2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Biberonun çıktığı programın yayın tarihi ve programın adı ne? izlemem lazım :KK9::KK9::KK9:

Kızlar bana gelince biraz kırgınlığım var boğazlarım acıyıo , uyku halim var sürekli... halsizim :KK17::KK17::KK17: O yüzden tekrarlarımı verimli yapamıyorum ama bugün kendime söz veriyorum yatana kadar 3 dersin tekrarını bitirmeye çalışacağım nasip olursa.. Hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun :KK54::KK54::KK54:

Geçmiş olsun betülcüğüm, tam da sınav üzeri ama havalar da ne yapacağını şaşırdı. Ben biraz ev işi yapayım dedim acayip terledim, cam falan açsam kesin üşütürüm...Biraz soluklandım da kendime geldim, sen de ıhlamur seviyorsan bol bol tüket, boğaz için bana çok faydası oluyordu...

Aaaa, sen bugüne kadar seyretmedin mi betülüm, biberon geçen sene bu zamanlar televizyonlara çıkıp meşhur oldu yarışma programında.:KK9::KK9::KK9: 2.yarışmada elendim ama olsun, çok zevkliydi, sonra başvurduğum hiçbir yarışmadan ses çıkmadı o da ayrı mesele...:KK1: Ben de kendimi ağırdan satıyorum artık, daha da başvurmam, onlar arasın...:KK19::KK52:

selamlar günaydınlar aöf nin çalışkan hatunları :KK53:
kaç gündür pek uğrayamıyorum...derslere gömüldüm..malum sizin daha 4-5 gününüz var ama benim yarın son günüm :KK5:
nasipse perşembe sabahı yola çıkıyoruz...en geç yarın geceye kadar tam tekmil hazır olmam gerekiyor :KK53:
herşeyi bitirdim sayılır..birkaç gündür özet kitaptan tekrar yapıyorum...test çözmeye vaktim yok çözemeyecem artık napiyim :KK43:
tekrarım bitti bugün sabah erkenden kalkıp çalıştım son derslerime...
geriye arapçadan 2 ünitem kalmıştı onu da bugün geceye kadar bitirmeyi planlıyorum bakalım inşallah...
sonra fırsat bulursam eğer, aöf kitaplarının ünite sonlarındaki sorulara tekrardan göz atıcam..soru gelebiliyor ordan..
inşallah geçeriz kızlar ne diyeyim, biraz moral bozukluğu ile girecem sınava 40 olan notumdan dolayı...:KK43:
içimde bir stres var, bi atlatsak hayırlısıyla..çok az kaldı yaa :KK37:
biraz tatile ihtiyacımız var değilmi artık haketmedik mi :KK47:

Gazelim, yüzünü gören, sesini duyan cennetlik...Çok özledim seni, nerelerdesin? Ben de son 2 dersimi çalışacağım, sonra sözün var bak, tatilde bol bol kaynatacağız.:KK9::KK9::KK9: 40 olan notunu da hiç düşünüp moralini bozma, ben onu da sular seller gibi yapacağına eminim, hatta en yüksek notu ondan alırsan hiç şaşırmam. Bunu da yaz bir kenara...:KK34:

Geçmiş olsun betülcüğüm, tam da sınav üzeri ama havalar da ne yapacağını şaşırdı. Ben biraz ev işi yapayım dedim acayip terledim, cam falan açsam kesin üşütürüm...Biraz soluklandım da kendime geldim, sen de ıhlamur seviyorsan bol bol tüket, boğaz için bana çok faydası oluyordu...

