2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Aydin unv. Ozel dis hastanesi demedigim kalmaddi o kadar rahatlar ki Delirdim iyice saglik b. Sikayet ettim donmediler (( ya baska doktora yonlendirin diyorum doktorunuz gelicek diyolar 3 ay oldu yaa

Aydin unv. Ozel dis hastanesi demedigim kalmaddi o kadar rahatlar ki Delirdim iyice saglik b. Sikayet ettim donmediler (( ya baska doktora yonlendirin diyorum doktorunuz gelicek diyolar 3 ay oldu yaa

Bimer e şikayet dilekçesi yaz , hemen cevap veriyorlar .

Böyle saçmalık olur mu ? Hasta hakları diye bas bas bağırdıkları şey nerdeeeee ?

Sinirlendim bak ya .

Bimer e şikayet dilekçesi yaz , hemen cevap veriyorlar .

Böyle saçmalık olur mu ? Hasta hakları diye bas bas bağırdıkları şey nerdeeeee ?

Sinirlendim bak ya .

Sorma aus birde beni dusun yemek yiyemez oldum en arkada ki breket kirilinca dogal olarak tel cikti resmen sallaniyo tel ne hevesle taktirdim aynaya bakamiyorum suan(((((

Gazeeeeeeeeeeeeeeel , sen bana abla mı dedinnnnn

İngilizce bilmiyorsun ama Arapça konuşuyorsun gibi bir şey değil mi bu ?

Ayy ben de varım, gecen sene dikey geçiş ile işletmeye geçtim ama hiç çalışmayınca(yatarak geçilir sandım niyeyse ) tüm derslerden kaldım neredeyse... ben de 4.sınıf derslerini almadım bu yıl 3. sınıf dersleri 7 tane olunca onları bi bitireyim önce dedim kpss ve dgsye de çalışıyorum çünkü. Beni de tabloya eklerseniz sevinirimm ama sınıf olarak 3 yazmayın 4 de sayılmaz ama en azından 3/4 yazın moral bozmayalım

Sorumlu onunan üniteyi nasıl biliyosunuz? Her dersten 4 üniteyse eğer, 28 ünitedir herhalde benimki :26:

Son düzenleme:
Gazeeeeeeeeeeeeeeel , sen bana abla mı dedinnnnn

İngilizce bilmiyorsun ama Arapça konuşuyorsun gibi bir şey değil mi bu ?

yok ausum küfür falan değil, aşkolsun kuzum ben ve küfür? hiç yakıştıramadım
ben her dili konuşurum ama arapçadan nefret ettiğimi sen bilmiyonmu gibi bi cümleydi işte
arapça deme bana da ne dersen de ausum, iyice uyuz olmaya başladım..bu sene grammeri çok zor na yapacam bilmem...

Hoşgeldin .Hemen ekliyorum ama bu sene yan gelip yatmak yok ona göre .

Önce senin şu 3. sınıfı halledelim sonra 4 e bakarız .

3/4 yazarım tabloya , ünitelerde her dersin ünitesi yarıya kadar . Yani 4 diye bir şey yok , o ders 8 ünite ise toplamda 4 , diğer ders 12 ünitesi ilk 6 ünitesi.

Ben 28 olarak yazıyorum , değişirse haber verirsin.

Ahhh gazelim sen benim kabalığıma ver

Yoksa alem-i cihan bilir , senin ne kadar naif , ne kadar kibar , ne kadar haza hanımefendi olduğunu

Desene bu sene hepimiz yabancı dillerden :119lacağız

şuna kısaca ingilizceyi katledeceğiz desene
bendeki ingilizceyi görenler memleketi terkedecek, en iyisi ben susayım

Ben geldiiim, herkese merhabaaa :)))

Gazeeeeel bana yardım et.:)) Bu sene herkes yabancı dilden muzdarip bak ben de şimdi osmanlı gramerine baktım; mücerred masdarlar, ism-i failler, ism-i mefuller, mezidünfih masdarlar, sıfat-ı müşebbehe, ism-i tafdil, harf-i cerr'ler.... Hiçbir şey anlamadım valla, acaba bu senede mi bana kurs yolları gözüktü nedir???

