- 25 Temmuz 2012
- 1.000
- 546
Canım benim ne kusuru , ama can sıkıcı oldu be yaaa , 3 ünite hayali birden 6 ya çıkınca ing.de.
Off beraber çalışırız artık
Hıhhhh , merhaba demişsin işte ne var
ene demişsin ; ben yani .
La demişsin ; yok .
Fakat arap falan demişsin .... Ne dedin leeeeeeeen küfür mü ettin bana yoksa
Bilemiyceeeeeeem gazel hanım , kötü performansınız gözüme fena halde batmakta , veliniz gelsin lütfeeeeen .
Bende başlamadım gökçem , sendenim yani . Burda çene çalmam çalıştığım anlamına gelmesin lütfen
Kitapları gazelde alamadı , bende sorunsuzdu bu yıl hayret.
Canım burası özel hastane mi , devlet mi ?
Yoksa doktorun kendi muayenehane miydi ?
Eğer hastane ise , diş polikliniği boş kalamaz , yani mutlaka bir doktor gelecektir . Ama ne zaman ????
Şikayet et derim ben sana , ama şikayet etmeden önce şikayet etmekle tehdit et , bu en geçerli yol . En azından o zaman ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorlar.
Mesela seni bir ay için başka doktora yönlendirip , ücretini karşılayabilirler.
Aydin unv. Ozel dis hastanesi demedigim kalmaddi o kadar rahatlar ki Delirdim iyice saglik b. Sikayet ettim donmediler(( ya baska doktora yonlendirin diyorum doktorunuz gelicek diyolar 3 ay oldu yaa
Bimer e şikayet dilekçesi yaz , hemen cevap veriyorlar .
Böyle saçmalık olur mu ? Hasta hakları diye bas bas bağırdıkları şey nerdeeeee ?
Sinirlendim bak ya .
aus kendi elinle düştün, benim zaafımı kullanmak ha al bakayım çöz...
مرحبا اختي انا لا احب العربية لاكن انت تعلم انا اتكلم كل لسان فقد لا احب الغة العربية
Gazeeeeeeeeeeeeeeel , sen bana abla mı dedinnnnn
İngilizce bilmiyorsun ama Arapça konuşuyorsun gibi bir şey değil mi bu ?
Ayy ben de varım, gecen sene dikey geçiş ile işletmeye geçtim ama hiç çalışmayınca(yatarak geçilir sandım niyeyse) tüm derslerden kaldım neredeyse... ben de 4.sınıf derslerini almadım bu yıl 3. sınıf dersleri 7 tane olunca onları bi bitireyim önce dedim kpss ve dgsye de çalışıyorum çünkü. Beni de tabloya eklerseniz sevinirimm ama sınıf olarak 3 yazmayın 4 de sayılmaz ama en azından 3/4 yazın moral bozmayalım
Sorumlu onunan üniteyi nasıl biliyosunuz? Her dersten 4 üniteyse eğer, 28 ünitedir herhalde benimki :26:
yok ausum küfür falan değil, aşkolsun kuzum ben ve küfür? hiç yakıştıramadım
ben her dili konuşurum ama arapçadan nefret ettiğimi sen bilmiyonmu gibi bi cümleydi işte
arapça deme bana da ne dersen de ausum, iyice uyuz olmaya başladım..bu sene grammeri çok zorna yapacam bilmem...
Hoşgeldin .Hemen ekliyorum ama bu sene yan gelip yatmak yok ona göre .
Önce senin şu 3. sınıfı halledelim sonra 4 e bakarız .
3/4 yazarım tabloya , ünitelerde her dersin ünitesi yarıya kadar . Yani 4 diye bir şey yok , o ders 8 ünite ise toplamda 4 , diğer ders 12 ünitesi ilk 6 ünitesi.
Ben 28 olarak yazıyorum , değişirse haber verirsin.
Ahhh gazelim sen benim kabalığıma ver
Yoksa alem-i cihan bilir , senin ne kadar naif , ne kadar kibar , ne kadar haza hanımefendi olduğunu
Desene bu sene hepimiz yabancı dillerden :119lacağız
şuna kısaca ingilizceyi katledeceğiz desene
bendeki ingilizceyi görenler memleketi terkedecek, en iyisi ben susayım
Ben geldiiim, herkese merhabaaa :)))
Gazeeeeel bana yardım et.:)) Bu sene herkes yabancı dilden muzdarip bak ben de şimdi osmanlı gramerine baktım; mücerred masdarlar, ism-i failler, ism-i mefuller, mezidünfih masdarlar, sıfat-ı müşebbehe, ism-i tafdil, harf-i cerr'ler.... Hiçbir şey anlamadım valla, acaba bu senede mi bana kurs yolları gözüktü nedir???
