2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Auscum :KK1: teşekkür ederim :KK1: inşaALLAH(C.C) hatırlarım :KK16::KK16::KK16: evet bende bugün tekrarlara başlayacağım nasip olursa :KK16::KK16::KK16:

Ausum bu arada başın sağolsun RABBİM(C.C) hayırlı ölüm nasip etsin herkese inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Koltukların hayırlı uğurlu olsun ALLAH(C.C) ağız tadıyla oturtsun (aminn...)....:KK16::KK16::KK16:

Hevim canım ok teşekkür ederim sende bitirişin bu gün yarın ve tekrarlara zamanın kalır inşaALLAH(C.C)... Güzel duan hepimiz için olsun inşaALLAH(C.C)... (Aminn....) :KK16::KK16::KK16:

Bu arad ben sınava girmedim ki ne sınavı canım ?:44::44::44:

Ayyy teşekkür ederim Dolmam :KK16::KK16::KK16: Aynen ayrıntı ki ne ayrıntı :KK31::KK31::KK31: Neyse sınav bizden korksun nanik sınava nanik :KK33::KK33::KK33: :KK1::KK1::KK1: tekrarlarıma yavaştan cumartesi başladım ama anca şimdi yoğunlukla devam etmeyi planlıyorum nasipse inşaALLAH(C.C).... (amin...) :KK16::KK16::KK16:

Deldimmm deldim dolma hanımcım :21::21::21: nasılsın bakalım ? :KK34::KK34::KK34:

Gene kaynatmışınız :KK1::KK1::KK1: Çayları ben demlerdim size muhabbetle iyi gider :KK9::KK9::KK9:

KK hatunları ben geldimm :KK3::KK3::KK3: :KK14:

Hafta sonu kpss kursumdan dolayı sadece 1 ünite tekrar yapabildim :KK6::KK6::KK6::KK6:

nasipse başlayacağım derslere ... hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun bolll bolll iyi notlar duyalım inşaALLAH(C.C)....(aminn...) :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

Ahanda yine betül değiştirmiş resmi ve yazıyı ve yine göz alıcı :KK76:
Hiiiiç öyle çayı demlerdim filan deme betülüm unuttuğumu sanma :KK12:
Kakaolu ve havuçlu veee kaşarlı kek sözün vardı hani :KK15::KK15:
Sen ilk önce bunları yap bakalım betül hanım betül hanım :KK52::KK52:
Hadi bakalım betülüm Allah zihin açıklığı versin ben de yavaştan yavaştan tekrarlarımı yapıyorum esasında hızlanmakta gerkiyorda :KK55::KK55:

Günaydın günaydın günaydın :KK16:

Güzel günler efenim herkese , son haftaya girildi , hafiften karın ağrıları başladı mı ?

Offff bu sefer ben kendi kendime , eğer son haftaya bırakırsam ....... yım demiştim :KK52: Büyük konuşmuşum , şimdi kalan gün başına birer dersim var , ve 0 tekrar zamanı.

Ve daha kötüsü bugün çalışamayacağım , geri çeviremeyeceğim bir arkadaşım geliyor . Artık gece çalışırım .

Herkesi öpüyorum en kocamanından :KK19:

Olabilir dolmacım , hissetmişlerdir belki virüsümü :KK9:

He ya tamı tamına 40 kilo verdiydim ama 20 sini geri aldım :KK52: Yani iradem o kadar da takdire şayan değil .

Ders kitabı arasına çizgi roman koyan neslin çocuğuyum ben , senin ki de o hesap olmuş , pc başında bir ders notları sayfası açık , gezilen sayfalar kk da :KK1:

Bende regl şaştı ama senin aksine ara kısaldı ayın yarısını hasta geçiriyorum :KK52:

Canım , 12 üniten kalmış . Yetişir merak etme , her gün düzenli çalış bu hafta , tekrara bile vakit kalır son 1-2 gün .