Aaaa, sen bugüne kadar seyretmedin mi betülüm, biberon geçen sene bu zamanlar televizyonlara çıkıp meşhur oldu yarışma programında.:KK9::KK9::KK9: 2.yarışmada elendim ama olsun, çok zevkliydi, sonra başvurduğum hiçbir yarışmadan ses çıkmadı o da ayrı mesele...:KK1: Ben de kendimi ağırdan satıyorum artık, daha da başvurmam, onlar arasın...:KK19::KK52:

Sağol canım evet yoğunluk ve havalardan vücudum bitkin düştü :2::2::2:

İzlemedim ya :KK17::KK17::KK17: tam olarak bilmiyorum ki yayın tarihi ve adını şu anda söylesen izlerdim :KK31: Meşhur biberonnn :KK54::KK54::KK54: :KK52::KK52::KK52:

Senin kıymetini bilemediler o zaman :KK34:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Siyaset konularından derhal çıkmam lazım :KK14:

Pc yi kapatıp pencereden atsam yer çekimi kanunu ile restleşip kırılmadan havada asılı kalır mı acep ? :KK53: Gece geri alırdım da .

2 ünite bitti . 3 daha çalışmam lazım ki planım rayında gitsin .

Bu arada aranızda vizeleri tekrar eden var mı :KK52::KK52::KK52::KK52:

Benim onlara göz ucu ile bile bakacak vaktim yok .

Ünite bildirimlerinizi okudum akşam geçireceğim listeye dostlar :KK16:

Sağol canım evet yoğunluk ve havalardan vücudum bitkin düştü :2::2::2:

İzlemedim ya :KK17::KK17::KK17: tam olarak bilmiyorum ki yayın tarihi ve adını şu anda söylesen izlerdim :KK31: Meşhur biberonnn :KK54::KK54::KK54: :KK52::KK52::KK52:

Senin kıymetini bilemediler o zaman :KK34:

Cevap Soruda yarışması trt1, 22 şubat ve 25 şubat olması lazım canımcım, yeşil bluzlu olan benim, ilk gün son sırada yarışmıştım.:KK8::KK8::KK8:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Siyaset konularından derhal çıkmam lazım :KK14:

Pc yi kapatıp pencereden atsam yer çekimi kanunu ile restleşip kırılmadan havada asılı kalır mı acep ? :KK53: Gece geri alırdım da .

2 ünite bitti . 3 daha çalışmam lazım ki planım rayında gitsin .

Bu arada aranızda vizeleri tekrar eden var mı :KK52::KK52::KK52::KK52:

Benim onlara göz ucu ile bile bakacak vaktim yok .

Ünite bildirimlerinizi okudum akşam geçireceğim listeye dostlar :KK16:

Ben deeee ausum, okuyorum bir türlü çıkamıyorum...:KK1: Şimdi Newton amcaya göre ne yaparsan yap düşecek o, iyisi mi sen fişten çek, toptan kurtul.:KK1:

Ben de vize çalışmadım, bakmayacağım da, artık hatırladığım kadar...

kızlar beni unutmuş ya :KK14: sorum hakkında bilgisi olan var mı

Dreamciğim aşkolsun, unutur muyuz hiç, ben geçmişi bile okumadan son sayfayı okuyorum, yazıyorum sonra çıkıp ders çalışıyorum. Sonra ara verip bir daha geliyorum...Göremedim sorunu canım ama geçmişe dönüp baktım. Benim bildiğim kadarıyla o seneki not ortalamanın 2 ve üzeri olması gerekiyor ama emin değilim. Belki dönem dönemdir, geçen sene bayağı konuşmuştuk bu konuyu ama aklımda kalanlar bunlar. Yine de daha iyi bilen birileri varsa ben de merak ettim, sonuçta 1-3 2-4 kuralı var ama bununla alakalı mı yoksa bundan bağımsız mı bilemedim şimdi...:44:

herkese selamlar

nasılsınız sınav çalışmaları nasıl gidiyor benim çok kötü ya :18::KK14:çalışamadım finallere bakıp geçiyorum :KK14: ne yapacağım bilmiyorum :KK14: birşey soracağım kızlar size ortalama 2.00 üstü olması gerekiyor ya geçmek için bahar döneminde 2.00 üstü alsak güz dönemindeki koşullu geçerleri de etkiler mi yani güz dönemindeki düşük dersleri de geçebilir miyim o zaman :KK14::KK14: bilgisi olan var mı bu konuda