Bir de istatistiğe giriş var ki, aöf kitaplarından şöyle bir baktım, aman da aman pek sevimli, pek hoş.:))) Anlaşılan o ki bu sene ben de bu iki dersle başınızı ağrıtacağım, ne yapalım kendi düşen ağlamaz değil mi?
bugunnn dilimde şu parçaaaa tey tey teyyy herkeseeee armağan ediyorumm HAYATI TESBİH YAPMIŞIMMMM SALLIYORMUŞUM tey teyyyBilemiyceeeeeeem gazel hanım , kötü performansınız gözüme fena halde batmakta , veliniz gelsin lütfeeeeen .
Bende başlamadım gökçem , sendenim yani . Burda çene çalmam çalıştığım anlamına gelmesin lütfen
Kitapları gazelde alamadı , bende sorunsuzdu bu yıl hayret.
bugunnn dilimde şu parçaaaa tey tey teyyy herkeseeee armağan ediyorumm HAYATI TESBİH YAPMIŞIMMMM SALLIYORMUŞUM tey teyyy
hayatı tesbih yapmışım - YouTube
Selam canım
Sen osmanlıcada gazele , ben ingilizcede seninle garenge , gazel arapçada Allaha havale
Bende şimdi bakayım diyordum , dün araba da bir göz attım , bazı kitaplarımla aşk yaşadım hatta ama
Hatta daha da ileri gidip bir çalışma programı bile ayarlayabilirim kendime
Vay vay vay ausum çalışma programları düşünür olmuş.:))) Durum ciddi demek ki...:)))
Ara verdim çalışmaya bir uğrayayım dedim bakalım ne yapıyorsunuz.İki gündür çalışma şevkim var, iyi çalışıyorum allah bozmasın. İnşallah böyle devam eder.
Sizler neler yaptınız, şakır şakır gidiyor mu üniteler.
Bayılıyorum şu avatarına yaa
Ya ne şakır ne şukur , çalışma hızıma yetişemeyen aöf benim sınavı 1 ekime aldı
Sana da
Hoşgeldin .Hemen ekliyorum ama bu sene yan gelip yatmak yok ona göre .
Önce senin şu 3. sınıfı halledelim sonra 4 e bakarız .
3/4 yazarım tabloya , ünitelerde her dersin ünitesi yarıya kadar . Yani 4 diye bir şey yok , o ders 8 ünite ise toplamda 4 , diğer ders 12 ünitesi ilk 6 ünitesi.
Ben 28 olarak yazıyorum , değişirse haber verirsin.
Selam canım
Sen osmanlıcada gazele , ben ingilizcede seninle garenge , gazel arapçada Allaha havale
Bende şimdi bakayım diyordum , dün araba da bir göz attım , bazı kitaplarımla aşk yaşadım hatta ama
Hatta daha da ileri gidip bir çalışma programı bile ayarlayabilirim kendime
sorma garengcim benimkiler pek şakırdamıyor, şıp şıp damlıyor sadeceAra verdim çalışmaya bir uğrayayım dedim bakalım ne yapıyorsunuz.İki gündür çalışma şevkim var, iyi çalışıyorum allah bozmasın. İnşallah böyle devam eder.
Sizler neler yaptınız, şakır şakır gidiyor mu üniteler.
Sen onu bunu bırakta çalıştın mı bugün ondan haber verr
Ben geldiiim, herkese merhabaaa :)))
Gazeeeeel bana yardım et.:)) Bu sene herkes yabancı dilden muzdarip bak ben de şimdi osmanlı gramerine baktım; mücerred masdarlar, ism-i failler, ism-i mefuller, mezidünfih masdarlar, sıfat-ı müşebbehe, ism-i tafdil, harf-i cerr'ler.... Hiçbir şey anlamadım valla, acaba bu senede mi bana kurs yolları gözüktü nedir???
Bir de istatistiğe giriş var ki, aöf kitaplarından şöyle bir baktım, aman da aman pek sevimli, pek hoş.:))) Anlaşılan o ki bu sene ben de bu iki dersle başınızı ağrıtacağım, ne yapalım kendi düşen ağlamaz değil mi?