Kolay gelsin çok :KK16:

Ooooo mesaj saati ne öyle arzum , artık bugün kaçta kalkarsın Allah bilir :KK53:

Hoş bende 3 de yatmıştım ama eşimle takip ettiğimiz bir dizi var , onun 2 bölümü birikmişti onları izledik :KK52:

Hala oturup dizi seyrediyorum Allah beni ders çalışma konusunda acilen ıslah etsin (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin):KK9:

Ben de niye karnım ağrıyo diyorum ausum meğer nedeni buymuş görüyomusun teşhise doktorlara daş çıkarırsın valla :KK53::KK9::KK52::KK53:
Amiiiiiiiiiiiinnnn ausum fakat telaşa gerek yok herşey kontrolün altında sen halledersin kardeeeşşş :13:
Boşviiiir eskiden ders çalışmak mı vardı sanki ausum :KK9::KK52::KK76:

iyi geceler dolmacım kocamn öpüyorum bende
Allah zihin açıklığı versin inş canım benim..
tatlı rüyalar görüşürüzzz:KK54::KK54:

hahh adı aklıma gelmedi evet tolga çevik ben sevmiyorum nedense itici geliyor bana komik evet ama itici canım..
yarın olsunda olmazsa senin fikrini dinleyip o filme gideriz bekli canım benim..:KK34:

Aaaaaaaa gözlerime inanamıyorum :KK53::KK53::KK53:
Daha iki dakika önce buradaydın heviiii :KK52:
Hangi ara dere nereye uçtun öyle :KK55::KK55:

Okumadım mesajları arkadaşlar , sabah bakayım müsaadenizle .

Şimdi tam şevke gelmişken derse başlayayım , bir selam vereyim dedim .

Artık kaç saat çalışırsam bakalım .

Herkese iyi akşamlar :KK16::KK16:

Okumadım mesajları arkadaşlar , sabah bakayım müsaadenizle .

Şimdi tam şevke gelmişken derse başlayayım , bir selam vereyim dedim .

Artık kaç saat çalışırsam bakalım .

Herkese iyi akşamlar :KK16::KK16:

Tabiki ausum hazır şevket abiler size gelmişken sen tam gaz ders çalış :KK55:
Allah zihin açıklığı versin :KK16:
İyi çalışmalar asum :KK19:

Herkese iyi akşamlaaaar :)))

Durum değerlendirmesi ve ünite bildirimi yapmaya geldim.:)))

Öncelikle ausum, 5 ünite daha düşersen sevinirim, toplamda 4 ders bitti, kaldı 3 ders...Bir de Osmanlıcayı tekrar edeceğim ama onu bitirmiş saydım, hiç bakmadan girsem bile kendimi kurtarırım diye düşünüyorum.:)))

Şimdi gelelim sosyolojiye...Bugün sorular açıklandı, yani ben de hesaplamalarımı yaptım, sizlerle paylaşayım istedim. Eğer kodlamalarda bir yanlışlık yapmadıysam, doğru dersi doğru yere işaretlediysem, (temkinli konuşuyorum, çünkü sosyolojide mimliyim, her an her şey olabilir, şaşırmam:)) notlarım aşağıda:

İstatistik: (attıklarımın hepsini hatırlamıyorum, eklenecek olabilir doğrulara) final notu 56 - vize&final ortalama 61.80
Psikoloji: final notu 76 vize&final ortalama 80.80
Sosyolojiye Giriş: final notu 68 vize&final ortalama 73.40
T.Kültürü ve Medeniyeti: final notu 80 vize&final ortalama 83

Bu arada yine bir soruyu yakaladım yanlış olarak ve mail attım, umarım burada da sistem anadolu aöf gibi işliyordur...

selamlar
auscum 4 ünite bitirdim bugün:KK3:
Evet, dilbilimin şöhretini şimdiden duydum.:))) Ama çağdaşlardan ben de zorlanmam gibi geliyor, bakalım daha bakmadan bir şey diyemem elbette ama nedense bunlardan iyi olacağı kesin.:)) Bir atlatayım da bu seneyi, 3.sene neler olacak bakalım.:)))
inşallah sular seller gibi geçersin(geçeriz)canım:KK16:

Günaydın can dostlar , güzel insanlar , sevgili aöfdaşlarım :KK16: ( mezuniyet yaklaşıyor ya siyasete hazırlıyorum kendimi :KK52: )

Evet her gece 2 lere 3 lere kadar dizi , net , vs ... başında vakit geçiren aus , ders çalışmaya başlayınca dün koltukta 23:30 suları uyumuş :KK14:

Gitti gül gibi bir gece , kaldı 5 gün .

Dolmacım anlayacağın şevki amca geldiği gibi gitti benden dün , iyi ağırlayamadım kendilerini :KK1:

Biberon canım :KK9: tebrikler güzel arkadaşım , final notların çok iyi . Hatta vizelerden daha iyi yanılmıyorsam değil mi ?

