2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

canım bu yorumundaki dersleri not aldım fakat şu diğer bütün dersler 4. sınıfa ait demişsin, onu anlamadım...başka derslerinde mi var onu anlamadım.., istersen bütün derslerini toplam yaz bana....birde hangi gün çalışmaya başlayacağını yaz, ve mail adresini..
bi kaç saate kadar yollarım çizelgeni..

ah gözdem nasıl güldüm kız :KK9:
sen keşke bol bol çizikler at, ben sana yenilerini hazırparım kuzum :KK9::KK9::KK9:

YAZDIKLARIMIN HEPSİ ARA SINAVDA SORUMLU OLDUĞUM DERSLER. ALLTTAN 2 TANE DERS vardı o yüzden öyle yazdım.

Gazelim mailini şimdi gördüm, eve şimdi girdim. Ellerine sağlık, harika olmuş. Çok çok teşekkür ederim...:KK16::KK16::KK16::KK16:

Beeeen geldimmmmmmmm :KK3:

Hem ben bugün kitaplarımı bile aldım , büroya girmemle çıkmam 5 dk dır heralde . Görevli kitapları kucaklamış gelince , hepsi mi var ? dedim istemsiz olarak :KK1:

Derslere bir baktım da , ikisini çok sevdim , birinden biraz hoşlandım , ikisi itici geldi , yabancı dile ise hööönk dedim kaldım .

Bir kere daha beni geçen sene neden muaf yaptıklarına biiiiiiiiiiipppppppppppppppppppp ........

İngilizce 3 kim alıyor bu sene ? Beraber çalışalım lütfeeeeeen , pleaseeeeeee (ingilizcemi de göstereyim dedim :KK9:)

Ders çalışan , ünite bitiren var mı bakayım
:KK6:

Gazelim mailini şimdi gördüm, eve şimdi girdim. Ellerine sağlık, harika olmuş. Çok çok teşekkür ederim...:KK16::KK16::KK16::KK16:

biberonum özelden de msj attım da buraya da yazayım, bi hata yapmışım :KK1:
tarihleri değiştirmeden direk başlıkları yazık yollamışım :KK1:
istersen değiştirebilirim canım...

Hem ben bugün kitaplarımı bile aldım , büroya girmemle çıkmam 5 dk dır heralde . Görevli kitapları kucaklamış gelince , hepsi mi var ? dedim istemsiz olarak :KK1:

Derslere bir baktım da , ikisini çok sevdim , birinden biraz hoşlandım , ikisi itici geldi , yabancı dile ise hööönk dedim kaldım .

Bir kere daha beni geçen sene neden muaf yaptıklarına biiiiiiiiiiipppppppppppppppppppp ........

İngilizce 3 kim alıyor bu sene ? Beraber çalışalım lütfeeeeeen , pleaseeeeeee (ingilizcemi de göstereyim dedim :KK9:)

İngilizce 3 bende alıyorum ausum :KK14:
Cd falan var bakalım yüklerim bi ara kitapları açmadım aldığım gibi rafa kaldırdım. :KK1:

İngilizce 3 bende alıyorum ausum :KK14:
Cd falan var bakalım yüklerim bi ara kitapları açmadım aldığım gibi rafa kaldırdım. :KK1:

Ben baktım canım ya , aslında 1-2 almış olsak tamam da , bodoslama olmuş böyle .Birde tek kelime Türkçe yazmıyor :KK8:

Diğer ince kitap ana kitabın kılavuzu gibi , cd lerde var evet.

Neyse , bakacağız artık , olmadı pratik yaparız burda
:KK1:

Ben baktım canım ya , aslında 1-2 almış olsak tamam da , bodoslama olmuş böyle .Birde tek kelime Türkçe yazmıyor :KK8:

Diğer ince kitap ana kitabın kılavuzu gibi , cd lerde var evet.