Aleykümselam:KK16::KK16::KK16:

Tam bir bilgiye sahip değilim fakat duyduğum kadarı ile geçen senelerden... Güz döneminde ortalaman 1.84 diyelim koşullu geçrlerin var sana uyarı gelir , bahar dönemimnde ortalamanı 2.70 civari yapman lazım ki koşullu geçerli geçersin ama güz döneminde de bahar de ff leri geçemezsin sadece... Ama dediğim gibi tam bir bilgim yok... Umarım çanlar düşük olur hepimiz geçeriz hayırlısıyla (aminn...) :KK16::KK16::KK16:
selamlar günaydınlar aöf nin çalışkan hatunları :KK53:
kaç gündür pek uğrayamıyorum...derslere gömüldüm..malum sizin daha 4-5 gününüz var ama benim yarın son günüm :KK5:
nasipse perşembe sabahı yola çıkıyoruz...en geç yarın geceye kadar tam tekmil hazır olmam gerekiyor :KK53:
herşeyi bitirdim sayılır..birkaç gündür özet kitaptan tekrar yapıyorum...test çözmeye vaktim yok çözemeyecem artık napiyim :KK43:
tekrarım bitti bugün sabah erkenden kalkıp çalıştım son derslerime...
geriye arapçadan 2 ünitem kalmıştı onu da bugün geceye kadar bitirmeyi planlıyorum bakalım inşallah...
sonra fırsat bulursam eğer, aöf kitaplarının ünite sonlarındaki sorulara tekrardan göz atıcam..soru gelebiliyor ordan..
inşallah geçeriz kızlar ne diyeyim, biraz moral bozukluğu ile girecem sınava 40 olan notumdan dolayı...:KK43:
içimde bir stres var, bi atlatsak hayırlısıyla..çok az kaldı yaa :KK37:
biraz tatile ihtiyacımız var değilmi artık haketmedik mi :KK47:

Gazelcim sana da hayırlı yolculuklar tatlım iyi haberlerini bekliyoruz... hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol... ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun canım inşaALLAH(C.C)....(Amin..) :KK16::KK16::KK16:
Cevap Soruda yarışması trt1, 22 şubat ve 25 şubat olması lazım canımcım, yeşil bluzlu olan benim, ilk gün son sırada yarışmıştım.:KK8::KK8::KK8:

Ben deeee ausum, okuyorum bir türlü çıkamıyorum...:KK1: Şimdi Newton amcaya göre ne yaparsan yap düşecek o, iyisi mi sen fişten çek, toptan kurtul.:KK1:

Ben de vize çalışmadım, bakmayacağım da, artık hatırladığım kadar...

Biberoncum , bulamadım :KK17: bulduğum sayfada da açılmadı :KK50::KK50::KK50: Bildiğin yerde var mı?:KK28::KK28::KK28: Çok soru sordum ama... :KK52::KK52::KK52:

Yatağın içinde çalışıyorum bende... inşaALLAH(C.C) sınava kadar düzelirim bana dua edin gözlerim puslanıyor tekrarlarımı yavaş yapıyorum ilaç aldım... :2::2::2:

Dreamciğim aşkolsun, unutur muyuz hiç, ben geçmişi bile okumadan son sayfayı okuyorum, yazıyorum sonra çıkıp ders çalışıyorum. Sonra ara verip bir daha geliyorum...Göremedim sorunu canım ama geçmişe dönüp baktım. Benim bildiğim kadarıyla o seneki not ortalamanın 2 ve üzeri olması gerekiyor ama emin değilim. Belki dönem dönemdir, geçen sene bayağı konuşmuştuk bu konuyu ama aklımda kalanlar bunlar. Yine de daha iyi bilen birileri varsa ben de merak ettim, sonuçta 1-3 2-4 kuralı var ama bununla alakalı mı yoksa bundan bağımsız mı bilemedim şimdi...:44:

çok teşekkür ederim canım benim finallere çok çalışamadım okuyup geçiyorum desem yeridir bu yüzden bahar döneminde kurtarabilir miyim diye düşünüyorum netten de araştırdım biraz güz döneminde 2.00 ve üzeri gelmezse ortalama uyarı geliyormuş bahar döneminde 2.00 ve üzeri olursa geçiyormuşuz canım öyle yazıyor inşallah doğrudur :KK14::KK14:

Gazelim, yüzünü gören, sesini duyan cennetlik...Çok özledim seni, nerelerdesin? Ben de son 2 dersimi çalışacağım, sonra sözün var bak, tatilde bol bol kaynatacağız.:KK9::KK9::KK9: 40 olan notunu da hiç düşünüp moralini bozma, ben onu da sular seller gibi yapacağına eminim, hatta en yüksek notu ondan alırsan hiç şaşırmam. Bunu da yaz bir kenara...:KK34:

vallahi bende seni çok özledim kuzum, :KK16: uzun zamandır şöyle bi muhabbet kazanı kaynatmadık..derslerin gözü kör olsun napıaz işte..
inan hiç ama hiç beş dakka bile boş oturmuyorum ne zamandır, allahım bu ne aktiflik böyle yahu, sabahları erkenden kalkıyorum direk derse otururyorum kahvaltı bile yapmadan..sonra burak uyanıyor kahvaltı yapıyoruz, sofrayı bile toplamadan tekrar derse oturuyorum...öğle yemeğini pişirmeye gidince öyle topluyorum sofrayı düşün artık biberonum durumun vehametini :KK53:
ev harman yeri gibi vallahi sil süpür yaptığım yok kaç gündür..ki ben titiz geçinen bir kadındım, gör halimi...:KK6:
sınav geçsin inşallah bi girişsem 15 gün falan duraksız temizlemem lazım ki parlamaz yoksa :KK60:
yemeklerimi falan bi görsen en çabuklarından ne varsa onu yapıyorum, bulgur pilavı çorba makarna vs :KK52: eşim yakında isyan edecek zavallım ama sabrediyor napsın :KK14:
bende yüzde 80 nazarında hazırım sayılır sınava, ama iki ünitelik arapçamı bugün bitirirsem inşallah gece yastığa başımı accık daha rahat koyacağım...çünkü dediğim gibi o 40 olan dersim yüzünden huzursuzum...tahmin ettiğin gibi o derse biraz daha fazla yüklendim bakalım, sınava kadar gider gelir göz atarım yine bu derse...
seninde çok az kalmış biberonum maşallahın var, biz birini halledemezken sen iki üni'yi birden götürüyorsun helal vallahi...:KK19:
bu arada aus hanım neredeler acaba, hiç selam vermez oldu bana, yemek yarışmasına katılacaktı bir bilgin varmı ? ben accık trip atmak niyetindeyim kendilerine de :63: o ancak siyaset topiklerinde gezsin :63:

Son düzenleme:
Aleykümselam:KK16::KK16::KK16:

Tam bir bilgiye sahip değilim fakat duyduğum kadarı ile geçen senelerden... Güz döneminde ortalaman 1.84 diyelim koşullu geçrlerin var sana uyarı gelir , bahar dönemimnde ortalamanı 2.70 civari yapman lazım ki koşullu geçerli geçersin ama güz döneminde de bahar de ff leri geçemezsin sadece... Ama dediğim gibi tam bir bilgim yok... Umarım çanlar düşük olur hepimiz geçeriz hayırlısıyla (aminn...) :KK16::KK16::KK16:

Gazelcim sana da hayırlı yolculuklar tatlım iyi haberlerini bekliyoruz... hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol... ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun canım inşaALLAH(C.C)....(Amin..) :KK16::KK16::KK16:

Biberoncum , bulamadım :KK17: bulduğum sayfada da açılmadı :KK50::KK50::KK50: Bildiğin yerde var mı?:KK28::KK28::KK28: Çok soru sordum ama... :KK52::KK52::KK52:

Yatağın içinde çalışıyorum bende... inşaALLAH(C.C) sınava kadar düzelirim bana dua edin gözlerim puslanıyor tekrarlarımı yavaş yapıyorum ilaç aldım... :2::2::2:

sağol kuzum benim inşallah hepimiz sağ salim bitiririz şu sınavları da biraz tatil yaparız gerçekten bu stres beni baydı artık...
accık da muhabbet için girelim şu topiğe yahu bıktık ünite bildirmekten değilmi...:KK1:
rabbim sana da yardımcı olsun canım :KK19:

Aaaaaaaa gözlerime inanamıyorum :KK53::KK53::KK53:
Daha iki dakika önce buradaydın heviiii :KK52:
Hangi ara dere nereye uçtun öyle :KK55::KK55:
dolmacım msjını okudum cevap yazacağım net gitti..
babam ttneti aradı bi sorun varmış gelirmişmiş dediler sonra kardeşim bişeyler yaptı geldi net çok şükür yaa
internet olmayınca insan yarım hissediyor kendi yaa...:KK53::KK53:

HEVİİİİİ :KK3:
YUPPİİİİ :emir_bebek:
KARŞILAŞTIK KIIZ :KK52:
Aaa sen tolga çeviği sevmiyomusun ben çok seviyorum hoşgeldin arkadaşıma takılır kalırım valla geyiği güzel :KK52:
Eee ne yaptın bakalım :KK76: nsıl geçti günün :KK55:
Hangi sinemaya gittiniz sonracığıma seninkinin arkadaşının kız arkadaşı nasıldı anlaştınız mı bunların hepsine hemn cvp istiyorum süreciğin başladı :KK52::KK52:

dolmacımmm açıklamayı yukarıda yaptım kusura bakma canım ttnet maaduruyuz be:KK52:
canım kız Allah var güzeldi karakaşlı karagözlü gözleride büyüktü çocuga göre kız daha güzeldi nyse..
yemek yedik bi yerde oturduk konuştuk ben erkek arkadaşım ve ali. alinin sevgilisi çok fazla konuşmadı yani iyiyim evet espirilere gülüyor ama çok konuşmadı nyse yani buda böyle geçti.. canım bugünde harıl harıl ders çalıştım..

sen ne yaaptın nasıslın dolmacım:KK19:

Tamam çayı da sen demle o zaman bende keke yapayım :KK53::KK53::KK53:

amin canım sanada zihi açıklığı versin ALLAH(C.C)'ım inşaALLAH(C.C)... :KK16::KK16::KK16:

Ausum senle ilgili ayrıntıları kaçırır mıyım :KK9::KK9::KK9: bende seni öptüm çok :KK19: hadi ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) :KK16::KK16::KK16::KK16:

Biberonun çıktığı programın yayın tarihi ve programın adı ne? izlemem lazım :KK9::KK9::KK9:

Kızlar bana gelince biraz kırgınlığım var boğazlarım acıyıo , uyku halim var sürekli... halsizim :KK17::KK17::KK17: O yüzden tekrarlarımı verimli yapamıyorum ama bugün kendime söz veriyorum yatana kadar 3 dersin tekrarını bitirmeye çalışacağım nasip olursa.. Hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun :KK54::KK54::KK54:

Geçmiş olsun betülüm..
Kimde yokki o boğaz ağrısı kırgınlık..
Misal genç osman beenn :KK9:
Hiç geri kalırmıyım bende hemen nasibimi aldım ve kırgınlık boğaz ağrısı ıhlamurları içiyoruz biraz faydasını gördüm ama inşallah dahada ileri gitmez..

