Biberonun çıktığı programın yayın tarihi ve programın adı ne? izlemem lazım
Kızlar bana gelince biraz kırgınlığım var boğazlarım acıyıo , uyku halim var sürekli... halsizimO yüzden tekrarlarımı verimli yapamıyorum ama bugün kendime söz veriyorum yatana kadar 3 dersin tekrarını bitirmeye çalışacağım nasip olursa.. Hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun
selamlar günaydınlar aöf nin çalışkan hatunları
kaç gündür pek uğrayamıyorum...derslere gömüldüm..malum sizin daha 4-5 gününüz var ama benim yarın son günüm
nasipse perşembe sabahı yola çıkıyoruz...en geç yarın geceye kadar tam tekmil hazır olmam gerekiyor
herşeyi bitirdim sayılır..birkaç gündür özet kitaptan tekrar yapıyorum...test çözmeye vaktim yok çözemeyecem artık napiyim
tekrarım bitti bugün sabah erkenden kalkıp çalıştım son derslerime...
geriye arapçadan 2 ünitem kalmıştı onu da bugün geceye kadar bitirmeyi planlıyorum bakalım inşallah...
sonra fırsat bulursam eğer, aöf kitaplarının ünite sonlarındaki sorulara tekrardan göz atıcam..soru gelebiliyor ordan..
inşallah geçeriz kızlar ne diyeyim, biraz moral bozukluğu ile girecem sınava 40 olan notumdan dolayı...
içimde bir stres var, bi atlatsak hayırlısıyla..çok az kaldı yaa
biraz tatile ihtiyacımız var değilmi artık haketmedik mi
Geçmiş olsun betülcüğüm, tam da sınav üzeri ama havalar da ne yapacağını şaşırdı. Ben biraz ev işi yapayım dedim acayip terledim, cam falan açsam kesin üşütürüm...Biraz soluklandım da kendime geldim, sen de ıhlamur seviyorsan bol bol tüket, boğaz için bana çok faydası oluyordu...
Aaaa, sen bugüne kadar seyretmedin mi betülüm, biberon geçen sene bu zamanlar televizyonlara çıkıp meşhur oldu yarışma programında.2.yarışmada elendim ama olsun, çok zevkliydi, sonra başvurduğum hiçbir yarışmadan ses çıkmadı o da ayrı mesele... Ben de kendimi ağırdan satıyorum artık, daha da başvurmam, onlar arasın...
Sağol canım evet yoğunluk ve havalardan vücudum bitkin düştü :2::2::2:
İzlemedim yatam olarak bilmiyorum ki yayın tarihi ve adını şu anda söylesen izlerdim Meşhur biberonnn
Senin kıymetini bilemediler o zaman
Siyaset konularından derhal çıkmam lazım
Pc yi kapatıp pencereden atsam yer çekimi kanunu ile restleşip kırılmadan havada asılı kalır mı acep ?Gece geri alırdım da .
2 ünite bitti . 3 daha çalışmam lazım ki planım rayında gitsin .
Bu arada aranızda vizeleri tekrar eden var mı
Benim onlara göz ucu ile bile bakacak vaktim yok .
Ünite bildirimlerinizi okudum akşam geçireceğim listeye dostlar
kızlar beni unutmuş yasorum hakkında bilgisi olan var mı
herkese selamlar
nasılsınız sınav çalışmaları nasıl gidiyor benim çok kötü ya :18:çalışamadım finallere bakıp geçiyorum ne yapacağım bilmiyorum birşey soracağım kızlar size ortalama 2.00 üstü olması gerekiyor ya geçmek için bahar döneminde 2.00 üstü alsak güz dönemindeki koşullu geçerleri de etkiler mi yani güz dönemindeki düşük dersleri de geçebilir miyim o zaman bilgisi olan var mı bu konuda
selamlar günaydınlar aöf nin çalışkan hatunları
kaç gündür pek uğrayamıyorum...derslere gömüldüm..malum sizin daha 4-5 gününüz var ama benim yarın son günüm
nasipse perşembe sabahı yola çıkıyoruz...en geç yarın geceye kadar tam tekmil hazır olmam gerekiyor
herşeyi bitirdim sayılır..birkaç gündür özet kitaptan tekrar yapıyorum...test çözmeye vaktim yok çözemeyecem artık napiyim
tekrarım bitti bugün sabah erkenden kalkıp çalıştım son derslerime...
geriye arapçadan 2 ünitem kalmıştı onu da bugün geceye kadar bitirmeyi planlıyorum bakalım inşallah...
sonra fırsat bulursam eğer, aöf kitaplarının ünite sonlarındaki sorulara tekrardan göz atıcam..soru gelebiliyor ordan..
inşallah geçeriz kızlar ne diyeyim, biraz moral bozukluğu ile girecem sınava 40 olan notumdan dolayı...
içimde bir stres var, bi atlatsak hayırlısıyla..çok az kaldı yaa
biraz tatile ihtiyacımız var değilmi artık haketmedik mi
Cevap Soruda yarışması trt1, 22 şubat ve 25 şubat olması lazım canımcım, yeşil bluzlu olan benim, ilk gün son sırada yarışmıştım.