Helal olsun arkadaşıma :KK19:

Betül tatlım sağolasın canım , arada koltuklarıma varıncaya kadar da hiç bir ayrıntıyı kaçırmamışsın :KK9: Öpüyorum çok canım :KK19:

Hevi bir gelmiş bir gitmişsin , loliss hanımlarda öyle ...

Gelmeyenlere öpücük yok :KK1:

Günaydın can dostlar , güzel insanlar , sevgili aöfdaşlarım :KK16: ( mezuniyet yaklaşıyor ya siyasete hazırlıyorum kendimi :KK52: )

Evet her gece 2 lere 3 lere kadar dizi , net , vs ... başında vakit geçiren aus , ders çalışmaya başlayınca dün koltukta 23:30 suları uyumuş :KK14:

Dolmacım anlayacağın şevki amca geldiği gibi gitti benden dün , iyi ağırlayamadım kendilerini :KK1:

Biberon canım :KK9: tebrikler güzel arkadaşım , final notların çok iyi . Hatta vizelerden daha iyi yanılmıyorsam değil mi ?

Betül tatlım sağolasın canım , arada koltuklarıma varıncaya kadar da hiç bir ayrıntıyı kaçırmamışsın :KK9: Öpüyorum çok canım :KK19:

Canımmm ausummm günaydın :))))

Ders çalışırken uyudun demek ki, olsun ama daha geç değil, koskoca 4 gün var önümüzde, bir de cumartesi akşamı, etti sana 4.5 gün...Öğleden sonra mıydı senin sınavlar, o zaman biraz daha ekle, bak her ders için zaman var işte.:))) Hiç sıkma canını, bu hafta sonundan sonra özgürüz, öyle düşün.:)))) (Gerçi benim bütünlemelerim var, ama olsun :)))

Vizeler onlinedı ya canımın içi, o yüzden daha iyiydi, ama ortalamama çok katkıları oldu sağolsunlar.:KK1: İşin en acısı dün hiç çalışmadığım hukukun sorularını çözeyim dedim, 25 soruda 7 yanlışım var. Zaten çalıştığım derslerden de aşağı yukarı o kadar yanlışım çıktı, yani farkedip o gün çalışmadan girsem şimdiye işi bitirmiştim.:KK52::KK52:

Bugünü hafif zarif geçirmek istiyorum, o nedenle türkçe cümle bilgisi çalışacağım sadece...Bir aksilik olmazsa akşama ünite bildirimimi yaparım, birazdan yavaş yavaş çalışmaya başlayayım hatta...

Bu arada koltuk nedir ausum, resim mi koydun, geçmişe çok bakamadım :KK17: (Meraklı Melahat biberon :KK1:)

Canımmm ausummm günaydın :))))

Ders çalışırken uyudun demek ki, olsun ama daha geç değil, koskoca 4 gün var önümüzde, bir de cumartesi akşamı, etti sana 4.5 gün...Öğleden sonra mıydı senin sınavlar, o zaman biraz daha ekle, bak her ders için zaman var işte.:))) Hiç sıkma canını, bu hafta sonundan sonra özgürüz, öyle düşün.:)))) (Gerçi benim bütünlemelerim var, ama olsun :)))

Vizeler onlinedı ya canımın içi, o yüzden daha iyiydi, ama ortalamama çok katkıları oldu sağolsunlar.:KK1: İşin en acısı dün hiç çalışmadığım hukukun sorularını çözeyim dedim, 25 soruda 7 yanlışım var. Zaten çalıştığım derslerden de aşağı yukarı o kadar yanlışım çıktı, yani farkedip o gün çalışmadan girsem şimdiye işi bitirmiştim.:KK52::KK52:

Bugünü hafif zarif geçirmek istiyorum, o nedenle türkçe cümle bilgisi çalışacağım sadece...Bir aksilik olmazsa akşama ünite bildirimimi yaparım, birazdan yavaş yavaş çalışmaya başlayayım hatta...

Bu arada koltuk nedir ausum, resim mi koydun, geçmişe çok bakamadım :KK17: (Meraklı Melahat biberon :KK1:)

Ooooo sen yapma şekerim ben çoktan 5 gün yazdım bile . KOskoca pazar sabahını cumartesi ye ekleyince :KK1:

Tamam tamam hatırladım şimdi , vize notların değil de , tahmini beklediğin notları yazmıştın , onlar düşüktü . Beklediğinden çok daha iyi gelmiş , hukukuda büt te artık 25 te 25 yaparsın :KK52:

Koltuklar sağlam ama döşemeleri eskidi canım , kumaş bakmıştım hafta içi , onu konuşmuştuk kızlarla .

