2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

sağol kuzum benim inşallah hepimiz sağ salim bitiririz şu sınavları da biraz tatil yaparız gerçekten bu stres beni baydı artık...
accık da muhabbet için girelim şu topiğe yahu bıktık ünite bildirmekten değilmi...:KK1:
rabbim sana da yardımcı olsun canım :KK19:

Haklısın gazelim ALLAH(C.C) razı olsun... :KK54:
Gazel senin tribini yerim bacım :KK76:

Kafam olmuş bir dünya ders çalışmaktan , azıcık siyasete girip sinirlerimi tavan yaptırıp , sonra enerji dolu geri dönüyorum ders çalışmaya :KK9:

Yemek yarışmasına katılmayı çok istiyorum i tabağımı da planladım kafamda , malzemelerim eksikte değil ama gel gör ki mutfağa girmek yarışma için saatlerce orada kalmak demek , bilemedim tatlım , çok sıkıştım derslerden .

Aslında güzel olurdu , oylama bitişi tam doğum günüm , belki bana hediye olurdu sonuç :KK34:

Biberon ne yaptın canım ? Kaç üniten kaldı ?

Betülüm geçmiş olsun çok , dikkat et kendine . Ilık içi her şeyi . Ihlamur iç bol bol :KK19:

Hu hevi , denk gelemiyoruz tatlım :KK19:

Moralim çok bozuk... Çalıştım ve tekrar yaptım ama kendimi veremiyorum soru çözümlerim düşük çıkıyor :KK50::KK50::KK50:
Geçmiş olsun betülüm..
Kimde yokki o boğaz ağrısı kırgınlık..
Misal genç osman beenn :KK9:
Hiç geri kalırmıyım bende hemen nasibimi aldım ve kırgınlık boğaz ağrısı ıhlamurları içiyoruz biraz faydasını gördüm ama inşallah dahada ileri gitmez..
Sana da çok geçmiş olsun canım... :KK54:

Moralim çok bozuk çalışıyorum tekrar yapıyorum ama olmassa diye korkuyorum :KK50::KK50::KK50:

ALLAH(C.C) korktuğuma uğratmasın (amin...) test sonucum pekte iyi çıkmadı canım sıkkın :KK43::KK43::KK43:

Yatarak çalışıyorum daha kulak çınlamalarım var gözlerim puslanıyor kendimi veremiyorum sınavda ne yapacağım ben :18::18::18:

Son düzenleme:
Betül canım lütfen bozma moralini .Sınav psikolojisi başkadır , emin ol sınavda aklına gelecek çalıştıkların .

Takıldığın yerlerde al üniteyi eline sakin sakin oku . Nasıl olsa bitirdin , bitirmenin rahatlığı ile daha anlayarak okursun .

Çok soru çözmekten yana değilim ben aöf de . Üniversite sınavı olsa tamam da , aöf başka . Fırsat buldukça zor olan üniteleri açar okurum senin yerinde olsam .

Betül canım lütfen bozma moralini .Sınav psikolojisi başkadır , emin ol sınavda aklına gelecek çalıştıkların .

Takıldığın yerlerde al üniteyi eline sakin sakin oku . Nasıl olsa bitirdin , bitirmenin rahatlığı ile daha anlayarak okursun .

Çok soru çözmekten yana değilim ben aöf de . Üniversite sınavı olsa tamam da , aöf başka . Fırsat buldukça zor olan üniteleri açar okurum senin yerinde olsam .

Canım haklısın bozmamam lazım ama elimde değil... soru derken geçen senenin çıkmış sorularını çözüyorum aslında... okuyorum zaten ne yapayım olduğu kadar olmadığı kader deyip gireceğim sınava hayırlısı... :nazar:

Gazel senin tribini yerim bacım :KK76:

Kafam olmuş bir dünya ders çalışmaktan , azıcık siyasete girip sinirlerimi tavan yaptırıp , sonra enerji dolu geri dönüyorum ders çalışmaya :KK9:

Yemek yarışmasına katılmayı çok istiyorum i tabağımı da planladım kafamda , malzemelerim eksikte değil ama gel gör ki mutfağa girmek yarışma için saatlerce orada kalmak demek , bilemedim tatlım , çok sıkıştım derslerden .

Aslında güzel olurdu , oylama bitişi tam doğum günüm , belki bana hediye olurdu sonuç :KK34:

Biberon ne yaptın canım ? Kaç üniten kaldı ?