Ben deeee ausum, okuyorum bir türlü çıkamıyorum...Şimdi Newton amcaya göre ne yaparsan yap düşecek o, iyisi mi sen fişten çek, toptan kurtul.
Ben de vize çalışmadım, bakmayacağım da, artık hatırladığım kadar...
Dreamciğim aşkolsun, unutur muyuz hiç, ben geçmişi bile okumadan son sayfayı okuyorum, yazıyorum sonra çıkıp ders çalışıyorum. Sonra ara verip bir daha geliyorum...Göremedim sorunu canım ama geçmişe dönüp baktım. Benim bildiğim kadarıyla o seneki not ortalamanın 2 ve üzeri olması gerekiyor ama emin değilim. Belki dönem dönemdir, geçen sene bayağı konuşmuştuk bu konuyu ama aklımda kalanlar bunlar. Yine de daha iyi bilen birileri varsa ben de merak ettim, sonuçta 1-3 2-4 kuralı var ama bununla alakalı mı yoksa bundan bağımsız mı bilemedim şimdi...:44:
Gazelim, yüzünü gören, sesini duyan cennetlik...Çok özledim seni, nerelerdesin? Ben de son 2 dersimi çalışacağım, sonra sözün var bak, tatilde bol bol kaynatacağız.40 olan notunu da hiç düşünüp moralini bozma, ben onu da sular seller gibi yapacağına eminim, hatta en yüksek notu ondan alırsan hiç şaşırmam. Bunu da yaz bir kenara...
Aleykümselam
Tam bir bilgiye sahip değilim fakat duyduğum kadarı ile geçen senelerden... Güz döneminde ortalaman 1.84 diyelim koşullu geçrlerin var sana uyarı gelir , bahar dönemimnde ortalamanı 2.70 civari yapman lazım ki koşullu geçerli geçersin ama güz döneminde de bahar de ff leri geçemezsin sadece... Ama dediğim gibi tam bir bilgim yok... Umarım çanlar düşük olur hepimiz geçeriz hayırlısıyla (aminn...)
Gazelcim sana da hayırlı yolculuklar tatlım iyi haberlerini bekliyoruz... hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol... ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun canım inşaALLAH(C.C)....(Amin..)
Biberoncum , bulamadımbulduğum sayfada da açılmadı Bildiğin yerde var mı? Çok soru sordum ama...
Yatağın içinde çalışıyorum bende... inşaALLAH(C.C) sınava kadar düzelirim bana dua edin gözlerim puslanıyor tekrarlarımı yavaş yapıyorum ilaç aldım... :2::2::2:
dolmacım msjını okudum cevap yazacağım net gitti..Aaaaaaaa gözlerime inanamıyorum
Daha iki dakika önce buradaydın heviiii
Hangi ara dere nereye uçtun öyle
HEVİİİİİ
YUPPİİİİ
KARŞILAŞTIK KIIZ
Aaa sen tolga çeviği sevmiyomusun ben çok seviyorum hoşgeldin arkadaşıma takılır kalırım valla geyiği güzel
Eee ne yaptın bakalımnsıl geçti günün
Hangi sinemaya gittiniz sonracığıma seninkinin arkadaşının kız arkadaşı nasıldı anlaştınız mı bunların hepsine hemn cvp istiyorum süreciğin başladı
Tamam çayı da sen demle o zaman bende keke yapayım
amin canım sanada zihi açıklığı versin ALLAH(C.C)'ım inşaALLAH(C.C)...
Ausum senle ilgili ayrıntıları kaçırır mıyımbende seni öptüm çok hadi ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)
Biberonun çıktığı programın yayın tarihi ve programın adı ne? izlemem lazım
Kızlar bana gelince biraz kırgınlığım var boğazlarım acıyıo , uyku halim var sürekli... halsizimO yüzden tekrarlarımı verimli yapamıyorum ama bugün kendime söz veriyorum yatana kadar 3 dersin tekrarını bitirmeye çalışacağım nasip olursa.. Hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun
dolmacım msjını okudum cevap yazacağım net gitti..
babam ttneti aradı bi sorun varmış gelirmişmiş dediler sonra kardeşim bişeyler yaptı geldi net çok şükür yaa
internet olmayınca insan yarım hissediyor kendi yaa...
dolmacımmm açıklamayı yukarıda yaptım kusura bakma canım ttnet maaduruyuz be
canım kız Allah var güzeldi karakaşlı karagözlü gözleride büyüktü çocuga göre kız daha güzeldi nyse..
yemek yedik bi yerde oturduk konuştuk ben erkek arkadaşım ve ali. alinin sevgilisi çok fazla konuşmadı yani iyiyim evet espirilere gülüyor ama çok konuşmadı nyse yani buda böyle geçti.. canım bugünde harıl harıl ders çalıştım..
sen ne yaaptın nasıslın dolmacım
kızlar beni unutmuş yasorum hakkında bilgisi olan var mı
Şu saate kadar 4 ünite bitirdim , etti toplamda 7 kaldı 16
Bu gece 2 daha bitirmeliyim en az . Cuma günüm kalktı çünkü çalışma takvimimden , Yusufun karne günü , gösterileri falan var .
Offffff çok sıkıldım ben ya , bitse de gitsek .
Değiiil mi ausum bizde aynen bitsede gitsek diyoruz ama gidişimiz muhteşem olsun