2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Dersleri gördükten sonra şoktan olmuştur gazelim.:KK1: Ben değiştiririm canım benim, hiç önemli değil. Ya da bu bir işaret mi, erkenden başla işareti mi?:KK9::KK9::KK9:

evet biberoncum, michael scofield zekasında hatunsun maşallah, ben zaten bilerek yaptım böyle, hani bu işin içindeki subliminal msjı anla diye :KK60:
yok be biberonum ayan beyan yanlış yapmışım işte :KK62: itiraf ediyorum bazen saftirkliğim tutuyor işte idare edin beni :KK62:

Ok.
Don't write Turkish :KK52::KK52:
:KK52:

auscum ben şimdi türkçe konuşmaktan vazgeçersem, engin ingilizcemle siz arkamdan tozumu yutarsınız diye acıdım size :KK14::KK14:
şimdi döktürürüm burda ama sırf sizi düşündüğümden yanee :KK60: :KK60:
actually, my english is very good yani anlatabildimmi :KK60:
bak sırf acıdığımdan konuşmuyorum ingilizce :KK62: :KK62:
yes gazel, yes makara yes fun oh oh yandan yandan :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Evet ablacım iyidir, hatta yardımcı olurum diye yazmıştım buraya daha önce. Şimdi bana öncelikle konular hakkında bilgi vermeniz lazım. İngilizce 1 mi bu? Ben 1. sınıfta aldım önlisans olduğu için sanırım sizde yoktu yanlış mıyım? Yoksa bu ingilizce 3mü?

Evet geçmişi okumadan atlarsam böyle olur. :KK14: 3müş. Neler varmış 3te?

Şöyle bir baktım bende gareng , ilk fırsatta iyice bir kolaçan edeyim canım , sonrada yazarım burada ne var ne yok .

Sağolasın bu arada :KK16:

evet biberoncum, michael scofield zekasında hatunsun maşallah, ben zaten bilerek yaptım böyle, hani bu işin içindeki subliminal msjı anla diye :KK60:
yok be biberonum ayan beyan yanlış yapmışım işte :KK62: itiraf ediyorum bazen saftirkliğim tutuyor işte idare edin beni :KK62:

auscum ben şimdi türkçe konuşmaktan vazgeçersem, engin ingilizcemle siz arkamdan tozumu yutarsınız diye acıdım size :KK14::KK14:
şimdi döktürürüm burda ama sırf sizi düşündüğümden yanee :KK60: :KK60:
actually, my english is very good yani anlatabildimmi :KK60:
bak sırf acıdığımdan konuşmuyorum ingilizce :KK62: :KK62:
yes gazel, yes makara yes fun oh oh yandan yandan :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Allahın delisiiiiiiii :KK60::KK60::KK60::86::86::86::86:

Ne güldüm var yaaa , actually ni yerim yahu .

Ay gazel çok yaşa emi , göbeğim sallanıyor hala gülmekten :KK52:

Şöyle bir baktım bende gareng , ilk fırsatta iyice bir kolaçan edeyim canım , sonrada yazarım burada ne var ne yok .

Tamamdır ablacım, gerekirse burdan bile anlatırım. :KK51: İngilizceyi çok seviyorum ben yaa niye ingiliz dili falan okumadım ki bak yine dertlendim şu tercih meselesinden. :KK14:

sorry, I dont understand you,...Am I crazy,???
come on aus.... :KK60:
I m relax always... :KK62: :KK62:

Tamamdır ablacım, gerekirse burdan bile anlatırım. :KK51: İngilizceyi çok seviyorum ben yaa niye ingiliz dili falan okumadım ki bak yine dertlendim şu tercih meselesinden. :KK14:

Her yerden yardım itinayla kabul edilir canım .

let's come let's come let's come....
:KK62: :KK62: :KK62:

:KK22::KK22::KK22::KK22:

Az kaldı mune görecek gelecek şimdi , topiklerde İngilizce konuşmak yasaktır diye , pratik yapıyorduk ama ama ama ...