Betülüm geçmiş olsun çok , dikkat et kendine . Ilık içi her şeyi . Ihlamur iç bol bol :KK19:

Hu hevi , denk gelemiyoruz tatlım :KK19:

haklısın ausum, acaip zaman alıyor hazırlık yapmak resimlemek sunmak, sonra fotoları pc ye yüklemek düzenlemek...:KK14:
resimleri yükleyince iş bitmiyor ki, insan merak ediyor girip girip yorumları okuyorsun vs derken gerçekten çok zaman alıyor...sen daha iyi bilirsin :KK23:
son zamana denk gelmesi kötü oldu keşke bir hafta önce falan açsaydın yemeği...neden son ana bıraktın...
hemde doğum günü hediyesi bile olabilirdi gerçekten :KK34:
güzel pilavlar var elbette, ama aşırı bir iddia göremedim ben katılanlardan...kimse duymasın :KK1:
pazar günü katılcam dedin diye iki gündür girdikçe bakıyorum yok :26: dedim vazgeçti heralde..
neyse ausum hayırlısı artık...senin zaman kısıtlı gerçekten ama katılmaya niyetin varsa eğer bu kategori tam senlik,.kaçırmasan iyi olurdu... sen bilirsin artık :KK34:
bu arada bende az önce inkılabı ikinci kez tekrar yaptım, ondan korkum yok da...şu mezhepleri napıcam ben yaa :KK43:
çok zor aus yaa bildiğin gibi değil...dünya üzerinde gelmiş geçmiş bütün mezheplerin kurucusu müridleri amacı konusu hangi ülkelerde mensupları var vs vs vs okadar zor ki..düşünsene, hangi birini ezberlicez :KK43:
bugün ona bakmadım hiç ama sınava adar en az iki üç tekrar yapmam lazım...
birde az önce senin diğer yorumunda okumuştum, aöf de test çözmeye pek sıcak bakmıyorum yazmışsın, inan içime su serptin :26:
şaka değil, ciddiyim azcık rahatladım..çünkü ben final için hiç soru çözmedim :KK43:
geçen sınavlarda beni hatırlarsan çıldırmış gibi soru çözerdim günde 200 soru düşünsene :KK53:
bu defa vaktim olmayınca çözmedim, soru çözmeye kalan vaktimi tekrar yaparak değerlendirdim..bütün derslerimi genel tekrar yaptım...iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ama birde böyle deneyeyim dedim bakalım ne olacak :26:
soru çözmedim diye içim içimi yiyordu, eşime bile söyleyip duruyordum iyimi kötümü diye...
sende soru çözmeyi pek gerekli görmeyenlerdensin sanırım :26:
neyse...çok konuştum derslerden...
bu arada araya sıkıştırayım..sherlock holmes varya meşhuuuur :KK14: onun yabancı dizisini izliyorum tavsiye ederim izlemediysen, okadar güzel ki çok beğendim...bi arkadaş tavsiye etti, iki gündür gece yatmadan önce izliyorum, izlemediysen bi izle hak vereceksin bana..
bizim michael varya prison breakte...işte onun gibi aşırı yüksek zekaya sahip biri...
saniyeler içerisinde bir insanı çözebilen bir adam...zekasına hayran kalacaksın...ve tipine de :KK52:
dizinin adı SHERLOCK...türkçe dublajı da var :KK14:
haa unutmadan birde breaking bad diye bir dizi var, ona da fırsat buldukça bakıyorum...:KK1: bilirsin belkide kimyacı bir öğretmenin uyuşturucu yoluna bulaşmasını işliyor...
ben aslında walking dead izliyordum, o da 4. sezonda kaldı şubatta yenisi çıkacak, onu beklerken izleyeyim bunları dedim..
fringe de aklımda ama bunlar bi bitsin ona da bakıcam :KK14:
yabancı dizi çok seviyorum...bilhassa gerçeğe yatkın olanları...
görsel efekt istemem :KK19: sen ne yaptın hannibal iziliyorum demiştin, bittimi?
ay ne çok konuştum yaa, çenem düştü...

Son düzenleme:
Betülüm, ben de açamadım linki, tüh bak elimde de yok, hatıra da kalmadı üzüldüm şimdi...:KK43: Belki bir yerlerden bulunur, ben çekmiştim tvden ama sonra digikutu değişince uçtu, gitti...