Bir de istatistiğe giriş var ki, aöf kitaplarından şöyle bir baktım, aman da aman pek sevimli, pek hoş.:))) Anlaşılan o ki bu sene ben de bu iki dersle başınızı ağrıtacağım, ne yapalım kendi düşen ağlamaz değil mi?

Selam canım

Sen osmanlıcada gazele , ben ingilizcede seninle garenge , gazel arapçada Allaha havale

Bende şimdi bakayım diyordum , dün araba da bir göz attım , bazı kitaplarımla aşk yaşadım hatta ama

Hatta daha da ileri gidip bir çalışma programı bile ayarlayabilirim kendime

bugunnn dilimde şu parçaaaa tey tey teyyy herkeseeee armağan ediyorumm HAYATI TESBİH YAPMIŞIMMMM SALLIYORMUŞUM tey teyyy

hayatı tesbih yapmışım - YouTube

Vay vay vay ausum çalışma programları düşünür olmuş.:))) Durum ciddi demek ki...:)))

Vay vay vay ausum çalışma programları düşünür olmuş.:))) Durum ciddi demek ki...:)))

Şuan için sadece düşünme aşamasındayım ama

Ya ben şimdi çalışsam unuturum canım , ezberden yiyor benim kafa .Öyle çalışayım ömrü billah unutmayayım yok bende maalesef.

Ara verdim çalışmaya bir uğrayayım dedim bakalım ne yapıyorsunuz. İki gündür çalışma şevkim var, iyi çalışıyorum allah bozmasın. İnşallah böyle devam eder.
Sizler neler yaptınız, şakır şakır gidiyor mu üniteler.

Bayılıyorum şu avatarına yaa

Ya ne şakır ne şukur , çalışma hızıma yetişemeyen aöf benim sınavı 1 ekime aldı

Sana da

Teşekkür ederim aslında 4ten ders alabiliyorum ama kpssye de çalıştığım icin arttırmayayım dedim. evett bu sene halledicem inş tabloya yazdıgın açıklamaya da baya guldum
tmm 28 olsun ben bakarım tek tek degisirse haber veririmm

auscum sen çalışma programı mı dedin, yoksa benmi şaşkınlıktan yanlış okudum
oy kuzum sen çalışmaya niyetlen de, programların alasını yaparım ben sana...
hem herkesin çizelgesinden bambaşka dünya üzerinde görülmemiş bir çizelge...
sen iste yeterki kuzum, çizelge kulun olsun

sorma garengcim benimkiler pek şakırdamıyor, şıp şıp damlıyor sadece

Sen onu bunu bırakta çalıştın mı bugün ondan haber verr

hı? ne dedin ausum duyamadım
şükür iyiyim sen nasılsın

biberoncum sana geçen gün demiştim ya osmanlıca ve arapça kardeştir diye...
aynen benim arapça konularımı resmen sana kopyala yapıştır yapmışlar
bu konular bende de var, ama tahminimce bendeki mana ağırlıklı, sendeki teknik sanırım...
şimdi sana can-ı gönülden yardım ederim tabiki...hatta eşimde tarih okuyor biliyorsun onda da var osmanlıca...
ikimiz bir olur geçirtiriz seni osmanlıcadan hiç korkma kuzum...
ben arapça kitabımı almadım henüz...kitabım gelsin daha derin anlatırım sana...bu söylediğin fiil faillere bakıp da gözün korkmasın...gayet kolay...biraz sıfatlar zor...onu da bir iki örnek görünce anlarsın zaten...
kitabım gelsin daha güze anlatırım biberonum şimdi kafan karışmasın..korkma gayet kolay... çoğu geçen yılın konuları benim bölümde..birinci sınıflar alıyor düşün işte kolaylığını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…