Bende 10:30 da derse oturacağım dedim kendi kendime , bakalım ne kadar rötarlı olacak .

Ooooo sen yapma şekerim ben çoktan 5 gün yazdım bile . KOskoca pazar sabahını cumartesi ye ekleyince :KK1:

Tamam tamam hatırladım şimdi , vize notların değil de , tahmini beklediğin notları yazmıştın , onlar düşüktü . Beklediğinden çok daha iyi gelmiş , hukukuda büt te artık 25 te 25 yaparsın :KK52:

Koltuklar sağlam ama döşemeleri eskidi canım , kumaş bakmıştım hafta içi , onu konuşmuştuk kızlarla .

Bende 10:30 da derse oturacağım dedim kendi kendime , bakalım ne kadar rötarlı olacak .

Ahh, benim de yemek sandalyelerinin feci ihtiyacı var o döşeme işine... O kadar çöktüler ki, artık oturunca tahtalar batıyor, o derece...Bak, ne zor şartlarda ders çalışıyorum, konfor sıfır, gürültü desen gırla, bir de elektrikler kesilse tam olacak.:KK52::KK52::KK52:

Kumaşını seçebildin mi ausum, ne güzel şimdi gider gelir koltukların yepyeni...:KK16::KK16::KK16:

Ahh, benim de yemek sandalyelerinin feci ihtiyacı var o döşeme işine... O kadar çöktüler ki, artık oturunca tahtalar batıyor, o derece...Bak, ne zor şartlarda ders çalışıyorum, konfor sıfır, gürültü desen gırla, bir de elektrikler kesilse tam olacak.:KK52::KK52::KK52:

Kumaşını seçebildin mi ausum, ne güzel şimdi gider gelir koltukların yepyeni...:KK16::KK16::KK16:

Evet canım , eve geldi geçen akşam döşemeci . Kartela getirdi , benim salon koltuklarım tay tüyü , çok memnunum , özellikle leke tutmama konusunda , şimdi oturma odasını da öyle yapacağım .

Şuan fuşya üzerine şeker pembe minderleri var ama böggh :KK1: geldi 9 senede . Gri -siyah - beyaz olacak şimdi , seçtim .

Ya birde demek koltuklar yenilense senin , sesler azalsa ....ooooooooo tutmayın biberonu o zaman :KK55::KK55::KK55:

Evet canım , eve geldi geçen akşam döşemeci . Kartela getirdi , benim salon koltuklarım tay tüyü , çok memnunum , özellikle leke tutmama konusunda , şimdi oturma odasını da öyle yapacağım .

Şuan fuşya üzerine şeker pembe minderleri var ama böggh :KK1: geldi 9 senede . Gri -siyah - beyaz olacak şimdi , seçtim .

Ya birde demek koltuklar yenilense senin , sesler azalsa ....ooooooooo tutmayın biberonu o zaman :KK55::KK55::KK55:

Hayırlı olsun ausum, ben de çok severim gri-siyah-beyaz çok yakışır. Şimdiden güle güle oturun...:KK16::KK16::KK16: Benim de salon koltuklarım deri, ama çok yıprandılar. Sarp azıcık daha büyüsün, belki birkaç sene sonra ben de tay tüyü alırım, methini çok duydum. Çünkü benim de deri almamdaki tek amaç leke olayıydı.

Yaa ausum, bir de saydıklarım olmasa atomu parçalayacaktım ama işte kısmet, önümde engeller engeller...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Hayırlı olsun ausum, ben de çok severim gri-siyah-beyaz çok yakışır. Şimdiden güle güle oturun...:KK16::KK16::KK16: Benim de salon koltuklarım deri, ama çok yıprandılar. Sarp azıcık daha büyüsün, belki birkaç sene sonra ben de tay tüyü alırım, methini çok duydum. Çünkü benim de deri almamdaki tek amaç leke olayıydı.