Ausummm 3 ünite daha düşebilirsin, kaldı 2 ders... Renkli yazdım ki bunca çene düşüklüğüm arasında görebil diye.:KK9::KK9::KK9: Bu akşam biraz daha soru çözerim, sonra da güzelce uyurum, bugün Sarp çok ama çok yordu beni...

Bu arada soru konusunda ben de fikirlerimi belirteyim, sosyolojide malum kaynak yok, soru bankası yok, soru çözmeden girdim ister istemez...Başarım çok çok az daha düşük edebiyata göre...Ama belki de alışkanlıktır, ya da iki üniversite arasındaki soru farkıdır ya da sosyolojide ünite ciddi çoktu (her ders 14 ünite), onun için de olabilir...Yani aslında bir fark yok, bana da geçen sene edebiyatta sadece bir derste 2 soru kazandırdı o kadar. Olmasa da olurdu, o yüzden soru çözemeyenlerin başta gazelim olmak üzere içleri rahat olsun...:KK34:

Gazelim yaaaa, dersler bitmiş, dizi yorumları başlamış :KK1: Ben de dizimaxe bayılıyorum, ama bu aralar bakamıyorum hiç...Csi, law and order favorilerimdi, takip edemedim uzun zamandır. Şimdi Mr.Selfridge var, Londra'daki meşhur Selfridge's mağazasının nasıl kurulduğunu anlatıyor, normalde tarihi dizi çok sevmiyorum ama bu sardı. Senin tavsiye ettiğin Sherlock'u da merak ettim, ona da bir bakınayım, ben dedektif dizilerine bayılırım, bir de avukatlık dizilerine...

dolmacım ben msjı yazdım çıktım sen yeşillenmemiştin canım benim ondan yoksa sana slm vermeden durur muyum ben canım vallaha net gitmişti kız...
iyi yamışsın canım sende yedin mi bakem güzel güzel hamur işlerinden canım...
en güzel tabak sizin olmuştur zaten dolmacım.
yok canım sinemaya gitmedik benm eve erken gitmem gerekiyordu bide onlar başbaşa gitsin ilk sinemalarıymış ondan işte..
ya ilk tanışma olabilir ama insan biraz konuşur ben çen çen konuştum kız sustu dinledi..
sesini zor duydum valaha..
dolmam yarın 8 de buluşalım lütfen..:KK34:

evet ausum yaa bi çakışamadık ya:KK76:
canımyarışmadan çekildin mi yaaa ama yapma ben senin pilavı bekliyordum 4 gözle..
nys canım yarın görüşürüz inş.:KK34:
ikinizi de kocaman öpüyorum iyi geceler:KK54: :KK54:

Son düzenleme:
Selam herkese.. :KK16:

İngilizce I. : 6 ünite bitti.
Halkla İlişkiler : 4 ünite bitti.
Devlet Bütçesi : 4 ünite bitti
Sosyal Politika : 4 ünite bitti
Sosyal Bil. Araş. Yönt. : 4 ünite bitti.
Maliye Politikası I : 4 ünite bitti.

Toplamda; 26 ünitem bitti. Kaç dersim kaldı, kaç ünitem kaldı hiç bilmiyorum. :KK50:
Herkese kolay gelsin. :KK50:

Betülüm, ben de açamadım linki, tüh bak elimde de yok, hatıra da kalmadı üzüldüm şimdi...:KK43: Belki bir yerlerden bulunur, ben çekmiştim tvden ama sonra digikutu değişince uçtu, gitti...

Ausummm 3 ünite daha düşebilirsin, kaldı 2 ders... Renkli yazdım ki bunca çene düşüklüğüm arasında görebil diye.:KK9::KK9::KK9: Bu akşam biraz daha soru çözerim, sonra da güzelce uyurum, bugün Sarp çok ama çok yordu beni...