Şu saate kadar 4 ünite bitirdim , etti toplamda 7 kaldı 16 :KK14:

Bu gece 2 daha bitirmeliyim en az . Cuma günüm kalktı çünkü çalışma takvimimden , Yusufun karne günü , gösterileri falan var .

Offffff çok sıkıldım ben ya , bitse de gitsek .

dolmacım msjını okudum cevap yazacağım net gitti..
babam ttneti aradı bi sorun varmış gelirmişmiş dediler sonra kardeşim bişeyler yaptı geldi net çok şükür yaa
internet olmayınca insan yarım hissediyor kendi yaa...:KK53::KK53:

dolmacımmm açıklamayı yukarıda yaptım kusura bakma canım ttnet maaduruyuz be:KK52:
canım kız Allah var güzeldi karakaşlı karagözlü gözleride büyüktü çocuga göre kız daha güzeldi nyse..
yemek yedik bi yerde oturduk konuştuk ben erkek arkadaşım ve ali. alinin sevgilisi çok fazla konuşmadı yani iyiyim evet espirilere gülüyor ama çok konuşmadı nyse yani buda böyle geçti.. canım bugünde harıl harıl ders çalıştım..

sen ne yaaptın nasıslın dolmacım:KK19:

Allah Allah hevi sen yine burdaydın hangi ara dere yok oldun yine mi internet gitti bakem :KK15:
İlk tanışmaya o yüzden konuşmamıştır heralde :KK31:
Sinemaya gittiniz mi :KK28:
Ne iyi etmişsin hevim harıl harıl çalışmakla :126:
Yine sınav geldi çattı ya görüyomusun :KK53:
Ben de napıyım sabah ders çalıştım..
Annemin apartman da günü vardı bugün başladılar yani bugün siftahı yaptılar :KK76:
Günü olan teyzeye icap olsun diye annem sordu bi isteğin var mı diye sanırım bu soruyu bekliyormuş hemen söyledi şunu yapsan iyi olur diye :KK52:
Neyse annem yaptı ben de tabağa koyup süsleyip götürdüm ondan sonrada arkadaşımın yanına gittim :KK55:
Gün böyle geçti hevicim :KK35:
Yalnız üzerimde neydüğü bilinmez bi kırgınlık var :KK53:

kızlar beni unutmuş ya :KK14: sorum hakkında bilgisi olan var mı

Yok canım ya seni unutur muyuz aşk olsun :26:

Ama güz dönemi ortalamanın bahar dönemine etkisi olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum aslında işin doğrusunu .

Çalışmaları bıraktın ortalama hesabı yapmaya mı başladın :KK1:

Şu saate kadar 4 ünite bitirdim , etti toplamda 7 kaldı 16 :KK14:

Bu gece 2 daha bitirmeliyim en az . Cuma günüm kalktı çünkü çalışma takvimimden , Yusufun karne günü , gösterileri falan var .

Offffff çok sıkıldım ben ya , bitse de gitsek .

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
Değiiil mi ausum bizde aynen bitsede gitsek diyoruz ama gidişimiz muhteşem olsun :KK53::KK52:

Gazel senin tribini yerim bacım :KK76:

Kafam olmuş bir dünya ders çalışmaktan , azıcık siyasete girip sinirlerimi tavan yaptırıp , sonra enerji dolu geri dönüyorum ders çalışmaya :KK9:

Yemek yarışmasına katılmayı çok istiyorum i tabağımı da planladım kafamda , malzemelerim eksikte değil ama gel gör ki mutfağa girmek yarışma için saatlerce orada kalmak demek , bilemedim tatlım , çok sıkıştım derslerden .

Aslında güzel olurdu , oylama bitişi tam doğum günüm , belki bana hediye olurdu sonuç :KK34:

Biberon ne yaptın canım ? Kaç üniten kaldı ?

Betülüm geçmiş olsun çok , dikkat et kendine . Ilık içi her şeyi . Ihlamur iç bol bol :KK19:

Hu hevi , denk gelemiyoruz tatlım :KK19:

X