Neyse , bakacağız artık , olmadı pratik yaparız burda
:KK1:

Türkçe yazmıyor mu :KK53: Bak bunu bile yeni öğrendim senden :KK1:
Bakarız ya yardımcı oluruz buradan
Artık ingilizce yazışırız. :KK1::KK1:

ABLACIMMMMMMMM CANIMMSINNN

BEN GÖRECEĞİM İNGİLİZCE 3 VE BEN HİÇ Mİ HİÇ ANLAMIYORUM BU DERSTEN :s

Selamlar herkese! Benim kitaplarım 10 gün sonra gelecekmiş, ama ben bugün kpss çalışmaya başladımmmm. :KK8::KK8::KK8:

ABLACIMMMMMMMM CANIMMSINNN

BEN GÖRECEĞİM İNGİLİZCE 3 VE BEN HİÇ Mİ HİÇ ANLAMIYORUM BU DERSTEN :s

El birliği ile anlayacağız kuzum , merak etme sen :KK14:

İngilizce 1-2 de mi böyleydi tatlım ? Yani onlarda da tek kelime Türkçe yok muydu kitaplarda ?

Aman ya , mr. and mrs. brown ları istiyorum ben :KK9:

Selamlar herkese! Benim kitaplarım 10 gün sonra gelecekmiş, ama ben bugün kpss çalışmaya başladımmmm. :KK8::KK8::KK8:

Hadi bakalım rast gelsin .

Gareng canım ciğerim , senin İngilizce iyiydi değil mi ? Ya bende fena değil diye geçinirdim ama bu kitaplar beni şok etti , sadece ingilizce olması , hiç Türkçe yazmaması.

Bir metod bir yol diyiver ablana be canım :KK6:

Arkadaslar merhaba
Bende aciktan duz lise okuyorum kayit yenilemeyi bugun hallettim daha yeni donemde herkese basarilar simdiden
Meslek icinde ugrasiyorm ama cok zor almiyo okullar nasipse ins olur herkese bol sanslarr

biberonum özelden de msj attım da buraya da yazayım, bi hata yapmışım :KK1:
tarihleri değiştirmeden direk başlıkları yazık yollamışım :KK1:
istersen değiştirebilirim canım...

Dersleri gördükten sonra şoktan olmuştur gazelim.:KK1: Ben değiştiririm canım benim, hiç önemli değil. Ya da bu bir işaret mi, erkenden başla işareti mi?:KK9::KK9::KK9:

Her türlü ingilizce yardımı itinayla yapılır ausum. Biberon halı kilim travel...:KK9::KK9::KK9::KK9:

Her türlü ingilizce yardımı itinayla yapılır ausum. Biberon halı kilim travel...:KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK19::KK19::KK19::KK19:

İlk fırsatta kapını çalarım haberin ola :KK14:

Önce bir cebelleşeyim kendi kendime de .:KK1:

Bu arada beni üniteler arttı kitaplar gelince , İng. 12 üniteymiş yani 6 vizede , linkte 3 yazıyordu , ahh ahhh 3 ünite daha kazıklandım .

Ya bugün Yusufun pedagog randevusu vardı , kadın bana taktı kafayı . Sen boş durmamalısın diyor .Galiba gaza gelip iş hayatına tekrar atılacağım
:KK52:

Hadi bakalım rast gelsin .

Gareng canım ciğerim , senin İngilizce iyiydi değil mi ? Ya bende fena değil diye geçinirdim ama bu kitaplar beni şok etti , sadece ingilizce olması , hiç Türkçe yazmaması.

Bir metod bir yol diyiver ablana be canım :KK6:

Evet ablacım iyidir, hatta yardımcı olurum diye yazmıştım buraya daha önce. Şimdi bana öncelikle konular hakkında bilgi vermeniz lazım. İngilizce 1 mi bu? Ben 1. sınıfta aldım önlisans olduğu için sanırım sizde yoktu yanlış mıyım? Yoksa bu ingilizce 3mü?

Evet geçmişi okumadan atlarsam böyle olur. :KK14: 3müş. Neler varmış 3te?

Son düzenleme:
X