Bu arada soru konusunda ben de fikirlerimi belirteyim, sosyolojide malum kaynak yok, soru bankası yok, soru çözmeden girdim ister istemez...Başarım çok çok az daha düşük edebiyata göre...Ama belki de alışkanlıktır, ya da iki üniversite arasındaki soru farkıdır ya da sosyolojide ünite ciddi çoktu (her ders 14 ünite), onun için de olabilir...Yani aslında bir fark yok, bana da geçen sene edebiyatta sadece bir derste 2 soru kazandırdı o kadar. Olmasa da olurdu, o yüzden soru çözemeyenlerin başta gazelim olmak üzere içleri rahat olsun...:KK34:

Gazelim yaaaa, dersler bitmiş, dizi yorumları başlamış :KK1: Ben de dizimaxe bayılıyorum, ama bu aralar bakamıyorum hiç...Csi, law and order favorilerimdi, takip edemedim uzun zamandır. Şimdi Mr.Selfridge var, Londra'daki meşhur Selfridge's mağazasının nasıl kurulduğunu anlatıyor, normalde tarihi dizi çok sevmiyorum ama bu sardı. Senin tavsiye ettiğin Sherlock'u da merak ettim, ona da bir bakınayım, ben dedektif dizilerine bayılırım, bir de avukatlık dizilerine...

biberonum sherlocku kesinlikle tavsiye ederim, hele ki dedektif filmlerinden hoşlanıyorsan...
ben çok sevdim...
izlemeyi istediğim halihazırda bekleyen çok yabancı dizi var, ama malum dersler engel...
burda gurbetteyiz yalnızlık zor napalım dizilerle avunuyoruz işte :KK34:

ausum ahretim şükür son düzlüğe girdim artık :KK14:
arapçadan 1 üniteyi bitirdim, üzerine iki dersimin tekrarını yaptım...:21:
artık hazırım diyebilirim...
arapçadan son evet evet son 1 tane üniteciğim kaldı, onuda rabbim nasip ederse yarın bitirip, orta şekerli türk kahvemi alıcam elime, uzatıcam bacaklarımı yarım gün de olsa keyfime bakıcam...:KK76:
sonra da allah izin verirse perşembe gidiyoruz...
allahıma çok şükür üstümden yükün yarısı kalktı, sınav biterse inşallah birde güzel geçerse derin bir ohh diyecem...:KK52:
darısı bütün topikdaşlarımın başına diyorum ve herkese hayırlı geceler diliyorum...:KK19:

Canım haklısın bozmamam lazım ama elimde değil... soru derken geçen senenin çıkmış sorularını çözüyorum aslında... okuyorum zaten ne yapayım olduğu kadar olmadığı kader deyip gireceğim sınava hayırlısı... :nazar:

Aynen canım , sen elinden geleni yaptın mı yaptın ? Şimdi olduğu kadar deme zamanı . Ama olacak zaten hissediyorum senin adına :KK1:

ay ne çok konuştum yaa, çenem düştü...

Uuzundu çok bende kısaltttım azıcık ahretim :KK8:

Yazdıklarından walking dead i ve sherlock u takip ettim canım . Kimyacıyı öğretmeni duymadım hiç . Ama bu ara hayatım önümden bir film şeridi gibi geçiyor ne dizisi :KK52:

Bence iyi yapmışsın gazelcim , iyi çalışılmış ve tekrarla pekiştirilmiş bir ünitenin yerini hiç bir şey tutmaz , ha o dersi okuyarak hiç anlamıyorsan belki o zaman sürekli soru çözmek hatırla açısından yararlı olabilir .

Yarışmayıda kısmet dedim bıraktım bir kenara canım , bu ara imkansız , saatlerle yarışıyorum gün içinde resmen .

Belki pazar sınavı çıkışı son dakika katılımı yaparım , ne dersin ?

Düşerim canım düşerim düşmez miyim ?:KK16:

Bırakın soru çözmeyi ya , bol bol okuyun bence .

Arkadaşım kafam bir milyon derler ya , aynen öyle oldum . Bir de ders çalıacağım ya hiç gelmeyen uykum geliyor sürekli . Bak sabahları zıpkın gibi olurum normalde , şuan bile yatak bana gel gel diyor :KK20:

evet ausum yaa bi çakışamadık ya:KK76:
canımyarışmadan çekildin mi yaaa ama yapma ben senin pilavı bekliyordum 4 gözle..
nys canım yarın görüşürüz inş.:KK34:
ikinizi de kocaman öpüyorum iyi geceler:KK54: :KK54:

Yok canım çekilme yok daha karar aşamasındayım , ders çalışma arasına sıkıştırmak istemiyorum , yarışma fotoğrafları çok uzun zaman alıyor .

