini izliyorum tavsiye ederim izlemediysen, okadar güzel ki çok beğendim...bi arkadaş tavsiye etti, iki gündür gece yatmadan önce izliyorum, izlemediysen bi izle hak vereceksin bana..
bizim michael varya prison breakte...işte onun gibi aşırı yüksek zekaya sahip biri...
saniyeler içerisinde bir insanı çözebilen bir adam...zekasına hayran kalacaksın...ve tipine de
dizinin adı SHERLOCK...türkçe dublajı da var
haa unutmadan birde breaking bad diye bir dizi var, ona da fırsat buldukça bakıyorum...
bilirsin belkide kimyacı bir öğretmenin uyuşturucu yoluna bulaşmasını işliyor...
ben aslında walking dead izliyordum, o da 4. sezonda kaldı şubatta yenisi çıkacak, onu beklerken izleyeyim bunları dedim..
fringe de aklımda ama bunlar bi bitsin ona da bakıcam
yabancı dizi çok seviyorum...bilhassa gerçeğe yatkın olanları...
görsel efekt istemem
sen ne yaptın hannibal iziliyorum demiştin, bittimi?
ay ne çok konuştum yaa, çenem düştü...