Yaa ausum, bir de saydıklarım olmasa atomu parçalayacaktım ama işte kısmet, önümde engeller engeller...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Ay biberon ya , o engeller olmasa seni hiç tanıyamayacaktık desene , tv deki '' hmmm kadına bak yine bir şey '' bulmuş diye izleyecektik :KK1:

Ben çıktım şekerim , ancak moda girerim , 10:30 start :KK55::KK55::KK55:

herkese selamlar

nasılsınız sınav çalışmaları nasıl gidiyor benim çok kötü ya :18::KK14:çalışamadım finallere bakıp geçiyorum :KK14: ne yapacağım bilmiyorum :KK14: birşey soracağım kızlar size ortalama 2.00 üstü olması gerekiyor ya geçmek için bahar döneminde 2.00 üstü alsak güz dönemindeki koşullu geçerleri de etkiler mi yani güz dönemindeki düşük dersleri de geçebilir miyim o zaman :KK14::KK14: bilgisi olan var mı bu konuda

günaydınnlarrrr :KK16:
Dün 3 bugun sabah 1 ünite bitirdimmm :KK4::KK4::KK4::KK4:
akşama kadar evden çıkmayıp devam edicem çalışmaya hiçbişekilde yetişmişcek gerçi de bağaaalımmmm:KK30:
bazıları öyle gereksizki valla nadir ama özetlerden ilerliyorum çalışma ilşkileri tarhi diye bi ders var kalın hepde sıkıcı özetlerden geçiomm napimmm :KK55::KK55:

Ay biberon ya , o engeller olmasa seni hiç tanıyamayacaktık desene , tv deki '' hmmm kadına bak yine bir şey '' bulmuş diye izleyecektik :KK1:

Yanlış soru için mail atmıştım ya ben, geri dönüş yapmışlar, dilekçe mail yoluyla kabul edilmiyor, ya faks çekin ya da posta ile yollayın diye...Posta kaç günde gider kimbilir, ben de üşenmedim, gidip kırtasiyeden faks çektim, 1 soru 1 sorudur.:KK1:

İyi dersler canımcım, ben de oturuyorum şimdi başına...

selamlar günaydınlar aöf nin çalışkan hatunları :KK53:
kaç gündür pek uğrayamıyorum...derslere gömüldüm..malum sizin daha 4-5 gününüz var ama benim yarın son günüm :KK5:
nasipse perşembe sabahı yola çıkıyoruz...en geç yarın geceye kadar tam tekmil hazır olmam gerekiyor :KK53:
herşeyi bitirdim sayılır..birkaç gündür özet kitaptan tekrar yapıyorum...test çözmeye vaktim yok çözemeyecem artık napiyim :KK43:
tekrarım bitti bugün sabah erkenden kalkıp çalıştım son derslerime...
geriye arapçadan 2 ünitem kalmıştı onu da bugün geceye kadar bitirmeyi planlıyorum bakalım inşallah...
sonra fırsat bulursam eğer, aöf kitaplarının ünite sonlarındaki sorulara tekrardan göz atıcam..soru gelebiliyor ordan..
inşallah geçeriz kızlar ne diyeyim, biraz moral bozukluğu ile girecem sınava 40 olan notumdan dolayı...:KK43:
içimde bir stres var, bi atlatsak hayırlısıyla..çok az kaldı yaa :KK37:
biraz tatile ihtiyacımız var değilmi artık haketmedik mi :KK47:

Son düzenleme:
Ahanda yine betül değiştirmiş resmi ve yazıyı ve yine göz alıcı :KK76:
Hiiiiç öyle çayı demlerdim filan deme betülüm unuttuğumu sanma :KK12:
Kakaolu ve havuçlu veee kaşarlı kek sözün vardı hani :KK15::KK15:
Sen ilk önce bunları yap bakalım betül hanım betül hanım :KK52::KK52:
Hadi bakalım betülüm Allah zihin açıklığı versin ben de yavaştan yavaştan tekrarlarımı yapıyorum esasında hızlanmakta gerkiyorda :KK55::KK55:

Tamam çayı da sen demle o zaman bende keke yapayım :KK53::KK53::KK53:

amin canım sanada zihi açıklığı versin ALLAH(C.C)'ım inşaALLAH(C.C)... :KK16::KK16::KK16:

Ausum senle ilgili ayrıntıları kaçırır mıyım :KK9::KK9::KK9: bende seni öptüm çok :KK19: hadi ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) :KK16::KK16::KK16::KK16:

Biberonun çıktığı programın yayın tarihi ve programın adı ne? izlemem lazım :KK9::KK9::KK9:

Kızlar bana gelince biraz kırgınlığım var boğazlarım acıyıo , uyku halim var sürekli... halsizim :KK17::KK17::KK17: O yüzden tekrarlarımı verimli yapamıyorum ama bugün kendime söz veriyorum yatana kadar 3 dersin tekrarını bitirmeye çalışacağım nasip olursa.. Hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun :KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
X