1 saat daha takılayım bende derse oturacağım yine . Off offf :KK14:

Selam herkese.. :KK16:

İngilizce I. : 6 ünite bitti.
Halkla İlişkiler : 4 ünite bitti.
Devlet Bütçesi : 4 ünite bitti
Sosyal Politika : 4 ünite bitti
Sosyal Bil. Araş. Yönt. : 4 ünite bitti.
Maliye Politikası I : 4 ünite bitti.

Toplamda; 26 ünitem bitti. Kaç dersim kaldı, kaç ünitem kaldı hiç bilmiyorum. :KK50:
Herkese kolay gelsin. :KK50:

Canım senin 42 idi sanırım final üniten tabloya bakmadan yazdım , bak nasıl takip ediyorum hepiciğinizi :KK16:

16 kalmış canım , aynı kalan ünitelerimiz neredeyse , yetişecek yetişecek , cumartesi de sınavdan gelince pazar ki derse çalışacağım ben , bir tanesi o güne bırakacağım tamamen .

ausum ahretim şükür son düzlüğe girdim artık :KK14:
arapçadan 1 üniteyi bitirdim, üzerine iki dersimin tekrarını yaptım...:21:
artık hazırım diyebilirim...
arapçadan son evet evet son 1 tane üniteciğim kaldı, onuda rabbim nasip ederse yarın bitirip, orta şekerli türk kahvemi alıcam elime, uzatıcam bacaklarımı yarım gün de olsa keyfime bakıcam...:KK76:
sonra da allah izin verirse perşembe gidiyoruz...
allahıma çok şükür üstümden yükün yarısı kalktı, sınav biterse inşallah birde güzel geçerse derin bir ohh diyecem...:KK52:
darısı bütün topikdaşlarımın başına diyorum ve herkese hayırlı geceler diliyorum...:KK19:

Hadi bakalım gazelim bekliyorum bugün o son kalan ünite haberini . Al kahveni gel sonra , muhtemeln ben buralarda olamam , ders başında :KK52:

Görüşemezsek hayırlı yolculuklar arkadaşım :KK16: Sınavda cin gibi oluver , her bir şeyleri biliver :KK19:

Gözde gelmiyor hiç , ne yaptı acaba kuzum ? :KK6:

Hevi canım senin 20 ünite kaldı gözüküyor :KK52::KK52::KK52:

Arzudan gece ses çıkmamış , bu gece çalışmadı mı ne
:KK20:

Evet yine aynı saatte ufak ufak kaçıyorum ders çalışmaya doğru ...

Plan ;

10:30 15:30

20:30 02:30 :KK52::KK52::KK52::KK52: Bugün 7 ünite bitirmem lazım .

Aynen canım , sen elinden geleni yaptın mı yaptın ? Şimdi olduğu kadar deme zamanı . Ama olacak zaten hissediyorum senin adına :KK1:

Uuzundu çok bende kısaltttım azıcık ahretim :KK8:

Yazdıklarından walking dead i ve sherlock u takip ettim canım . Kimyacıyı öğretmeni duymadım hiç . Ama bu ara hayatım önümden bir film şeridi gibi geçiyor ne dizisi :KK52:

Bence iyi yapmışsın gazelcim , iyi çalışılmış ve tekrarla pekiştirilmiş bir ünitenin yerini hiç bir şey tutmaz , ha o dersi okuyarak hiç anlamıyorsan belki o zaman sürekli soru çözmek hatırla açısından yararlı olabilir .

Yarışmayıda kısmet dedim bıraktım bir kenara canım , bu ara imkansız , saatlerle yarışıyorum gün içinde resmen .

Belki pazar sınavı çıkışı son dakika katılımı yaparım , ne dersin ?

Düşerim canım düşerim düşmez miyim ?:KK16:

Bırakın soru çözmeyi ya , bol bol okuyun bence .

Arkadaşım kafam bir milyon derler ya , aynen öyle oldum . Bir de ders çalıacağım ya hiç gelmeyen uykum geliyor sürekli . Bak sabahları zıpkın gibi olurum normalde , şuan bile yatak bana gel gel diyor :KK20:

Yok canım çekilme yok daha karar aşamasındayım , ders çalışma arasına sıkıştırmak istemiyorum , yarışma fotoğrafları çok uzun zaman alıyor .