Gazelim gel biraz da senin için Arapçaya dönelim :KK1:

مرحبا قصيدة :KK14:

Ya gece gece hiç gulesim yoktu :):):)
Oturmuş bide ingilizce konusuosunuz :):)
Guzelim turkcemizin suyu mu cıktı kahrolsun ingilizce :)
Bende varım ing 3 magduru
ben ilk senemde 1,2almıştm gerçi orda bi sacmalık yasamadm
ingilizce kitabına detaylı bakamadm bile korkudan napıcaz bakalım

bu arada 1unite bitirdm ablacım eklermisin
yarın 2unite bitirmezsem atın beni denizlereee :):):)

:KK19::KK19::KK19::KK19:

İlk fırsatta kapını çalarım haberin ola :KK14:

Önce bir cebelleşeyim kendi kendime de .:KK1:

Bu arada beni üniteler arttı kitaplar gelince , İng. 12 üniteymiş yani 6 vizede , linkte 3 yazıyordu , ahh ahhh 3 ünite daha kazıklandım .

Ya bugün Yusufun pedagog randevusu vardı , kadın bana taktı kafayı . Sen boş durmamalısın diyor .Galiba gaza gelip iş hayatına tekrar atılacağım
:KK52:

Abla bende onu diyecektm ing3 12unite o verdgm linkte ing yanlış yazılmıs
unutmuşum söylemeyi kusura bakma :)

:KK22::KK22::KK22::KK22:

Az kaldı mune görecek gelecek şimdi , topiklerde İngilizce konuşmak yasaktır diye , pratik yapıyorduk ama ama ama ...

Gazelim gel biraz da senin için Arapçaya dönelim :KK1:

مرحبا قصيدة :KK14:

aus kendi elinle düştün, benim zaafımı kullanmak ha al bakayım çöz...:KK60:
مرحبا اختي انا لا احب العربية لاكن انت تعلم انا اتكلم كل لسان فقد لا احب الغة العربية

Ya gece gece hiç gulesim yoktu :):):)
Oturmuş bide ingilizce konusuosunuz :):)
Guzelim turkcemizin suyu mu cıktı kahrolsun ingilizce :)
Bende varım ing 3 magduru
ben ilk senemde 1,2almıştm gerçi orda bi sacmalık yasamadm
ingilizce kitabına detaylı bakamadm bile korkudan napıcaz bakalım

bu arada 1unite bitirdm ablacım eklermisin
yarın 2unite bitirmezsem atın beni denizlereee :):):)

ben bugün saldım çayıra gözdem :KK62:
ders mers çalışmadım, dün siftahı açtım tamam o öyle gider bi süre.. :KK60:
dur bakalım aus hal ve gidişatıma bişeyler karalasın da ona göre bişeyler düşünecem artık ders konusunda..bakalım beni tahrik edebilecekmi çalışmam konusunda :KK60:

Son düzenleme:
dur bakalım aus hal ve gidişatıma bişeyler karalasın da ona göre bişeyler düşünecem artık ders konusunda..bakalım beni tahrik edebilecekmi çalışmam konusunda :KK60:

Oo gazel hanım daha bismillah 2.gunden koyverdin :)
Bak ben bir tane bile olsa çalışmadan yatamadm
Bitirdm öyle yattm siz burda geyik yapın tembeller :):):):):):):)

مرحبا اختي انا لا احب العربية لاكن انت تعلم انا اتكلم كل لسان فقد لا احب الغة العربية

Google translate nin çevirisi anca bu kadar olur :KK1: Aynen kopyaladım sonuç bu : Merhaba benim kardeşim sana her dil konuşmak biliyorum Algh, Arap sevmiyorum olan Arap sevmiyorum
:KK60:

Oo gazel hanım daha bismillah 2.gunden koyverdin :)
Bak ben bir tane bile olsa çalışmadan yatamadm
Bitirdm öyle yattm siz burda geyik yapın tembeller :):):):):):):)

valla hiç canım istemedi gözdem ya, gündüzde misafirim geldi...sonra yemek bulaşık derken saat 10,30 oldu..o saatten sonra da gözüm yemedi..neyse yarın inşallah fire yok :KK6:

bacılarım bende çarşamba günü kaydımı yeniledim abndrolü yapıştırtıpp kitap dağıtıma gittimmmm ,,gittimki ne gitmeee 1 tane bile kipatımız gelmemmiş ne olucaksaa üstelik yargı karacan murat bunlarında 2.sınıfı çıkmammış bakalım zaten zamanım yoktu çalışmaya iyiceeee koptum ne olucakkkk uf pufff pehhhh
kemmmm kümmmm

amannnn
:)
enerjinizi düşürmeyeyimmm düşürmemde zatennnn
durmak yok yola devammmm tam gazz ders çalışın siz çalışkan hatunlar ebn azcıkdaha kışa hazırlanayımmm yemek yaparkenn çalırımm kışın :)

Kizlar naber nasilsiniz? Ya aus kizmazsan sahsi bi konu hakkinda yardim istiycem:KK43: 27 haziranda dis teli taktirdim ve on gun sonra doktorum emekli oldu:KK43:( emekli olucaksa neden beni kabul etti dedim yeni dok. Gelicek dediler tarih bugun ve ben hala o dok. Taktigi tellerleyim (bilen vardir her ay dgismesi lazim) ariyorum daha yeni dok. Gelmemis breketimin biri kirildi tel agzimda yara yapiyo ay bi akil verin bunalima giricem:KK43:(((

Abla bende onu diyecektm ing3 12unite o verdgm linkte ing yanlış yazılmıs
unutmuşum söylemeyi kusura bakma :)

Canım benim ne kusuru , ama can sıkıcı oldu be yaaa , 3 ünite hayali birden 6 ya çıkınca ing.de.

Off beraber çalışırız artık

Hıhhhh , merhaba demişsin işte ne var :KK24:

ene demişsin ; ben yani .

La demişsin ; yok .

Fakat arap falan demişsin .... Ne dedin leeeeeeeen küfür mü ettin bana yoksa :KK52:

Bilemiyceeeeeeem gazel hanım , kötü performansınız gözüme fena halde batmakta , veliniz gelsin lütfeeeeen .

bacılarım bende çarşamba günü kaydımı yeniledim abndrolü yapıştırtıpp kitap dağıtıma gittimmmm ,,gittimki ne gitmeee 1 tane bile kipatımız gelmemmiş ne olucaksaa üstelik yargı karacan murat bunlarında 2.sınıfı çıkmammış bakalım zaten zamanım yoktu çalışmaya iyiceeee koptum ne olucakkkk uf pufff pehhhh
kemmmm kümmmm

amannnn
:)
enerjinizi düşürmeyeyimmm düşürmemde zatennnn
durmak yok yola devammmm tam gazz ders çalışın siz çalışkan hatunlar ebn azcıkdaha kışa hazırlanayımmm yemek yaparkenn çalırımm kışın :)

Bende başlamadım gökçem , sendenim yani . Burda çene çalmam çalıştığım anlamına gelmesin lütfen :KK9:

Kitapları gazelde alamadı , bende sorunsuzdu bu yıl hayret.

Kizlar naber nasilsiniz? Ya aus kizmazsan sahsi bi konu hakkinda yardim istiycem:KK43: 27 haziranda dis teli taktirdim ve on gun sonra doktorum emekli oldu:KK43:( emekli olucaksa neden beni kabul etti dedim yeni dok. Gelicek dediler tarih bugun ve ben hala o dok. Taktigi tellerleyim (bilen vardir her ay dgismesi lazim) ariyorum daha yeni dok. Gelmemis breketimin biri kirildi tel agzimda yara yapiyo ay bi akil verin bunalima giricem:KK43:(((

Canım burası özel hastane mi , devlet mi ?
Yoksa doktorun kendi muayenehane miydi ?

Eğer hastane ise , diş polikliniği boş kalamaz , yani mutlaka bir doktor gelecektir . Ama ne zaman ????

Şikayet et derim ben sana , ama şikayet etmeden önce şikayet etmekle tehdit et , bu en geçerli yol . En azından o zaman ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorlar.

Mesela seni bir ay için başka doktora yönlendirip , ücretini karşılayabilirler.

X