1 saat daha takılayım bende derse oturacağım yine . Off offf :KK14:

Canım senin 42 idi sanırım final üniten tabloya bakmadan yazdım , bak nasıl takip ediyorum hepiciğinizi :KK16:

16 kalmış canım , aynı kalan ünitelerimiz neredeyse , yetişecek yetişecek , cumartesi de sınavdan gelince pazar ki derse çalışacağım ben , bir tanesi o güne bırakacağım tamamen .

Hadi bakalım gazelim bekliyorum bugün o son kalan ünite haberini . Al kahveni gel sonra , muhtemeln ben buralarda olamam , ders başında :KK52:

Görüşemezsek hayırlı yolculuklar arkadaşım :KK16: Sınavda cin gibi oluver , her bir şeyleri biliver :KK19:

Günaydın ablacım.. :KK16:
Eveeeet 42. :18: Vallahi harikasın.. :KK16:
Yetişecek de her şey çorba oldu bende ablam.. Hemde bildiğin karışık sebze çorbası, tarihler falan birbirine girdi.
Sen napıyosun ablacım nasıl gidiyor?
Cuma günü yavru karne alacakmış? Hadi inşallah. :nazar:

Gözde gelmiyor hiç , ne yaptı acaba kuzum ? :KK6:

Hevi canım senin 20 ünite kaldı gözüküyor :KK52::KK52::KK52:

Arzudan gece ses çıkmamış , bu gece çalışmadı mı ne
:KK20:

Biz arzuyla gece yarısına kadar sohbet ettik, sonra o kaçtı sınavım var diye, bakalım çalıştı mı :KK1:

Günaydın ablacım.. :KK16:
Eveeeet 42. :18: Vallahi harikasın.. :KK16:
Yetişecek de her şey çorba oldu bende ablam.. Hemde bildiğin karışık sebze çorbası, tarihler falan birbirine girdi.
Sen napıyosun ablacım nasıl gidiyor?
Cuma günü yavru karne alacakmış? Hadi inşallah. :nazar:

Evet canım hem de gösterileri olacak kreşte , tüm günüm onunla geçer. Bende heyecanlıyım annelikte ilk karne günüm :KK9:

Benim ki de öyle canım , akşam gündüz okuduğum bir konu üzerine eşimle tartışacaktım azcık (Türk Dış Politikası ) len baktım ben kem küm , karışmış hepsi isimler çorba olmuş :KK8: Eşim dedi git çalış öyle gel tartış :KK52:

Biz arzuyla gece yarısına kadar sohbet ettik, sonra o kaçtı sınavım var diye, bakalım çalıştı mı :KK1:

Hmmm bu bilgiyi aldığım iyi oldu , netini keseceğim onun artık ben :KK1:

Evet canım hem de gösterileri olacak kreşte , tüm günüm onunla geçer. Bende heyecanlıyım annelikte ilk karne günüm :KK9:

Benim ki de öyle canım , akşam gündüz okuduğum bir konu üzerine eşimle tartışacaktım azcık (Türk Dış Politikası ) len baktım ben kem küm , karışmış hepsi isimler çorba olmuş :KK8: Eşim dedi git çalış öyle gel tartış :KK52:

Ay. :KK1::KK1::KK1:
Çalış da geeel.. :KK1::KK1:
Ablacım inşallah üniversite mezuniyetine gitmek de nasip olur. :KK16:
Ne ara okula başladı yaa ben onu 3-4 yaşında sanıyorum. :KK1:

Ay. :KK1::KK1::KK1:
Çalış da geeel.. :KK1::KK1:
Ablacım inşallah üniversite mezuniyetine gitmek de nasip olur. :KK16:
Ne ara okula başladı yaa ben onu 3-4 yaşında sanıyorum. :KK1:

Doğru hatırlıyorsun tatlım 4 yaşında , bu sene kreşte .

Eşim tam ukala dümbeleği :KK9::KK9:

kıız ne beni ele veriyon bakim sen :KK1:

ablacım valla çalıştım ben türk dilini bitirdim dün hiç neti açmadan sora kendime ödül olsun diye şeyettim ben gece.. 6 ünitem kaldı bak daha napim gecede sızmışım zaten yeni ünitemin yarısında 4 buçuk gibi gözlerimi dinlendireyim dedim 5 dakka saatte kurdum bide utanmadan sızarsam diye 6 buçukta uyandım baktım açılmıyo gözler söndürdüm ışığı geri yattım o derside bugün napar eder bitiririm yarında ötekini halletsem son gün full time soru çözcem..

X